5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Zealand Business College
ZBC søger lærer/underviser til vores Automatiktekniske afdeling i Ringsted

Zealand Business College

Vil du være med til at sparke gang i vores spritnye Teknologicenter med AMU Automatik, er der her muligheden for at blive en del af det team, der skal udvikle og undervise vores virksomhedskursister og EUD-elever i lækre fysiske rammer på det Automatiktekniske område.

Vi søger pr 1. februar 2023 - eller efter aftale, en fagligt godt rustet medarbejder til at indgå i et stærkt team af undervisere. Stillingen kræver lysten til at undervise, evne og engagement til det gode samarbejde og en positiv og imødekommende natur i mødet med vores kursister og lærlinge.

Du vil blive en del af et team for både vores AMU-kursister og vores elever på grund- og hovedforløb. Som lærer skal du bl.a. udvikle faglige forløb, undervise i mekanisk montage, PLC, robotteknologi, hydraulik, pneumatik, procesregulering, servo-systemer og frekvensomformere.

Zealand Business College
ZBC Næstved søger rengøringsassistenter

Zealand Business College

ZBC er en stor uddannelsesinstitution med mange kvadratmeter, der skal gøres rent for at bevare et godt studiemiljø. Vi søger to nye rengøringsassistenter i Næstved til januar.

Vi ved, at et godt lærings- og studiemiljø er afgørende for en god uddannelse. Derfor stiller vi høje krav til vores servicepersonale, som udfører arbejdet i tæt samarbejde med vores skolepraktik for ZBC’s serviceassistentuddannelse.

Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, der i høj grad er præget af tillid, fleksibilitet og godt kollegialt samarbejde. Du vil blive en del af et engageret team, som er indstillet på at give dig opbakning og medspil.

Zealand Business College
El-skolen på ZBC Slagelse søger en teamleder til elektrikeruddannelsen..

Zealand Business College

Vi søger pr. 1. februar 2023 ellers snarest muligt en teamleder, der i tæt samarbejde med uddannelseslederen aktivt vil have fokus på at udvikle vores elektrikeruddannelse og være med til at styrke samarbejdskulturen på uddannelsen og i særdeleshed i teamet.

Vores elektrikerteam er et nyt sammensat undervisningsteam, der fulde af gejst og engagement bidrager aktivt til at genstarte uddannelsen. Vores ambition er, at vi vil skabe fremtidens elektrikeruddannelse bl.a. gennem et tæt fagligt samarbejde i teamet, et fokus på elevernes læring og trivsel og holdningen til, at første dag på uddannelsen er første dag i branchen.

Lige nu er vi midt i en proces, hvor vi ser på alle detaljerne i uddannelsen, og det gør vi netop for, at vores elever har den bedste oplevelse af faglig sammenhæng mellem uddannelsen og branchen, derved tror vi på, at vi skaber fremtidens elektrikeruddannelse.

STU på ZBC i Ringsted søger detailslagter med socialpædagogiske kompetencer til Food-linjen
STU – særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse - på ZBC i Ringsted består af tre faglige linjer: Værksteds-linjen, IT-linjen og Food-linjen.
ZBC, Ringsted
Jobcenter
Indrykket:
ZBC i Ringsted og Slagelse søger EUX-undervisere til forskellige fag
Brænder du for at gøre en forskel og uddanne de bedste elever?
ZBC, Slagelse
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV