155 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

155 jobannoncer

Gem
Region Syddanmark

Pædagoger med interesse for unge og voksne med autisme søges til nyt botilbud I Fredericia

Vil du være med til at hjælpe borgere med autisme på en måde, som styrker deres selvbestemmelse og livskvalitet. Så har vi helt sikkert drømmejobbet til dig. Og bare rolig – vi sørger for, at du bliver godt klædt til dine nye, spændende opgaver. Lyder det som noget for dig?

Det er ikke afgørende at du har erfaring i arbejdet med autisme. Vi klæder alle nyansatte på igennem vores interne autismeuddannelse. Der vil være særlig og fælles intro i de første 14 dage af ansættelsen, inden borgerne flytter ind, og efterfølgende en løbende færdiggørelse af den interne autismeuddannelse.

Region Syddanmark
Gem
Region Syddanmark

AC-medarbejder til Koncern HR

Vejle

Vil du understøtte arbejdet med Koncern HR’s ambitioner og dermed bidrage til, at Region Syddanmark er en attraktiv arbejdsplads både nu og i fremtiden?

Du får en spændende opgave med at facilitere, koordinere og drive opgaver af tværgående karakter og skal bidrage til det samlede arbejde med de fokusområder, der bl.a. inkluderer områder som tiltrækning, trivsel, kompetenceudvikling og ledelse, der er inden for Koncern HR’s område.

Region Syddanmark
Gem
Region Syddanmark

Product manager til it-systemer inden for operationel teknologi

Vejle

Vil du sætte dit præg på udviklingen af it-området inden for operationel teknologi (OT) i Region Syddanmark? Vi søger en dygtig og engageret kollega, der kan skabe overblik, opsøge effektiviseringspotentiale og ikke mindst planlægge og eksekvere.

It-systemer inden for operationel teknologi er i hastig vækst og bliver flittigt anvendt på regionens kliniske enheder. Derfor har vi netop oprettet en ny funktion i Regional IT, som specifikt skal arbejde med udvikling, effektivisering og sikkerhed for de it-systemer, der understøtter teknik og bygningsområdet.

Jens Hargaard, konstitueret funktionschef
Region Syddanmark
Gem
Region Syddanmark

1-3 it-arkitekter – vær med til at sætte strategisk retning for vores it-landskab

Vejle

Vil du hjælpe os med at skabe sammenhæng og bidrage til strategisk udvikling af vores it-landskab? Så har du nu muligheden for at blive del af vores fagligt og socialt velfungerende arkitekturteam.

Vores opgave er at levere arkitekturydelser af høj kvalitet til gavn for Region Syddanmarks it-brugere og i sidste ende borgere. Det gør vi gennem rådgivning til regionens forvaltninger og it-projekter, hvoraf de fleste er både store og komplekse.

Region Syddanmark
Gem
Region Syddanmark

Funktionschef til Kvalitetssikring

Kolding og Odense

Funktionsområdet består af ca. 20 medarbejdere med en stor testfaglighed, der varierer fra testkonsulent og testkoordinatorer til testmanagere. Opgaverne består primært i at sikre, at vi leverer en høj testfaglighed, i dialog med vores samarbejdsparter, og skaber resultater for både sundhedsvæsenet i regionen og på nationale projekter. Vi arbejder i den forbindelse også med testautomatisering.

Vi tilbyder spændende og varierende opgaver inden for en sektor i rivende udvikling, et job med stor indflydelse på egne opgaver, samt en høj grad af fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.

Region Syddanmark
Gem
Region Syddanmark

IT-projektleder, der skal sikre stærke tekniske it-løsninger

Vejle, Kolding

Vil du lede it-projekter, der sikrer vores effektive it-løsninger og vil du være med til at levere fremragende brugeroplevelser for patienter og medarbejdere på sygehusene?

Vi søger en proaktiv og resultatorienteret it-projektleder, der kan være med til at sikre gennemførelsen af vores projekter inden for aftalt kvalitet, tid og økonomi.

Vores portefølje af projekter er stor og varieret. Vi har både projekter, hvor vi spiller ind i tværregionale projekter og både tekniske og/eller administrative projekter.

Region Syddanmark
Gem
Region Syddanmark

Medicotekniker til Område OUH

Odense C

Sætter du en ære i at levere god service og have tilfredse kunder og derigennem gøre en forskel for patienterne? Vil du være med i den rivende udvikling af teknologier og nye behandlingsformer? Vil du arbejde med medicinsk udstyr i sygehussektoren i tæt samarbejde med det kliniske personale og dygtige kolleger?

Vi søger en medicotekniker til en spændende stilling i Område OUH hvor man kan blive en del af vores kirurgiteam som blandt andet beskæftiger sig med endoskopi, laserudstyr, el-kirurgi, navigationsudstyr, operationslamper samt andre medicotekniske installationer på bl.a. operationsstuer.

Region Syddanmark
Gem
Region Syddanmark

Dagkirurgisk afsnit søger sygeplejersker

Sønderborg

I Dagkirurgisk afdeling har vi fokus på gode og sammenhængende patientforløb, faglig udvikling og høj arbejdsglæde.

Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Introduktionsstilling i Klinisk Biokemi ved Biokemi og Immunologi, Sygehus Lillebælt

Vejle

En 1-årig introduktionsstilling (nr. 6008-08-60-i-e1) i Klinisk Biokemi ved Biokemi og Immunologi, Sygehus Lillebælt, er ledig til besættelse...

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Retspsykiatrisk Afsnit P4, Psykiatrisk Afdeling Middelfart, søger Social- og Sundhedsassistent til fast stilling som nattevagt

Middelfart

Møder du mennesker, hvor de er, og har du lyst arbejde i retspsykiatrien?

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Retspsykiatrisk Afsnit P4, Psykiatrisk Afdeling i Middelfart søger sygeplejersker til faste nattevagter med lyst og mod til a

Middelfart

Vi søger sygeplejersker til faste stillinger i nattevagt 30-37 timer ugentligt, hvor man har mulighed for at arbejde enten 8 eller 12 timers vagter hver 3. weekend.

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Stedfortræder for oversygeplejerske i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium og Dagafsnit, Esbjerg

Esbjerg

Vores stedfortræder har fået nyt job som oversygeplejerske, og vi søger derfor hendes afløser på 37 timer pr. uge pr. 1. august 2024.

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Sundhedsfaglig behandler søges til fast stilling i OPUS, Psykiatrisk afdeling Aabenraa

Aabenraa

OPUS søger en sundhedsfaglig behandler, der ønsker at arbejde holistisk med psykisk lidelse, socialfaglige udfordringer og evt. rusmiddelproblematik.

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Uklassificeret reservelægestilling i Ortopædkirurgi, Sygehus Lillebælt, Kolding

Kolding

Uklassificeret reservelægestilling i Ortopædkirurgi, Sygehus Lillebælt, Kolding - er det noget for dig?

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Vi søger en dedikeret danskunderviser til Psykiatrien i Region Syddanmark

Vejle

Vil du være med til at sikre, at Psykiatrien i Region Syddanmark kan rekruttere udenlandske læger og sygeplejersker?

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Afdelingslæge ved Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S ved Odense Universitetshospital

Odense

Ved Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S er en stilling som speciallæge ledig til besættelse pr. 1. september 2024 eller snarest derefter.

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Bosted - Grejsdalen 16.2 med 8 borgere der bor nær Nyborg vold, har brug for endnu en SSA, da vi opnormere på sundhedsområdet...

Nyborg

Vi er et bosted med 8 udviklingshæmmede borgere der er mobile og som tillæg også har psykiatriske problemstillinger.

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Er patientkontakt, registrering og tværfagligt samarbejde lige noget for dig, så har vi stillingen, du skal søge

Odense

Da vi har lavet en omorganisering i afdelingen, søger vi en lægesekretær eller sundhedsadministrativ koordinator til at blive en del af vores...

Indrykket:
Gem
Region Syddanmark

Ergoterapeut søges til fast stilling ved Neurorehabiliteringsafsnit NR Svendborg, Neurologisk afdeling OUH

Svendborg

Drømmer du om at arbejde med neurorehabilitering og være med til at gøre en positiv forskel for mennesker, der har brug for hjælp til at genoptræne efter en neurologisk skade?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV