6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAB
Gem
KAB

Ejendomsassistent søges til Gentofte Ejendomme Privat

Gentofte

Har du lyst til et alsidigt job med mange servicefunktioner?

Gentofte Ejendomme Privat består af 905 boliger, fordelt på 50 ejendomme, som alle administreres af KAB.

Jobbet byder på en bred vifte af arbejdsopgaver, f.eks.:

  • Pasning og pleje af udendørsarealer
  • Renholdelse af fællesarealer
  • Affaldshåndtering
  • Almindelige forefaldende beboerserviceopgaver
KAB
Gem
KAB

KAB søger medarbejder med stort servicegen til kundehenvendelser på telefon, personlig betjening og til besvarelse af mails

København SV

Får du energi af at give kunderne en udsøgt og professionel service? Og bliver du motiveret af en hverdag, hvor du har travlt, og hvor du løfter i flok med dine kolleger i teamet? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil få et rigtig godt indblik i den almene boligadministration, og vi lægger vægt på, at du har lyst til løbende at lære nyt og være en del af vores team i mange år fremover.

Du har en stærk ansvarsfølelse overfor dine kolleger, og du føler en udpræget tilfredshed ved at være en del af et team, hvor man løfter i flok. Du trives med at have travlt, og du bliver motiveret af at levere gode resultater. Stor tålmodighed og en pædagogisk tilgang er også vigtige kvalifikationer.

KAB
Gem
KAB

Studentermedhjælpere til Sekretariat for kundeledelse og rådgivning

København SV

Brænder du for demokrati, mangfoldighed og udvikling? Og vil du være med til at gøre en forskel indenfor by- og boligudvikling?

Da der er tale om tre stillinger vil indholdet af de enkelte stillinger tilpasses de profiler, vi ansætter, dvs. hvis du f.eks. har en stærk kommunikationsprofil, vil opgaverne i høj grad kunne koncentreres om kommunikative opgaver og brug af forskellige kommunikationskanaler.

KAB
Gem
KAB

Ny driftschef til boligselskabet SAB’s afdelinger i Valby

Du kommer til at stå i spidsen for en bred portefølje af boligafdelinger, herunder spritnye ungdomsboliger, nyere rækkehuse og etageboliger, ældreboliger og en ældre boligmasse hvoraf to afdelinger p.t. gennemgår gennemgribende helhedsrenoveringer støttet af Landsbyggefonden.

Driften af afdelingerne er organiseret i et samlet driftsfællesskab, og den daglige ledelse og planlægning af driften varetages af en serviceleder, som refererer til dig.

KAB
Gem
KAB

Dygtig specialkonsulent til at understøtte KAB som forretning

København SV

Med afsæt i KAB’s nye virksomhedsstrategi Fælles Værdi, skal vi udvikle KAB som forretning og skabe øget værdi for kunderne. Derfor søger vi en analytisk stærk og selvstændig konsulent, der kan udvikle vores ledelsesinformation på alle niveauer og styrke KAB’s bestyrelses fokus på forretningen. Samarbejde på tværs i organisationen og systematisk brug af data i et forretningsmæssigt perspektiv, vil være centrale dele af jobbet.

Du kommer til at arbejde centralt i en organisation, hvor udvikling og innovation er i fokus. Din forretningsforståelse, høje faglighed og personlige drive kommer til at spille en vigtig rolle i transformationen af KAB med baggrund i den nye strategi.

KAB
Gem
KAB

Driftsleder til Nybrogård Kollegiet

Kongens Lyngby

Er du en inspirerende leder med en passion for at skabe et harmonisk og velfungerende miljø? Så har vi måske den perfekte mulighed for dig.

Nybrogård Kollegiet søger en dygtig driftsleder til at stå i spidsen for vores team og bidrage til kollegiemiljøs fortsatte udvikling. Som driftsleder hos os er det vigtigste, at dit team trives og at der er en god kontakt til kollegianerne. Gode rammer for studieliv og udvikling af dejlige grønne områder er de langsigtede målsætninger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV