3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PRO&COLønbogholder

PRO&CO søger for Caldan Conveyor A/S Galten

Har du erfaring som lønbogholder, og sætter du en ære i, at opgaverne løses med præcision og til tiden? Er du skarp på tal, og kan du lide at hjælpe dine kolleger? Så er det måske dig, vi leder efter!

Som lønbogholder hos CALDAN CONVEYOR bliver dit primære ansvar lønadministration for virksomhedens timelønnede og funktionærer. Du vil indgå i et fagligt dygtig team på 5, og du vil helt automatisk få en bred berøringsflade til virksomhedens øvrige afdelinger.

Daglig sparring er en naturlig del af hverdagen, og hvor I sammen har fokus på at udvikle lønprocesserne, for at lette hverdagen til gavn for alle. Her hersker en flad struktur og en stærk holdånd.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Lønkørsel til ca. 50 timelønnede og ca. 70 funktionærer
  • Kontrol af timeregistrering - Jobmanager
  • Oprettelse og vedligehold af lønstamdata
PRO&CO
PRO&COFinancial Controller

PRO&CO søger for Caldan Conveyor A/S i Galten

Har du styr på værktøjskassen til finansiel controlling, og har du lyst til at blive en del af en mellemstor virksomhed, men fagligt blive udfordret som var du ansat i en stor international koncern, så er der måske dig, vi leder efter?

Som Financial Controller får du et spændende job med ansvar for opgaver indenfor regnskab og rapportering, produktions- og projektcontrolling samt intercompany håndtering. Du får dermed en bred berøringsflade i organisationen, men også til eksterne samarbejdspartnere bl.a. revisorer og Axel Johnson International.

Du bliver en del af et stærkt økonomiteam på 5 kolleger, som står klar til at hjælpe dig, og du får reference til virksomhedens CFO. Her vil der blive lyttet til dine faglige kompetencer og erfaring.

PRO&CO
PRO&COProject Manager

PRO&CO søger for Caldan Conveyor A/S i Galten

For CALDAN CONVEYOR A/S søger vi en Project Manager, der motiveres af at drive store tekniske komplekse projekter. Du er med i hele processen lige fra salgssupport til endelig overlevering til kunden. Slutkunden er ofte større internationale kunder, hvilket giver en dynamisk hverdag med en alsidig opgavevifte.

Som Project Manager bliver du en del af projektafdelingen, hvor du vil få til ansvar at styre nogle af CALDAN’s mange projekter. Din hverdag vil foregå i et teknisk projektorienteret miljø, hvor du er bindeleddet mellem andre nøglefunktioner, der sikrer rettidig leverance på projektet.

CALDAN har specialiseret sig i at levere kundespecifikke transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien – kvalitetsløsninger – fra store komplekse projekter til mindre specialanlæg.

PRO&CO