16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
NCC Danmark
Bygnings- og anlægsstruktør – bliv en del af et vinderteam hos NCC

NCC Danmark

Vil du med på en spændende vækstrejse, hvor du bliver en del af et dedikeret team? Er du uddannet bygningsstruktør/anlægsstruktør eller har tilsvarende erhvervserfaring? Eller har du bare hænderne rigtigt skruet på (ufaglært), og er klar på at lære?

Så bliv en del af NCC. Her får du et job med en spændende hverdag, hvor sikkerhed vægtes højt, og hvor du får mulighed for at udvikle dig og få stort ansvar.

Som bygningsstruktør/anlægsstruktør el.lign. vil du få mulighed for at arbejde på forskellige spændende projekter. Det betyder, at du får en varierende hverdag, hvor du får mulighed for at få stort ansvar. Har du tidligere erfaring som sjakbajs, er det et stort plus.

NCC Danmark
NCC Danmark
Maskinfører til driftsanlæg, NCC Industry, Råstoffer

NCC Danmark, Hvidovre

Føler du dig 100 % hjemme bag rattet i en gummiged? Og vil du have beskidte hænder med ren samvittighed, når du passer vores 3 sorteringsanlæg?

Så bliv vores nye kollega på søpladsen i Avedøre. Her får du ordnede forhold i en varieret hverdag, hvor vi stoler på dig – og vi har et rart team, der glæder sig til at byde dig velkommen.

Hver dag kommer der 2 skibe ind med sand og sten, som du læsser på kundernes lastbiler. Derudover holder du vores 3 sorteringsanlæg i gang. Vi lærer dig selvfølgelig grundigt op, så du kan betjene alle 3.

NCC Danmark
NCC Danmark
Råhusberegner/kalkulatør – sæt dit præg på fremtidens byggerier på Sjælland

NCC Danmark, Søborg

Vil du have stor indflydelse på, hvordan bygningen skal skrues sammen allerede i idéfasen? Og overvejer du at udskifte byggepladsen med en rar kontorplads med gode kolleger og mulighed for hjemmearbejde?

Så er det her jobbet for dig. Her har du mulighed for at værne om de detaljer, som du ved, får stor indflydelse senere i processen.

”Du får et rigtig godt team, der har det sjovt med at vinde sager og er gode til at hjælpe hinanden og hygge sig i hverdagen.”

– Sektionschef for tilbud Per Vilstrup Olesen.

Nysgerrig? Læs mere om jobbet og ansøg her.

NCC Danmark
NCC Danmark
Produktionsleder til NCC, Sjælland

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig at være projektleder i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet? Og har du lyst til at tage ansvar for produktionen på vand- og kloakarbejder?

Du får ansvaret for at lede vand- og kloakarbejder i samarbejde med sjakbajser og den øvrige ledelse. Nogle af dine vigtigste opgaver bliver at sikre fremdrift i projekterne og bevare overblikket på trods af mange ansvarsskift i produktionen.

Din primære kontaktflade omfatter kollegaer på byggepladsen, bygherre, beboere, der berøres af vores arbejde samt kommunale vejformænd.

NCC Danmark
NCC Danmark
Traktorførere/strygejernsmedarbejdere til Danmarks største asfaltvirksomhed

NCC Danmark, Kolding

I vores Kolding-afdeling har vi rygende travlt og søger derfor medarbejdere til at udlægge morgendagens asfalt sammen med gode kolleger.

Vi søger traktorførere og strygejernsmedarbejdere. Ideelt set har du erfaring fra lignende stillinger, men hvis ikke, skal vi nok sørge for en god og grundig oplæring.

Hos NCC får du en meget afvekslende hverdag, hvor du sammen med dine kolleger lægger asfalt på forskellige strækninger i Sydjylland. Derudover er du med til at sikre, at vi opretholder høje sikkerhedskrav, ligesom du bliver en del af en sikkerhedskultur, der skaber tryghed hos vores medarbejdere.

NCC Danmark
NCC Danmark
Tekniske designere VVS & VENT til NCC Engineering

NCC Danmark, Søborg

Har du sans for detaljen? Og kunne du tænke dig at få fagansvar for 3D-modellering af VVS og VENT hos en af Nordens absolut ambitiøse totalentreprenører?

Så søg stillingen som teknisk designer i NCC Engineering. Her får du en unik position tæt på produktionen og muligheden for at se dine tegninger blive til virkelighed.

”Du får styring med egne opgaver, og du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaerne i Engineering og udførende i produktionen. Dvs. du får både råderum, indflydelse og direkte adgang til sparring med dem, som rent faktisk skal bygge det vi modellere og projekterer,” fortæller afdelingschef Tristan Vesti Nielsen.

NCC Danmark
NCC Danmark
Fræserfører/sjakbajs til NCC Industry A/S i Ejby/Glostrup

NCC Danmark

NCC Industry A/S i Ejby søger en fræserfører til at arbejde ”på vejen” med en ½-meter asfaltfræser. Arbejdsområdet er fortrinsvist på Sjælland og Storkøbenhavn, hvor vi kører med 7 hold.

Du kommer til at fungere som sjakbajs på holdet, der består af en fræserfører og en CAT-chauffør. Det vil være en fordel, hvis du selv kan finde en makker til at køre bobcat.

Vi er en forretning med ”gang i” og tilbyder en attraktiv lønpakke, bil med hjem og gode kollegaer.

NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Projektleder til NCC i Aalborg

NCC Danmark

Har du ambitioner inden for dit fag og lyst til at arbejde med entreprise- og projektledelse på større byggeprojekter? Og kunne du tænke dig at være en god ambassadør og sætte dit præg på et spændende projekt, der kræver et højt fagligt niveau på alle fronter?

Så bliv projektleder hos NCC Nord. Her bliver du en uundværlig brik i vores projekters succes, og du får særdeles gode muligheder for at udvikle dig – og måske avancere som projektchef.

Du bliver en del af et fantastisk team af unge og erfarne projektfolk med smittende engagement. Hos os kommer de digitale værktøjer i brug til stor gavn i form af bedre kommunikation, visualisering og opfølgning. Og du får mulighed for på sigt at prøve forskellige roller i afdelingen samt deltage i projektlederuddannelse.

NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Kalkulatør/kalkulationschef til NCC i Nørresundby

NCC Danmark

Hos NCC har vi travlt. Vi har spaden i jorden mange steder, og vi får samtidig flere og flere ordrer. Derfor søger vi en ny kollega til vores kontor i Nørresundby, som sammen med os vil være med til at videreudvikle en af branchens førende entreprenørvirksomheder.

Vi søger en erfaren kalkulatør/kalkulationschef til opgaver inden for tilbuds- og kalkulationsudarbejdelse fra udbud til og med sagsoverdragelse.

Dine arbejds- og ansvarsområder er bl.a.:

 • Gennemgang af indkomne udbudsprojekter.
 • Opmåle og kalkulere delarbejder eller hele tilbudssagen.
 • Deltagelse i udarbejdelse af tilbudsdokumenter, sagsoverdragelse, tilbudsmøder m.v.
NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Akkord/sjak søges til betonarbejder og elementmontage på GRØNETABE på Aalborg Kaserne, i Nørresundby

NCC Danmark

Som jord & betoner hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Som struktør eller betonarbejder deltager du i mange forskellige projekter – fra renovering til nybyggeri.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt ”Grønne etablissementer” på Aalborg Kaserne. Projektet på Aalborg Kaserne indebærer, at der over de næste to år skal bygges nyt værksted og multibygning med et bæredygtigt fokus.

NCC Danmark
DeZignated ApS Tilbudsleder

DeZignated ApS søger for NCC Danmark i Søborg

Vil du have et stort ansvar med tilbudsledelse i centrum? Brænder du for at arbejde med en bred vifte af spændende og komplicerede infrastruktur- og anlægsopgaver i en visionær organisation? Så bliv en del af vores vækstrejse, hvor du får en masse dygtige kolleger og får mulighed for at skabe en solid karriere. NCC er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for byggeri, anlæg og ejendomsudvikling.

Du bliver en del af forretningsområdet Infrastruktur Danmark med ca. 475 kolleger i alt (ca. 175 funktionærer og ca. 300 timelønnet), og dit daglige arbejde udføres sammen med fire tilbudsberegnere. Du kan se frem til en omfattende rolle med morgendagens anlægsarbejde, hvor du får ansvar for at udarbejde tilbud i overensstemmelse med NCC’s krav og forventninger, herunder sikre at prisfastsættelse og godkendelse af tilbuddet overholder gældende retningslinjer.

NCC Danmark
Vi søger en frisk kontorelev til vores hovedkontor

NCC Danmark, Søborg

NCC har mange spændende byggeprojekter i gang, og der er mange ting at holde styr på. Vi søger derfor en kontorelev inden for kontor og administration til vores hovedkontor i Søborg.

Ønsker du en praktisk og afvekslende uddannelse, der giver gode jobmuligheder, og er du engageret og struktureret, så er du måske vores kommende elev.

Vi tilbyder dig et godt forløb i et positivt og udviklende uddannelsesmiljø, hvor du får ansvar – med plads til både faglig og personlig udvikling.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

 • forskellige former for korrespondance
 • mødeplanlægning
 • telefonbetjening
 • diverse administration
NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Vi søger to friske kontorelever til vores byggepladser

NCC Danmark, København

NCC har mange spændende byggeprojekter i gang, og der er mange ting at holde styr på.

Til to af vores store byggepladser i København søger vi nu to kontorelever, der kan støtte projektledelsen med en masse praktiske og administrative opgaver.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

 • skrive referater
 • sende nyhedsbreve ud
 • lave PowerPoint-præsentationer
 • diverse registreringer i forhold til fx arbejdsmiljø
NCC Danmark
NCC Danmark
System Leader, Purchasing Systems

NCC Danmark, Søborg

As System Leader you optimize the use of our Nordic purchasing systems. In your role you do this by supporting the users on how to work with the purchasing systems and by driving continuous improvement work. The System Leader also takes part in strategic development projects to represent the purchasing users.

As a member of the Purchasing Systems team, you’ll work with representatives from all Nordic countries. We are part of the central purchasing function at NCC, and you’ll be representing the Danish part of the function.

NCC offers an opportunity to be a part of a dynamic organization with great opportunities for personal development. You will work in a company, which strives to be the forerunner in its industry. We can offer you a flexible way of working and a team with engaged and positive colleagues. Our work is guided by our values, honesty, trust, and respect.

NCC Danmark
Gem
NCC Danmark
Lærlinge og elever 2022

NCC Danmark

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde.

At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde. I læretiden bliver du sat sammen med dygtige og erfarne kollegaer, så du får de bedste muligheder for at blive bedre til dit fag.

Vi har løbende brug for lærlinge og elever, så vi rekrutterer løbende hen over året.

NCC Danmark
NCC Danmark
Salgs- og entrepriseleder til Kolding

NCC Danmark

Vil du stå i spidsen for salg, planlægning og udvikling af vores asfaltudlægning?

Som entrepriseleder følger du opgaverne fra første kundekontakt til udførelse, fakturering og aflevering af det endelige resultat til kunden. Du samarbejder tæt med dit team, når du koordinerer med kolleger, kunder, underleverandører og asfaltholdene.

I Kolding bliver du en del af et hold på 3 salgs- og entrepriseledere med meget forskellige baggrunde.

Fælles for os alle er, at vi sætter pris på en hverdag med høj faglighed, frihed og fleksibilitet. Vi hjælpes ad med at holde fokus på forretningsmuligheder, effektivitet og vores kunders behov.

Vi har en fri, uformel omgangstone i øjenhøjde og har en positiv tilgang til at få tingene til at lykkes.

NCC Danmark