3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
EUC NordvestsjællandElektrikerfaglærer

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Vil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere?

Har du en baggrund som el-installatør eller har du anden relevant faglig uddannelse? Kunne du tænker dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Nordvestsjællands største uddannelsescenter EUC Nordvestsjælland leder lige nu efter en dygtig underviser til vores elektrikeruddannelse i vores afdeling i Holbæk. Du skal undervise med et stort engagement inden for dit fag. Ligesom du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kollegaer. Du skal skabe gode kontakter til branchen.

EUC NordvestsjællandVIL DU UDDANNE FREMTIDENS DYGTIGSTE TEKNISKE ISOLATØRER?

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Vi søger en faglærer til teknisk isolatøruddannelsen. Vi har brug for en faglærer, der har lyst, evner og erhvervserfaring til at være med til at uddanne fremtidens dygtigste tekniske isolatører. Så hvis du kunne tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får brug for et bredt branchekendskab og mulighed for at give din faglige stolthed videre, så er det dig, vi søger.

Du bliver en del af vores team i uddannelsesafdelingen i Audebo. Du vil skulle undervise både på grundforløb, hovedforløb samt AMU. Du skal have fokus på elevernes læring og trivsel i undervisningen og samarbejde med dine kollegaer og vejledere omkring elevernes gennemførelse.

Du skal være god til at lære fra dig i værkstedet og i teorilokalet, og gerne have forståelse for pædagogiske metoder.

EUC NordvestsjællandTimelærer søges til vores tømrerafdeling

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre og sikre fremtidens dygtigste tømrere? Så er det dig, vi søger.

Du skal undervise med stort engagement på vores tømrergrundforløb- og hovedforløbshold. Du kommer til at indgå i vores team bestående af otte andre undervisere i tømrerafdelingen. Derudover bliver du også en del af EUC Nordvestsjælland, der er Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution med mere end 300 medarbejdere og 2400 årselever.

Du er uddannet tømrer og har nogle års erhvervserfaring fra tidligere jobs. Du skal være god til at lære fra dig i værkstedet og i klasselokalet samt have god forståelse for pædagogiske metoder.