3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eltronic A/S

Project Delivery Manager til montage og idriftsættelse af Automationsprojekter

Hedensted

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads

Vi er i front inden for udviklingsprojekter med komplekse automationsløsninger til vores kunder inden for fødevare-, life science og fremstillingsindustrien. Til vores team søger vi nu en erfaren Project Delivery Manager, som vil stå i spidsen for effektivt at bringe vores automationsprojekter i mål.

I rollen som Project Delivery Manager vil dit primære ansvar være at sikre, at den tekniske installation og maskinbyg af projektleverancen fra montage og indkøring til endelige idriftsættelse leveres i overensstemmelse med de gældende kundeaftaler.

Eltronic A/S
Eltronic A/S

Tavlemontør til elektriske styretavler

Hedensted

Kan du se dig selv arbejde med elektriske styretavler? Ønsker du en hverdag med stor medbestemmelse og gode kolleger, så er det nu, at du skal med på holdet!

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads

Stillingen består af at udarbejde alle former for elektriske styretavler til industrien. Jobbet er spændende, udfordrende og alsidigt, da vi bygger til forskellige projekter af varierende karakter og størrelse.

Hos os får du fleksible arbejdstider, en alsidig hverdag og professionelle kolleger, som altid står klar med en hjælpende hånd.

Eltronic A/S
Eltronic A/S

Elektrisk Maskintekniker

Hedensted

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads

Er du en teknisk stærk og passioneret Maskintekniker med elektrisk baggrund? Og ønsker du at arbejde med innovative robot- og produktionsanlæg, få en hverdag med stor medbestemmelse, gode kolleger og spændende opgaver?

Som Elektrisk Maskintekniker kommer du til at bidrage til fremtiden inden for automatiseret produktion, samtidig med at du får rig mulighed for at udfolde dit potentiale og udvikle dig både fagligt og personligt.

Eltronic A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV