6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
TUBA Danmark
Psykolog/psykoterapeut til vikariat i TUBA Bornholm

TUBA Danmark, Rønne

Ønsker du at være en del af TUBAs afdelinger i Region Hovedstadsområdet og sammen med engagerede kolleger indgå i vores aktiviteter med unge i TUBAs målgruppe?

Den primære opgave består i at hjælpe unge med at komme videre til et liv med bedre trivsel og færre senfølgebelastninger på grund af opvæksten i en familie, hvor mor eller far har eller har haft alkohol- eller stofmisbrugsproblemer. Som psykoterapeut eller psykolog hos TUBA er den primære opgave at varetage terapeutiske forløb i form af individuelle samtaler og gruppeforløb.

TUBA Danmark
TUBA Danmark
TUBA AARHUS SØGER FRIVILLIGE PSYKOLOGER/PSYKOTERAPEUTER TIL INDIVIDUEL TERAPI

TUBA Danmark

Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, supervision og faglig udvikling?

Vi søger nye frivillige til vores afdeling i Aarhus, som kan have individuelle samtaler med unge fra familier med misbrug.

Arbejdsopgaver og forventninger: (man er del af en fast gruppe, der kommer fast samme ugedag enten tirsdage eller onsdage)

  • At have tre samtaler med unge i alderen 18-35 år hver anden uge i tidsrummet 15.30-20.30
  • At have en samtale med en ung samt deltage i supervision hver anden uge i tidsrummet 15.30–20.00
  • At bruge FIT-redskaberne ORS/SRS
TUBA Danmark
Blå Kors Danmark
Psykoterapeut til Barnets Blå Hus i Slagelse

Blå Kors Danmark

Vi søger en medarbejder med grundig viden om udsatte børn og solid psykoterapeutisk erfaring gerne med børn og familier.

Barnets Blå Hus er et sted, hvor børn fra familier med misbrug kan få hjælp angående de sociale og psykologiske udfordringer, de kan have som følge af forældres misbrug.

Som medarbejder i Barnets Blå Hus er din primære opgave at yde psykoterapeutisk behandling til børn i gruppe- og i enkelte individuelle forløb. Derudover har du nogle familiesamtaler og indgår som miljøterapeut i indsatser med deltagelse af børn, søskende og forældre.

Blå Kors Danmark
Rådgiver til Den Blå Linje, Blå Kors Danmarks anonyme alkoholrådgivning.
Vi søger telefonrådgiver der har erfaring fra social og sundhedsvæsnet eller viden omkring afhængighed.
Blå Kors, Aalborg
frivilligjob.dk
Blå Kors Frivillige søges til Hjerterummet, et Blå kors værested for socialt ud
Hjerterummet i Aalborg er et aftenværested for mennesker med psykiske, sociale, misbrugs- eller sundhedsmæssige problemer.
Blå Kors, Aalborg
frivilligjob.dk
Frivillig i køkkenet på værestedet i Arden
Et fællesskab der giver mening.
Blå Kors, Arden
frivilligjob.dk