17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lagkagehuset
Bagere søges til Lagkagehuset i Brøndby

Lagkagehuset

Vi er et stort og moderne bageri, der producerer et bredt og lækkert sortiment af bagværk til en række butikker og salgssteder i København og på Sjælland.

Lagkagehuset

De primære opgaver bliver fremstilling af hele Lagkagehusets sortiment af wienerbrød, samt forarbejde og pakke produkterne. Dette sker i tæt samarbejde med et fagligt kompetent hold i et passioneret, fagligt og socialt miljø. I dagligdagen arbejdes der ud fra HACCP- og LEAN-principper.

Hos os får du et stabilt job med udviklingsmuligheder. Lagkagehuset er i vækst og udvider hele tiden såvel i Danmark som i udlandet, derfor er der gode karrieremuligheder på tværs af organisationen. Vi har hjertet på det rette sted, og vi tror på, at du kan nå hvorhen du drømmer om, hvis du er dygtig til det, du laver, og ikke mindst arbejder hårdt.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Finance Assistant til humørfyldt kreditorteam

Lagkagehuset, København

i har travlt med at vokse hos Lagkagehuset – de næste to år forventer vi at åbne 40 nye butikker fordelt på Danmark, England og USA, så vi søger en ny kollega med lyst til at være med på denne spændende rejse, som godt kan lide udfordringer, trives i et arbejdsmiljø hvor ikke to dage er ens og kan holde flere bolde i luften på én gang.

Er du til højt til loftet, god humor, hjælpsomme kollegaer samt masser af muligheder for at lære nyt og sætte dit præg få fremtidige arbejdsgange, så kan det være, at det er dig vi står og mangler.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Bager med erfaring som dejfører

Lagkagehuset, Brøndby

Som dejfører i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008. Her slog de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, sig sammen under det, der i dag er Lagkagehuset.

Lagkagehuset

Vi har høje forventninger og stiller krav til, at det vi producerer er af højeste kvalitet, men det betyder til gengæld også, at rammerne i bageriet er i orden. Vi arbejder bl.a. efter LEAN-principper og holder daglige tavlemøder.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Konditor søges til alsidig produktion i Silkeborg

Lagkagehuset

Vi søger en faglært konditor til vores afdeling i Silkeborg – eller alternativt en faglært bager med konditorerfaring og passion for konditorhåndværket.

Som konditor i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen og grundlagde det, der i dag er Lagkagehuset.

Målet er at give vores kunder kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte bagværk og den unikke smagsoplevelse.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Vil du udvikle dit lederskab og skabe succesfuld drift?

Lagkagehuset, København

Bliv Teamleder i Lagkagehuset på Ny Østergade

Lagkagehuset

Lagkagehuset vokser og vi søger derfor en teamleder i vores afdeling. Hos os får du gode mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Har du lyst til at blive en motiverende og inspirerende leder? Og brænder du for at give gæsterne en fantastisk helhedsoplevelse? Som teamleder på Ny Østergade vil du få en sjov og travl hverdag med et medansvar sammen med butikschefen for den daglige drift af butikken.

Vores gæster er de allervigtigste vi har, og derfor bliver en stor del af din rolle som teamleder at være til stede på gulvet og drive butikken, sammen med dine kollegaer – og du kan forvente, at fordelingen mellem administration og drift på gulvet er ca. 10/90. Som teamleder bør du betragte dig selv som vært/værtinde for butikken.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Lagkagehuset søger en tillært/faglært bager

Lagkagehuset, Brøndby

Lagkagehuset

Vi fortsætter vores vækst både med nye produkter og nye butikker i Danmark, så vi har brug for nye og dygtige bagere og søger nu en tillært/faglært bager til vores bageri i Priorparken.

Som bager i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen - og skabte det, der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage-traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte brød og den unikke smagsoplevelse.

Vi har brug for dygtige bagere til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Teamleder søges til Lagkagehusets bageri i Brøndby

Lagkagehuset

Er du en faglært bager med lederambitioner - og måske endda ledererfaringer? Har du samtidig lyst til at blive en del af en stor og velfungerende produktionsenhed i Brøndby, hvor du får lov til at tage stort ansvar og udvikle dig sammen med os?

Lagkagehuset For at sikre at vores kunder i det sjællandske hver dag møder bagværk i særklasse, er vi på udkig efter en bager, som har en faglig såvel som menneskelig ballast, der gør vedkommende til en naturlig leder og rollemodel for kollegaerne. En bager, som vil gå forrest og gradvist påtage sig et større og større ansvar. Fagligt og ledelsesmæssigt.

Du leder, motiverer og sikrer den høje kvalitet - og går selv forrest i produktionen. Samtidig bliver du en del af ledergruppen i bageriet, hvor du sammen med bagermesteren og de øvrige teamledere sikrer en god arbejdsplads, der sætter kvalitet, fødevaresikkerhed og godt samarbejde i højsædet.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Weekendchauffør (kørekort kat. B) søges til Lagkagehuset i Langenæs - Aarhus

Lagkagehuset

Lagkagehuset har travlt i Langenæs og omegn. Derfor søger vi samvittighedsfulde, servicemindede og morgenfriske weekendchauffører, der kan tiltræde i jobbet hurtigst muligt. Der er tale om primært weekendarbejde.

Som chauffør i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen - og skabte det, der i dag er Lagkagehuset.

Lidt praktisk information:

  • Jobbet vil primært bestå af at køre fødevarer mellem vores butikker.
  • Du vil skulle hjælpe med at pakke brød, samt hjælpe til i bageriet i Langenæs.
  • Stillingerne er planlagt med mødetid kl. 03.00-03.30 om morgenen.
Lagkagehuset
Lagkagehuset
Ufaglært bager søges til vores bageri i Aarhus

Lagkagehuset

Som bager i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen og grundlagde det, der i dag er Lagkagehuset.

Lagkagehuset

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Du kreerer godt bagværk til Lagkagehusets kunder.

Vi er kendetegnet ved at have fokus på udvikling, høj faglighed og godt arbejdsmiljø. Du kommer til at præge og arbejde med en meget bred pallette af arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Bager eller konditor søges til Lagkagehusets konditori i Brøndby

Lagkagehuset

Vi søger en tillært eller faglært konditor til vores konditori i Brøndby - eller alternativt en faglært bager med konditorerfaring og passion for konditorhåndværket. Målet er at give vores kunder kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bagetraditioner.

Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte bagværk og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige konditorer til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre.

Du lærer Lagkagehusets teknikker og koncepter gennem praktisk træning - og bidrager samtidig med din egen faglige ballast. Sammen med dine kolleger sørger du for, at I har en arbejdsplads med humor, faglighed og socialt samvær.

Lagkagehuset
Lagkagehuset
Konditor søges til alsidig produktion i Aabenraa

Lagkagehuset

Vi søger en faglært konditor til vores afdeling i Aabenraa - eller alternativt en faglært bager med konditorerfaring og passion for konditorhåndværket.

Som konditor i Lagkagehuset er du en del af en arbejdsplads, som har sine rødder tilbage i 2008, hvor de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, slog sig sammen og grundlagde det, der i dag er Lagkagehuset.

Målet er at give vores kunder kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved godt håndværk, det friskbagte bagværk og den unikke smagsoplevelse. Vi har brug for dygtige konditorer til at skabe disse unikke produkter og smagsoplevelser, så vi kan drive succesen videre.

Lagkagehuset
Salgsmedarbejder – Under 18 år - Lagkagehuset Ny Østergade
Bliv ungarbejder i Lagkagehuset på Ny Østergade VIGTIGT!
Lagkagehuset, København K
Ungarbejde.dk
Indrykket: 
Salgsmedarbejder – Under 18 år - Lagkagehuset Nørrebrogade
Bliv ungarbejder i Lagkagehuset på Nørrebrogade VIGTIGT!
Lagkagehuset, København N
Ungarbejde.dk
Indrykket: 
Salgsmedarbejder – Under 18 år - Lagkagehuset Odense
Bliv ungarbejder i Lagkagehuset Odense Vestergade VIGTIGT!
Lagkagehuset, Odense C
Ungarbejde.dk
Indrykket: 
Salgsmedarbejder – Under 18 år - Lagkagehuset Middelfart
Bliv ungarbejder i Lagkagehuset i Middelfart VIGTIGT!
Lagkagehuset, Middelfart
Ungarbejde.dk
Indrykket: 
Salgsmedarbejder – Under 18 år - Lagkagehuset Herning
Bliv ungarbejder i Lagkagehuset i Herning Meny VIGTIGT!
Lagkagehuset, Herning
Ungarbejde.dk
Indrykket: 
Salgsmedarbejder – Under 18 år - Lagkagehuset Amagerstrand
Bliv ungarbejder i Lagkagehuset på Amagerstrand VIGTIGT!
Lagkagehuset, København S
Ungarbejde.dk
Indrykket: