8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejdirektoratet
Vi søger landinspektør til arealerhvervelse

Vejdirektoratet, Skanderborg

Interesserer du dig for lovgivning inden for fast ejendom, naboret, miljøret og vejlovgivning? Og kan du forhandle med samarbejdspartnere, lodsejere og berørte naboer i en god tone? Så er denne stilling måske noget for dig.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Du kommer til at:

  • deltage i projekterne i de tidlige faser, hvor du hjælper med at afklare arealforhold, vejlede projekterne og tilrettelægge proces for den videre arealerhvervelse
  • blive vores ambassadør, som skal forhandle med samarbejdspartnere, lodsejere og berørte naboer i relation til ekspropriation
  • levere sagsbehandling på et højt fagligt niveau og i et let forståeligt sprog
Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Trafik- og plandirektør

Vejdirektoratet, København

Ønsker du at bidrage til et sammenhængende og bæredygtigt Danmark? Vil du sætte retningen for vores Trafik- og Plandivision, når vi sikrer fremkommelighed, trafiksikkerhed, bæredygtighed og politiske beslutningsgrundlag til udvikling af statsvejene i tæt samarbejde med vores mange interessenter? Så tilbyder vi en stilling, hvor du hver dag er med til at gøre en forskel.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Vejdirektoratets arbejde er påvirket af de bevægelser, der er i samfundet. Mængden af trafik er stigende, klimaet og bæredygtighed i bredere forstand er i fokus, den digitale og teknologiske udvikling går stærkt, og vi skal udvikle vores opgaveløsning samtidig med, at vi fastholder en sikker drift. Samtidig blev der i 2021 indgået en historisk stor infrastrukturaftale.

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Direktør til vores Drift og Teknikdivision

Vejdirektoratet, Skanderborg eller Hedehusene

Har du omfattende ledelsesmæssig erfaring, og vil du være med til at stå i spidsen for udviklingen af fremtidens infrastruktur? Så er det måske dig, vi søger som ny direktør for Drift og Teknikdivisionen i Vejdirektoratet.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Divisionens opgaver spænder vidt fra varetagelse af daglig drift og vedligehold af statsvejene, over udvikling af nye bæredygtige løsninger for hele sektoren, til medvirken i nogle af de største infrastrukturprojekter i Danmark.

Som divisionsdirektør indgår du i Vejdirektoratets direktion, hvor du forventes at tage medansvar i den samlede tværgående strategiske styring og udvikling af Vejdirektoratet.

Du har ansvar for at drive og motivere Drift og Teknikdivisionens chefgruppe, der består af fem områdechefer, som arbejder i en matrixorganisering mellem projektledelse og fagressourcer.

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Medarbejder med stærke datakompetencer og interesse i vejforvaltning

Vejdirektoratet, Aalborg, Middelfart eller Næstved

Kan du spinde data til guld? Vil du hjælpe os med at gøre de danske veje mere sikre og effektive gennem brugen af data? Så er du muligvis vores nye ekspert i geodata.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

I Vejdirektoratet er vi i gang med at realisere den nye infrastrukturplan 2035, som både inkluderer store infrastrukturprojekter, en begyndende grøn omstilling af transportsektoren og en digitalisering, som er uden fortilfælde i branchens historie. I den sammenhæng har vi brug for dig til at sikre, at vi benytter vores mange data optimalt.

I den sammenhæng har vi brug for dig til at sikre, at vi benytter vores mange data optimalt.

Vejdirektoratet
Gem
AC-medarbejder/ingeniør til Vejdirektoratets støjteam
Du skal søge stillingen her, hvis du vil være med til at modvirke en af de rigtig store ulemper ved statens veje – nemlig støj.
Vejdirektoratet, København
Vejdirektoratet
Indrykket:
Gem
Vi søger to nysgerrige ingeniørstuderende til projektering af vejafvanding
Er du ambitiøs og vil du gerne kickstarte din karriere indenfor vejafvanding, og vil du hjælpe os med at projektere afvandingssystemer langs motor- og landeveje?
Vejdirektoratet, Skanderborg
Vejdirektoratet
Indrykket:
Gem
Skal du være ingeniørpraktikant i Vejdirektoratets afdeling for transportanalyse i efteråret 2023?
Interesserer du dig for, hvad infrastrukturen betyder for samfundet?
Vejdirektoratet, Fyn
Vejdirektoratet
Indrykket:
Gem
Vejdirektoratet søger en nysgerrig og engageret ingeniørpraktikant til at arbejde med trafikstyring, trafikledelse og trafikplanlægning
Vil du hjælpe trafikanterne nemt og sikkert frem?
Vejdirektoratet, København V
Vejdirektoratet
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV