9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

9 jobannoncer

Gem
Vejdirektoratet

Kollegaer til arbejdsmiljøkoordinering og forhandling med ledningsejere

Skanderborg, Hedehusene, Middelfart eller Aalborg Øst

Er du god til at samarbejde og forhandle, og vil du indgå i et stærkt team med dygtige kollegaer?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsDine arbejdsopgaver kan enten være som arbejdsmiljøkoordinator (projektering) eller bestå i forhandling med ledningsejerne. Dine arbejdsopgaver kan også være en kombination, hvor du noget af tiden arbejder som arbejdsmiljøkoordinator og noget af tiden forestår udarbejdelse af de tekniske ledningsprotokoller efter forhandling med ledningsejerne.

Vi tilbyder arbejdsvilkår med fokus på faglig udvikling, fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vejdirektoratet
Gem
Vejdirektoratet

Projektleder til design- og udbudsprocesser på store vejprojekter

Skanderborg, Hedehusene, Middelfart eller Aalborg Øst

Er du god til at lede større projektgrupper, og har du interesse for at påvirke de vejfaglige løsninger?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsDu vil stå for at lede projektgrupper, som nedsættes i forbindelse med planlægning, design og udbud af store vejinfrastrukturprojekter.

Din rolle er at sikre fremdriften i projektet, at projektet udformes inden for de rammer, som er defineret i miljøkonsekvensvurderingen og anlægsloven, at udfordre projektgruppen på de tekniske løsninger, og ikke mindst at sikre et godt samarbejdsklima i projektgruppen.

Vejdirektoratet
Gem
Vejdirektoratet

Barselsvikar til administration af grønne tilskudspuljer

Middelfart

Vil du gøre en forskel for den grønne omstilling? Har du flair for offentlig forvaltning?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsEn af de bedste metoder til at accelerere denne omstilling er ved at yde tilskud til de gode projekter, som kan gøre den danske transportsektor mere bæredygtig – og det skal du hjælpe med!

Dette arbejde er spændende, fordi du kommer til at prøve kræfter med alle dele af tilskudsadministration samtidig med, at du arbejder for at gøre Danmark grønnere. Du bliver en del af en afdeling med mange forskellige fagligheder, som altid er klar til at hjælpe og sparre med dig, så du får gode muligheder for at lære og udvikle dig.

Lea Andreasen, din kommende kollega
Vejdirektoratet
Gem
Vejdirektoratet

Ingeniør til anlæg af trafiksignalanlæg og trafikteknisk drift

Næstved eller København V

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Vi er i fuld gang med at udrulle Danmarks største infrastrukturaftale. Det betyder, at vi har mange spændende projekter i Vejdirektoratet de næste mange år, hvor veje skal anlægges, nye forbindelser etableres, og eksisterende vejkryds skal ombygges.

Hvis du kan være en af dem, der svinger taktstokken og sikrer en mærkbar effekt for trafikanterne ude på vejene, så har vi jobbet for dig.

- Jacob Langebæk Hegner, afdelingsleder
Vejdirektoratet
Gem
Vejdirektoratet

Vil du være specialist inden for intelligente transportsystemer (ITS og C-ITS)?

København V

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Ønsker du at spille en central rolle i at gøre vejene mere digitale og intelligente? Kan du se dig selv som deltager i tekniske arbejdsgrupper i europæiske samarbejder?

Du vil blive ansat i Vejdirektoratets Trafikledelsesafdeling, hvor der er en høj faglighed og mange dygtige kollegaer at sparre med. Vi har et godt samarbejdsklima og en uformel omgangstone

- afdelingsleder Jacob Langebæk Hegner
Vejdirektoratet
Gem
Vejdirektoratet

Projektleder til Vejdirektoratets Anlægsdivision

Skanderborg, Hedehusene eller Middelfart

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsVil du stå i spidsen for din egen portefølje af bl.a. cykelstier, elladeparker, krydsombygninger og støjskærme? Og har du mod på at stå i spidsen for et team af dygtige specialister og rådgivere?

Som projektleder overtager du projekterne, når der er truffet en politisk beslutning i Transportministeriet, og din opgave er at sikre, at projekterne bliver gennemført indenfor den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Vejdirektoratet
Gem
Vejdirektoratet

Teknisk velfunderet kollega søges til anlægsoverslag og økonomiske analyser

Skanderborg

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsHar du lyst til at arbejde med analyser som grundlag for estimering af omkostningerne til Vejdirektoratets små og store infrastrukturprojekter? Vil du være med til at sikre, at ressourcerne anvendes bedst muligt ud fra et totaløkonomisk og bæredygtigt perspektiv?

Med Infrastrukturaftale 2035 har vi i Vejdirektoratet mange spændende projekter de næste mange år. Vi skal sørge for, at vi investerer i infrastrukturprojekter de steder, hvor vi får mest muligt vej for pengene, både når der planlægges, projekteres og anlægges. Derfor søger vi en ny kollega til vores analyseteam i Anlægsdivisionen.

Vejdirektoratet
Gem
Vejdirektoratet

Erfaren geotekniker

Skanderborg

Har du en bred indsigt i geo- og anlægsteknik? Har du lyst til at bruge din erfaring til at påvirke de geotekniske løsninger for fremtidens vejprojekter?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

I denne stilling vil du være med i alle faser fra strategiske analyser, som f.eks. af en fast forbindelse mellem Als og Fyn til planlægning og udførelse, og du vil spille en vigtig rolle i at sikre det rigtige fundament for vores vision om en mere bæredygtig, sikker og økonomisk forsvarlig infrastruktur i Danmark.

Vejdirektoratet
Gem
Vejdirektoratet

Talkyndig økonomikoordinator

Middelfart

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsVil du hjælpe med at holde styr på økonomien i projekter inden for den grønne omstilling af transportsektoren? Har du gode koordineringsevner og god talforståelse?

Du skal blandt andet hjælpe med:

  • at understøtte afdelingslederen og afdelingskoordinatoren i styringen af afdelingens økonomi.
  • økonomistyring i detaljen i afdelingens igangværende projekter i samarbejde med projektlederne (planlægning og struktur i SAP, håndtering af forskellige typer bevillinger, styring af køb/salg, af-rapporteringer og indberetninger).
Vejdirektoratet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV