5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eltronic a/s
Mekaniske teknikere, elektrikere eller lignende

Eltronic a/s, Hedensted

Eltronic A/S vækster, og vi søger nye medarbejdere som bidrager til forretningen. Vi søger flere profiler, og opgaverne varierer efter dine kompetencer. Vi søger både mekaniske teknikere, automationsteknikere, elektrikere, industrielektrikere, og lignende profiler.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Tekniske installationer og forsyninger
  • Drift og vedligehold hos vore faste kunder
  • Fejlfinding og analyseopgaver
  • Montering og opbygning af Eltronics produkter herunder specialmaskiner

Stillingen refererer til Mechanical Assembly Manager, og din daglige base vil være på Eltronic A/S hovedkontor i Hedensted, og eventuel kørsel vil være herfra.

Eltronic a/s
Eltronic a/s
Tavlemontør

Eltronic a/s, Hedensted

Kan du se dig selv arbejde med elektriske styretavler? Ønsker du en hverdag med stor medbestemmelse og gode kolleger, så kom med på holdet!

Stillingen som tavlemontør hos Eltronic består af at udarbejde alle former for elektriske styretavler til industrien. Jobbet er spændende, udfordrende og alsidigt, da vi bygger til forskellige projekter af varierende karakter og størrelse.

Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som elektriker, industritekniker, automatiktekniker eller er ufaglært, men kommer fra et lignende job. Erfaring med fremstilling af styretavler et stort plus, men ikke et krav.

Vi sørger for, at du bliver lært op i de områder, du ikke har erfaring med. Væsentligst er, at du er dygtig til dit fag og er motiveret for at kaste dig ud i nye projekter.

Eltronic a/s
Eltronic a/s
Production Planner

Eltronic a/s, Horsens

Er du nyuddannet eller har et par års erfaring med Production Planning, og vil du være en del af Eltronic A/S’ produktionsafdeling i Horsens? Så har du nu muligheden for at blive en del af holdet.

Hos Eltronic udvikler, leverer- og servicerer vi automations- og produktionsløsninger i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Som Production Planner har du ansvaret for at planlægge produktionen, så leveringsplanerne overholdes, og dertil sørge for at produktionsordre starter og afsluttes til rette tid. Sammen med vores Supply Planner Warehouse, Indkøb og Production Manager, sikres det at varer kommer rettidigt, så produktionen kan starte som planlagt. Du vil blive ansvarlig for vedligeholdelse af relevant stamdata, og løbende være med til at forbedre produktionsflowet og dermed reducere lead time.

Eltronic a/s
Eltronic a/s
El-faglig maskinmontør

Eltronic a/s, Horsens

Er du teknisk dygtig, og ønsker du en hverdag med stor medbestemmelse, gode kolleger og spændende opgaver?

Som montør sikrer du drift og maksimal produktion med fokus på både sikkerhed og kvalitet. Du bliver ansvarlig for egne opgaver og vil indgå i et tæt samarbejde med vores dygtige og engagerede medarbejdere i produktionen.

Dine primære arbejdsområder bliver:

  • Elektrisk montage
  • Mekanisk montage
  • Pneumatisk montage
  • Deltagelse i test og eventuel fejlfinding
Eltronic a/s
Eltronic a/s
Senior Mechanical Engineer

Eltronic a/s, Hedensted

Brænder du for udvikling af specialmaskiner og komplette produktionslinjer, og kan du sætte retningen, når der skal træffes tekniske beslutninger?

Som Senior Mechanical Engineer hos Eltronic A/S indgår du i et professionelt udviklingsteam, som udvikler og designer kundespecifikt produktionsudstyr til nogle af Danmarks største industrivirksomheder.

Hos Eltronic kommer du til at arbejde med mange spændende opgaver, da vores projekter ofte baserer sig på nye teknologier og processer, som kombineres til eftertragtede løsninger.

Eltronic a/s

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV