3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jansson Gruppen A/S
Projektledere med erfaring fra elbranchen

Jansson Gruppen A/S, Horsens, Vejle, Kolding eller Billund

Kan du håndtere flere opgaver på samme tid, har god grundlæggende forståelse for entrepriser, og kan du sikre en professionel håndtering af kunder og projekter?

Som projektleder i Jansson El kommer du til at få en alsidig hverdag, og stå i spidsen for projekter fra start til slut.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt, og indbefatter blandt andet:

  • Projektledelse af både større og mindre projekter
  • Understøtte forhandlinger med kunder og leverandører
  • Udvikling af medarbejdere i projektteams

Du får en central og selvstændig rolle. Det er vigtigt, at du ikke er bange for at tage styringen, og er typen, der sætter en ære i at levere gode resultater til tiden.

Jansson Gruppen A/S
Jansson EL
Energitekniker

Jansson EL, Vejle

Energitekniker med fokus på vedvarende energi

Vil du være en aktiv del af den grønne omstilling, og arbejde med VE-teknologier og tilslutning af solcelleinverter? Og er du samtidig omhyggelig i dit arbejde, en dygtig tekniker og interesseret i at udvikle dig?

Se video om Jansson Gruppen A/S som arbejdsplads

Så du måske vores nye energitekniker!

Som energitekniker er det dit job at klargøre kundens installation til solcelleanlæg. Du vil komme til at arbejde med alt fra 6kW anlæg op til 1000kW anlæg. De primære arbejdsopgaver består i levering af forsyningskabler, netværksinstallationer, og DC-installationer.

Opsætning og programmering af solcelleanlægget vil du blive oplært i, så du er klar til at kunne køre projekterne selvstændigt.

Jansson EL
Jansson EL A/S
Industrielektrikere

Jansson EL A/S , Vejle

Vi styrker vores industriteam og søger lige nu to industrielektrikere. Dine primære arbejdsopgaver bliver at udføre service og fejlfinding på procesanlæg, samt installationer hos vores industrikunder.

Se video om Jansson Gruppen A/S som arbejdspladsØnsker du en fleksibel arbejdsplads, der lytter til dine ønsker og behov, er Jansson det helt rigtige sted.

Hos os er mulighederne er mange, og du kan i høj grad selv at sætte præg på din hverdag og arbejdsopgaver. Vi mener det når vi siger vi gerne vil hjælpe vores medarbejdere med at udvikle sig, og vi bestræber os altid på at skabe en arbejdsplads, der imødekommer den enkelte.

Jansson EL A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV