9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Kleven & Partners Rekruttering ApSEr du NCC’s nye projektchef til Christiansholm i København?

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for NCC

 • Har du lysten og erfaringen til at have en ledende rolle for et af de mest spændende og komplekse byggerier i København?
 • Motiveres du af at have et stort ansvar i en kompleks byggeproces?
 • Kan du håndtere at fokusere på dine egne leverancer i projektet, samtidig med at du skal koordinere med de omkringliggende projekter?

Det går rigtig godt hos NCC, og de er bl.a. i gang med at bygge Christiansholm på Papirøen. Dette er et af de mest markante byggerier i København og et byggeprojekt med en totalentreprise på DKK 1,2 milliarder.

NCC søger en faglig stærk projektchef, som har erfaring med nybyggeri i det helt store format. Du tilbydes et spændende, komplekst og ansvarsfuldt job, som kræver, at du bringer din erfaring og kompetence i spil hver dag.

NCC Danmark
Formand for afspærringsopgaver til NCC Vejservice - Østjylland

NCC Danmark, Trige

Til vores Trige-afdeling, der har speciale indenfor trafikafspærring og mindre entreprenøropgaver i Jylland, søger vi en formand, der kan arbejde selvstændigt og lide at arbejde med afspærring, planlægning og ledelse.

Du vil i samarbejde med den lokale ledelse, forestå koordinering, styring og tilsyn med entrepriser, samt være i tæt dialog med medarbejdere, underleverandører og eksisterende kunder.

Vi tilbyder

 • en udfordrende arbejdsplads med mange nye spændende projekter
 • et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode udviklingsmuligheder
 • et godt og uformelt arbejdsmiljø med et stort internt netværk
NCC Danmark
NCC Danmark
Formand for afspærringsopgaver til NCC Vejservice - Midt- og Vestjylland

NCC Danmark, Herning

Til vores Herning-afdeling, der har speciale indenfor trafikafspærring og mindre entreprenøropgaver i Jylland, søger vi en formand, der kan arbejde selvstændigt og lide at arbejde med afspærring, planlægning og ledelse.

Du vil i samarbejde med den lokale ledelse, forestå koordinering, styring og tilsyn med entrepriser, samt være i tæt dialog med medarbejdere, underleverandører og eksisterende kunder.

Vi tilbyder

 • en udfordrende arbejdsplads med mange nye spændende projekter
 • et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode udviklingsmuligheder
 • et godt og uformelt arbejdsmiljø med et stort internt netværk
NCC Danmark
NCC Danmark
NCC Industry søger en ny, engageret asfaltformand til vores Kolding-afdeling

NCC Danmark

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig. NCC Danmark

Som formand på vores store maskinhold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

Er du den rette?

 • Forestiller vi os, at du har en håndværksmæssig uddannelse, og gerne erfaring som arbejdsleder/formand inden for entreprenørbranchen
 • Sætter du en ære i altid at levere kvalitet
 • Har kendskab til asfaltudlægning
NCC Danmark
NCC Danmark
Praktikant til NCC, Structural Design, Efterår 2020

NCC Danmark, Søborg

Er du ingeniørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige projekteringsledere og driver dine egne projekter?

Vi søger en praktikant til vores projekterende konstruktionsafdeling på vores kontor i Søborg. Afdelingen er en del af NCC Danmark, og projekterne er en del af de opgaver, som firmaet udfører.

Hos NCC arbejder vi i teams, og vi bidrager alle til at nå vores fælles mål. Som praktikant indgår du derfor som en vigtig del af teamet, og du arbejder tæt sammen med erfarne og dygtige kolleger. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udførelse af et kalkulationsgrundlag i tilbudsfasen
 • Statiske beregninger og projektering på små og store projekter – al projektering foregår ved modellering i 3D
 • Gennemgang af produktionsgrundlag fra leverandører
NCC Danmark
NCC Danmark
Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2020

NCC Danmark

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter?

”Jeg fik en varm velkomst, og mine kolleger er super hjælpsomme. De vil gerne lære fra sig, og de vil hellere end gerne inddrage mig i møder og samtaler. Her er ingen dumme spørgsmål, og du kan være med til stort set alt. Det, synes jeg, er megafedt,” fortæller 28-årige Mikkel, der er konstruktørstuderende og praktikant hos NCC.

NCC Danmark
NCC Danmark
Praktikanter til NCC Råhus, Jylland Syd, Efterår 2020

NCC Danmark

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige produktionsledere og driver dine egne projekter?

Til efteråret 2020 søger vi praktikanter til blandt andet et plejecenter i Esbjerg, Esbjerg Towers, som er tre boligtårne med ungdomsboliger, hotellejligheder, samt restaurant og skybar, og en ny spændende multi-skole i Brande.

Skolen kan rumme 650 elever fordelt på indskoling, mellemtrin og udskoling. De får klasselokaler og læringsrum, der tager individuelle hensyn, f.eks. til kreativ leg, fordybelse eller børn med særlige behov.

NCC Danmark
NCC Danmark
Praktikant til NCC, VDC, Vest, Efterår 2020

NCC Danmark

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du assisterer dygtige projektledere og er med til at drive spændende projekter?

Vi søger en praktikant, som vil indgå som en del af vores VDC-afdeling, der både arbejder med udvikling og support. I VDC-afdelingen arbejder vi med at udføre, udvikle og implementere nye digitale værktøjer og arbejdsprocesser på vores byggeprojekter.

Vi søger ingeniør- eller konstruktørstuderende, som har flair for digitale værktøjer og som har mod på at arbejde sammen med vores 10 VDC-specialister for at optimere vores design- og produktionsproces.

NCC Danmark
NCC Danmark
Erfaren tilbudsingeniør til NCC Byggeri & Råhus Øst - Søborg

NCC Danmark

Har du flere års erfaring med at kalkulere projekter inden for egenproduktion beton?

Og kunne du tænke dig at deltage i tilbudsprocesser på nogle af Danmarks største byggesager?

Så bliv kalkulatør eller kalkulationschef i NCC Byggeri og Råhus Øst. Her får du dygtige kolleger, der altid har 5 minutter til at hjælpe dig – og du bliver en del af en virksomhed, der går op i at få privat- og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed.

NCC Danmark