5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blå Kors Danmark
Psykoterapeut eller psykolog til behandling af børn fra familier med rusmiddelproblemer

Blå Kors Danmark, Aars

Barnets Blå Hus i Vesthimmerland søger en psykoterapeut eller psykolog, som med et personligt engagement kan arbejde fagligt med udsatte børn og familier.

Jobbet består af terapi med børn og voksne, pædagogiske tiltag for familierne samt samarbejde med frivillige medarbejdere.

Jobbet som terapeut vil primært indebære:

  • Gruppesamtaler og individuelle samtaler/terapeutiske aktiviteter
  • Babycafé (gravide og spædbørn)
  • En til to grupper mere som aftales nærmere
Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark
To alkoholbehandlere søges til Blå Kors Behandlingscenter Taastrup

Blå Kors Danmark

Har du en relevant socialfaglig eller psykologfaglig grunduddannelse og en psykoterapeutisk efteruddannelse? Og har du tidligere arbejdet med afhængighedsbehandling f.eks. med mennesker med dobbeltdiagnose? Så kan du blive en del af vores team. Vi søger lige nu to nye kollegaer til hhv. en fast stilling og et barselsvikariat. Begge stillinger er på 37 timer.

Dit arbejde består i afvekslende opgaver som individuelle samtaleforløb, gruppebehandling og familiesamtaler med mennesker med misbrug og deres pårørende. Du vil desuden skulle varetage udredningssamtaler og undervisning sammen med resten af medarbejdergruppen samt udarbejde statusskrivelser, udredninger og vurderinger m.m. til vores kommunale samarbejdspartnere.

Blå Kors Danmark
Gem
Blå Kors Danmark
Funktions- og områdeleder til Blå Kors’ genbrugsarbejde i Jylland

Blå Kors Danmark

Er du erfaren leder og god til at kommunikere med alle typer mennesker? Kan du samarbejde med frivillige medarbejdere og motivere, så salget øges i vores genbrugsbutikker?

Vi søger dig, der med godt humør og stærke faglige og personlige kompetencer ser nye muligheder og kan bidrage til forretningsudvikling af Blå Kors’ genbrugsarbejde i Jylland.

I praksis betyder det, at du:

  • Får ansvar for ledelse af et antal genbrugsbutikker i Jylland, der indebærer rekruttering af frivillige, god og kampagner, der rulles ud til alle butikker fra hovedkontoret
  • Bidrager til både opstart af flere nye butikker, herunder udvikle og optimere eksisterende butikker ved evt. flytning og nyindretning
  • Anvender SoMe, digitale løsninger/IT-systemer, der understøtter drift og udvikling af alle butikker
Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark
Tilkaldevikarer med overskud til og hjerte for udsatte unge

Blå Kors Danmark, Mariager

Bølgebryderen i Mariager søger tilkaldevikarer til at indgå i den daglige opgaveløsning i samværet med, omsorgen for og arbejdet med vores unge beboere.

Bølgebryderen er et socialpædagogisk døgntilbud til unge i alderen 14-18 år, som er beliggende i Mariager og drives af Blå Kors. Som tilkaldevikar hos os skal du især hjælpe os i forbindelse med sygdom og ferie, men med særlige indsatser.

Dine opgaver vil være at indgå i den daglige opgaveløsning sammen med dine kollegaer og sammen med de unge. Dette med udgangspunkt i de tilrettelagte strukturer og tilgange.

Blå Kors Danmark
Gem
Fritidsjob søges til Blå Kors Danmark
Kunne du tænke dig at lave mad og samtidig gøre en forskel for udsatte børn og unge?
Blå Kors Danmark, Ringsted
Hotel- og Restaurantskolen
Indrykket: