4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Søfartsstyrelsen Projektleder til SejlSikkert-indsatsen hos Søsportens Sikkerhedsråd (tidsbegrænset ansættelse)

Søfartsstyrelsen, Korsør

Fra 2021-2023 fortsætter Søsportens Sikkerhedsråd SejlSikkert-indsatsen med støtte fra TrygFonden og Orients Fond. Da vores nuværende projektleder gennem 4 år har søgt nye udfordringer, søger vi i en ny kollega, der kan være til at bringe indsatsen til nye højder.

SejlSikkert har til huse i Søsportens Sikkerhedsråds sekretariat i Søfartsstyrelsen. Vi er et lille sekretariat med fire medarbejdere, som er en del af et stort maritimt fagligt miljø. Vi samarbejder med professionelle leverandører inden for strategisk kommunikation, PR, markedsføring og forskning.

Som projektleder bliver du ansvarlig for at drive og videreudvikle et velkørende projekt med mange aktiviteter og samarbejdspartnere.

Søfartsstyrelsen Driftsansvarlig projektleder til ambitiøs IT-Drift- og Udviklingsafdeling

Søfartsstyrelsen, Korsør

Søfartsstyrelsen er i gang med en stor omlægning af vores IT-systemer, så vi i højere grad arbejder digitaliseret og datadrevet. Det stiller også nye krav til vores it-drift.

Vi står overfor at skulle gennemføre en række større driftsmæssige forandringsprojekter, som du skal lede, hvor der bl.a. vil være fokus på at få opbygget de rigtige processer og metoder til at håndtere it-drift.

Dine hovedopgaver bliver at:

  • Projektlede at vi struktureret forbedrer vores arbejdsgange, implementerer ITIL-baserede processer og metoder inden for it-drift, herunder have det faglige perspektiv på, hvordan vores set-up udvikles og forbedres løbende.
  • Deltage i koordinering med vores forretning og eksterne leverandører.
  • Projektlede at vi gennemfører større systeminitiativer, hvor vi fx sikrer Life cycle management af vores systemportefølje.
Søfartsstyrelsen Genopslag – nu har du muligheden for at arbejde med Danmarks første havplan – kom og vær med!

Søfartsstyrelsen, Korsør

Danmarks første havplan introducerer en helt ny måde at forvalte havet på i Danmark. Vi leder efter en ny kollega, som vil være med til at færdiggøre havplanen og som har mod på at arbejde med den løbende administration og videreudvikling af havplanen.

Du bliver en del af Havplansekretariatet i Maritim Erhvervs- og Vækstpolitik i Søfartsstyrelsen, hvor vi arbejder med at udvikle og koordinere havplanlægningen i Danmark. Havplanen er blevet til i et tværministerielt samarbejder mellem 18 ministerier og styrelser i Danmark. Du vil derfor få en stor berøringsflade i centraladministrationen og blandt havplanens mange interessenter og vil skulle forholde dig til reguleringen af mange sektorer og forskellige faglige aspekter af planlægning, sameksistens og forvaltning på havet.

Genopslag: Udviklingsorienteret dataanalysechef med lyst til ledelse
Som vores nye chef for dataenheden får du mulighed for at sætte dit præg på styrelsens agenda på dataområdet og lede en afdeling, som er i inde i en spændende udvikling.
Søfartsstyrelsen, Korsør
Jobcenter
Indrykket: