3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blå Kors Danmark

Det Blå Værested i Arden søger værestedsmedarbejder

Arden

Det Blå Værested i Arden søger en medarbejder til en fast stilling på 24 timer ugentligt. Du skal have uddannelse, erfaring og interesse for mennesker i udsatte positioner og kunne mestre en kombineret stilling, som indeholder både en køkkenfaglig og socialfaglig rolle.

Fire gange om ugen serverer vi varm mad til frokost. Vi forventer derfor, at du kan indgå i tilberedningen heraf og har flair for at tilberede mad til 25-30 personer to gange om ugen i et almindeligt køkken med kreativitet og snilde. Vi har ligeledes et ønske om, at du vil kunne motivere og inddrage værestedets brugere i madlavningen.

Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark

Blå Kors Rold Skov søger socialfaglig medarbejder

Arden

Har du lyst til at bruge din faglighed i et job, der har fokus på at give nye muligheder til mennesker i udsatte situationer? Så søger vi en socialfaglig medarbejder til vores bo- og behandlingstilbud i Arden, hvor du skal arbejde med en helhedsorienteret indsats sammen med vores beboere.

Vi lægger stor vægt på faglighed. Som socialfaglig medarbejder skal du være kontaktperson for 5-6 beboere. Du kommer til at arbejde i et tværfagligt team med socialrådgivere, sygeplejerske, pædagog og servicemedarbejdere. Stillingen er i team 2, som primært er beboere på §107 og §108.

Gem

Tilberedning af varm mad til udsatte mennesker

Kibæk

Vi søger frivillige til at tilberede og servere klassisk dansk mad i vores værested Den Blå Mølle i Kibæk.

Indrykket:
Hentet fra frivilligjob.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV