5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

P. Christensen a/s

HR-studentermedhjælper

Kolding

Hos P. Christensen er vi på en spændende vækstrejse med fokus på øget digitalisering og udvikling. Vi søger derfor en studentermedhjælper med gode kommunikative evner til at understøtte igangværende og nye initiativer i HR-afdelingen.

Du vil komme til at supportere dine kolleger i HR-afdelingen, hvor du på sigt også vil komme til at hjælpe med vores rekrutteringssystem og div. ad hoc-opgaver. Du vil få relevant og værdifuld praktisk erhvervserfaring, samt faglig og personlig udvikling, ved siden af dit studie.

P. Christensen a/s

Mekaniker

Kolding

Er du skarp til fejlsøgning og reparationer af biler, og motiveres du af at arbejde både med person- og varebiler inden for flere forskellige bilmærker?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være service, fejlsøgning, reparation og vedligeholdelse af både person- og varebiler.  

Du vil indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Vi stiller de tekniske hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne. 

P. Christensen a/s

Salgskoordinator

Risskov

Har du lyst til at blive en del af en bilkoncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Og er du på udkig efter en stilling med varierende opgaver samt et godt socialt arbejdsmiljø?

Vi søger en Salgskoordinator til vores salgsadministration med fokus på hele den administrative del af salgsprocessen i en bilkoncern.

Vi tilbyder god faglig sparring og personlig udvikling hos os. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde og tæt kollegaskab, hvor dine kollegaer står klar til at tage godt imod dig.

P. Christensen a/s

Gulvværkfører

Kolding

Har du flair for koordinering, kommunikation og teknisk indsigt på værkstedet i bilbranchen? Og ønsker du at blive del af en arbejdsplads, hvor fokus er på tæt samarbejde?

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre en professionel og effektiv drift af værkstedet, hvor du bliver bindeleddet mellem vores administrative værkførere og mekanikerne. Du vil skulle være med til at sikre effektivitet og sparring på værkstedet samt sikre høj medarbejdertilfredshed. Dertil vil du ligeledes selv indgå i udførelsen af mekaniske opgaver på værkstedet, som forventes at udgøre ca. 50% af din arbejdstid.

Serviceassistent til P. Christensen Kolding

Kolding

Har du et skarpt øje for detaljerne, og motiveres du af at arbejde med biler - så er du måske vores nye Serviceassistent.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV