208 job matcher din søgning 208 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 208 resultater.
Region SyddanmarkChefkonsulent (teamleder) for it- driftsleverancer

Region Syddanmark, Vejle

Går du med drømmen om at blive sparringspartner og bistå med ledelsesopgaver i forhold til 20 travle it-medarbejdere med stærke driftsfaglige profiler i Regional IT? Vil du have et job med mening, hvor du er med til at servicere 25.000 kolleger på tværs af hele regionen og sørge for, at de har digitale værktøjer og systemer, der gør, at de kan arbejde mere effektivt til gavn og glæde for 1,2 millioner borgere? Så er det måske dig, vi leder efter til en stilling som chefkonsulent (teamleder) til driftsleverancer.

It-driftsleverancer er en nyetableret funktion, og indgår som del af regionens centrale IT afdeling – Regional IT, som leverer ydelser til regionens sygehuse 24/7/365.

Som chefkonsulent er din centrale opgave at sørge for, at det samlede team fungerer i det daglige, og at medarbejderne er fagligt klædt på til at sikre, at ydelserne leveres inden for de aftalte rammer.

Region SyddanmarkPersonalejurist (vikariat)

Region Syddanmark, Vejle

Vi har travlt, og har brug for et par ekstra hænder i en periode, mens vi venter på, at vores dygtige kollegaer vender tilbage fra barsel.

Så hvis du er en skarp jurist og en stærk formidler, som kan rådgive ledere og understøtte driften i en stor politisk organisation i konstant bevægelse - så er det dig, vi søger som ny kollega til vores personalejuridiske afdeling.

Som jurist skal du håndtere mange forskellige typer af opgaver, men dit primære område bliver de konkrete personalesager. Opgaverne vil bl.a. være:

  • Ledelsesrådgivning i personalejuridiske spørgsmål.
  • Håndtering af personalesager sammen med lederne.
  • Rådgivning af og sparring med HR-afdelingerne på regionens sygehuse.
Region SyddanmarkProjektleder for projekt: ”Ens og synlige udredningstilbud til almen praksis på sundhed.dk i Region Syddanmark"

Region Syddanmark, Vejle

Brænder du for at komme til at arbejde på regionalt niveau sammen med dygtige fagpersoner fra mange sektorer og fag i forhold til organisatorisk forandring, hvor forbedring af sundhed.dk for almen praksis er omdrejningspunktet?

Projektlederstillingen er oprettet med baggrund i en regional beslutning om at gennemføre et projekt, som skal sikre lige og let adgang til udredning på sygehuse – herunder tidlig opsporing af kræft og andre alvorlige sygdomme.

Vi mangler en projektleder, der kan sikre, at der via projektperioden udarbejdes regionale standarder og præsentationer af tilbuddene på sundhed.dk for fagpersoner i Region Syddanmark. Naturligvis med stor inddragelse af parter i berørte specialer og brugerne: de praktiserende læger.

Region SyddanmarkTilsynsførende til domfældte udviklingshæmmede

Region Syddanmark, Vejle

Da én af vores tilsynsførende går på pension pr. 31. oktober 2020, mangler tilsynsteamet en ny kollega til at føre tilsyn med domfældte udviklingshæmmede borgere. Med henblik på oplæring ønskes stillingen besat pr. 1. oktober 2020. Stillingen er på fuld tid.

Regionen organiserer og udfører det kriminalpræventive tilsyn med udviklingshæmmede med dom på vegne af kommunerne i Region Syddanmark. Tilsynet har til formål at sikre, at den domfældte overholder dommens vilkår, ikke begår ny kriminalitet samt sætte en positiv udvikling i gang. Der er aftalt retningslinjer for tilsynets tilrettelæggelse, gennemførelse samt samarbejdsformen med kommunerne.

Tilsynet udføres bl.a. på botilbud og i borgerens hjem, og der må forventes en del tid på vejene. Arbejdet vil primært være lokaliseret til det jyske område.

Bioanalytiker til afsnittet "Hæmatologi og Biokemi", Vejle Sygehus
Region Syddanmark En fast fuldtidsstilling som bioanalytiker i afsnittet ”Hæmatologi og Biokemi” er ledig til besættelse pr 1. september 2020 eller snarest derefter.
Region Syddanmark, Vejle
Region Syddanmark
Det medicinske speciale skal sættes i 7. gear
Region Syddanmark Ergo- og fysioterapien Sygehus Sønderjylland søger en fagligt engageret fysioterapeut, der drømmer om en fast stilling i en levende by ved vandet.
Region Syddanmark, Sønderborg
Region Syddanmark
Lægesekretær til Onkologisk Ambulatorium, Vejle Sygehus
Region Syddanmark Vi er en dynamisk og spændende afdeling, der danner rammen for behandling, pleje, uddannelse og forskning indenfor det onkologiske speciale.
Region Syddanmark, Vejle
Region Syddanmark
Projektsygeplejerske til Infektionsmedicinsk Forskningsenhed søges - gerne med erfaring i udgående team
Region Syddanmark Vi er en lille forskningsenhed på OUH, som søger endnu en kollega.
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Stedfortræder for afdelingssygeplejerske
Region Syddanmark Er du sygeplejerske med lyst til ledelse og udvikling?
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Sygeplejerske til Hæmatologisk- og reumatologisk sengeafsnit E2, Esbjerg
Region Syddanmark Brænder du for de komplicerede sygdomsforløb?
Region Syddanmark, Esbjerg
Region Syddanmark
Sygeplejerske til alsidigt speciale på Øre-Næse-Halskirurgisk Sengeafsnit, OUH
Region Syddanmark Har du ben i næsen, er du til øregas eller får du bare en klump i halsen, når du læser dette stillingsopslag, så er du måske lige den...
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Bioanalytiker eller laborant til Forskningsafsnit
Region Syddanmark Klinisk Immunologisk Afdeling, Odense Universitetshospital søger 1 forskningsbioanalytiker eller forskningslaborant på fuld tid til en...
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Socialrådgiver til Psykiatrisk Afdeling Vejle
Region Syddanmark Psykoseafsnit 0607, søger socialrådgiver, til fuldtidsstilling pr. 1. oktober 2020.
Region Syddanmark, Vejle
Region Syddanmark
Souschef til et af Danmarks bedste intensivafsnit
Region Syddanmark Vil du være med i ledelsen af et spændende afsnit med fokus på patientforløb, stor handlefrihed og højt fagligt niveau?
Region Syddanmark, Vejle
Region Syddanmark
Speciallæge i radiologi
Region Syddanmark Ved Radiologisk Afdeling, OUH Svendborg Sygehus er der en stilling som speciallæge ledig til besættelse efter aftale.
Region Syddanmark, Svendborg
Region Syddanmark
Sygeplejerske til hjertemedicinsk sengeafsnit D3 på Sydvestjysk sygehus Esbjerg
Region Syddanmark Da vi er blevet opnormeret i sengepladser, søger vi i hjertemedicinsk sengeafsnit to sygeplejersker til faste stillinger på 37 timer ugentligt pr. 1. oktober 2020, eller efter aftale.
Region Syddanmark, Esbjerg
Region Syddanmark
Sygeplejerske til Øre-Næse-Halsambulatorie og operationsafsnit
Region Syddanmark Øre-Næse-Hals/Høreklinik Afdeling F søger sygeplejerske til fast stilling på 37 timer i F-ambulatorium og F-operation.
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Tandlæger til Specialtandplejen i Esbjerg og Kolding
Region Syddanmark Hos Den Regionale Specialtandpleje har du som tandlæge mulighed for at bruge dine faglige, pædagogiske og håndværksmæssige færdigheder på...
Region Syddanmark, Esbjerg
Region Syddanmark
Videnskabelig medarbejder og specialist indenfor evidenssyntese og grant writing
Region Syddanmark En toårig stilling ved Gynækologisk Obstetrisk afdeling D´s Forskningsenhed GOFE er ledig pr. 1. september 2020 eller snarest derefter.
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Økonomimedarbejder til Projektorganisationen for Nyt OUH
Region Syddanmark Vi har travlt i Teamet ”Økonomi og Controlling” på projektkontoret for Nyt Odense Universitetshospital (Nyt OUH).
Region Syddanmark, Odense S
Region Syddanmark