4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sankt Lukas Stiftelsen Daginstitutionen Lundegård søger uddannet pædagog (start 16. august 2022)

Sankt Lukas Stiftelsen, Hellerup

Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-6 år? Har du lyst til at blive en del af den integrerede daginstitution Lundegård, hvor omsorg, nærhed og fællesskab er i højsædet, og hvor du kan medvirke til at gøre en forskel for børnene og give dem en god start på livet?

Vi søger en uddannet pædagog, der primært vil blive tilknyttet børnene i vuggestuen. Du bliver del af et team på ca. 16 dedikerede kolleger, der arbejder tæt sammen på tværs af de to huse.

Vi tilbyder et meningsfyldt job, hvor du er med til at give børnene et godt udgangspunkt i livet. Hos os vil du opleve et godt arbejdsmiljø med en god stemning og en respektfuld omgangstone. Der vil være stor mulighed for faglig udvikling og vi har en kultur, hvor vi lægger stor vægt på at give og modtage feedback og styrke hinandens faglighed.

Sankt Lukas Stiftelsen Plejehjemmet Lindely søger faglig stærk social- og sundhedsassistenter i dagvagt

Sankt Lukas Stiftelsen, Hellerup

Lindely står midt i en større omstrukturering med en vision om bl.a. at øge fagligheden og skabe gode rammer for både beboere og medarbejdere med strukturerede arbejdsgange og en høj grad af forudsigelighed i hverdagen. Vi har i den forbindelse fået muligheden for at opnormere med kvalificeret personale og søger derfor en social- og sundhedsassistent, som har styr på fagligheden og kan medvirke til at løfte det faglige niveau i plejegruppen.

Du vil blive kontaktperson for 4-5 beboere, hvor du vil have det daglige ansvar for helhedsplejen. Du skal have forståelse for vigtigheden af forebyggende indsatser samt for vigtigheden af et godt samarbejde med vores pårørende. Du vil desuden få det daglige ansvar for at udføre sygeplejefaglige ydelser, herunder medicinhåndtering.

Sankt Lukas Stiftelsen Lindely søger faglig stærk ansvarshavende social- og sundhedsassistent til nattevagt

Sankt Lukas Stiftelsen, Hellerup

Har du personligt lederskab og blik for god ressourcefordeling på tværs af organisationen? Har du styr på udførelsen af sygeplejefaglige opgaver, og er du indforstået med at give en hånd med, hvor behovet er størst? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil være ansvarlig for udførelsen af planlagte sygeplejefaglige ydelser på tværs i huset, herunder sikker medicinhåndtering. Du vil desuden være til rådighed for faglig sparring og støtte til dine kollegaer samt bistå med praktisk hjælp efter behov. Du vil i samarbejde med afdelingssygeplejersker være ansvarlig for optimal ressourcefordeling på tværs i huset.

Vi tilbyder

  • En hverdag med spændende faglige udfordringer
  • Mulighed for faglig udvikling
  • Dygtige og engagerede kollegaer
Sankt Lukas Stiftelsen Skal sommeren byde på nye udfordringer?

Sankt Lukas Stiftelsen, Hellerup

Lindely søger fagligt stærke social- og sundhedshjælpere i dagvagt med weekend hver 3. uge til vores midlertidige pladser.

Sammen med afdelingsleder Sara og Zsuzsanna skal du skabe en ny og stærk aflastningsafdeling med fokus på rehabilitering og med helhedsblik på den enkelte borger. I vil have et tæt samarbejde med kommunens genoptræningsenheder samt Gentofte Kommunes visitation, der er vores nærmeste samarbejdspartnere. Du vil desuden få det daglige ansvar for at udføre sygeplejefaglige ydelser, herunder sårpleje og medicinhåndtering.

Vi tilbyder

  • En spændende rejse sammen med resten af holdet på Lindely
  • En hverdag med faglige udfordringer hvor to dage aldrig er ens
  • Mulighed for faglig udvikling