8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AS3 Work&CareAUTORISERET PSYKOLOG - Silkeborg - Fastansættelse

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care søger vi en autoriseret Psykolog til vores Center i Silkeborg, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring.

”Som psykolog hos AS3 Work&Care bliver du en del af et stærkt fagligt setup, hvor kvalitetsudvikling, kvalitetssikring og høje standarder for psykologisk rådgivning danner rammen for opgaveløsningen. Faglig udvikling og opkvalificering af vores psykologer er vigtigt for os.

Vi tilbyder derfor vores psykologer supervision mhp. specialistgodkendelse, psykologisk sparring og andre former for kompetenceudvikling fra vores kompetente fagteam, som jeg er leder for”.

AS3 Work&CareAUTORISERET PSYKOLOG - Limfjordsområdet - Fastansættelse

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care søger vi en udkørende autoriseret psykolog til Limfjordsområdet, som har lyst til at blive en del af et tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring.

I AS3 Work&Care har vi mere end 40 fastansatte og 180 freelance psykologer samt bl.a. fysioterapeuter, læger, jobcoaches, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen. Dine kerneopgaver vil være behandling af en bred vifte af psykologiske problemstillinger, der kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder.

Problemstillingerne er indenfor almenpsykologiske områder som stress, depression, sorg osv. Dertil vil du have andre opgaver såsom sparring på tværs af faggrupper, psykologiske vurderinger, udarbejdelse af statusattester m.v.

AS3 Work&CareAUTORISERET PSYKOLOG - RandersFastansættelse | AS3 Work&Care

AS3 Work&Care

Til vores Center i Randers søger AS3 Work&Care lige nu en autoriserede psykologer, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt setup, hvor vi arbejder målrettet og med fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring.

Som psykolog ansat i AS3 Work&Care bliver du en del af et stort netværk af psykologer, fysioterapeuter, læger, jobcoaches m.fl., hvor dine kerneopgaver vil være behandling af psykologiske problemstillinger, der spænder bredt og kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder. Dertil vil du have andre opgaver såsom sparring på tværs af faggrupper, psykologiske vurderinger, udarbejdelse af statusattester m.m.

AS3 A/SSOFTWARE DEVELOPER - Viby J. - Fastansættelse

AS3 A/S

I AS3 er målet at være markedsledende inden for digitalisering af rådgivningsbranchen. Derfor investerer vi kraftigt i intelligente og velfungerende digitale løsninger. Til hovedkontoret i Aarhus søger vi netop nu en Software Developer til at supplere vores team og varetage alsidige udviklingsopgaver. Du er gerne Full Stack eller har fokus på Back End udvikling.

Med reference til Head of IT and Digital Solutions tilbydes du en spændende stilling med en central placering i koncernen, hvor du kommer til at arbejde med innovative tools og teknologier.

Du bliver en del af et kompetent, kreativt og engageret team, hvor alle har indflydelse på løsningerne og bidrager til et godt arbejdsmiljø med fokus på humor og fællesskab. Som vores nye medarbejder får du indflydelse på dine opgaver samt mulighed for at påvirke løsningerne, der udvikles i et langsigtet perspektiv.

AS3 Work&CareAUTORISERET PSYKOLOG - Odense

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care søger vi en Autoriseret Psykolog til vores Center i Odense, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring.

I AS3 Work&Care har vi mere end 40 fastansatte og 180 freelance psykologer samt bl.a. fysioterapeuter, læger, jobcoaches, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen. Dine kerneopgaver vil være behandling af en bred vifte af psykologiske problemstillinger, der kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder. Problemstillingerne er indenfor almenpsykologiske områder som stress, depression, sorg osv. Dertil vil du have andre opgaver såsom sparring på tværs af faggrupper, psykologiske vurderinger, udarbejdelse af statusattester m.v.

AS3 Work&CareAUTORISERET PSYKOLOG - Aarhus

AS3 Work&Care

Til vores Center i Aarhus søger AS3 Work&Care lige nu en autoriserede psykologer, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt setup, hvor vi arbejder målrettet og med fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring.

Som psykolog ansat i AS3 Work&Care bliver du en del af et stort netværk af psykologer, fysioterapeuter, læger, jobcoaches m.fl., hvor dine kerneopgaver vil være behandling af psykologiske problemstillinger, der spænder bredt og kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder. Dertil vil du have andre opgaver såsom sparring på tværs af faggrupper, psykologiske vurderinger, udarbejdelse af statusattester m.m.

AS3 Work&CareAUTORISERET PSYKOLOG - Frederiksberg - Fastansættelse | AS3 Work&Care

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care søger vi en Autoriseret Psykolog, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring. Du bliver primært tilknyttet vores Center på Frederiksberg.

I AS3 Work&Care har vi mere end 40 fastansatte og 180 freelance psykologer samt bl.a. fysioterapeuter, læger, jobcoaches, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen. Vi samarbejder med nordiske pensions- og forsikringsselskaber, og din kerneopgave vil være behandling af en bred vifte af psykologiske problemstillinger, der kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder. Din primære målgruppe er voksne, men efter ønske kan du også varetage forløb med børn og unge.

AS3 A/SAUTORISEREDE PSYKOLOGER MED EGEN KLINIK

AS3 A/S, Holstebro, Hjørring, Thisted, Frederikshavn, Brønderslev, Kolding, Nordfyn og Haderslev

I AS3 Work&Care søger vi løbende autoriserede psykologer med egen klinik til at indgå i et af DK’s største landsdækkende netværk af psykologer.

SOM PSYKOLOG HOS AS3 FÅR DU….

  • Stor metodefrihed, når du yder psykologisk behandling.
  • Adgang til relevante kontaktpersoner, så du altid kan søge hjælp ift. faglighed, IT-system osv.
  • Mulighed for, at du på sigt kan inddrage andre faglige kompetencer fx inden for supervision, undervisning.

Vi tilbyder korttidsterapeutiske forløb både til børn/unge (alle alderstrin – typisk fra 7 år) og voksne. Du kan arbejde med én eller begge målgrupper.