5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Polytech A/S Processkoordinator

Polytech A/S, Bramming

Brænder du for procesoptimering, processer, procedure, systematisk og teknisk dokumentation? Så kan du være vores nye proceskoordinator i Production Engineering!  

Som vores nye proceskoordinator vil du få en nøglerolle i koordineringen af vores processer og projekter. Vi mangler den person, der brænder for proces/produktionsdokumentation, procesoptimering og evner at strømline håndteringen af dette i vores systemer.

Polytech A/S Process Engineer

Polytech A/S, Bramming

Kan du se nye løsninger og skabe udvikling i et strategisk perspektiv? Og kan du tage ansvar og bevare overblikket i komplekse sammenhænge?  

Vi søger en kollega til vores dedikerede team i Bramming, hvor du vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor du får mange spændende opgaver og udfordringer. Vores Production Engineering kigger lige nu ind i en tid, hvor vi skal have endnu mere fokus på produktionsoptimering, processtrømlining og et stærkt sammenhold i et globalt perspektiv.  

Som Process Engineer er dit ansvar at drive implementeringen af nye teknologier og emner i produktionen samt at sikre løbende forbedringer i produktion.

Polytech A/S Technical Support Engineer

Polytech A/S, Herning or Munich, Germany

Polytech is a highly specialized partner in the wind industry, and we deliver solutions for a wide range of applications in a wind turbine, including leading-edge protection, lightning protection systems, blade add-ons, blade monitoring and optimization technology, transport equipment & solutions and much more. We are ambitious, see great opportunities and now we are looking for a qualified Technical Support Engineer

In this position you will play a central role in the Service & Support team focused on highly specialized digital solutions like lightning detection, load monitoring and ice detection systems for wind turbines with customers across the globe. You will have direct customer contact as first and second level support, and a coordinating role internally in the Service & Support team and as an interface toward the R&D team.

Polytech A/S Technical Writer

Polytech A/S, Herning eller Bramming

Brænder du for at bruge dine ever med at udarbejde og vedligeholde tekniske instruktioner i en grøn og bæredygtig sammenhæng? Så har vi brug for dig til at sikre korrekt anvendelse af Polytechs store produktprogram i vores kunders applikationer!

Hos Polytech har vi brug for en engageret kollega med kerneopgaver i udarbejdelse af kundeinstruktioner til vores omfattende serie af produkter. Du bliver en del af vores kompetente QHSE-team inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sustainability, og får en stor kontakt flade på tværs af vores internationale organisation.

Du kommer til at få en nøglerolle i det spændende og strategiske område, hvor vi har fokus på korrekte og informative instruktioner til vores store, globale kunder. Din nærmeste kollega inden for teknisk dokumentation sidder i dag på vores kontor i München, og din arbejdsplads kan enten være på vores lokation i Herning eller Bramming.

Polytech A/S Management System Specialist

Polytech A/S, Bramming

Har du erfaring og lyst til at arbejde med system dokumentation i en global organisation med fokus på den grønne omstilling? Så er du måske vores nye Management System Specialist

Du vil blive en vigtig del af vores kompetente QHSE-team, der blandt andet er specialister i at udarbejde og vedligeholde systemdokumentation til alle Polytechs lokationer i både Danmark, Kina, Tyskland og Mexico.

Vi leder efter en engageret kollega til sikring af overholdelse og vedligeholdelse af vores globale kvalitets-, miljø-, og arbejdsmiljøledelsessystem samt videreudviklingen af vores globale certificeringer imod multisite opsætning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV