42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
Rudersdal KommuneVær med processen, hvor et gammelt hus udvikler sig til et nyt

Rudersdal Kommune, Birkerød

Børnehuset Fredsholm søger en pædagog på 30-35 timer om ugen. Vi er ved at nytænke vores gamle børnehus og har brug for en pædagog enten i vuggestuen eller i børnehaven pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter. Er du nyuddannet eller har prøvet lidt forskelligt er ikke vigtigt. Det, som er vigtigt, er, at du er fagligt stærk, kan reflektere over egen praksis og forholde dig hertil.

Synes du, at det er spændende:

  • At skulle være med til at udvikle en 2 år gammel vuggestue i en 60 år gammel børnehave?
  • At være i en proces hvor en gammel børnehave går nye veje?
  • Hvor hverdagen skal nytænkes i samspil med kollegaer, der brænder for at skabe de bedste rammer for børnene ud fra faglige argumenter?
Rudersdal KommunePædagog 35 timer til vuggestuen Børnehuset Pilegården

Rudersdal Kommune

Som pædagog i Børnehuset Pilegården bliver du en del af et team og er medansvarlig for at sikre børnegruppens trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi tilstræber at arbejde i mindre grupper og alle fire teams har en teamleder, som sikrer god koordinering og medindflydelse. Vi vægter udeliv højt og er aktive brugere af vores nærområde og store legeplads. Vi har arbejdet intensivt med pædagogens positionering omkring legen som børns vigtigste udviklings- og læringsrum. Relationer, fællesskabets betydning og omsorg for det enkelte barn vægtes højt.

I Pilegården er vi optaget af faglig, pædagogisk udvikling og samtidig kan vi også stoppe op og fejre hvortil vi er nået. Igennem samarbejde med forskellige kollegaer i huset, får du hos os gode muligheder for at vedligeholde og udvikle dine kompetencer. Der er aldrig lang vej til kollegial sparring, inspiration eller hjælp.

Rudersdal KommuneMedarbejder med smil i stemmen til Rudersdal Kommunes Kontaktcenter

Rudersdal Kommune, Holte

Har du et udpræget servicegen? Bliver du motiveret af at hjælpe Rudersdals Kommunes mange forskellige borgere på telefonen med store og små spørgsmål? Giver det dig energi og arbejdsglæde, når borgerne føler sig godt hjulpet? Så leder Borgerservice efter lige netop dig.

Borgerservice søger en energisk og serviceparat medarbejder til vores Kontaktcenter, hvor vi besvarer alle administrationens telefonopkald, samt straks afklarer henvendelser på alt fra pladsanvisning til haveaffald.

For at lykkes godt i stillingen, skal du via telefonen, hjælpe borgere og virksomheder godt og hurtigt med at finde svar på alle typer spørgsmål, eller hjælpe dem med at bruge de digitale selvbetjeningsløsninger. Det er vigtigt at være nysgerrig omkring, hvilke muligheder digitale løsninger giver i opgavevaretagelsen.

Rudersdal KommunePædagog med teamlederfunktion 35-37 timer til vuggestuen Børnehuset Pilegårde

Rudersdal Kommune, Birkerød

Som pædagog i Børnehuset Pilegården bliver du en del af et team og er medansvarlig for at sikre børnegruppens trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi tilstræber at arbejde i mindre grupper og alle fire teams har en teamleder, som sikrer god koordinering og medindflydelse.

Vi vægter udeliv højt og er aktive brugere af vores nærområde og store legeplads. Vi har arbejdet intensivt med pædagogens positionering omkring legen som børns vigtigste udviklings- og læringsrum. Relationer, fællesskabets betydning og omsorg for det enkelte barn vægtes højt.

Rudersdal KommuneAmbitiøs daglig leder med fokus på pædagogik og personaleledelse

Rudersdal Kommune, Holte

I Egebakken skal vi sammen udfordre den traditionelle måde at tænke dagtilbud på ved bl.a. ikke at være stueopdelt, men at være sammen i to større teams med mindre grupper.

Vi arbejder med pædagogisk afsæt i, at anerkendende relationer og et skarpt blik for børnenes intentioner er for os afgørende for al trivsel, udvikling og læring. For dig og os betyder dannelse, at Egebakken er et sted, hvor hvert enkelt barn får mulighed for at blive sig selv i et stærkt fællesskab og hvor vi aldrig går på kompromis, med at det enkelte barn skal have den bedste dag muligt.

Du vil have ledelsesansvar for en gruppe faglige dygtige medarbejdere, der hver dag yder en stor faglig indsats. En medarbejdergruppe der kalder på synlig ledelse og en leder der sætter struktur og samarbejde på dagsordenen. Og som skaber plads til faglige drøftelser og faglig udvikling

Rudersdal KommuneSygeplejerske til mindre plejecenter i Vedbæk

Rudersdal Kommune

På Bofællesskabet Krogholmgård arbejder vi med borgere med demens og geriatriske sygdomme.

Den daglige indsats handler om, at hverdagens praktiske, sociale og plejemæssige gøremål bliver udført med høj faglighed, empati og med fokus på den hverdagsrehabiliterende indsats, som understøtter at beboerne vedligeholder deres funktionsniveau og handlekompetencer længst muligt.

Som sygeplejerske understøtter du dette ved deltagelse i, og med ansvar for, daglig triagering, dokumentation, samarbejde med kolleger med anden faglighed, og undervisning. Du er tilgængelig for sparring og synlig for kolleger i dagligdagen. Der er yderligere en sygeplejerske ansat i dagtimerne og i ydertimerne understøttes Krogholmgård af kommunens hjemmepleje.

Rudersdal KommuneDaglig leder til Børnehuset Frederik Clausens Vænge

Rudersdal Kommune, Holte

Ambitiøs daglig leder med fokus på pædagogik og personale

Vi søger en daglig leder, der sammen med personalet og forældregruppen kan fastholde den høje tilfredshed og bygge videre på arbejdet med de nye styrkede læreplaner.

I børnehuset er det dig, der sammen med personalet, fortsat videreudvikler den gode pædagogiske praksis gennem engagerende og meningsskabende dialoger med personalet, lokal oversættelse af nye udviklingsinitiativer, uddannelsesinitiativer og en åben kultur, der giver plads til andres blik på egen praksis.

Som leder i Børnehuset Frederik Clausens Vænge koordinerer du indsatsen med tværfaglige parter og sikrer den faglig sparring i huset. Du har en betydningsfuld opgave i at sikre, at børnehusets børn i specialgruppen og på ressourcepladserne understøttes og inkluderes i børnefællesskaber.

Rudersdal KommuneSpændende nyoprettet administrativ stilling i velfungerende myndighedsafdeling

Rudersdal Kommune, Birkerød

Vi leder efter dig, der med ordenlighed, grundighed og organisatorisk flair kan være med til at sikre myndighedsafdelingen den rette administrative understøttelse.

Da stillingen er nyoprettet, vil du i høj grad have mulighed for at have indflydelse på arbejdsopgaver og arbejdsgange.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsesteamet om den daglige administrative understøttelse, men vil også i stor grad skulle løse opgaver for resten af myndighedsafdelingen.

Vi ser derfor gerne, at du har solid erfaring med den kommunale sektor, og det er en fordel, hvis du også har erfaring med KMD Opus og journaliseringssystemerne DUBU og Acadre.

Rudersdal KommuneChefkonsulent til Børne- og Kulturchefforeningen, BKF

Rudersdal Kommune, Holte

Brænder du for børne- og unge- og kulturområdet og er du selvstændig og velskrivende? så er du måske Børne- og Kulturchefforeningens nye chefkonsulent. Om jobbet

Dit hovedmål bliver at sikre, at vi har en skarp og velsmurt forening, i tæt samarbejde med bestyrelse og formand. Du skal derfor trives med en varieret arbejdsdag, med ansvar for mange typer af opgaver, herunder blandt andre:

  • skrive og redigere nyhedsbreve
  • optimere og vedligeholde foreningens hjemmeside
  • skrive holdningsnotater, udkast til høringssvar samt bidrag til tekster og oplæg
Rudersdal KommuneRudersdal Kommune - Børn og Familie - søger en familieplejekonsulent 25 timer om ugen med tiltrædelse 1. februar 2021. Stillingen er tidsbegrænset til ét år

Rudersdal Kommune, Birkerød

Vi leder efter dig, der kan supplere familieplejeteamet i forhold til både kompetencer og personlighed, og brænder for at skabe de bedst mulige vilkår for anbragte børn.

Familieplejeteamet er et lille team som vægter et godt arbejdsmiljø og det relationelle højt, og som har kutyme for en åben og ærlig kommunikation med hinanden. Vi bestræber os på at sætte pris på forskelligheden imellem os og ser stor værdi i, at vi har forskellige styrkeområder.

Familieplejekonsulenternes opgaver er, at:

  • understøtte ca. 20 plejefamilier med anbragte børn fra Rudersdal kommune
  • tæt samarbejde og koordinering med myndighedssagsbehandler
  • godkende konkrete netværksplejefamilier
Rudersdal KommuneTo lærere til Trørødskolen

Rudersdal Kommune, Vedbæk

Er du vild med børn og vil du arbejde på en skole i rivende udvikling - så kom til Trørødskolen!

Vi søger 2 lærere med linjefag/undervisningskompetence i hovedfagene dansk eller matematik på 0.-5. årgang, gerne i kombination med linjefag/undervisningskompetence i idræt, billedkunst, natur og teknologi og/eller madkundskab på 0.-5. årgang/6.-9. årgang.

På Trørødskolen er vi optagede af elevernes læring og trivsel. Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi udvikler os som professionelle og sammen udvikler vores praksis. Vi er optagede af at omsætte viden og metoder, der virker til vores dagligdag. Vores teamsamarbejde er præget af ansvarlighed, høje forventninger, vidensdeling, fælles løsninger og arbejdsglæde.

Rudersdal KommuneEr du en af vores kommende pædagoger i Børnehuset Bakkevej?

Rudersdal Kommune

Vi søger 2 pædagoger til vores vuggestueafdeling og 1 pædagog til vores børnehaveafdeling

Bakkevejs indsatsområde i 2020/2021 er udvikling af læringsmiljøer med fokus på dannelse & børneperspektiv, barnesyn og leg. Vi leger derfor rigtig meget, både børn og voksne. Sammen skaber vi læringsmiljøer, hvor vi kan grine, have det sjovt, lære noget og udvikle os.

Pædagogerne viser børnene vejen, inspirerer og deltager i børnenes lege. Personalet lægger stor vægt på, at det enkelte barn og gruppen hele tiden er i udvikling. Alle børn øver sig meget på at være gode venner og få øje på, hvad vi i fællesskab kan.

Du vil i samarbejde med det øvrige personale være med til at skabe en tryg og stabil hverdag for alle i huset.

Rudersdal KommunePædagog søges til Børnehuset Frederik Clausens Vænge- Børnehavegruppen 30-32 t.

Rudersdal Kommune, Holte

Vi søger en pædagog i børnehaven der sammen med den daglige leder, teamlederen, personalet og forældregruppen kan fastholde den høje tilfredshed og iværksætte arbejdet med de nye styrkede læreplaner.

I Frederik Clausens Vænge er børnenes trivsel og udvikling i centrum. Samarbejdet mellem børn, forældre og personale er præget af tillid og tryghed, og hvor vi, børn, forældre og personale, er engageret i børnenes hverdag i børnehuset.

Vi har både plads til dagens faste rytme, funktioner og tryghed, og rum til nytænkning og eksperimenter i øjenhøjde med børnene.

Vi har en stor og grøn legeplads med mulighed for fordybelse, gemmesteder, bålpladser og andre sanselige oplevelser. Legepladsen er nabo til Søllerød Naturpark, som vi benytter aktivt i det pædagogiske arbejde, og her er mulighed for ture, med masser af oplevelser.

Rudersdal KommuneJobbet du ikke kan leve uden: 2 uddannede pædagoger/assistenter til vuggestue

Rudersdal Kommune, Nærum

Vil du være med til at skabe og har du en stærk pædagogisk profil, så søger vi 2 medspiller til en dejlig selvejende institution. Vi er ved at udvide og har derfor brug for pædagoger, som har visioner, gåpåmod og som brænder for at skabe de bedste vilkår og udviklingsmuligheder for vores børn.

Nærum Menigheds Børnehave bliver i løbet af efteråret ca. 30 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Vi har plads til 36 vuggestuebørn og 54 børnehavebørn og forventer derfor at der kommer flere børn i den kommende tid.

Vi søger dig som vil være med til den spændende proces vi er i gang med og som vil glæde sig til at få indflydelse på denne udvikling. Vi har nogle gamle traditioner som vi ønsker at fastholde og som er en værdi som vi vægter højt.

Rudersdal KommuneStudentermedhjælper til Børn og Familie

Rudersdal Kommune, Birkerød

PPR i Rudersdal understøtter dagtilbud og skoler i deres kerneopgave med børn i alderen 0-17 år. Du bliver en del af en PPR med stor lyst til fælles udvikling, hvor vi vægter tværfagligt samarbejde højt. Vi er optaget af at styrke den tidlige og forebyggende indsats samt udvikling af indsatser og samarbejdsformer, der understøtter børn og unges trivsel og læring så tæt på en almindelig hverdag som muligt.

Vi søger en studentermedhjælper, der kan understøtte de administrative processer især i forbindelse med de gældende visitationsprocedurer, revisitation og andre administrative opgaver. Arbejdet sker i tæt samarbejde med PPR-lederen, koordinatoren for visitation og resten af det administrative team.

Du får et arbejde, hvor du gør en forskel og får indblik i hverdagen i en PPR samt i hele Børne- og Familieområdet.

Glad og frisk social- og sundhedshjælper til aftenvagt
Er du Social- og sundhedshjælper og har du lyst at til arbejde i fast aftenvagt?
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Kommunikationskonsulent til Beskæftigelses- og erhvervsområdet
Beskæftigelsesområdet i Rudersdal Kommune søger en kreativ og løsningsorienteret kommunikationskonsulent, der vil få et...
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Søholmskolen i Birkerød søger en dygtig lærer til dansk, engelsk og madkundskab
Har du lyst til at arbejde på en udviklingsorienteret skole, hvor fokus på trivsel og læring helt naturligt er bærende?
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Trives du med at arbejde om natten?- så er har vi en stilling ledig
Vi søger en social og sundhedhjælper til vores ene nattevagtshold.
Rudersdal Kommune, Holte
Jobcenter
Weekendarbejde hvor du får betydning i andres liv
Kunne du tænke dig et arbejde, hvor du gør en forskel for mennesker, som har brug for din hjælp?
Rudersdal Kommune, Nærum
Jobcenter