10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
ZBC
HR-medarbejder

ZBC, Ringsted

ZBC søger pr. 1. maj 2021 en HR-medarbejder med stærke administrative kompetencer til et fagligt ambitiøst team, der sætter engagement, trivsel og dialog i højsædet.

Du bliver en del af et HR- og løn-team på 7 medarbejdere, som sætter faglighed, engagement, trivsel og dialog i højsædet.

HR-teamets opgaver er bl.a. at:

 • Udarbejde ansættelsesbeviser og ændringsskrivelser.
 • Rådgive og supportere organisationen i spørgsmål vedr. fortolkning af lovgivning, overenskomster og aftaler på statens område.
 • Forfatte og markedsføre stillingsopslag samt rådgive og sparre med ledelsen i rekrutteringsprocessen.
ZBC
Administrativ medarbejder til ZBC Ringsted

ZBC

Har du lyst til at være en del af udviklingen på en stor erhvervsskole, der uddanner til fremtiden? Har du lyst til at være med til at sætte vores elever og virksomheder i centrum? Så er du måske vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde med administration af erhvervsuddannelser i samarbejde med det administrative team samt skolens faglige ledere og undervisere, arbejde med registrering af elever og indberetninger til ministeriet, servicere skolens elever og virksomheder samt være med til at omsætte bekendtgørelsens ord til administrative processer.

ZBC er for øjeblikket i gang med at digitalisere undervisning og administration, herunder automatisering af flere administrative processer i forbindelse med skift til nyt administrativt system Lectio. Du vil blive en del af denne proces samtidig med, at du skal løse de administrative opgaver, der er i en elevadministration.

ZBC
Uddannelses- og erhvervsvejleder med undervisningskompetencer til kursuscenter i Slagelse og Næstved

ZBC

Brænder du for at vejlede både individuelt og kollektivt? Har du erfaring med projektarbejde samt kompetenceafklaring, og kender du til uddannelsessystemerne? Så er du måske vores nye medarbejder.

I ZBC kompetenceudvikling arbejder vi bl.a. med afklaring af kompetencer mod uddannelse. Vi vejleder både unge og voksne mod job og uddannelse.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring i at vejlede unge og voksne i en uddannelses- og arbejdsmarkedspolitisk kontekst.
 • Besidder kompetencer til at motivere vores deltagere mod job og uddannelse.
 • Er uddannet vejleder eller har tilsvarende kompetencer.
ZBC
Kontorelev til specialet økonomi

ZBC, Ringsted

Drømmer du om en uddannelse, der giver dig kompetencer til at arbejde både selvstændigt og i teams inden for områderne økonomi og løn? En uddannelse, hvor du lærer at tage ansvar for dine og teamets opgaver og en uddannelse, hvor du vil blive motiveret til senere i din karriere at videreuddanne dig?

Vi drømmer om en kontorelev, der brænder for at uddanne sig inden for økonomi og som allerede nu ved, at denne uddannelse kun er starten på livslang læring. På specialet økonomi lærer du at lave regnskaber og budgetter. Du lærer fx at bogføre indtægter, udgifter og lønninger på en skole og at deltage i skolens økonomistyring.

Vi tilbyder en elevplads i vores økonomiafdeling og vores lønafdeling, hvor vi arbejder selvstændigt og i teams. Vi arbejder struktureret og kvalitetsbevidst, og vi tager ansvar for, at opgaverne løses korrekt og inden for deadline.

ZBC
Faglærer til lager-/logistikuddannelsen

ZBC, Slagelse

Hvis du vil præge fremtidens arbejdsmarked ved at give din viden inden for lager og logistik videre til unge og voksne mennesker, så er du måske den faglærer, vi søger til lager-/logistikuddannelsen.

Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at færdes og undervise en masse friske elever, der brænder for at lære. Alle elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert minut i deres uddannelse er vigtigt. Vores elever har brug for de fagligt bedste til at tage hånd om deres uddannelse.

Om jobbet:

 • En arbejdsplads, hvor vi har fokus på nytænkning og plads til både personlig og faglig videndeling.
 • Vi anvender gerne nye undervisningsformer og pædagogisk nytænkning og er meget åbne over for dine idéer.
 • Vi forventer desuden, at du har en åben holdning til det at arbejde i team og bidrager positivt til udviklingen af teamarbejdet.
ZBC
Underviser til afsætning C og det uddannelsesspecifikke fag kontor

ZBC, Næstved

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du være med til at uddanne de bedste elever? Så har ZBC i Næstved måske jobbet til dig. Vi søger en dygtig og engageret underviser til at undervise i afsætning på de merkantile uddannelser med tiltrædelse snarest muligt eller senest den 1. maj 2021.

Vores elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert eneste minut i deres uddannelse er vigtigt. Derfor er din indsats som underviser på ZBC synlig og afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning skal være udviklende, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker.

Du vil i samarbejde med teamet omkring de merkantile uddannelser være med til at udvikle undervisningen, pædagogikken og uddannelsesmiljøet, og således stræbe mod det bedste læringsmiljø.

ZBC
ZBC Slagelse søger rengøringsassistenter - Genopslag

ZBC

ZBC er en stor uddannelsesinstitution med mange kvadratmeter, der skal gøres rent for at bevare et godt studiemiljø. Vi søger derfor tre nye rengøringsassistenter pr. 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Vi ved, at et godt lærings- og studiemiljø er afgørende for en god uddannelse. Derfor stiller vi høje krav til vores servicepersonale, som udfører arbejdet i tæt samarbejde med vores skolepraktik for ZBC’s serviceassistentuddannelse.

Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, der i høj grad er præget af tillid, fleksibilitet og godt kollegialt samarbejde. Du vil blive en del af et engageret team, som er indstillet på at give dig opbakning og medspil.

ZBC
Faglærer til slagteruddannelsen

ZBC, Roskilde

Danmarks Slagteriskole ZBC er en erhvervsskole i udvikling med et markant fokus på udvikling af vores fødevareuddannelser i tæt kontakt med de relevante brancher.

Du vil i jobbet som faglærer blive en del af et lærerteam, hvor din primære opgave vil være at uddanne landets kommende slagtere. Dette sker gennem planlægning og gennemførsel af undervisningen samt ved at skabe gode relationer til vores elever. Du ser dig selv som en facilitator af god læring, og du trives med at tænke nye tanker og udvikle den måde, vores elever skal lære på. I undervisningen har vi blandt andet stor fokus på brugen af digitale løsninger, det er derfor vigtigt, at du har gode IT kompetencer.

Vi tilbyder en spændende og inspirerende hverdag, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med god mulighed for personlig udvikling. Hertil vil der være gode muligheder for såvel faglig som pædagogisk efteruddannelse.

ZBC
ZBC10 Næstved søger lærer til matematik, idræt og fysik/kemi

ZBC, Næstved

Vi søger pr. 3. maj 2021 en lærer, der har lyst til at være med til at gøre 10. klasse til et fantastisk år for vores elever – et år, de aldrig glemmer og et år, hvor der sker noget helt nyt.

Du har kompetencer til at undervise folkeskoleelever i matematik, idræt og fysik/kemi. At være lærer for 10. klasse på ZBC indebærer stærk faglighed samt ønsket om at møde eleverne, hvor de er og derigennem skabe gode relationer. Det indebærer at skabe lyst til at lære hos vores elever ved at engagere sig samt ved at give og modtage feedback.

Du tænker helhedsorienteret og ser dig selv som facilitator af læring. Du sikrer, at alle vores elever bliver mødt, hvor de hver især er og dermed lærer så meget, som de kan.

ZBC
Sundhedsfaglig undervisere

ZBC, Slagelse

Vi søger to kolleger med sundhedsfaglig baggrunde med tiltrædelse 3. maj 2021 eller snarest muligt.

Om dig

 • Du er uddannet sygeplejerske, fysioterapeut eller social- og sundhedsassistent.
 • Du kan undervise bredt inden for det sundhedsfaglige felt.
 • Du drives af at undervise og udvikle dig med øvrige kolleger.

Du vil være en del af et tværfagligt samarbejdende underviserteam. Du kommer til at undervise på både vores grundforløb samt på social- og sundhedshjælper og -assistentuddannelsen.