24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Zealand Business College
Servicemedarbejder (fleksjob 15 timer) søges til ZBC Fødevare

Zealand Business College, Slagelse

Kan du arbejde både selvstændigt og sammen med andre omkring løbende opgaver, og kan du bevare humøret og glimtet i øjet, når du har travlt? Så er du måske den kollega, vi søger.

Til vores afdeling på fødevare søger vi pr. 1. august 2022 – 15 timer pr uge - en engageret og serviceorienteret kollega med hænder og hoved skruet godt på og med højt humør. Det er væsentligt, at du er god til at have en serviceorienteret tilgang i din dialog med elever og lærere på stedet.

Du vil blive en del af fødevare på Valbyvej 69C, 4200 Slagelse. Vi er en fødevareuddannelse, hvor der er behov for at få løst arbejdsopgaver som vedligeholdelse, opfyldning af det fælles varelager, pakke varer til afsendelse, modtage og retursende vasketøj og andet forefaldende arbejde.

Zealand Business College
Sprudlende underviser søges til ZBC10 i Ringsted

Zealand Business College

Vær med! Verden er til at forandre.

Brænder du for at arbejde med unge og vil du være med til at give elever et år de aldrig glemmer? – Så er det dig, der skal være med til at skabe ZBC10´s ungemiljø.

Vi søger en underviser, der har kompetencer inden for engelsk og gerne samfundsfag.

Du indgår i et tæt samarbejde med vores team på ZBC10, som består af tre undervisere. Vi brænder for at udvikle, gennemføre og evaluere vores undervisning.

Sammen sikrer vi, at ZBCs forskellige erhvervsuddannelser kommer i spil i undervisningen, og at eleverne får et år, de aldrig glemmer.

Zealand Business College
Er du en af ZBC’s nye IT-supporterelever?

Zealand Business College, Roskilde, Ringsted eller Slagelse

Ønsker du at være IT-supporterelev og have nogle spændende og lærerige år i en professionel, fremtidsorienteret og dynamisk virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt? Så har vi stillingen til dig.

Du bliver en del af et godt arbejdsfællesskab, og praktikstedet er kendetegnet ved et åbent og anerkendende læringsmiljø. Du får en bred uddannelse med grundig oplæring i varetagelse af drifts- og vedligeholdelsesopgaver i IT-afdelingen.

De primære opgaver vil være:

 • Support til vores elever, lærere og administration via telefon, mail, chat og onsite
 • Backoffice-opgaver, såsom fejlfinding og klargøring
 • Vedligehold af AV-udstyr og printere
ZBC
ZBC søger håndværkere/faglærere inden for byggeriets eller industriens uddannelser

ZBC, Slagelse

Har du lyst til at prøve kræfter med jobbet som underviser på grundforløb 1 inden for Byggeri- og Industriuddannelsen? Vi søger tre engagerede håndværkere/faglærere som vores kommende kollegaer til vores helt fantastiske team af undervisere.

Grundforløb 1 (GF1) er det første møde, som elever fra 9. og 10. klasse har med erhvervsskolen, og vi skal introducere dem til lidt af hvert.

Din faglige baggrund er ikke den mest afgørende, men det er klart en fordel med et svendebrev som tømrer, murer, struktør, maler, smed, vvs, elektriker, automatiktekniker, eller lign.

ZBC
ZBC i Slagelse søger timelærere inden for tjenere, bager/konditor, kokke og smørrebrød catere

ZBC

Vi søger bager/konditor, tjenere, kokke og smørrebrød catere, der kan hjælpe med at varetage undervisningen af fremtidens unge.

Måske arbejder du i et fast rul, der gør det muligt for dig sporadisk at snuse til erhvervsskoleverdenen? Måske har du et vikariat et andet sted og kan forene det med løbende opgaver hos os i vores spidsbelastningsperioder?

Kokke- og Tjenerskolen på ZBC Slagelse søger bager/konditor, kokke og smørrebrød catere (gerne med dobbeltprofil), der kan varetage undervisning med høje ambitioner og lyst til at oplære og uddanne vores elever til fremtiden.

Vores nye medarbejdere skal fungere som faglærervikarer til både vores hovedforløb og grundforløb. Dog er bager/konditor udelukkende på grundforløb.

Zealand Business College
ZBC Ringsted søger mentor til specialpædagogisk støtte (SPS) og fastholdelse

Zealand Business College

Brænder du for at vejlede og støtte både individuelt og kollektivt? ZBC i Ringsted søger pr. 1. august 2022 en mentor til vores elever på erhvervsuddannelserne.

På ZBC arbejder vi målrettet med uddannelses- og erhvervsvejledning samt fastholdelse af vores elever, herunder vejledning og specialpædagogisk støtte (SPS).

Har du lyst til at være en del af en skole, som fokuserer på elevernes læring, trivsel og udvikling, og som løser opgaven i samarbejde med elever og undervisere i et anerkendende miljø? Så er det måske dig, vi leder efter.

Zealand Business College
ZBC søger en RKV-vejleder med erfaring indenfor det pædagogiske arbejdsområde til vores kursuscenter

Zealand Business College, Næstved

Brænder du for realkompetencevurdering af voksne, der ønsker at påbegynde en erhvervsuddannelse, har du indgående kendskab til erhvervsuddannelsessystemet og synes du, det er interessent at læse og tolke lovgivningen?

Så er du måske vores nye medarbejder.

I ZBC-kursuscenter arbejder vi bl.a. med afklaring af kompetencer mod uddannelse

Vi forventer, at du:

 • Har mindst 5 års relevant og tidssvarende erhvervserfaring.
 • Har erfaring i at vejlede og afklare voksne i en uddannelses- og arbejdsmarkedspolitisk kontekst.
 • Besidder kompetencer til at motivere voksne og meget gerne tidligere har arbejdet med realkompetencevurdering.
Zealand Business College
ZBC søger 2 psykologer, der vil og kan yde en særlig indsats for vores elever

Zealand Business College, Slagelse

Vi søger en psykolog til et barselsvikar 37 timer fra 1. september og en fast stilling på 32 timer til ansættelse snarest muligt.

Det overordnede mål for psykologteamet er at bidrage til trivsel og udvikling hos vores elever.

Hos os bliver du en del af et team af psykologer, der har base i et ældre, hyggeligt hus i Slagelse, hvor vi, som en væsentlig del af vores faglige arbejde, prioriterer det at tage vare på hinanden højt.

Vores faglige udgangspunkt er narrativt, men vi tager altid udgangspunkt i de metoder, der giver mening for den enkelte unge. Det fælles ansvar og samarbejde omkring elevernes udfordringer er i højsædet. På denne måde støtter vi op om ZBC’s mission: ”Vi uddanner til fremtiden”.

ZBC
ZBC Roskilde søger en industrislagter til slagtning og produktionen

ZBC

Danmarks Slagteriskole ZBC er en erhvervsskole i udvikling med et markant fokus på udvikling af vores fødevareuddannelser i tæt kontakt med de relevante brancher.

ZBC Roskilde er en del af det udviklende miljø omkring den nyeste viden på fødevareområdet og ligger midt i Region Sjællands fødevarecentrum - tæt på Madkulturen. Du vil blive en del af vores slagterteam, hvor de primære opgaver er at slagte samt opskæring og udbening og at være en del af pakkeriet.

Vi tilbyder en spændende og inspirerende hverdag med udfordringer og god mulighed for personlig udvikling. Du vil være en del af vores stolte slagterteam og vil spille en vigtig støttende rolle til vores elever og undervisere.

Zealand Business College
ZBC søger HR-medarbejder

Zealand Business College, Ringsted

ZBC søger snarest muligt en HR-medarbejder med stærke administrative kompetencer til et fagligt ambitiøst team, der sætter engagement, trivsel og dialog i højsædet.

Du bliver en del af et HR- og lønteam på 8 medarbejdere, som sætter faglighed, engagement, trivsel og dialog i højsædet. I teamet lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø både socialt og fagligt.

Vi trives i en dynamisk atmosfære, hvor gode idéer altid er velkomne. Vi er fagligt ambitiøse og vi sætter pris på en god debat med plads til alle.

HR-teamets opgaver er bl.a., at:

 • Udarbejde ansættelsesbeviser og ændringsskrivelser.
 • Rådgive og supportere organisationen i spørgsmål vedr. fortolkning af lovgivning, overenskomster og aftaler på statens område.
 • Forfatte og markedsføre stillingsopslag, samt rådgive og sparre med ledelsen i rekrutteringsprocessen.
Zealand Business College
ZBC Skoleoplæringscenter søger dygtige lærepladskonsulenter inden for Social- og sundhedsområdet

Zealand Business College, Roskilde/Ringsted eller Næstved

Brænder du for at rådgive, motivere og hjælpe unge mennesker, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, der ser fremad?

I ZBC skoleoplæringscenter er det vores opgave at være den foretrukne samarbejdspartner i forhold til praktikpladser og inspirere til efteruddannelse. Det er vores mål altid at være den udviklende og problemløsende samarbejdspartner, og vi lægger derfor stor vægt på internt og eksternt løbende relationsskabende samarbejde.

Da vi ønsker at styrke vores samarbejde med kommunerne søger vi 2 lærepladskonsulenter pr. 1. august 2022 og gerne før. Som lærepladskonsulent skal du støtte og vejlede eleverne i at få en læreplads, udbrede og understøtte faglig stolthed hos eleverne samt bringe input tilbage til grundforløbet ift. at sikre overgangen fremadrettet.

Zealand Business College
ZBC Ringsted søger engageret AMU lærer til vores automatikteknikeruddannelse

Zealand Business College, Ringsted

Er du den fagligt stærke kursusmedarbejder, vi søger?

Da vi oplever stigende succes på vores automatikteknikeruddannelse, særligt på efterspørgslen på AMU-aktiviteter har vi i ZBC’s kommende Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vi søger derfor pr. 1. august 2022, eller efter aftale, en dygtig og engageret AMU-lærer til vores automatikteknikerteam.

Vil du gå forrest med dine erfaringer og deltage i udvikling inden for branchen, så er det dig, vi leder efter.

Du bliver lærer for vores AMU-kursister, men kan i perioder også arbejde med vores elever på grund- og hovedforløbet i automatikteknikerteamet, hvis primære opgaver er at uddanne og udvikle arbejdsmarkedets kommende automatikteknikere.

Zealand Business College
ZBC Food Hall i Slagelse søger køkkenmedarbejder

Zealand Business College

Den nordiske madkultur har fået et elitepræg, som på verdensplan placerer Danmark som førende på området.

Gennem en særskilt strategi for fødevareområdet vil ZBC, med høj faglighed og høj kvalitet, være fyrtårnet inden for fødevareuddannelserne. Det betyder, at vi har gentænkt driften af vores kantiner og i stedet har oprettet ZBC Food Halls, som blandt andet skal sikre integration mellem kantinedrift og uddannelser på ZBC.

Opgaverne vil blandt andet være:

 • Salg og service i vores Food Halls; primært ansvar er salgsområde og ekspedition ved kassen
 • Være behjælpelig med produktion og afvikling af bespisning af ca. 250 medarbejdere, elever og kursister samt forplejning af møder, små frokoster og events i og uden for huset
Zealand Business College
Har du lyst til at undervise i det menneskelige liv i alt fra vugge til livets afslutning?

Zealand Business College, Næstved

Social- og Sundhedsuddannelserne ved SOSU ZBC søger 3 nye medarbejdere og 2 timelærere til afdelingen i Næstved pr. 1. august 2022.

I SOSU ZBC deltager underviserne i vidt omfang i pædagogiske og didaktiske udviklingsprocesser og du vil derfor have mulighed for at være med til at sætte dit præg på uddannelserne.

I stillingerne vil der være en bred portefølje f.eks. undervisning på vores brobygningsforløb, samt andre undervisningsopgaver, der kommer ind undervejs.

Som underviser på vores uddannelser vil der ligeledes være en række koordinerende og administrative opgaver.

Zealand Business College
Den Danske Urmagerskole, ZBC søger faglærer til urmagerfaget

Zealand Business College, Ringsted

Vi søger pr. 1. august 2022 en faglært urmager til vores underviser-team på Den Danske Urmagerskole på ZBC i Ringsted

Den Danske Urmagerskole på ZBC er en uddannelse med ca. 75 elever og 8 medarbejdere, så vi kender hinanden godt og arbejder tæt sammen - det giver et godt og forpligtende arbejdsmiljø.

At være ansat på Den Danske Urmagerskole på ZBC indebærer stærk faglighed, stor nysgerrighed omkring fagets udvikling samt interesse for, hvordan unge i dag ser og oplever verden.

Vores urmager-elever skal have de bedste rammer for uddannelse, vi kan give dem.

Som ansat på Den Danske Urmagerskole på ZBC udvikler, tilrettelægger og gennemfører du i tæt samarbejde med teamet de praktiske og teoretiske opgaver, som du sammen med dine kolleger på ZBC vil være med til at løse.

Zealand Business College
ZBC søger en faglærer til procesoperatøruddannelsen i Ringsted

Zealand Business College

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne de bedste elever? Så har ZBC måske jobbet til dig.

Vi søger en dygtig og engageret faglærer til vores undervisningsteam på procesoperatøruddannelsen i Ringsted.

Du vil få opgaven med at igangsætte uddannelsen og dermed få lov til at sætte dit præg på uddannelsen.

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med, at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.

Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau, med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Zealand Business College
Danmarks Slagteriskole ZBC i Roskilde søger uddannelsesleder

Zealand Business College

Har du lyst til at lede vores dygtige faglærere på Danmarks Slagteriskole ZBCs uddannelser? Og kan du sammen med dit team sikre spændende læringsaktiviteter, fastholdelse af elever, effektiv service, høj faglighed og fortsat udvikling af vores uddannelser inden for slagterfaget?

Vi søger dig, som er en kommunikativ stærk leder og har erfaring inden for uddannelse og ledelse. I kraft af din erfaring evner du at sætte retning, skabe følgeskab, skabe udvikling, koordinere og prioritere samt inddrage højt kvalificerede undervisere, som sammen skaber den bedste uddannelse for vores elever.

Zealand Business College
Underviser søges til ZBC10

Zealand Business College, Næstved

Brænder du for at arbejde med unge? Vil du være med til at give vores elever et år, de aldrig glemmer? Så er det dig, der skal være med til at skabe ZBC10´s ungemiljø.

Vi søger dig, der kan undervise i et eller flere af følgende fag: dansk, matematik og/eller engelsk, ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at undervise i valgfag, herunder tysk/fransk.

På ZBC10 i Næstved har vi linjer, der retter sig mod erhvervsuddannelserne og gymnasiet, ligesom vi har en EUD10. Du skal som person være rummelig og omsorgsfuld og en kæmpegod kollega, som vægter teamsamarbejdet på tværs. Du indgår i et tæt samarbejde med resten af vores team på ZBC10, som består af 12 personer med vidt forskellig baggrund - alt sammen forankret i undervisning. Vi brænder for udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen.

ZBC
Ejendomsdriftskonsulent til ZBC Ejendomme

ZBC, Ringsted

Som en af Danmarks største erhvervsskoler har vi på ZBC behov for en agil ejendomsorganisation, der tilpasser bygninger og faciliteter til gældende behov på uddannelsesområdet. ZBC Ejendomme er ZBC’s tværgående ejendoms- og facility-organisation, hvor du som ejendomsdriftskonsulent har en central rolle i drifts/vedligeholdelsesprojekter, der understøtter uddannelserne og skolens vækst bedst muligt.

Individuelt og i samarbejde med dine kolleger, får du ansvar for, at:

 • Have overblik over projekter i facility/-driftsområdet.
 • Være faglig sparringspartner med vores facility manager samt projektlederteamet.
 • Udarbejde kravsspecifikationer og indhente tilbud for drifts- og vedligeholdelsesopgaver.
 • Indhente tilbud og priser fra eksterne tilbudsgivere i samarbejde med ZBC Indkøb.
ZBC
ZBC Roskilde søger en faglærer til slagter- og tilsynsteknikeruddannelsen

ZBC

Danmarks Slagteriskole ZBC er en erhvervsskole i udvikling med et markant fokus på udvikling af vores fødevareuddannelser i tæt kontakt med de relevante brancher.

Du vil i jobbet som faglærer blive en del af et lærerteam, hvor din primære opgave vil være at uddanne landets kommende tilsynsteknikere og slagtere.

Dette sker gennem planlægning og gennemførelse af undervisningen samt ved at skabe gode relationer til vores elever.

Du ser dig selv som en facilitator af god læring, og du trives med at tænke nye tanker og udvikle den måde, vores elever skal lære på.

Du vil være med til at oplære og udvikle fremtidens dygtigste tilsynsteknikere og slagtere. Det er derfor vigtigt, at du er stolt af dit fag og har en høj grad af faglighed.