12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejdirektoratet

Ingeniør/akademiker til arbejde med den grønne omstilling og beregning af klimaftryk

Hedehusene

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads Vil du arbejde med bæredygtighed, grønne løsninger og implementering af nye klimakrav indenfor vej- og transportsektoren? Så har vi jobbet til dig!

Vejen til den grønne omstilling er kompleks, men her i Vejdirektoratet er vi faktisk i fuld gang med at omstille til mere bæredygtige måder at anlægge og drive vores veje på. Og du skal hjælpe os til at blive endnu bedre, når vi i samarbejde med resten af branchen udvikler morgendagens bæredygtige og mere effektive infrastruktur på vejområdet.

Fortæller afdelingsleder Ghita Berg.
Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

Ingeniør med kendskab til vejteknik og belægning

Hedehusene

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsVil du bruge din indsigt i vejmaterialer og vejteknik hos landets største bygherre? Er du klar til at skabe det bedst mulige fundament for din fremtidige karriere? Så har vi den rette stilling til dig!

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje.

Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du skal navigere i spillerummet mellem bygherre, entreprenør og rådgiver, og hvor du vil være med til at sikre det rigtige fundament for vores vision om en holdbar, økonomisk forsvarlig og bæredygtig infrastruktur.

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

Projektleder til grøn omstilling af erhvervstransport

Middelfart

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsHar du interesse for tunge køretøjer? Og kan du lede og motivere et projekt-team?

Du vil blive ansat som projektleder for et team, som bl.a. skal undersøge, planlægge og styre, hvordan vi kan tillade tungere og længere lastbiler på vejnettet, uden at det går ud over vores infrastruktur.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet, kompetenceudvikling og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Der vil være mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

To erfarne geoteknikere

Skanderborg

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Har du en bred indsigt i geo- og anlægsteknik?

Som ansvarlig geotekniker får du bygherrerollen og vil blandt andet få ansvaret for geotekniske undersøgelser, vurderinger og beslutninger i en række infrastrukturprojekter. Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • udarbejde geotekniske vurderinger og projekteringsgrundlag
  • bidrage til forundersøgelser og miljøkonsekvensvurderinger
Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

GIS-specialist eller datamedarbejder med interesse for geodata

Skanderborg

Har du interesse for kort og geodata? Bliver du motiveret af at omdanne brugernes ønsker til konkrete løsninger? Og vil du være en del af et fagligt stærkt miljø, hvor der altid er nye emner for din nysgerrighed og videbegærlighed? Så er det dig, vi søger!

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Dine primære opgaver kommer til at omhandle konfiguration af Vejdirektoratets GIS-løsninger, hvor du vil være med til at omdanne brugernes ønsker og idéer til konkrete løsninger, der skaber værdi i organisationen.

Derudover vil support og vejledning af brugerne i diverse løsninger og geodata indgå som en væsentlig del af dine opgaver.

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

Entreprisestyrer med erfaring i projektstyring - barselsvikariat

Næstved eller Hedehusene

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads Vil du være med til at sikre god og effektiv entreprisestyring i driften af statens veje? Så kan et job i Entreprisestyring Øst være lige noget for dig.

Som entreprisestyrer bliver du en del af entreprisestyringen af driftsprojekter på statsvejene. Du skal varetage entreprisestyringsopgaver i flere kontrakter samtidig og inden for forskellige fagområder.

Vi arbejder både fra forskellige kontorer og hjemmefra. Vi har en humørfyldt og positiv tilgang til andre mennesker. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i Entreprisestyring Vest.

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

Sagsbehandler til myndighedsteam

Middelfart

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsKunne du tænke dig at være en del af et engageret myndighedsteam, der er med til at sikre god fremkommelighed og trafiksikkerhed på statsvejene? Er du ekspert i adgangsforhold, vejbyggelinjer og vejvisning? Eller har du lyst til at blive det? Så er det dig, vi søger!

Du vil blive en del af myndighedsteamet i Middelfart, hvor en vigtig del af arbejdet er sagsbehandling og koordinering af en række mindre projekter. Dine opgaver vil afhænge af dine kompetencer og interesser, og vi vil i samarbejde med dig lave en tilpasning i forhold til gruppens samlede opgaveportefølje.

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

Projektleder til Vejdirektoratets Anlægsdivision

Hedehusene

Vil du stå i spidsen for din egen portefølje af bl.a. cykelstier, elladeparker, krydsombygninger og støjskærme? Har du mod på at stå i spidsen for et team af dygtige specialister og rådgivere? Så har vi en spændende stilling til dig.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Du skal lede et dygtigt team af Vejdirektoratets fagspecialister og eksterne rådgivere, og sammen skal I sikre, at projekterne detailprojekteres, udbydes og anlægges.

Du får mulighed for at varetage bygherrerollen for nogle teknisk komplicerede, men også utrolig vigtige anlægsprojekter. Samtidig får du nogle kollegaer, som brænder for anlæg og infrastruktur – de bliver en gave for dig som projektleder

fortæller områdechef Helle Liocouras Nielsen
Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

Teamleder til Miljøteam

København V

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads Har du lyst og evne til at lede miljøarbejdet i Vejdirektoratet, når vi planlægger og anlægger vores store anlægsprojekter? Så er det måske dig, vi søger som vores teamleder for det nyoprettede Miljøteam, Større anlæg.

Din kerneopgave bliver at guide og tage vare på specialiserede, selvstændige og dedikerede medarbejdere indenfor miljøområdet. Du skal bidrage til, at vi kan gennemføre vores miljøvurderingsprocesser med en stærk faglighed og med blik for samarbejdet med andre myndigheder og kommuner, når vi skal have de konkrete miljøtilladelser i anlægsfasen.

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

Afvandingsingeniør

Skanderborg eller Hedehusene

Har du lyst til at arbejde med afvanding på infrastrukturprojekter og få udviklet dine kompetencer på feltet? Så er du måske vores nye kollega i Vejdirektoratets afvandingsteam.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Du vil komme til at arbejde med afvanding fra den helt indledende planlægning af nye veje, til nybygning eller udbygning af små og store vejprojekter, til opfølgning på de udførte afvandingsprojekter.

Projekterne og opgaverne favner bredt og du har mulighed for at blive involveret i mange forskellige ting lige fra mindre krydsombygninger, cykelstiprojekter til de store udvidelser på motorvejsnettet, men også udviklingen af de digitale værktøjer og udbudsdokumenter, som vi anvender.

Vejdirektoratet

Studentermedhjælper til myndighedsopgaver

Middelfart, Aalborg

Leder du efter et studierelevant arbejde, hvor du kan udvikle dine kompetencer inden for administration og øge dit kendskab til blandt andet vej- og naturbeskuttelsesloven?

Indrykket:

Projektleder til Vejdirektoratets Anlægsdivision

Middelfart, Skanderborg

Vil du stå i spidsen for din egen portefølje af bl.a. cykelstier, elladeparker, krydsombygninger og støjskærme?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV