5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Scania Danmark A/S

Hydraulikmekaniker til Aarhus

Vores afdeling vokser, og vi søger derfor endnu en dygtig hydraulikmekaniker/montør til vores hydraulikafdeling. Du refererer til værkføreren og indgår i en velfungerende afdeling med gode kollegaer.

Dine daglige arbejdsopgaver vil omfatte fejlfinding og reparation af hydraulisk udstyr, herunder kraner, tip og hejs, udskiftning af hydraulikslanger, lovpligtige eftersyn af kran, hejs og lift samt mulighed for varierende smedeopgaver.

Scania Danmark A/S
Gem
Scania Danmark A/S

Service Director

Ishøj

You will develop and grow the Service business and thereby maximize customer and employee satisfaction as well as business performance contributing to the profitable growth of Scania.

You will be responsible for implementing and developing Active Service Sales, Common Processes and Methods as well as an Efficient Organization.

We offer a versatile working day at the market's largest supplier of trucks.

Scania Danmark A/S
Gem
Scania Danmark A/S

Afdelingschef – Padborg

Vi ønsker at styrke vores serviceorganisation yderligere med en nyoprettet afdelingschef-stilling. Med reference til Regionschefen får du ansvaret for værkstedet i Padborg.

Faglige kvaliteter:

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med kundehåndtering
  • Flere års ledererfaring – gerne fra en stilling på samme niveau
  • Du har erfaring fra auto-, bus- eller lastbilbranchen
Scania Danmark A/S
Gem
Scania Danmark A/S

Mekaniker til Scania Aarhus

Aarhus V

Grundet travlhed og vækst søger Scania Aarhus en uddannet mekaniker, gerne med erfaring i smede, hydraulik og el-opgaver til tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi er en travl afdeling der varetager mange forskellige reparationer og services for vores kunder i løbet af dagen. Du indgår i et fantastisk team af forskellige personer og refererer til vores værkfører.

Scania Danmark A/S
Gem
Scania Danmark A/S

Mekaniker med flair for EL til Scania i Aarhus

Aarhus V

Er uddannet mekaniker, og har du erfaring, og ikke mindst interesse og flair for el-arbejde på lastbiler? Så har vi brug for en som dig i Aarhus.

Du bliver en del af en stor afdeling med mange dygtige kolleger og gode arbejdsforhold. I Scania arbejder vi med løbende forbedringer, og vi tilstræber at gå forrest i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem, og du kan være med til at gøre en forskel sammen med os.

Scania Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV