3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Profil Search søger for BRD. KLEE A/S
Gem
Profil Search

Indkøber - Tekniske komponenter - Storkøbenhavn

Kan du lide at skabe orden og struktur, og har du erfaring med indkøb i et ERP-system?

Du får et selvstændigt job, hvor du selv står for at der bliver styr på indkøb og at de rette varer kommer på lager i en verden der løbende ændrer sig. Du vil opleve en arbejdsdag med både tid til grundighed og indimellem hjælpe med hastesager.

Vi tilbyder et spændende job i en succesfuld virksomhed i udvikling med strukturerede arbejdsgange. Vi er fokuseret på et godt arbejdsmiljø, hvor alle trives. Der er højt humør og plads til alle.

Profil Search søger for BRD. KLEE A/S
Gem
Profil Search

Key Account Manager – Salg af Transmissionsløsninger og Tekniske komponenter

Vil du have stor indflydelse på din egen hverdag, og kan du få kunder, salg og teknisk knowhow i verdensklasse til at gå op i en højere enhed?

Vi ser ikke kun på resultater, men også vejen dertil. Dette fokus på mål og mennesker, gør os til en mangfoldig arbejdsplads

CEO Lars Ejnar Jensen

Virksomheden har en stærk position i markedet, hvor du oplever, at kunderne tager godt imod og gerne vil i dialog om anerkendte kvalitetsbrands som: Bonfiglioli, Elesa+Ganter, Stabilus, Gates, CeramicSpeed, Tsubaki samt vore egne Klee mærker.

Du bliver en drivende kraft i at realisere en ambitiøs vækststrategi.

BRD. KLEE A/S

Marketingmedarbejder med teknisk forståelse BtB

Albertslund

I vores marketingafdeling søger vi en ny kollega til at hjælpe med vedligeholdelse af vores produktdatabase, som er grundlag for vores webshop. Hvis du ydermere kan tegne i 3D-programmer og er vild med regneark og formler, så læs videre nedenfor.

Du kommer til at arbejde med produktdata og -berigelse i vores PIM-system, som danner grundlag for vores webshop. Det bliver din kerneopgave at berige produkterne med retvisende data og sørge for, at de er tilgængelige på klee.dk.

En krølle på stillingen er, at vi også kan bruge en ekstra hånd til 3D-tegning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV