5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Espresso House
Coffee Shop Manager Ringsted Outlet

Espresso House

Er du klar til at stå i spidsen for åbningen af vores nye shop og sætte dit helt eget team?

Espresso House

Du er ansigtet udadtil i kaffebaren og bruger størstedelen af din tid på gulvet sammen med dit team og dine gæster. Du finder det naturligt med skiftende arbejdstider i løbet af ugen, weekend- og aftenarbejde inkluderet. Du sparrer med dit team hver dag, og sammen får I hjulene til at dreje rundt.

Espresso House
Gem
Espresso House
Coffee Shop Manager

Espresso House, Næstved

Vi åbner snart i Næstved, og i den forbindelse søger vi en erfaren leder til vores nye Coffee Shop!

Espresso House

Du er ansigtet udadtil i kaffebaren, og bruger størstedelen af din tid på gulvet sammen med dit team og dine gæster. Du finder det naturligt med skiftende arbejdstider i løbet af ugen, weekend- og aftenarbejde inkluderet. Du sparrer med dit team hver dag, og sammen får I hjulene til at dreje rundt.

Espresso House
Gem
Espresso House
Coffee Shop Manager Ringsted

Espresso House

Er du klar til at stå i spidsen for åbningen af vores nye shop, og sætte dit helt eget team? Så læs videre her.

Espresso House

Du er kendt for at have et stærkt motiveret team, og du driver din shop med et solidt overblik og sk*** godt humør. Nøgleordene for din ledelsesstil er sammenhold og engagement, og du er en leder der forstår, at mål opnås i fællesskab fremfor individuelt.

Du er ansigtet udadtil i kaffebaren, og bruger størstedelen af din tid på gulvet sammen med dit team og dine gæster. Du finder det naturligt med skiftende arbejdstider i løbet af ugen, weekend- og aftenarbejde inkluderet. Du sparrer med dit team hver dag, og sammen får i hjulene til at dreje rundt.

Espresso House
Gem
Espresso House
Coffee Shop Manager

Espresso House, København

Vi søger en erfaren leder til vores nye Coffee Shop på Oslo Plads, København! Er du klar til at stå i spidsen for åbningen af vores nye shop, og sætte dit helt eget team? Så læs videre her.

Du er ansigtet udadtil i kaffebaren, og bruger størstedelen af din tid i kaffebaren sammen med dit team og dine gæster. Du finder det naturligt med skiftende arbejdstider i løbet af ugen, weekend-og aftenarbejde inkluderet. Du sparrer med dit team hver dag, og sammen får i hjulene til at dreje rundt. Du klarer de administrative opgaver med højre hånd, mens du med et stort smil serverer kanelsnurre og Café Latte til jeres dejlige gæster.

Espresso House

Vi tilbyder en rejse der begynder med et skarpt onboarding forløb, hvor du vil blive præsenteret for opgaver, deadlines, mål, standarder og procedure. Vi tilbyder en stejl læringskurve, og et tæt samarbejde med din District Manager.

Espresso House
Gem
Espresso House
Barista til Ringsted (deltid/fuldtid)

Espresso House

Skal du være med når vi åbner i Ringsted?

Espresso House

Hos Espresso House arbejder vi effektivt sammen, og vi er verdensmestre i gæstekontakt og nærvær. Vi glæder os til at få besøg af en masse dejlige gæster i Ringsted, og derfor søger vi dig, der er hammer skarp til service og salg.

Som Barista hos os fungerer du som vores ansigt udadtil. Vores forretning afhænger af dig og dit møde med vores gæster ... og dét tager vi alvorligt! Jobbet består i, at betjene alle vores søde gæster og sørge for, at kaffebaren hele tiden fremstår lækker og indbydende. Derudover har vi en masse produkter som skal forberedes og tilberedes. Og sidst men ikke mindst, har vi nogle af verdens bedste espressomaskiner, der hele tiden skal justeres og indstilles, ligesom kaffen løbende skal smages til.

Bare rolig, vi træner og uddanner dig til Barista, og slipper dig først løs når du er topprofessionel – du kan godt glæde dig!

Espresso House