3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
AS3 EmploymentFREELANCE VIRKSOMHEDSKONSULENTER

AS3 Employment, Holbæk

Som samarbejdspartner til jobcentre og pensionsområdet hjælper vi vores kandidater tættere på arbejdsmarkedet. AS3 Employment søger lige nu resultatorienterede, proaktive og ambitiøse freelance virksomhedskonsulenter til vores center i Holbæk.

Du kommer til at arbejde med målgruppen forsikrede ledige og ledighedsydelsesmodtagere. Målet er, at vores kandidater kommer i job. Gennem individuelle samtaler, opsøgende virksomhedskontakt og undervisning spiller du en væsentlig rolle i kandidaternes vej tilbage på arbejdsmarkedet.

AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

AS3 EmploymentFREELANCE JOBRÅDGIVERE - Vestsjælland

AS3 Employment

I AS3 Employment rådgiver vi mennesker gennem de processer, der opstår som følge af forandringer i joblivet. Vi skaber gode resultater gennem blandt andet åbenhed og respekt for den enkelte persons situation og ønsker. Lige nu søger vi freelance jobrådgivere til opgaveløsning på Vestsjælland. Primært med tilknytning til vores centre i Slagelse, Holbæk og Asnæs.

For at søge stillingen som freelance jobrådgiver, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Employment.

Du kommer til at arbejde med flere forskellige målgrupper indenfor beskæftigelsesområdet - både ny-ledige og kandidater som i en længere periode ikke har været tilknyttet arbejdsmarkedet. Målet med forløbene er uanset, at kandidaten hurtigst muligt opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.