3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

a.p. botved a/s
Servicekontrakt koordinator

a.p. botved a/s, Herlev

Som servicekontrakt assistent ved A/S A.P. Botved, vil dine primære opgaver være at varetage kundetilfredshed analyser, oprettelses af servicekontrakt tilbud samt opfølgning på disse vedligeholdelse samt fakturering, Du skal sikre at vores kunder får den ultimative service, samt sørge for, at vi altid holder, hvad v, i lover – til tiden. Din kontaktflade vil være bred og i det daglige, vil du have kontakt med vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

Arbejdsopgaver:

  • Oprettelses af og vedligeholdelse af servicekontakter.
  • Sikre hurtig og effektiv besvarelse af kundehenvendelser skriftligt og telefonisk
  • Varetage rettidig fakturering af de aftalte ydelser
a.p. botved a/s
Hjemmearbejdsplads
Gem
a.p. botved a/sSalgskonsulent - Fyn og Jylland

a.p. botved a/s

Som del af en klar vækststrategi søger vi en dygtig salgskonsulent til salg af stolelifte primært til private forbrugere m.fl. Der er et stort potentiale i markedet ud over den kundeportefølje, som vi allerede har og vi forventer en omsætningsvækst på 100% hen over de kommende tre år. Du bliver en del af et landsdækkende salgsteam, hvor du får til opgave at varetage salget af stolelifte på Fyn & Jylland.

A/S A.P. Botved er en salgsdrevet virksomhed, hvor målsætningen er at give kunden en oplevelse ud over det, som kunden forventer. Vi lægger vægt på at forstå kundens behov og finde rette løsning. Du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen overfor nævnte målgrupper samt opdyrkning af nye segmenter. Slutteligt skal du sikre en korrekt overlevering til BackOffice, som koordinerer monterer, installerer og servicerer. Filosofien om længst muligt i eget hjem betyder, at mange borgere har behov for at øge muligheden for mobilitet i hjemmet.

Gem
a.p. botved a/sServicetekniker, der har lyst til at gøre en forskel primært i Storkøbenhavn og omegn

a.p. botved a/s

Vores serviceafdeling, der udfører eftersyn, servicerer og laver mindre reparationer på kabine-, platforms-, stole- og loftslifte har travlt. Derfor søger vi en servicetekniker med udgangspunkt på Sjælland.

Som udekørende tekniker får du et selvstændigt job og en afvekslende arbejdsdag med mange berøringsflader.

Dine opgaver og udfordringer

  • Tage ansvar for alsidige service- og reparationsopgaver
  • Service og reparationer i private hjem, institutioner, hospitaler og virksomheder
  • Lovpligtige serviceeftersyn