7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pharma Nord
Teknisk tegner

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords tekniske afdeling i Vojens søger en struktureret teknisk tegner, der bl.a. skal udfærdige forsyningsdiagrammer, principdiagrammer og understøtte projektplaner. Vores nye medarbejder har erfaring med teknisk dokumentation og trives med at arbejde i et miljø, hvor der er fart på, og hvor opgaverne kan variere fra dag til dag.

Pharma Nord

Vi søger en medarbejder, der i samarbejde med den daglige leder og kollegaerne i afdelingen kan indgå i fabrikkens drift i en bredere forstand. Vores nye medarbejder kommer til at hjælpe de øvrige håndværkere og teknikere i afdelingen med bestilling af bl.a. reservedele og sliddele samt med opbygning og vedligeholdelse af vores manualer og udstyrsdata. Samtidig vil der være behov for, at medarbejderen understøtter sine kollegaers funktioner ifm. fravær.

Pharma Nord
Pharma Nord
VVS'er

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord

Pharma Nords tekniske afdeling i Vojens har travlt og søger en ny medarbejder, der skal hjælpe med diverse vedligeholdelsesopgaver ifm. fabrikkens varme- og ventilationsanlæg.

Arbejdsopgaverne vil være koncentreret omkring:

 • Vedligeholdelse og drift af grundvandskøl, gasfyr og kompressor.
 • Træk af forsyningslinjer samt efterfølgende funktionstest og dokumentation.
 • Rørføring og installation af rentvandsanlæg, grundvandskøl, gasfyr og kompressor.
Pharma Nord
Pharma Nord
Finmekanikere til vedligeholdelse af mekanisk produktionsudstyr

Pharma Nord, Vojens

Til at styrke vores tekniske afdeling i Vojens søger vi finmekanikere til dag- eller nathold, der primært skal være med til at lave forebyggende vedligehold på vores mekaniske produktionsudstyr.

Pharma Nord

Du skal sikre, at alle mekaniske komponenter af maskinen fungerer og akut repareres ved eventuelt nedbrud. Vigtigst af alt skal du deltage i forebyggende vedligeholdelse af maskinerne samt identificere og registrere mulig slidtage eller kommende brud i deres funktion.

Pharma Nord
Pharma Nord
Elektriker/Elektrotekniker

Pharma Nord, Vojens

Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med til at sikre en optimal og kontinuerlig drift på vores produktionsmaskiner og installationer?

Pharma Nord

I samarbejde med vores installatør og Service Manager skal den nye medarbejder være med til at servicere el-komponenter på vores produktionsmaskiner og reservedele, og opgaverne kommer bl.a. til at bestå af:

 • Daglig drift og reparation af diverse maskinkomponenter ifm. nedbrud.
 • Identificering af potentielle fejl og forebyggende vedligehold af elektriske anlæg.
 • Da vi arbejder efter GMP reglerne, består stillingen også af daglig logbogsføring og detaljeret dokumentation af alt udført vedligehold og reparationer.
Pharma Nord
Pharma Nord
Produktionsmedarbejder til dag-, aften- og nathold

Pharma Nord, Vojens

Vi søger produktionsmedarbejdere til vores kapsel- og tabletproduktion, pakkeri samt til kvalitetssikring af produkterne. Vi fremstiller vores produkter efter GMP-reglerne (Good Manufacturing Practice). Det betyder, at vores produkter gennemgår omfattende produktionsprocesser, der skal sikre, at vores kosttilskud og lægemidler fremstilles efter ensartede og høje kvalitetsnormer.

Du kommer i denne forbindelse til at arbejde med:

Pharma Nord
 • Fremstilling samt grundig gennemgang og kvalitetssikring af kapsler og tabletter.
 • Pakning af kapsler og tabletter til færdigvarer.
 • Overvågning, kontrol og sikring af, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav.
Pharma Nord
Pharma Nord
PHP-udvikler

Pharma Nord, Vejle

Pharma Nord

Vil du gerne være med til at forbedre arbejdsflowet i Pharma Nord og vores 25 datterselskaber? Lige nu søger vi en PHP-udvikler til vores IT-afdeling i Vejle, der bl.a. skal være med til at videreudvikle og vedligeholde vores interne systemer.

Dine opgaver bliver bl.a. :

 • Udvikling, forbedring og vedligeholdelse af diverse forretningsprocesser med henblik på, at vi kan få en øget rapporteringshastighed og flere funktionaliteter.

Din uddannelsesbaggrund er vi åbne overfor. Det vigtigste er, at du er løsningsorienteret og god til at gøre komplekse processer simple.

Pharma Nord
Pharma Nord
Lagermedarbejdere til daghold

Pharma Nord, Vojens

Har du lyst til at arbejde på Pharma Nords lager, hvor du bliver en del af en af Europas største producenter af kosttilskud og lægemidler?

Vi søger 3 nye medarbejdere til vores lager i Vojens, der i samarbejde med kollegaerne skal sikre den daglig drift af lageret og udvide vores nuværende kapacitet.

Pharma Nord

En arbejdsdag kunne f.eks. indeholde:

 • Pluk og pakning af ordrer
 • Registrering og placering af varer
 • Optimering og vedligeholdelse af lagerfaciliteter
Pharma Nord