15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
NCC Danmark
Asfaltørelev søges til NCC Industry i Kolding

NCC Danmark

Vores sæson for asfaltarbejde nærmer sig sin begyndelse og dermed også tiden, hvor vi ansætter vores kommende asfaltørelever. Er du på udkig efter en elevplads, har du hos NCC Industry mulighed for at afprøve arbejdet, inden du binder dig for elevtiden, som starter omkring 1. september.

NCC Danmark

Som elev kommer du rundt om alle opgaver i forbindelse med det at være asfaltør, så er du:

 • til samarbejde i et team
 • til arbejde udendørs i den friske luft
 • til arbejde i et uhøjtideligt miljø
NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
Flisemurere søges

NCC Danmark, Nørresundby

Kunne du tænke dig at arbejde på spændende byggeprojekter i Nordjylland?

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10300 m2 ny skole for Hjørring kommune i 9760 Vrå.

NCC søger dygtige flisemurere fortrinsvis til montering af gulvklinker og vægfliser, gerne sjak med erfaring i at arbejde sammen. Flisearbejde påtænkes opstartet i uge 8 - 2021

Uanset om du er erfaren inden for faget eller nyuddannet, så er der en plads til dig her i NCC. Det vigtigste er, at du har lyst til en fastansættelse, hvor du løser spændende arbejdsopgaver inden for murerfaget.

NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
NCC Industry søger en ny, engageret asfaltformand til vores Kolding-afdeling

NCC Danmark

Brænder du for at være leder og for at arbejde med asfalt, så har vi jobbet til dig.

NCC Danmark Som timelønnet formand for vores Micromatic asfalthold i Kolding, styrer du dit hold og sikrer, at alle opgaver udføres med blik for optimal planlægning og kvalitet i samarbejde med salgs- og entrepriselederen.

Er du den rette?

 • Forestiller vi os, at du har en håndværksmæssig uddannelse, og gerne erfaring som arbejdsleder/formand inden for entreprenørbranchen
 • Sætter du en ære i altid at levere kvalitet
 • Har du måske kendskab til asfaltudlægning – ellers sørger vi for oplæring
NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
Projektchef til Renovering Øst

NCC Danmark, København

Vil du have det overordnede ansvar for store og spændende byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen?

Så bliv projektchef i Renovering Øst i Søborg. Gennem mere end 25 år har vi renoveret Danmark og opbygget en stærk kultur baseret på holdånd, ansvar, høj faglighed og gensidig respekt. Her er du med fra starten, og du kan sætte dit præg, når vi renoverer store, enkeltstående byggerier for at skabe et energioptimeret samfund.

Du træder ind i rollen som projektchef på nogle af afdelingens største og mest spændende projekter i samarbejde med bygherrer og rådgivere.

NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
Senior projektchef til Renovering Øst

NCC Danmark, København

Vil du have det overordnede ansvar for store, komplekse projekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen?

Så bliv senior projektchef i Renovering Øst i Søborg. Gennem mere end 25 år har vi renoveret Danmark og opbygget en stærk kultur baseret på holdånd, ansvar, høj faglighed og gensidig respekt. Her er du med fra starten, og du kan sætte dit præg, når vi renoverer store, enkeltstående byggerier for at skabe et energioptimeret samfund.

Din hverdag bliver primært i Storkøbenhavn, hvor du oftest vil være tilknyttet et stort projekt ad gangen, men der kan også forekomme mindre sideløbende projekter. Med kunden i fokus har du det overordnede ansvar for projektet samt dets fremdrift, som du sikrer gennem et godt samarbejde med bygherre og bygherrerådgiver samt andre interessenter.

NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
Senior produktionschef til Renovering Øst

NCC Danmark, København

Vil du have ansvaret ude på byggepladsen for store og spændende byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen?

Som senior produktionschef vil du ofte være tilknyttet et enkelt stort projekt ad gangen, primært i Storkøbenhavn, men mindre sideløbende projekter kan også forekomme. Her er du hele tiden i tæt kontakt med projektchefen, produktionslederen og afdelingslederen omkring projekternes fremgang.

Dine ansvarsområder inkluderer at:

 • optimere og effektivisere produktionen på pladserne i tæt samspil med erfarne medarbejdere
 • sikre, at lovgivningen og NCC’s sikkerhedsstandarder overholdes på arbejdspladserne
NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
Lærlinge og elever 2021

NCC Danmark

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

Vi gør meget for, at vores medarbejdere udvikler sig, og vi er overbeviste om, at det gør man bedst i et kompetent og støttende miljø. Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens bygge- og anlægsarbejde, så er en lærlinge- eller elevplads hos NCC måske noget for dig?

I NCC skal det være trygt at være lærling og elev. Du vil få en god fornemmelse af, hvordan arbejdslivet er, og du skal føle dig godt tilpas.

NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
SENIOR PROJECT MANAGER FOR DEVELOPMENT PROJECTS

NCC Danmark, Helsinki, Solna, Copenhagen, Oslo, Malmø or Gothenburg

As Senior Project Manager at NCC you will be part of a team of Project Management professionals. We promise that you will face interesting project challenges in a rewarding work environment.

We believe that you have at least eight years of project Management experience and good knowledge of work processes in large companies.

As a person you are structured, solution-oriented and enjoy leading and working in teams. You have excellent communication skills and like to build sustainable relationships with others. You like challenges, you have leadership skills and a good technical understanding.

NCC Danmark
Indrykket: 
Kleven & Partners Rekruttering ApSSenior Projekteringschef

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for NCC Engineering i Søborg

 • Er du diplom- eller civilingeniør indenfor konstruktion af bygninger?
 • Har du stor erfaring med elementbyggeri – gerne fra et rådgivende ingeniørfirma eller større entreprenørfirma?
 • Vil du arbejde med nogle af Danmarks mest spændende nybyg- og renoveringsprojekter?

NCC har sin egen interne råhus-afdeling. Dette giver en enestående mulighed for at forme konstruktionsprojekter med førstehåndserfaringer fra de producerende.

Ligeledes vil du få glæden af at opleve, at ingeniører og udførende arbejder i samme virksomhed og ikke er ”konkurrenter”. Engineering udfører kun projektering af sager, der også bygges af NCC.

Indrykket: 
NCC Danmark
Produktionsleder, Infrastructure, København

NCC Danmark, København

Har du lyst til at tage ansvar for produktionen på vand- og kloakarbejder, Og kunne du tænke dig at være produktionsleder i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet?

Du får ansvar for ledelse og styring af egenproduktion inden for vand og kloakarbejder i samarbejde med sjakbajserne og den øvrige ledelse. Du har frihed til selv at tilrettelægge din dag.

Du skal bl.a.

 • stå for den daglige ledelse, coaching og motivation af nogle af vores formand og timelønnede.
 • kommunikere og koordinere med kunder, samarbejdspartnere og myndigheder.
NCC Danmark
Indrykket: 
Kleven & Partners Rekruttering ApSLeder af NCC Engineering – Søborg

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for NCC

 • Vil du have det overordnede ansvar for projektering af store, komplekse byggeprojekter?
 • Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, som er frontløber i byggebranchen?
 • Brænder du for at lede, kommunikere og drive en forretning?

Du får ansvaret for den samlede økonomi i enheden, at der er tilstrækkelig og kompetente ressourcer i enheden og du aftaler projekteringsydelserne på de enkelte opgaver. I tæt samarbejde med enhedens teamledere, fagledere, projektets projekteringsleder og de udførende enheder, sikrer du at projektet bliver bygbart og produktionsoptimeret.

I lederrollen ligger også at du sikrer NCC Engineerings samlede faglige niveau og løbende udvikling af processer, metoder og de fagtekniske kompetencer, så projekteringen understøtter kvalitet, økonomi, produktivitet og bæredygtighed.

Indrykket: 
NCC Danmark
Finansiel Controller / Business Partner til NCC Industry A/S - Sektor Asfalt

NCC Danmark, Trige

Du har flere års erfaring som revisor, du er færdig med HD og har haft dit første job som Controller i en større virksomhed. Nu er du parat til at blive den nye faglige go-to person i en af Danmarks største asfaltvirksomheder.

Med udgangspunkt i kontoret i Trige bliver du blandt andet ansvarlig for, at alle de legale forhold omkring regnskabet er overholdt, og sikre at topledelse og bestyrelse har en valideret balance de kan læne sig op ad, når beslutningerne skal træffes.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • At sikre, at hele sektorens balancetal stemmer, primært via kontrol og procesbeskrivelser
 • Afstemninger og reguleringer ved periode og årsregnskab
 • Kontrol og godkendelse af konteringer og betalinger
NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
Kvalitets- og miljøkonsulent til NCC Infrastructure, Søborg

NCC Danmark, Søborg

Har du erfaring med kvalitetsstyring, og vil du være med til at påvirke vores kvalitets-, miljø- og bæredygtighedskultur i en positiv retning?

Som kvalitets- og miljøkonsulent bliver du superbruger i vores ledelsessystem, og din hovedopgave bliver at træne og instruere dine kolleger i at anvende systemet. Sådan får du en hands-on rolle med stor indflydelse på, hvordan vi implementerer og bruger systemet effektivt.

Derudover kommer du bl.a. til at:

 • supportere organisationen ved kvalitets- og miljøspørgsmål på projekter og bidrage til, at krav til kvalitet og miljø overholdes
 • opsamle data i Excel omkring miljø, bæredygtighed og kvalitet, behandle disse data og kommunikere resultaterne til Sverige
NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
Arbejdsmiljøkonsulent til NCC Infrastructure, København

NCC Danmark, Valby eller Søborg

Vil du være med til at påvirke vores arbejdsmiljøkultur i en positiv retning – og få dine kolleger med på vognen, så de forstår vigtigheden af et sikkert arbejdsmiljø?

Som arbejdsmiljøkonsulent holder du til på vores kontor i enten Valby eller Søborg, hvor bliver du en del af vores helt nyoprettede Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø-afdeling. Vi hører til organisationen Civil DK i NCC Infrastructure og tæller 3 andre konsulenter samt en afdelingschef, som du refererer til.

Dine arbejdsopgaver har arbejdsmiljø som omdrejningspunkt og kommer bl.a. til at inkludere, at du:

 • går med på mønsterrunder, miljørunderinger og manager safety walks på byggepladser sammen med ledelsen
 • implementerer samt instruerer dine kolleger i vores ledelses-, registrerings- og opsamlingssystem, Synergi
 • udtrækker data i systemet og kvalitetssikrer disse , så det kan bruges til statistikker
NCC Danmark
Indrykket: 
NCC Danmark
HR-administrator med kendskab til lønområdet

NCC Danmark, Søborg

Er du struktureret og kvalitetsbevidst, og har du lyst til, sammen med dine kolleger, at udvikle HR Services?

Som HR-administrator på vores kontor i Søborg bliver du en del af HR Services, hvor du sammen med resten af afdelingen, servicerer dine kolleger i NCC inden for alt omkring personale- og lønadministration. HR Services består af 16 medarbejdere, men du får din hverdag i Admin-teamet, der består af 4 medarbejdere.

Dine opgaver indebærer, at du:

 • Yder first line support via mail, telefon og walk-in
 • Besvarer lettere lønspørgsmål – bl.a. rådgivning af ledere og medarbejdere i forhold til overenskomster, ferie, fravær og orlov
 • Udarbejder ansættelseskontrakter og uddannelsesaftaler
NCC Danmark
Indrykket: