3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NTT DATA Business Solutions A/S
SAP Analytics Cloud Planning konsulent

NTT DATA Business Solutions A/S

Har du lyst til at rådgive Danmarks største virksomheder og være med til at få sustainability planning rullet ud som koncept, så har vi brug for dig!

Til vores Planning & Consolidation team søger vi en kollega, som har lyst til at fortsætte sin karriere sammen med Danmarks førende konsulenter inden for rådgivning og implementering af finansielle planlægningsløsninger.

Vi arbejder for Danmarks største virksomheder og har en ambition om at få vores kunder til at tage bæredygtighed med ind i deres planlægningsprocesser.

Jobbet som konsulent i vores Planning & Consolidation team omfatter opgaver som deltagelse i produkt præsentationer, analyser og afdækning af kundens forretningsmæssige behov, løsningskonfiguration inkl. implementering og forankring, træning og uddannelse af vores kunder, udarbejdelse af dokumentation og projektledelse.

NTT DATA Business Solutions A/S
NTT DATA Business Solutions A/S
Senior Conversational AI Designer/Developer

NTT DATA Business Solutions A/S

Hos NTT DATA Business Solutions i Valby søger vi en Senior Conversational AI designer/developer til vores Transformation Lab. Hvis ikke du kender NTT Data Business Solutions, så har du her en spændende mulighed for at komme indenfor i et af Danmarks fedeste konsulenthuse. Selvom forretningen i bredt omfang er bygget op omkring SAP i Danmark og udland, så beskæftiger Transformation Lab sig med banebrydende teknologi inden for bl.a. kunstig intelligens, hvor vi udvikler alt fra egne modeller til implementering af digitale mennesker.

Du vil hovedsageligt komme til at beskæftige dig med følgende opgaver:

  • Assistere i transformationen fra POC til produktion af vores it.human platform.
  • Være med på hele rejsen fra kundebehov til implementering af løsning.
  • Udvikling af samtale-flow.
NTT DATA Business Solutions A/S
NTT DATA Business Solutions A/S
SAP Salg og Distribution konsulent til vores Support team

NTT DATA Business Solutions A/S

Har du en baggrund som SAP ERP konsulent og har lyst til at udvikle din viden om SAPs nyeste ERP løsninger? Brænder du for at løse konkrete forretningsproblemer? Vil du gerne arbejde med attraktive virksomheder i Norden? Så skal du blive en del af Application Management Support i NTT DATA Business Solutions..

Som SAP Support konsulent kommer du til at indgå i et team med meget erfarne kolleger. Opgaverne kommer fra vores kunder og vil være support af de opgaver, som kunderne har f.eks. spørgsmål om udnyttelse af SAP funktionalitet, rettelse af fejl samt udvikling af de ønsker til ændringer, der måtte komme.

Vores team er primært placeret i Horsens, men det er også muligt at arbejde fra vores kontorer i København og Aalborg. Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer ind i opgaverne. Rejseaktiviteten vil være yderst begrænset.

NTT DATA Business Solutions A/S