2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
KFUKs Sociale Arbejde Vil du være med til at gøre en forskel for voldsudsatte kvinder og børn? Brænder du for at omsætte din faglighed til konkret hjælp og støtte? Så har vi måske jobbet til dig!

KFUKs Sociale Arbejde, København

Socialpædagog søges til KFUKs Sociale Arbejdes krisecenter pr. 1.08.2022.

Stillingen som kontaktperson indebærer et særligt ansvarsområde omkring børn på krisecentret, og indgår i et tværfagligt team, der varetager det løbende pædagogiske, praktiske og socialfaglige arbejde med kvinder og børn.

Opgaverne vil indebære løbende samtaler med kvinderne om deres ophold på krisecentret og i samarbejde med kvinderne medvirke til at skabe struktur og ro i hverdagen og udvikling i deres samlede livssituation. Dette indebærer en stor del relations- og motivationsarbejde for at få kvinderne til at deltage i samtaler og aktiviteter, der ud fra fagligt fokus handler om effekterne af volden, om selvværdet, selvtilliden og handlekraften mv.

KFUKs Sociale Arbejde Sjældent udbudt stilling - Socialfaglig medarbejder søges til Reden Internationals opsøgende team

KFUKs Sociale Arbejde, København

Reden International er en selvejende institution og er en del af KFUKs Sociale Arbejde. Vores målgruppe er potentielle ofre for menneskehandel med et særligt fokus på personer der sælger sex.

Vi søger en ny socialfaglig kollega til vores opsøgende team i en stilling på 30 timer om ugen fra den 1. juli 2022.

Teamet har base i vores rådgivningscenter på Vesterbro i København, hvorfra vi også laver opsøgende arbejde på gadeplan, på online fora, samt i klinik- og escortmiljøet (på Sjælland og i Hovedstaden).

Vi søger en medarbejder til vores opsøgende team, med særligt fokus på socialfagligt arbejde i rådgivningscentret, både i aften og nattetimerne, samt i det udekørende opsøgende arbejde i dagtimerne. Sigtet for det opsøgende arbejde er relationsskabelse, skadesreduktion, viden om miljøerne, samt rådgivning om rettigheder og muligheder.