203 job matcher din søgning 203 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 203 resultater.
Region SjællandSynscenter Refsnæs søger tilkaldevikarer til boområderne

Region Sjælland, Kalundborg

Søger du et tilkaldevikarjob inden for det pædagogiske felt, og ønsker du at bidrage til børn og unges udvikling og trivsel, så er det dig vi mangler.

Region Sjælland

Målgruppen er børn og unge fra 12-27 år, med synsnedsættelse, og dertil yderligere funktionsnedsættelser.

At være vikar på Synscenter Refsnæs, er et ansvarsfuldt job, som stiller nogle krav til dig. Botilbuddene har brug for tilkaldevikarer der:

 • Har mulighed for at arbejde alle tider af døgnet alle årets dage
 • Er energisk og positivt indstillet i samarbejde med erfarne kolleger
 • Er empatisk og interesseret i at tilegne dig viden og kompetencer til gavn for målgruppen
Region SjællandTeamleder til Systemplatforme, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair for it? Vil du være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse?

Region Sjælland

Bliv en del af Koncern ITs Driftsenhed og få en unik chance for at deltage i udviklingen af regionens store tværgående systemer. Du refererer til enhedens funktionschef, og vil blive en af afdelingens 2 teamledere med den direkte personaleledelse for et team med tekniske specialister der dækker regionens Overvågningscenter (OC), Beredskab samt System Service team (SharePoint, Exchange m.v.).

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Personaleledelse med afholdelse af MUS og andre relevante samtaler
 • Udvikling af teamet til at håndtere forretningens fremtidige behov
 • Ressourcestyring og andre administrative opgaver
Region SjællandKonsulent til Analyse & Afregning, Koncern Økonomi

Region Sjælland, Sorø

Vi søger en konsulent til Analyse og Afregning i Koncern Økonomi. Stillingen er i afregningsteamet , hvor der varetages en bred række afregnings- og controllingsopgaver af regionens salg af egne sygehusbehandlinger og ikke mindst afregning og controlling af de sygehusbehandlinger vi køber i andre regioner og hos private leverandører. Dertil kommer en række refusionsopgaver m.m.

Region Sjælland

Analyse og Afregning er en central enhed med meget bred samarbejdsflade i Region Sjælland, til de andre regioner samt statslige styrelser m.m.

Arbejdsopgaverne er varierende og vil omfatte

 • Afregning og controlling af forbrug på privathospitaler
 • Afregning af privathospitalers køb af ydelser på regionens sygehuse
 • Refusionsopgaver vedrørende borgere der har fået behandling i udlandet m.m
Region SjællandChefkonsulent til at arbejde med planlægning søges til Økonomi- og Planlægningsafdelingen på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Region Sjælland

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehus er midt i en spændende udvikling som blandt andet handler om implementering af vores strategi – Sammen er vi bedst, hvor fokus er på den akutte patient, højere faglig kvalitet samt mere effektiv udnyttelse af ressourcer og kapacitet.

Region Sjælland

Som chefkonsulent i Økonomi- og Planlægningsafdelingen med fokus på planlægningsområdet vil dine væsentlige fokus- og ansvarsområder blive faglig sparring og koordinering inden for planlægning internt i afdelingen, at understøtte økonomi- og planlægningschefen med faglig indsigt og koordinering af opgaveløsning, at samarbejde og skabe relationer med sygehusledelsen, sygehusets kliniske afdelinger, analyser og oplæg til sygehusledelsen samt selvstændig styring af processer og tværgående initiativer med den øvrige organisation.

Region SjællandErfaren Testmanager søges til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vil du være med til at sikre, at vores it-løsninger lever op til vores kvalitetskrav samtidig med, at du arbejder for Region Sjællands største it-hus? Har du solid erfaring indenfor testledelse, og teknisk viden omkring test og kvalitetssikring? Så kan du blive vores ny kollega!

Vi stiller høje krav til test og afprøvning af løsninger. Du får et bredt interessentlandskab, og du arbejder motiveret for at bidrage til et fortsat stærkt fokus på kvalitet og dokumentation af Region Sjællands it-løsninger.

Region Sjælland

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der giver masser af gode udfordringer, indflydelse og ansvar. Som Testmanager er dit primære ansvar at sikre test samt kvalitetssikre aktiviteterne i vores it-løsninger.

Vi vægter faglighed højt, og det er også vigtigt for os, at vi har et godt arbejdsmiljø kombineret med rig mulighed for kompetenceudvikling.

Region SjællandSygeplejerske med souscheffunktion til Sterilcentralen, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Vi søger en ambitiøs sygeplejerske, som i samarbejde med Afdelingssygeplejerske og sterilcentralens øvrige medarbejdere, skal deltage i sterilcentralens faglige udvikling og alle kommende opgaver, i relation til byggeri af ny stor Sterilcentral i Køge.

Region Sjælland

Du skal være med til at styrke genbehandlingsområdet i de to sterilcentraler i Roskilde og Køge, og forberede processer og arbejdsgange for den nye Sterilcentral i Sjællandsuniversitets Hospital i Køge, som forventes at stå klar i 2023.

Arbejdsopgaverne vil omfatte:

 • Erhvervelse og formidling af nyeste viden inden for området
 • Forberede processer og arbejdsgange i sterilcentralen, på indflytning i det nye universitetshospital, samt udarbejde arbejdsgangsbeskrivelser
 • Deltage i koordinering af processer mellem sterilcentralerne i Køge og Roskilde
Region SjællandSouschef til Intensivafsnit, Sjællands Universitetshospital Roskilde

Region Sjælland

Kunne du tænke dig nye kompetencer? Vil du samarbejde med en engageret personalegruppe på en almen intensiv afdeling med en varieret hverdag?

Intensivafsnittet i Roskilde søger en specialuddannet sygeplejerske med souschef-funktion. Vi tilbyder en spændende stilling med mulighed for erhvervelse af lederkompetencer som souschef.

Region Sjælland

Vi er landets yngste Universitetshospital, og vores ambition er at være blandt de førende indenfor det intensive speciale. Vi ønsker at styrke vores kliniske arbejde ved at benytte den nyeste evidens og herved opnå høj kvalitet og faglighed. Vi er under forandring og har en stor rekrutteringsopgave.

Derfor har vi brug for at udbygge vores lederteam med en souschef, der vil indgå i et udvidet lederteam, som sammen med personalet skaber en fælles vision for afdelingens fremtid.

Region SjællandOpvågningssygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, SUH, Køge

Region Sjælland

Vil du snuse til en del af det anæstesiologiske speciale, har du lyst til at arbejde med en veksling mellem postoperativ og akut sygepleje, og kunne du tænke dig at være en del af et godt team, så er du måske den vi søger.

Region Sjælland

Vi søger to sygeplejersker pr. 01.05.2021, på 33 eller 37 timer pr. uge, og vagt hver 4. weekend.

Afsnittet varetager postoperativ observation, pleje og behandling af patienter fra fire kirurgiske specialer: ortopædkirurgi, organkirurgi, tand/mund/kæbe kirurgi og øre-næse-hals kirurgi. Der er en del børn blandt patienterne. Du vil få større viden og erfaring inden for smerte- og kvalmebehandling, som er en kerneydelse i et Opvågningsafsnit.

Region SjællandProjektleder/bygningskonstruktør til byggerier ved Projekt Universitetshospital Køge

Region Sjælland

Projekt Universitetshospital Køge omfatter en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier m.v., der gennemføres som totalentrepriser samt i det eksisterende hospitals løbende ombygningsopgaver, der forventes gennemført som hoved- eller storentrepriser. Vi har derfor brug for en kompetent person, der især kan varetage bygherres interesser ved bygherretilsyn og forestå projektledelse ved mindre delprojekter.

Region Sjælland

Projektstyringen tager ud­gangs­punkt i klassiske værktøjer som dialog og samarbejde, planlægning, rapportering, risikohåndtering, kvalitetsstyring og håndtering af interessenter; alle discipliner hvor vi forventer, du er kompetent.

Region SjællandProjektleder til tekniske installationer til byggerier ved Projekt Universitetshospital Køge

Region Sjælland

Projekt Universitetshospital Køge omfatter en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier m.v., der gennemføres som totalentrepriser samt i det eksisterende hospital løbende ombygningsopgaver, der forventes gennemført som hoved- eller storentrepriser. Vi har derfor brug for en kompetent person, der kan varetage bygherres interesser og forestå projektledelse af den komplekse totalentreprise med en ny sterilcentral og ved andre mindre delprojekter.

Region Sjælland

Du er målorienteret og kan arbejde selvstændigt. Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer og du formår at skabe resultater gennem samarbejde. Du ser samarbejde med mange interessenter som en styrke for projektet, og du formår at lytte og fastholde de overordnede linjer for projektet, så de fastlagte leverancer kommer i mål.

Region SjællandPædagog til botilbud, Synscenter Refsnæs

Region Sjælland, Kalundborg

Botilbuddet Birkehuset vil gerne udvide medarbejdergruppen med endnu en pædagog som brænder for målgruppen af unge med syns- og multiple funktionsnedsættelser.

Region Sjælland

Vi søger en pædagog der motiveres af, at bidrage til de unges trivsel og udvikling – også når udviklingen sker i små skridt. Du skal have gode relationelle kompetencer og lyst til faglig udvikling. Vi vil også sætte stor pris på, at du er fagligt reflekterende og god til skriftlig dokumentation.

De primære mål for det pædagogiske arbejde er, at støtte beboerne i deres hverdag, så de vedligeholder deres ressourcer og forudsætninger for indflydelse på eget liv mest muligt.

Region SjællandIT-projektleder til Økonomi, logistik og indkøb

Region Sjælland, Ringsted

Vil du skabe en karriere inden for IT i Region Sjælland?

IT Projektledelse i Koncern IT søger en projektleder til at indgå i vores program, som varetager økonomi-, lager- og indkøbssystemet i Region Sjælland.

Vi søger en kollega, der har nogen erfaring og gerne vil prøve kræfter med projekter i en større organisation - en projektleder der har mod på mere!

Region Sjælland

Vi søger en projektleder, der kan tage ansvar for en del af de tekniske løsninger i vores økonomi-, lager- og indkøbssystem. Udover projekter knyttet til vores nuværende Oracle løsning, vil du også blive del af arbejdet med at skulle flytte vores eksisterende løsning op i skyen. I den forbindelse er der mange tekniske opgaver – store som små – bl.a. integrationer og datakonvertering, som kræver god projektledelse.

Region SjællandIT-konsulent til den Administrative Helpdesk, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vil du være med til at yde førsteklasses support til Region Sjællands ca. 18.000 brugere? Vi yder fejl- og anvendelsessupport på kliniske og administrative systemer på tværs af regionen via telefon og sagshenvendelser. Vi søger kollegaer med en IT-teknisk baggrund, der kan indgå i vores administrative team.

Du skal indgå i et professionelt team, hvor vi stiller store krav til dine tekniske- og kommunikative evner. Du brænder for at arbejde i en Helpdesk, hvor hovedopgaven er support af regionens brugere via telefon.

Region Sjælland

Din primære opgaver

 • First line telefonsupport til regionens medarbejdere
 • Second line sagsløsning
 • Sagsregistrering og -dokumentation i Koncern IT’s sagsregistreringssystem
Region SjællandIT-projektleder til Sundheds IT-program, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Projektledelse i Koncern IT søger en projektleder til at indgå i vores program, der varetager digitaliseringen af regionens sygehuse.

Region Sjælland

Vi søger en kollega, der har ambitioner om at blive projektleder. Du må gerne være nyuddannet, bare du er klar til at lære og få erfaring via arbejdet i en stor organisation.

Vi inviterer ind i et team bestående af dygtige projektledere. Vi deler opgaverne mellem os med tydelig rolle- og ansvarsfordeling.

Vi søger en projektleder, der gerne indgår i et team, som løser en bred vifte af opgaver. I dine opgaver vil du få mulighed for at benytte både traditionelle og agile projektværktøjer. Der vil også være analyseopgaver og akutte indsatser.

Region SjællandApplikationsspecialist med teknisk baggrund til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Har du lyst til at arbejde med udvikling og drift af applikationer i Koncern IT i Region Sjælland? Vi søger en Applikationsspecialist, der har lyst til at få teknisk indsigt i- og arbejde med en bred vifte af forskellige applikationer inden for Laboratorieområdet.

Region Sjælland

Som vores nye applikationsspecialist arbejder du primært med at videreudvikle, drifte og vedligeholde løsninger inden for Laboratorieområdet. Du bliver en del af et team, der samarbejder med kolleger på tværs i Koncern IT.

Du kommer fx til at håndtere opgaver som at:

 • Deltage i arbejdet omkring den daglige drift og optimering
 • Sikre at applikationerne vedligeholdes løbende gennem relevante opgraderinger
 • Have den overordnede og tekniske viden om de enkelte applikationer
Region SjællandApplikationsspecialist med paraklinisk baggrund til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Har du lyst til at arbejde med udvikling og drift af applikationer i Koncern IT i Region Sjælland? Vi søger en Applikationsspecialist med lyst til at bringe sine parakliniske kompetencer i spil og være med til at sikre den daglige drift og udvikling af en vifte af forskellige applikationer inden for Laboratorieområdet.

Region Sjælland

Koncern IT søger en applikationsspecialist med paraklinisk baggrund og interesse for- og evt. kendskab til et eller flere af de følgende områder: Klinisk Biokemi, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Immunologi og Patologi.

Du kommer fx til at håndtere opgaver som at:

 • Deltage i arbejdet omkring den daglige drift og optimering
 • Sikre at applikationerne vedligeholdes løbende gennem relevante opgraderinger
 • Udbygge viden om arbejdsgange og processer indenfor et eller flere laboratoriespecialer i tæt samarbejde med forretningen
Region SjællandSharePoint-tekniker til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Har du de faglige kompetencer og har du lyst til at arbejde med IT og samtidig have en bred berøringsflade, indenfor Region Sjællands hospitalssystemer? Så vil vi opfordre dig til at søge stillingen som applikationsspecialist til SharePoint.

Region Sjælland

Koncern IT har stor aktivitet på SharePoint og har derfor nu brug for flere hænder til at drifte den nuværende version af SharePoint-platformen og til at få opgraderet til nye versioner og et skifte fra ’on prem’ til SharePoint Online/Office 365.

Vi er store tilhængere af at vores medarbejdere holder sig orienteret inden for deres faglige område. Vi tilbyder derfor gode muligheder for kompetenceudvikling hos Koncern IT.

Region SjællandIT-driftstekniker til applikationsteam, Koncern IT

Region Sjælland

Har du lyst til at arbejde med IT og samtidig med, at du har en bred berøringsflade, indenfor Region Sjællands hospitalssystemer? Og vil du indgå i et humoristisk og dedikeret team af superdygtige teknikere hos Koncern IT i Ringsted? Så vil vi opfordre dig til at søge denne stilling.

Region Sjælland

Vi arbejder med en bred palet af komplekse hospitalsapplikationer. Her kan f.eks. nævnes røntgen-, laboratorie-, blodprøvesystemer, men også administrative systemer som ESDH, bookingsystemer osv. Dine opgaver vil blive at sikre den daglige drift af disse systemer. Vi arbejder hovedsageligt på Microsoft-platforme og det er derfor et krav, at du har erfaring med Windows Server.

Region SjællandApplikationskoordinator til Sundhedsplatformen, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vil du arbejde med udvikling og drift af Sundhedsplatformen? Så er du måske vores nye kollega i Kliniske Applikationer, Koncern IT, Region Sjælland.

Region Sjælland

Til fokusområdet Medicin under Sundhedsplatformen søger vi en applikationskoordinator, der brænder for at være med til at optimere og konfigurere de arbejdsgange i Sundhedsplatformen, der understøtter arbejdsgange i relation til medicinering.

Du vil komme til at spille en afgørende rolle i Fokusområde Medicins supportfunktion, hvor du bevæger dig i krydsfeltet imellem it-faglighed og sundhedsfaglighed. Du løfter opgaver, der spænder lige fra analyse af problemer i systemet, facilitering af møder, samarbejde med vores leverandør, EPIC, til styring af opgaver relateret til området. Du indgår i et team, hvor opgaver og ressourcer prioriteres i agil arbejdsmetode.

Region SjællandApplikationskoordinator til Sundhedsplatformen, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vil du arbejde med driftsopgaver relateret til Sundhedsplatformen? Så er du måske vores barselsvikar i Kliniske Applikationer, Koncern IT.

Vi søger en Applikationskoordinator, der brænder for struktur og som kan se sig selv i opgaven med at sikre den rette struktur på vores sygehuse. Region Sjælland

Du vil komme til at spille en vigtig rolle i SOR- og Facilityteamet i Kliniske Applikationer, hvor du bliver bindeleddet mellem det IT-faglige og Sygehusene relateret til opgaven omkring Sundhedsvæsnets Organisationsregister (SOR).

Vi har flere store og spændende projekter i pipeline, fx det nye sygehusbyggeri i Køge og Det Nære Sundhedsvæsen.