131 job matcher din søgning 131 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland Region Sjællands klimasekretariat søger nye kollegaer

Region Sjælland, Sorø

Vil du være med til at sætte turbo på den grønne omstilling? Og motiveres du af at udvikle og formidle viden om grønne og bæredygtige løsninger til gavn for borgere og medarbejdere? Så har vi jobbet til dig!

Region Sjælland

Vi søger lige nu 1-2 nye kollegaer, der brænder for den grønne omstilling og kan facilitere og drive omstillingsprojekter i Region Sjællands organisation.

Du vil blive en del af et velfungerende tværfagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger samt et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde, trivsel og medindflydelse er højt prioriteret. Det afspejler sig i afdelingens flotte trivselsmålinger.

Region Sjælland Specialist for Region Sjællands mobile enheder

Region Sjælland, Ringsted

Bliv en del af Koncern IT og gør en direkte forskel for personalet på Regionens sygehuse!

Region Sjælland

Koncern IT arbejder kontinuerligt på at forbedre driften samt udvikle og optimere vores portefølje af applikationer og nu kommer turen til vores mobile enheder , som du i denne stilling vil få ansvaret for.

Du skal være med til at modne nye mobile enheder, der forbedrer de mobile muligheder og forenkler arbejdsgange for sygehuspersonale. Sammen med sygehuspersonalet og det tekniske personale vil du samle krav til nye enheder og applikationer.

Region Sjælland Application Manager på Laboratorieområdet

Region Sjælland, Ringsted

Vi søger en Application Manager til Laboratorieområdet i Koncern IT, hvor vi blandt meget andet håndterer applikationerne på Laboratorie Diagnostik i Region Sjælland. Det er et spændende område i rivende udvikling, hvor store projekter er i gang samt i pipelinen de kommende år.

Region Sjælland

Som Application Manager vil du være ansvarlig for at forvalte IT-applikationerne indenfor området, hvilket bl.a. dækker over håndtering af forskellige service- og vedligholdelsesaftaler. Det indebærer licens-, leverandør-, økonomi- og kontraktstyring. Endvidere kan nævnes opgaver som ændringshåndtering, roadmap-udarbejdelse og sagshåndtering samt diverse ad hoc-opgaver relateret til området.

Gem
Region Sjælland Vær med til at gøre en forskel i Region Sjælland; vi søger nye kliniske IT-konsulenter med sundhedsfaglig baggrund til On-site Services KIK-team

Region Sjælland

Hvis du vil være med til at fremme brugen af Sundhedsplatformen på regionens sygehuse, så har vi jobbet til dig.

Dit arbejdssted vil i hovedparten af tiden være med fysisk tilstedeværelse på et sygehus eller psykiatrien i regionen og med en ugentlig arbejdsdag i Koncern IT, der ligger på Ringsted Sygehus.

Region Sjælland

Du får en spændende stilling med mange forskelligartede opgaver og vil indgå i et team, hvor dine primære arbejdsopgaver bl.a. vil være:

  • Forståelse af det systemtekniske mhp. understøttelse af kliniske arbejdsgange i Sundhedsplatformen
  • Analyse, koordinering og løsning af komplekse sager vedrørende arbejdsgange i Sundhedsplatformen
Gem
Mercuri Urval
Erfaren og samarbejdsorienteret udbudsjurist til Team Jura & Kontrakter

Mercuri Urval søger for Region Sjælland i Roskilde

Vil du være med til at sikre borgerne i Region Sjælland mere sundhed for pengene og har du lyst til at være del af et team af dygtige jurister og gode kollegaer?

Som udbudsjurist bliver du en del af et team med et fagligt fællesskab, som er optaget af at yde bistand og være gode sparringspartnere og rådgivere. Du vil i den forbindelse få en lang række samarbejdspartnere i og uden for Koncern Indkøb, herunder bl.a. udbudskonsulenter og it-projektledere.

Teamet er en del af afdelingen Strategisk Indkøb og Jura, hvor vi er i alt 25 kollegaer. Selvom der er travlt, lægger vi vægt på at have et godt kollegaskab, gode faglige sparringsmuligheder, work life balance samt mulighed for videreudvikling.

Mercuri Urval
Region Sjælland Søger du en kontorelevplads med all inklusive?

Region Sjælland, Ringsted

Har du lyst til at få en udfordrende og lærerig 2 års uddannelse, der kan bane vejen for din fremtidige karriere? Så kan en kontoruddannelse i offentlig administration hos Koncern IT, Region Sjælland være et godt uddannelsesvalg for dig.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Som en del af vores team vil du have en vigtig rolle i at sikre, at vores daglige drift forløber smidigt og effektivt gennem administrativ service.

Som kontorelev vil du være ansvarlig for at booke og koordinere møder og andre arrangementer, både internt og eksternt. Dette inkluderer at sende invitationer, koordinere deltagerne, booke møderum og håndtere eventuelle spørgsmål eller problemer, der opstår. Du vil ligeledes blive involveret i planlægning og koordinering af forskellige arrangementer og aktiviteter for organisationen, herunder konferencer, workshops og sociale arrangementer.

Region Sjælland Passionerede databasespecialister til Systemplatforme, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vil du være med til at udvikle og supportere Region Sjællands database platforme? Vil du hjælpe vores projekter med etablering af nye systemer og understøtte stabil drift efterfølgende? Og er du interesseret i optimering, automatisering og ikke mindst virtualisering, så passer du godt ind i vores dedikerede team.

Region Sjælland

Teamets primære opgaver er blandt andet ansvar for struktur og dimensionering af de tekniske databaseplatforme, databaseoprettelse og –design, performanceopfølgning og support til udviklingsteams og projekter samt sikring af den daglige drift.

Gem
Mercuri Urval
Digitaliseringsdirektør

Mercuri Urval søger for Region Sjælland i Ringsted

Sundhedsvæsenet er en del af rygraden i vores velfærdssamfund. Men det er under pres – ikke mindst i Region Sjælland, hvor afstandene er store, den sociale ulighed i sundhed er høj og rekruttering af sundhedsfagligt personale er svær.

Vi ved, at digitalisering er et af de helt centrale svar på at finde nye løsninger, der kan reducere presset og sikre, at vi lykkes med fremtidens opgaveløsning – er du direktøren, der kan hjælpe os?

Vi tilbyder dig en fantastisk spændende – og svær – rolle som digitaliseringsdirektør for vores ny-fusionerede digitaliseringscenter, hvis formål er at øge digitaliseringsgraden, skærpe prioriteringerne, understøtte forretningen endnu bedre og ikke mindst styrke vores databaserede arbejde.

Mercuri Urval
Region Sjælland Teknisk reparatør til Teknisk afsnit, Næstved sygehus

Region Sjælland

Søger du en hverdag med stor medbestemmelse, gode kolleger og et højt teknisk niveau?

Vi tilbyder en arbejdsplads fyldt med spændende tekniske løsninger, det er en alsidig og dynamisk arbejdsplads, hvor der bliver stillet krav til faglig stolthed og vores primære formål er at sikre en stabil drift, for vores patienter, pårørende og personale.

Region Sjælland

Vi søger en social og engageret person, der med sine kompetencer og nysgerrighed inden for drift og vedligehold, ønsker at gøre en forskel.

Arbejdsopgaver vil fx være:

  • Reparation og vedligeholdelse af autoklaver, vaskemaskiner til patientudstyr og lign.
  • Reparation og vedligeholdelse af husets medicinske luftarter.
  • Reparation og vedligeholdelse af vandbehandlingsanlæg.
Region Sjælland Engageret driftstekniker til Systemplatforme, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Er klienter (pc’er) en del af din livsstil, brænder du for funktionelle, velkørende og helt opdaterede klienter og at yde en blændende service, fordi du ved at dine kolleger i Region Sjælland får en bedre hverdag ud af det? Har du interesse for og erfaring med management af computere? Så er du måske vores nye kollega.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Du vil blive en del af et team, som har ansvaret for hele vores klientplatform fra deployment af OS til udrulning af softwarepakker og patchning af OS.

Du kommer til at indgå i en enhed, hvor der er fokus på stabil drift og hvor alle arbejder på at optimere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for brugerne.

Region Sjælland Chef for politik og ledelse

Region Sjælland, Sorø

Region Sjælland søger en enhedschef til en nyoprettet stilling i det kommende ”Koncern Ledelse og Kommunikation”, hvor du skal stå i spidsen for en spændende faglig og organisatorisk udvikling. Du kommer helt tæt på vores øverste politiske og administrative ledelse og vil samarbejde med vores store driftsorganisation med 20.000 ansatte og et budget på 21 mia. kr.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Som ny enhedschef skal du bl.a. lykkes med, at vi bliver endnu dygtigere til at betjene Regionsrådet, regionsrådsformanden og direktionen gennem udvikling af vores politiske, strategiske og kommunikative fokus i sager og mere effektive arbejdsprocesser.

Som enhedschef for ”Politik og Ledelse” får du personaleledelsesansvar for ca. 18 erfarne, ambitiøse og fagligt meget kompetente medarbejdere, der er vant til i stort omfang at tage ansvar for opgaverne og være selvledende, og som indgår i gode samarbejdsrelationer med resten af organisationen.

Region Sjælland Ledende overlæge til Tværfagligt Smertecenter, Sjællands Universitetshospital

Region Sjælland, Køge

Er du vores nye ledende overlæge, som har lyst til at indgå i et tværfagligt ledelsesteam med oversygeplejersken i Tværfagligt Smertecenter ved Sjællands Universitetshospital i Køge? Det forventes, at I sammen sætter den faglige profil for smertecentret og sikrer gode patientforløb for borgerne i området i et tæt samarbejde med primærsektoren. Vi forestiller os, at du er speciallæge i Anæstesiologi, Almen Medicin, Reumatologi eller Neurologi – og har interesse og talent for smertebehandling og ledelse.

Region Sjælland

Vi er et engageret tværfagligt team bestående af fem læger, fem sygeplejersker, to psykologer, to fysioterapeuter, en socialrådgiver og fire sekretærer.

Region Sjælland Elektriker til Teknisk afsnit, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Søger du en hverdag med stor medbestemmelse, gode kolleger og et højt teknisk niveau?

Er du teknisk velfunderet, og har du lyst til at blive udfordret på din faglige kunnen? Kan du deltage i et samarbejde, når det handler om nødforsyning, tavleanlæg eller komplicerede tekniske anlæg?

Vi søger en social og engageret person, der med sine kompetencer og nysgerrighed inden for drift og vedligehold ønsker at gøre en forskel.

Region Sjælland

Vi tilbyder mulighed for faglig og personlig udvikling og efteruddannelse samt fleksible komme-/gåtider – inden for en aftalt tidsramme

Region Sjælland Chefkonsulent med fagligt ansvar på lønområdet

Region Sjælland, Næstved

Vil du bidrage til at videreudvikle Sjællands mest effektive og dynamiske lønfunktion?

Region Sjælland

I rollen som chefkonsulent vil du få ansvar for, at Region Sjællands ansatte får korrekt løn til tiden, og dit ansvarsområde vil omhandle mange aspekter inden for HR- og lønområdet.

Chefkonsulenten indgår i et ledelsesteam bestående af Funktionschefen og 3 chefkonsulenter. Chefkonsulenterne er fagligt ansvarlige for løndriften. Der følger ikke personaleledelse med stillingen.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med spændende udviklingsopgaver, mulighed for fleksible arbejdstider (flex­tid) og stor mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Region Sjælland Plastikkirurgisk sygeplejerske til P93 SUH Roskilde

Region Sjælland

Vi har tiltagende operationskapacitet og derved flere indlæggelser på vores spændende sengeafsnit for Plastik,- og brystkirurgi på Sjællands Universitetshospital (SUH) i Roskilde.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Derfor søger vi 2 sygeplejersker, som kan starte samtidig.

Vores kommende sygeplejerske har ikke nødvendigvis plastikkirurgisk og/eller brystkirurgisk erfaring, men vi ser gerne, at du er nysgerrig på, og interesseret i, at lære vores specialer at kende.

På P93 arbejder vi med tildelt/helheds patientpleje, og sygeplejeopgaverne er typisk præ- og postoperativ sygepleje, herunder grundig information til patienter og deres pårørende.

Region Sjælland Sygeplejerske i vikariat til Opvågningsafsnittet, Sjællands Universitetshospital

Region Sjælland, Køge

Har du lyst til at arbejde i en veksling mellem postoperativ og akut sygepleje? Har du lyst til at være del af et super godt team?

Region Sjælland

Vi er et døgnbemandet opvågningsafsnit, som varetager postoperativ observation, pleje og behandling til patienter i alle aldersgrupper fra 4 kirurgiske specialer.

Vi har et godt humør, og vores arbejdsmiljø prioriterer vi meget højt. Vi har stor indflydelse på vores vagtplaner, idet vi arbejder med ønske-planer.

Du behøver ikke være ekspert for at søge hos os; vi står klar med et solidt oplæringsprogram og 2 mentorer, som vil føre dig sikkert gennem opvågningens finurligheder og sikre, at du bliver klædt på til opgaverne.

Region Sjælland Erfaren og motiverende teamleder til IT-Applikationer

Region Sjælland, Ringsted

Er personaleledelse noget, der giver dig energi, og har du mod på at arbejde med applikationer, der gør en forskel for regionens sygehusene og borgere?

Region Sjælland

Du refererer til enhedens funktionschef, og vil blive en af afdelingens 5 teamledere med den direkte personaleledelse for et team på 18 ud af afdelingens ca. 80 specialister.

Vi tror på frihed under ansvar og arbejder med at motivere til høj selvledelse og ønsker derfor en leder, som understøtter denne vision.

Du får det overordnede ansvar for at sikre, at teamet leverer stabil drift og udvikling af områdets applikationer.

Region Sjælland Driftstekniker med fokus på IDM søges til Driften i Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Har du en baggrund med softwareudvikling, fra uddannelse eller relevant erfaring – og har lyst til at gøre en forskel for sundhedspersonalet i Region Sjælland?

Region Sjælland

Du kommer til at arbejde med udvikling af Region Sjællands interne IDM-platform, både på front-end, back-end og database. Du kommer også til at arbejde med drift og konfiguration, og deltage i udviklingsprojekter sammen med andre dele af Koncern IT og Region Sjælland.

Derudover vil du i stillingen blandt andet stå for behandling af incidents, change og request på daglig basis, du vil skulle rådgive og vejlede i løsningsmuligheder og håndtere henvendelser fra Support, Servicedesk samt den øvrige IT-organisation.

Region Sjælland Pædagoger til botilbud for børn og unge

Region Sjælland, Karlslunde

Har du lyst til og mod på et spændende socialpædagogisk arbejde, er muligheden her nu.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Bo- og aflastningstilbuddet Skelbakken i Karlslunde søger nye kolleger. Hvis du vil arbejde med relationer og anerkendende pædagogik, så læs med her.

På Skelbakken lægger vi vægt på at skabe et nært og trygt miljø omkring børn og unge. Vores målsætning er pædagogisk at understøtte den enkeltes udvikling og trivsel samt bidrage til et positivt fritidsliv for på den måde at skabe livskvalitet for de børn og unge, som bor på Skelbakken eller benytter aflastningen.

Administrativ medarbejder til Ledende Overlæge og Oversygeplejerske i Endokrinologisk speciale
Ledende Overlæge og Steno Centerchef Abdellatif Aharaz og Oversygeplejerkse Stine Thomsen er teamet omkring Endokrinologisk speciale på Holbæk Sygehus.
Region Sjælland, Holbæk
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV