16 job matcher din søgning 16 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Zealand Business College

Rengøringsassistent

Slagelse

ZBC er en stor uddannelsesinstitution med mange kvadratmeter, der skal gøres rent for at bevare et godt studiemiljø. Vi søger derfor én ny rengøringsassistent i Slagelse pr. 1. december 2023. Der er tale om en stilling på 25 timer pr. uge, hvor den daglige mødetid er fra kl. 05:00.

Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, der i høj grad er præget af tillid, fleksibilitet og godt kollegialt samarbejde.

ZBC er en uddannelsesinstitution, og det vil være muligt/naturligt med efter- og videreuddannelse inden for rengøringsfaget.

Zealand Business College

Faglærer til forsyningsoperatør-uddannelsen på ZBC Slagelse

Vil du uddanne fremtidens faglærte forsyningsoperatører? Og har du lyst til at spille en central rolle i at starte uddannelsen op på ZBC i Slagelse? Så er du måske vores nye faglærer.

Din første opgave vil være at udvikle uddannelsen som forsyningsoperatør på ZBC Slagelse, så vi er klar, når vi tager imod vores første hold elever efter sommerferien.

Når vores elever starter på uddannelsen, skal du stå for både teoretisk og praktisk undervisning.

Du vil blive en del af et team på i alt 12 faglærere, hvoraf fem er elektrikere, som du kan sparre med. Samtidig bliver du en del af en stor arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, et godt arbejdsmiljø og mulighed for faglig udvikling.

Zealand Business College

Vvs- og energiuddannelsen på ZBC Slagelse søger en faglærer

Slagelse

Vil du være en del af fællesskabet på Danmarks største erhvervsskole?

Vi søger dig, der har en vvs- og energiuddannelse og du skal have flere års erfaring fra branchen, men om du har undervist før er ikke afgørende.

Du vil blive en del af et Byggeri-team på i alt 12 dygtige faglærere, som du kan sparre med omkring din undervisning og uddannelsen. Samtidig bliver du en del af en stor arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, et godt arbejdsmiljø og mulighed for faglig udvikling.

Zealand Business College

El-skolen på ZBC Slagelse søger faglærere med installatøruddannelse til elektrikeruddannelsen

Slagelse

Vil du være med til at trække ledningerne til lyset hos vores unge mennesker på elektrikeruddannelsen?

Henter du energi i at undervise, og lære unge mennesker at være gode håndværkere? Og vil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere?

Så er det dig, vi leder efter!

Vi vil skabe fremtidens elektrikeruddannelse, og vi søger en ny kollega, der vil være med til at bidrage til den opgave.

Vi tilbyder dig at blive en del af en stor skole med mange muligheder, kompetencer og fokus på kvalitet.

Zealand Business College

Pædagogisk assistent-uddannelsen ved PA-SOSU ZBC i Slagelse søger en underviser

Underviserne deltager i vidt omfang i pædagogiske og didaktiske udviklingsprocesser, og du vil derfor have mulighed for, at være med til at sætte dit præg på uddannelserne.

Underviser til vores pædagogiske assistentuddannelse. Her lægger vi vægt på, at du er uddannet pædagogisk assistent eller pædagog med erfaring fra praksis.

For den faste stilling gælder det, ud over ovenstående, at der vil være en bred portefølje, f.eks. undervisning på vores brobygningsforløb, samt andre undervisningsopgaver, der kommer ind undervejs.

Derudover søger vi en timelønnet vikar, som kan varetage undervisningen ved behov; der vil ikke være et fast timeantal.

Zealand Business College

ZBC SOSU Slagelse søger en underviser til social- og sundhedsuddannelserne

Slagelse

Vi søger pr. 1. december 2023 en underviser til undervisning til hovedforløb på Social- og sundhedsuddannelserne, pædagogik og GF2.

Brænder du for at:

  • Undervise i et erhvervsrettet miljø?
  • Arbejde med en mangfoldighed af elever?
  • Omsætte din faglighed til læring for elever?

Så er dette underviserjob lige noget for dig.

Du bliver kontaktlærer og vil også skulle føre eleverne til afsluttende eksamen. Du skal derfor have lyst til at undervise bredt, både i fag og forløb.

Zealand Business College

ZBC SOSU søger en underviser til et vikariat til social- og sundhedsuddannelserne

Slagelse

Til vores social- og sundhedsuddannelser søger vi pr. 1. december 2023 en underviser i en midlertidig stilling til undervisning til primært GF2 og GF1.

Brænder du for at:

  • Undervise i et erhvervsrettet miljø?
  • Arbejde med en mangfoldighed af elever?
  • Omsætte din faglighed til læring for elever?

Så er dette underviserjob lige noget for dig.

På ZBC deltager underviserne i vidt omfang i pædagogiske og didaktiske udviklingsprocesser, og du vil derfor have mulighed for at være med til at sætte dit præg på uddannelserne og undervisningen.

Zealand Business College

ZBC i Slagelse søger en struktureret uddannelsesleder til vores lager- og transportuddannelser

Slagelse

Er du på udkig efter en ledelsesopgave, der kalder på en leder, hvis profil har en tydelig vægt på strukturering af opgaver og sans for detaljen, et talent for den relationelle del af ledelse og samtidig kan stå nagelfast på den fælles retning, som afdelingen skal udvikles i?

Stillingen som uddannelsesleder indebærer kompleks ledelse, da der er mange regler og lovgivning inden for området.

I samarbejde med lederteamet, uddannelseschefen og medarbejderne vil du have ansvar for følgende arbejdsopgaver:

  • Daglig drift og ledelse af områdets uddannelser
  • Dialog med interessenter for at sikre rekruttering til uddannelserne
  • Budgetlægning og opfølgning på regnskaber og resultater
Zealand Business College

Kreativ digitaliseringskonsulent med fokus på MOODLE ved IT- & digitaliseringsafdeling.

Næstved

Vi søger en dygtig digitaliseringskonsulent med ekspertise inden for administration og organisationsbrug af Moodle til at styrke vores organisation og understøtte implementeringen af LMS.

Din primære rolle bliver at være med til at være projektleder på implementerings- og forandringsprocesser, rådgive, supportere og vejlede organisationen i implementering af vores LMS.

Du bliver en del af et innovativt og ambitiøst miljø med højt til loftet, hvor vi brænder for at skabe fremtidens ungdomsuddannelser.

Zealand Business College

ZBC Skoleoplæring i Næstved og Ringsted søger instruktører

I Næstved søger vi en Skoleoplæringsinstruktør, der brænder for handel og kontor, og i Ringsted søger vi en Skoleoplæringsinstruktør, der brænder for detailhandel.

I Skoleoplæringen på ZBC sørger vi for, at unge, der ikke har en ordinær læreplads hos en arbejdsgiver, i stedet tilbydes et forløb i skoleoplæringen, der er så tæt på et lærepladsforløb hos en arbejdsgiver som muligt.

Du får et job et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige udfordringer og medindflydelse på jobindholdet.

Zealand Business College

ZBC Roskilde søger hurtigst muligt en timelærer til industrislagteruddannelsen

Er du uddannet slagter og har lyst til at undervise?

Din primære opgave vil være at vikariere for vores lærerteam og uddanne landets kommende industrislagtere. Alt efter dine kvalifikationer og uddannelse vil du både kunne undervise i faglig teori og i det praktiske arbejde.

Vi tilbyder en spændende og inspirerende hverdag. Der kan på sigt være mulighed for at tilbyde en fastansættelse.

Zealand Business College

ZBC søger snarest muligt en underviser til at uddanne specialister inden for data og IT

Ringsted

På ZBC tror vi på, at kompetente medarbejdere og godt teamwork er fundamentet for at skabe den bedste uddannelse for vores elever på Data- og kommunikationsuddannelsen i Ringsted.

Vi søger en underviser med serverkompetencer og netværkskompetencer, og du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig og pædagogisk tilgang til undervisningen.

Vi tilbyder et tilpasset onboarding-forløb med gode kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og sparring, på en hyggelig og social arbejdsplads.

Zealand Business College

Vi søger undervisere til forskellige fag på EUX-hovedforløb

Ringsted, Slagelse

Vi søger pr. 1. januar 2024, dygtige og engagerede undervisere til forskellige EUX-hovedforløb i Ringsted og Slagelse. Der er tale om faste eller midlertidige stillinger – afhængig af fagsammensætning.

Vi søger dygtige undervisere inden for følgende fag: Samfundsfag B, Dansk A, Fysik B, Matematik A og Kemi B.

Du vil i samarbejde med EUD-teams omkring uddannelserne udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet, og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Det sker bl.a. ved at skabe gode relationer til vores elever.

Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Zealand Business College

Lærer til procesoperatøruddannelsen

Roskilde

Har du lyst til at undervise på en spændende og fremtidssikret erhvervsuddannelse? Så er du måske den lærer, vi søger til vores procesoperatøruddannelse på ZBC i Roskilde.

Uddannelsen giver eleverne kompetencer til at styre, regulere og overvåge produktionsanlæg inden for forskellige brancher.

En procesfaglærer underviser bl.a. i at fremstille produkter på PLC-styrede maskiner, i drift og kontrol af udstyr til produktion af f.eks. mad, medicin eller kemikalier.

Vi kan tilbyde dig et spændende og alsidigt job med engagerede kolleger og elever og mulighed for efteruddannelse og kompetenceudvikling.

Zealand Business College

Faglærer til sikkerhedsvagtuddannelsen

Roskilde

Vil du være med til at uddanne fremtidens sikkerhedsvagter og vagter? Har du erfaring fra sikkerhedsverdenen, f.eks. som vagt, politi, forsvar eller lignende? Så er du måske den faglærer, vi søger til vores sikkerhedsvagtuddannelse på ZBC Roskilde.

Som faglærer på sikkerhedsvagtuddannelsen skal du bl.a. undervise elever i at arbejde med overvågning, konflikthåndtering, førstehjælp og sikkerhed i forskellige typer af virksomheder og institutioner.

Du får et spændende og alsidigt job, hvor du underviser og vejleder elever på forskellige niveauer og med forskellige baggrunde.

Underviser søges til ZBC10 i Næstved

Næstved

Brænder du for at arbejde med unge?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV