5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
TRESU

Erfaren Mechanical Design Engineer til Engineering-afdeling

Kolding

Vi er stolte af og brænder for vores innovative og teknologiske løsninger, som kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid indenfor emballage. Kan du se dig selv som en del af dette, så vil denne stilling være noget for dig.

Du skal arbejde med global udvikling af nye flexografiske trykkerimaskiner. Du indgår i en tværfaglig projektgruppe med teammedlemmer, hvor tekniske færdigheder omsættes til nye ideer til morgendagens løsninger.

TRESU
Selectors ApS søger for TRESU
Gem
Selectors ApS

Sales Manager - Aftermarket

Kolding

Du får ledelsesansvaret for support og aftersales. Det handler her bl.a. om at skabe rammerne for den løbende udvikling af den enkelte og teamet, der er afgørende for at realisere TRESU’s vækstambitioner og potentiale.

Du får egen kundeportefølje, hvor du har en vigtig opgave i at vedligeholde og udvikle relationerne, som bygger på account management forhandling, teknisk indsigt og rådgivning.

Der er tale om salg og leverance af service- og supportaftaler, komponenter, reservedele, upgrades på software og hardware samt optimering af eksisterende udstyr mv.

Gem
TRESU

Softwareingeniør søges til automationsafdeling

Kolding

TRESU er verdensførende inden for flexografiske trykkerimaskiner og står for størstedelen af verdensmarkedet inden for tryk på liquid packaging. Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Projektarbejde, PLC og motion-programmeringsopgaver
  • Software-systemdesign til komplekse proces- og maskinstyringer

Kulturen hos os er kendetegnet ved en uformel omgangstone, hvor både individet og fællesskabet er i centrum for, at vi sammen skaber resultater.

TRESU
Gem
TRESU

Financial Controller

Kolding

Er du klar til et alsidigt job, hvor du som erfaren Financial Controller skal beskæftige dig med en bredt vifte af finansielle opgaver, der støtter op om hele driften af økonomifunktionen? Så læs videre – vi har måske jobbet til dig.

TRESU er på en spændende vækstrejse, og søger i den forbindelse en struktureret og detaljeorienteret Financial Controller med lyst til sikre en økonomirapportering af høj kvalitet.

Du bliver en del af en afdeling, som i dag er bestående af tre økonomiassistenter, to controllere og en Finance manager. Vi er et team med et højt fagligt niveau, som er gode til at hjælpe hinanden. Vi har en hjertelig omgangstone, et godt sammenhold og bestræber os på at have en god work-life balance.

TRESU
Expuri søger for TRESU
Gem
Expuri

Design Engineer søges til konstruktionsafdeling i international maskinbyggervirksomhed

Kolding

Som Design Engineer arbejder man med sine egne opgaver enten på konkrete kundeprojekter eller i forbindelse med videreudvikling af grundmoduler.

Kundeprojekterne er kendetegnet ved, at de teknisk udgør en afgrænset del af den samlede produktionslinje hos kunderne, og at alle løsninger optimalt tager afsæt i kendt teknologi og maskiner – eller en kombination af systemer og komponenter som allerede findes.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV