66 job matcher din søgning 66 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rudersdal KommuneAfdelingschef til Byplan

Rudersdal Kommune, Holte

Brænder du for planlægning, bevaring, grønne områder, udvikling af bymiljøer i et tæt samspil med lokalområdets borgere og aktører - og er du en nærværende og engagerende personaleleder? Så er det måske dig, vi søger.

Du får en fremtrædende ledelsesrolle i Byplan som leder af det planfaglige team og med områdechefen som din nærmeste chef og sparringspartner. Sammen med områdechefen vil du være ansvarlig for en bred opgaveportefølje, herunder det planfaglige, økonomiske og personalemæssige ansvar i Byplan.

Du skal være med til at sætte retningen for den fysiske udvikling af kommunen, hvor en række større byudviklingsprojekter er på vej. De politiske værdier er stærke med et ønske om at fastholde og udvikle de eksisterende kvaliteter i både bycentre og landzone med afsæt i kommunens grønne værdier og ambition om at være Danmarks bedste bo-kommune.

Rudersdal KommuneTandlæge til Børne- og ungdomstandplejen

Rudersdal Kommune

Du skal som udgangspunkt foretage alle former for tandbehandling i Børne- og ungdomstandplejen for 0-18 årige. Børne- og ungdomstandplejen i Rudersdal Kommune foregår på 5 tandklinikker, der ligger på skoler jævnt fordelt i kommunen. På vores klinikker arbejder vi i teams på 5-7 medarbejdere, som også arbejder sammen på tværs. Du indgår i et team med stor faglighed, hvor vi støtter, hjælper og lærer af hinanden.

Du skal være uddannet tandlæge, fagligt opdateret og brænde for at arbejde med børn og unge.

Du kommunikerer og formidler på en anerkendende måde og skaber trivsel for både børn og unge, deres pårørende og dine kolleger. Du er ansvarsbevidst, udviser initiativ og engagement på en naturlig og venlig måde. Du kan både arbejde selvstændigt og sammen med andre.

Rudersdal KommunePædagoger til Børnehuset Birkemosen

Rudersdal Kommune, Birkerød

Børnehuset Birkemosen søger to dygtige pædagoger, der brænder for arbejdet med de små.

I Birkemosen skal du være med til at løfte en vigtig opgave. Sammen med leder og kollegaer skal du være med til at udvikle den fælles pædagogiske retning. Du får mulighed for faglige udfordringer, og du får en leder, der vægter indflydelse og medinddragelse højt – en leder, der tror på, at vi sammen spiller hinanden gode.

I vuggestuen vil du have din daglige gang på en velfungerende stue. Du behøver ikke have masser af erfaring, så er du nyuddannet, søg gerne.

Hos os skal både børn og voksne glæde sig til at møde op hver dag. Børnene skal opleve engagerede og dygtige pædagoger – og pædagogerne skal udvikle sig og bidrage til, at institutionen er et dejligt sted at være for børnene.

Rudersdal KommuneVil du være ernæringsassistentelev?

Rudersdal Kommune

Her er en uddannelse med udvikling- og karrieremuligheder - hvor du får løn under hele uddannelsen.

Er du interesseret i en spændende sundhedsuddannelse, er Rudersdal Kommune stedet.

Der er tale om 2 elevpladser, den ene er på Teglporten, i Café Teglporten som er en del af Center for sociale indsatser. Café Teglporten driver en café, der hverdag er åben for kommunens pensionister, samt de øvrige brugere af huset. Derudover laver køkkenet på Teglporten mad til 5 af kommunens daginstitutioner til ca. 250 børn.

Den anden er på Pleje- og rehabiliteringscenter Hegnsgården, hvor storkøkkenet dagligt laver mad til faste og midlertidige borgere med behov for døgnpleje f.eks. genoptræning. Derudover laver Hegnsgården mad til 5 daginstitutioner til ca. 350 børn

Rudersdal KommuneBørnehuset Egebakken søger 2 pædagoger

Rudersdal Kommune

Da vi har stigende børnetal søger vi to pædagoger på 35 timer en til vuggestuen og en til børnehaven. Stillingerne er fra 1. august 2021.

Er der nogen omsorgsfulde, nærværende pædagoger, med hang til skov og udeliv og en god portion humor, med på linjen?

Vi er et børnehus i Holte, som ligger i det mest naturskønne område, midt i ”Danmarks Schweiz” med kløfter, bakker, søer og alt godt fra skoven. Vi elsker at gøre brug af skoven og bruger rigtig meget af vores tid derude. Om vi går på opdagelse, laver mad på bål, bestiger bjerge eller kaster pinde i vandfaldet afhænger af hvad vi ser i børnene og hvilke interesser de er optagede af i øjeblikket.

Rudersdal KommuneDaglig leder og afdelingsleder til Børnehuset Bistrup Have

Rudersdal Kommune

Et hus med mange traditioner og en engageret personalegruppe mangler et lederteam pr. 1. august.

Er I et team der søger nye udfordringer, eller vil du selv gerne have nye udfordringer, så er her en rigtig god mulighed.

Vi søger et nyt ledelsesteam til af videreføre et mellemstort børnehus i Bistrup. Børnehuset er beliggende i to separate bygninger, med henholdsvis 36 vuggestuebørn i det ene hus og 60 børnehavebørn i det andet hus. Derudover har vuggestuedelen en dagplejer tilknyttet, der kommer i huset én gang om ugen, og vi er vikarordning, når dagplejeren er fraværende.

Rudersdal KommuneFaglig stærk teamsygeplejerske, der brænder for den komplekse sygepleje

Rudersdal Kommune, Nærum

Rehabiliteringscenter Hegnsgården består af 46 døgnrehabiliteringspladser fordelt på 2 afdelinger. Vi modtager ca. 500 borgere årligt, der efter endt hospitalsophold har brug for døgnrehabilitering og sygepleje, fx genoptrænings-, observations- og terminalt ophold i en tidsafgrænset periode.

Du bliver den ene af de to teamsygeplejersker, der sammen med de to afdelingsledere for Døgnrehabilitering og afdelingsleder for Træning, skal sætte en ny faglig retning for den rehabiliterende indsats i Rudersdal Kommune. Vores kerneopgave på Hegnsgården er, vha. en rehabiliterende indsats, at støtte den enkelte borger i et, for borgeren, meningsfuldt liv. Du kommer til at samarbejde tæt om borgernes forløb med sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, ergo- og fysioterapeuter samt ernæringsassistent.

Rudersdal KommuneLedelse af vores fag. Det er noget, vi hver dag øver os i, og altid kan blive bedre til. Derfor søger vi en ambitiøs pædagog, som ønsker at udfylde teamledelsesfunktionen

Rudersdal Kommune, Holte

Vi har den helt store lygte fremme og leder efter en pædagog, som har interesse og flair for faglig ledelse af børnehaveteamet i Børnehuset Højbjerggård, Holte.

Målet er klart i sigte, men vejen skaber vi sammen.

Højbjerggårds pædagogiske profil er ” Bevægelse, leg og fællesskaber”.

Du er selvfølgelig uddannet pædagog, og har tidligere vist, at du har evner og lyst til at være inspirator og drivkraft på høj faglighed. Er du allerede uddannet fagligt fyrtårn er det et plus, ellers tilbyder vi kurset. Du holder selv af leg og bevægelse og kan med din egen deltagelse og drivkraft inspirere og motivere børnene og teamet af medarbejdere til lidt mere.

Rudersdal KommunePædagogisk personale søges til Børnehus i Holte. Vi tilbyder ansættelse til medarbejdere, som har interesse for og gerne erfaring fra børnehave eller vuggestue

Rudersdal Kommune

Børnehuset Højbjerggårds pædagogiske profil er ” Bevægelse, leg og fællesskaber”.

Vi har en solid tradition for pædagogisk understøttede bevægelsesaktiviteter, da huset tidligere har været certificeret idrætsinstitution.

Vi lægger i særdeleshed vægt på børnenes aktive deltagelse, forpligtende fællesskaber og ser legen som barnets fortrukne og meningsgivende beskæftigelse.

Pædagoger og medhjælpere, unge som erfarne, samarbejder om at tilrettelægge aktiviteter og rutiner, så børnenes zone for nærmeste udvikling rammes bredest muligt. Børnene får hjælp og støtte så de efterhånden selv kan mestre, tage egne valg og udvikle selvstændighed.

Rudersdal KommuneSocialrådgiver til børnegruppen

Rudersdal Kommune, Birkerød

Vi søger en erfaren socialrådgiver/socialformidler til en ledig stilling i børnegruppen (0-14 år) til arbejdet med psykosociale sager.

Som myndighedsrådgiver vil dine primære arbejdsopgaver bestå i at:

  • Udarbejde børnefaglige undersøgelser
  • Træffe afgørelser om støtte til kommunens udsatte børn og deres familier
  • Aktivt inddrage børn, deres forældre og netværk
  • Iværksætte og følge op på foranstaltninger jf. servicelovens § 52

I sagsbehandlingen vil indsatsen være koncentreret omkring det tværfaglige arbejde i forhold til barnet og barnets familie. I opgaveløsningen vægter vi anerkendelse af familien og dens ressourcer samt tydelighed og åbenhed.

Pædagogisk assistent/ medhjælper til Den Grønne Ærts Vuggestue
Børnehuset Den Grønne Ært har to vuggestuegrupper og en børnehave med plads til i alt 52 børn i alderen 0-5 år.
Rudersdal Kommune, Vedbæk
Jobcenter
Indrykket: 
Pædagogmedhjælper til Børnehuset Pilegårdens vuggestue pr.1.8
Som pædagogmedhjælper i Børnehuset Pilegården bliver du en del af et team og er medansvarlig for at sikre børnegruppens trivsel, læring, udvikling og dannelse.
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Indrykket: 
Søholmskolen i Birkerød søger en dygtig lærer til fagene matematik og natur/teknologi i indskolingen
Har du lyst til at arbejde på en udviklingsorienteret skole, hvor fokus på trivsel og læring helt naturligt er bærende?
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Indrykket: 
Dygtig social og sundhedshjælper søges til aftenarbejde på Lions Park Birkerød
Trives du med at bruge din faglighed, samarbejde og at have betydning i andres liv - og vil du være med til at gøre Lions Park Birkerød til et endnu bedre sted om aftenen.
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Indrykket: 
Social- og sundhedsassistent i aftenvagt indenfor demensspecialet
Vi søger en social- og sundhedsassistent til vores aftenteam i bofællesskabet Æblehaven.
Rudersdal Kommune, Holte
Jobcenter
Indrykket: 
Specialtandlæge i Ortodonti - genopslag
Rudersdal Kommunale Tandpleje søger en specialtandlæge 2-3 dage om ugen.
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Indrykket: 
Stærk naturfaglig profil søges til udskolingen på Søholmskolen
Vil du være med til at skabe en stærk udskoling?
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Indrykket: 
Vi søger en social og sundhedshjælper med lyst til at arbejde med demente beboere
Brænder du for at skabe en god hverdag for beboere med demens og vil du være med til at gøre Lions Park Birkerød til et endnu bedre sted?
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Indrykket: 
Tilkaldevikarer til Plejecenter - Rudersdal Kommune
Krogholmgård er et tilbud til mennesker med en demensdiagnose.Vi arbejder vi sammen om at skabe tryghed og livskvalitet for den enkelte ældre beboer.
Rudersdal Kommune, Holte
Rudersdal Kommune
Indrykket: 
Græsset er grønt i Pilegården! Vi søger en pædagog til vuggestuen, som vil betræde både gamle og nye stier sammen med os i et...
Som pædagog i Børnehuset Pilegården bliver du en del af ét af vores fire teams.
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Indrykket: