3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MomentHR- og Rekrutteringskonsulent til Vejle

Moment, Vejle

Sæt din erfaring med kundehåndtering og koordinering i spil i en attraktiv stilling som HR- og rekrutteringskonsulent hos Moment i Vejle.

Som HR- og Rekrutteringskonsulent hos Moment bliver du direkte kontaktperson for nogle af Danmarks største virksomheder og nogle af de dygtigste unge mennesker i landet.

Dit primære ansvar bliver at hjælpe Moments kunder, så de altid er dækket ind med det rette antal medarbejdere til at imødekomme deres behov. Du kommer til at få ansvaret for egne kunder, og der vil derfor være en høj grad af selvstændighed i jobbet.

Dine primære opgaver bliver blandt andet:

  • Afdækning, planlægning og eksekvering af opgaver
  • Daglig drift af eksisterende kunder og vikarer
  • Administrativt arbejde såsom lønkørsel, forecast og opfølgning
  • Kundemøder med eksisterende kunder med fokus på kundepleje
MomentHR- og Rekrutteringskonsulent

Moment, København

Vil du med på Moments vækstrejse? Vi søger en kollega med god erfaring i kundehåndtering, koordinering og vagtplanlægning til en stilling som HR- og Rekrutteringskonsulent i KBH.

Som HR- og Rekrutteringskonsulent hos Moment bliver du direkte kontaktperson for nogle af Danmarks største virksomheder og nogle af de dygtigste unge mennesker i landet. Dit primære ansvar bliver at hjælpe Moments vikarkunder, så de altid er dækket ind med det rette antal medarbejdere til at imødekomme deres behov.

Du står for at udvælge og afholde personlige og telefoniske samtaler med kandidaterne samt proaktivt at igangsætte nye tiltag i forhold til kunder og vikarer for at sikre den fornødne fleksibilitet og kvalitet.

Du skal ansætte mange personer og ofte med korte deadlines samt udarbejde komplekse vagtplaner på ugebasis og samtidig sikre en høj leveringshitrate hos kunden.

Gem
Praktikant til Moment i København
Moment Smid bøgerne og begrav snuden i praktisk erfaring med ansættelse, vikartrivsel, salg og kommunikation.
Moment, København
Moment
Indrykket: