4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Optimum HRReservedelssælger-elev til Grindsted

Optimum HR søger for Autohuset Vestergaard

Søger du en elevplads inden for salg af reservedele? Så kom og vær en del af en af de førende lastvognsforhandlere i Danmark. Vi glæder os til at møde dig.

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger en reservedelssælger-elev til vores afdeling i Grindsted. Du får en spændende og alsidig uddannelse inden for Volvo og Renault lastvognsreservedele, tilbehør og øvrige dele til lastvognsbranchen.

Opgaverne er mange og forskellige, og der er nye udfordringer hele tiden. Du vil bl.a. stifte bekendtskab med følgende:

  • Salg af reservedele
  • Udstyr og tilbehør internt og eksternt
  • Kundebetjening ved disk og telefon
Optimum HRTekniker til varevogne hos Autohuset Vestergaard

Optimum HR søger for kunde i Kolding

Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand og verdens bedste kunder og kollegaer? Så er det dig, vi mangler.

Som tekniker/mekaniker til varevogne er din fornemmeste opgave at servicere varevogne. Du bliver en del af et unikt og erfarent mekaniker-team, der er præget af godt samarbejde. Du bliver en vigtig del af værkstedet, og derfor bidrager du med din gode kvalitet til, at både vi og vores kunder får succes.

Nogle af dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Selvstændige og afvekslende klassiske mekaniske opgaver
  • Tekniske problemløsninger
Autohuset Vestergaard A/SPeugeot-mekaniker i Birkerød

Autohuset Vestergaard A/S

Har du lyst til at blive en del af et af Danmarks førende bilhuse, og er du god til dit fag? Så er det dig, vi leder efter.

I rollen som mekaniker i Autohuset Vestergaard A/S anses du som krumtappen i vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger og støtter din udvikling fx med relevant uddannelse og muligheden for at arbejde med vores andre mærker i huset.

Vi er ikke bange for at sige, hvilke forventninger vi har til dig som medarbejder, og ligeledes sætter vi pris på, at du fortæller, hvilke ambitioner du har. Hvad enten det er ambitioner om en specialistrolle eller som direktør, så vil vi give dig de absolut bedste rammer til, at du kan forfølge din drøm.

Omkostningsbevidst økonomiassistent søges
temp-team Har du lyst til at arbejde i en af Danmarks mest succesfulde bilkoncerner?
Autohuset Vestergaard A/S, Odense S
temp-team
Indrykket: