3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blå Kors Danmark
Husassistent/SOSU-hjælper til Blå Kors Pensionat i Taastrup

Blå Kors Danmark

Blå Kors Pensionat i Taastrup søger en husassistent eller oldfrue, som kan være med til at holde huset og som samtidig har lyst til at arbejde sammen med mennesker i et pædagogisk miljø. Vi forestiller os, at du for eksempel har en baggrund som social- og sundhedshjælper. Vi har brug for dig, som kan skabe et rent og hyggeligt miljø i huset til glæde for vores beboere.

Vi er et botilbud, hvor stillingen kræver, at du er fleksibel med hensyn til opgaver og arbejdstid. Vi søger en, som vil sikre, at rengøringen er i top, og selv være deltagende i det. Vi arbejder med mennesker, som har haft det svært i livet. Vi fordrer en omgangstone, som er åben, humoristisk og respektfuld. Viden om målgruppen vil være en fordel.

Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark
Køkkenassistent til Blå Kors Pensionat i Taastrup

Blå Kors Danmark

Vil du være med til at lave mad, som er lavet med kærlighed? Blå Kors Pensionat i Taastrup søger køkkenassistent/kok/madmor til at lave velsmagende mad fra bunden sammen med en kollega, og som samtidig har lyst til at arbejde sammen med mennesker i et pædagogisk miljø.

Vi søger en person, som vil arbejde med på husets ånd, tempo og hjerterytme. Med et åbent menneskesyn, hvor der er plads til empati og rumme andre. Og hvor håbet har sin plads. Du skal have kompetencer inden for madlavning, hvor maden laves fra bunden, og hvor du kan bruge de råvarer, som er til rådighed.

Som køkkenassistent skal du:

  • Lave sund og velsmagende mad til ca. 30 mennesker hver dag.
  • Anrette maden indbydende.
  • Samarbejde med kollegaer og beboere om opgaverne i køkkenet.
Blå Kors Danmark
Blå Kors Pensionat Herning
Souschef

Blå Kors Pensionat Herning

Vi søger en souschef med høj faglighed og hjerte for mennesker i en udsat position.

Vi søger dig, som har en relevant uddannelse (diakon, pædagog, psykolog m.m.), og som formår at skabe faglig udvikling samt trivsel blandt både beboere og medarbejdere. Du evner at lede og samtidig være en del af ét samlet hus.

Du vil indgå som en del af den daglige ledelse i et tæt samarbejde (forstander og souschef). Ved fravær af forstander er du stedfortræder. Dit hovedfokus og ansvarsområde er fagligheden og udviklingen heraf.

Vi forventer at du:

  • Har en anerkendende og åben tilgang til beboere og personale
  • Har relevant uddannelse (socialdiakon, pædagog, psykolog el.lign.)
  • Har lederuddannelse eller ønsker at påbegynde en sådan
Blå Kors Pensionat Herning