114 job matcher din søgning 114 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 114 resultater.
Region SjællandDedikeret trivselskonsulent til 1,5-årigt projekt på NSR sygehuse

Region Sjælland, Slagelse

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, er vi i gang med et stort projekt, hvor trivsel, arbejdsglæde og fastholdelse er i fokus. Formålet med projektet er at sikre, at NSR bliver en arbejdsplads, hvor medarbejderne oplever stor arbejdsglæde. Det vil vi tilstræbe, både fordi det i sig selv er vigtigt for medarbejdernes trivsel, men også fordi det vil have en positiv effekt på både den brugeroplevede kvalitet og på sygefraværet.

Region Sjælland

Vi søger nu en trivselskonsulent, som har erfaring med at afkode mekanismer og faktorer, der har indflydelse på medarbejdernes trivsel. Det er en viden, som skal omsættes til konkrete tiltag. Derfor omfatter stillingen i høj grad rådgivning, sparring og støtte til lokale ledere i deres håndtering af konkrete forløb og i gennemførelsen af forebyggende indsatser.

Region SjællandApplikationskoordinator til Sundhedsplatformen

Region Sjælland, Ringsted

Vil du arbejde med tilpasning og optimering af Sundhedsplatformen? Så er du måske vores nye kollega i Kliniske Applikationer, Koncern IT, Region Sjælland.

Region Sjælland

Til det kliniske område Medicinering under Sundhedsplatformen søger vi en Applikationskoordinator (bygger), der brænder for at være med til at optimere og konfigurere de arbejdsgange i Sundhedsplatformen, der understøtter arbejdsgange i relation til medicinering.

Du vil komme til at bevæge dig i spændingsfeltet mellem it-fagligt personale og klinisk personale på sygehusene. Du skal løfte opgaver, der spænder lige fra analyse af problemer i systemet, facilitering af møder, samarbejde med leverandøren EPIC, til styring af opgaver relateret til området.

Region SjællandService Delivery Manager for de tekniske leverancer omkring Sundhedsplatformen

Region Sjælland, Ringsted

Sundhedsplatformen er et fælles it-system mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland, hvor Region Sjælland har driftsansvaret og Region Hovedstaden ansvaret for den funktionelle del.

Region Sjælland

Vi søger en profil der, i tæt samarbejde med de tekniske teams, vil være ansvarlig for at sikre en professionel driftsservice med høj kvalitet samt at infrastrukturservicen under Sundhedsplatformen bliver leveret med de krav, der forventes til sundhedsfællesskabet mellem de to regioner.

Dine primære opgaver bliver:

  • Overordnet ansvarlig for den tekniske drift af Sundhedsplatformen, herunder styring af forecast og kapaciteter i samarbejde med den tekniske chef for Sundhedsplatformens infrastrukturdrift
  • Varetage det daglige samarbejde med vigtige stakeholders, herunder eksterne it-partnere og Region Hovedstaden
  • Sikre stabil teknisk drift af Sundhedsplatformen
Region SjællandElektriker til Teknisk afsnit, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Er du teknisk velfunderet og har du lysten til at blive udfordret på din faglige kunnen?

Region Sjælland

Vi tilbyder en arbejdsplads fyldt med spændende tekniske løsninger, det er en alsidig og dynamisk arbejdsplads, hvor der bliver stillet krav til faglighed stolthed og vores primære formål er at sikre en stabil drift, for vores patienter og personale, 24/7/365. Vi søger en social og engageret person, der med sine kompetencer og nysgerrighed inden for drift og vedligehold, ønsker at gøre en forskel.

Du bliver en del af elektrikergruppen, hvor du sammen med dine 6 kolleger samtidig med eget arbejde også vil have et tværfagligt samarbejde med de øvrige håndværkergrupper i afdelingen.

Region SjællandAdministrativ medarbejder til Koncern HR, Løn og Forhandling

Region Sjælland, Sorø

Koncern HR, Løn og Forhandling søger en struktureret og stærk administrativ medarbejder med gode kommunikative evner til at varetage koordinerende og administrative funktioner, herunder lettere juridiske og forhandlingstekniske opgaver.

Region Sjælland

Afhængig af dine kvalifikationer vil du få opgaver indenfor områderne: lettere juridisk og administrativ sagsbehandling f.eks. indgåelse af diverse aftaler (senioraftaler, lokalaftaler, lønaftaler mv.). Du vil komme til at skrive referater, både deltage i og koordinere de årlige lønforhandlinger, samt løbende bistå de juridiske konsulenter med ad hoc-opgaver.

Derudover har vi sat fokus på at få styrket strukturen på de opgaver, vi varetager. Et arbejde som du ligeledes vil blive involveret i.

Region SjællandStærk og dynamisk sundhedsfaglig leder søges til Klinisk biokemisk afdeling på Næstved og Slagelse sygehuse og Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Kom og bliv en del af et stærkt og udviklende ledelsesfællesskab

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse står vi midt i et kulturskifte, hvor en stærkere ledelses- og samarbejdsstruktur er under opbygning. Her er vi sammen om den gode ledelse og til vores Klinisk biokemiske afdeling søger vi nu en udadvendt og samarbejdsorienteret leder, der ønsker at være en del af dette fællesskab.

Region Sjælland

I et ligeværdigt samarbejde med den ledende overlæge skal I profilere Klinisk biokemisk afdeling som en kvalitetsorienteret og anerkendt afdeling. Sammen med de lokale lederteams skal I motivere afdelingens fagligt velfunderede medarbejdere og sikre, at afdelingen i fællesskab arbejder mod samme mål.

Region SjællandTilkaldevikar til døgnafdelingerne på Himmelev behandlingstilbud

Region Sjælland

Himmelevs kerneopgave er at tilpasse miljøer, der skaber udvikling, læring og trivsel for barnet og den unge; individuelt og i fællesskaber.

Vil du være en del af et højt specialiseret tilbud for børn og unge med autisme?

Vi søger tilkaldevikarer til vores døgnafdelinger. Som tilkaldevikar indgår du i den daglige kontakt og samvær med børnene, og løser alle de forskelligartede opgaver, der er på afdelingen, såsom deltage i aktiviteter med børnene, følge den tilrettelagte behandlingsplan, hjælpe med personlig pleje, løse praktiske opgaver, såsom madlavning, rengøring, tøjvask mv., samt arbejde med skriftlig dokumentation i vores journalsystem.

Region SjællandErfaren og handlekraftig programleder

Region Sjælland, Ringsted

Drives du af at gøre en forskel, er du handlekraftig og samtidig en erfaren programleder? Så har du her muligheden for en attraktiv stilling, hvor du vil få en væsentlig og central rolle i at udvikle de bedste systemer til fremtidens sundhedsvæsen.

Region Sjælland

Din opgave vil være ledelse af et komplekst og strategisk vigtigt program, hvis primære formål er fremtidssikring af laboratoriespecialernes it-understøttelse, så de bedre kan matche den stigende efterspørgsel, mere komplekse forløb samt understøtte indhentning af effektiviseringsgevinster. Programmet består p.t. af 6 projekter, og forventes at løbe frem til udgangen af 2024. Flere af projekterne omfatter udbud og tværregionalt samarbejde.

Lægesekretær i Barselsvikariat til Fælles Visitationen for Rygbehandling, Ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetsho...
Har du lyst til at være en del af Fælles Visitationen for Rygbehandling i Region Sjælland samt Rygsektionen, Ortopædkirurgisk Afdeling, SUH Køge?
Region Sjælland, Køge
Jobcenter
Applikationskoordinator til Sundhedsplatformen
Vil du arbejde med tilpasning og optimering af Sundhedsplatformen?
Region Sjælland, Ringsted
Computerworld it-jobbank
Dedikeret trivselskonsulent til 1,5-årigt projekt på NSR sygehuse
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, er vi i gang med et stort projekt, hvor trivsel, arbejdsglæde og fastholdelse er i fokus.
Region Sjælland, Slagelse
Jobcenter
Forsyningsmedarbejder
Region Sjællandskøkkener søger forsyningsmedarbejder til Psykiatrien Vordingborg.
Region Sjælland, Slagelse
Jobcenter
HR-medarbejder til Kofoedsminde, Rødby
Har du erfaring med komplekse HR-opgaver, er god til at have overblik og mange bolde i luften samt har lyst til positivt og engageret at indgå i vores HR-team på 3 medarbejdere?
Region Sjælland, Rødby
Jobcenter
PMO-konsulent til Koncern IT
Har du erfaring med at arbejde i et projektstyringskontor – og vil du være med til at gøre en forskel?
Region Sjælland, Ringsted
Computerworld it-jobbank
Reservelæge til introduktionsstiling i intern medicin med tilknytning til kardiogisk afsnit, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygeh...
Medicinsk afdeling på Holbæk Sygehus har en introduktionsstilling i intern medicin med tilknytning til kardiologisk afsnit ledig til besættelse snarest muligt.
Region Sjælland, Holbæk
Jobcenter
Sekretær til fast stilling på Klinisk Biokemisk afdeling Nykøbing F
Drømmer du om et selvstændigt og ansvarsfuldt job, hvor du selv kan præge din hverdag?
Region Sjælland, Nykøbing F
Jobcenter
Vi søger en medarbejder til undersøgelse af om jordforurening truer vandmiljøet i Region Sjælland
Regionerne skal i løbet af de næste to år, undersøge om jordforurening truer vandmiljøet i vandløb og søer.
Region Sjælland, Sorø
Jobcenter
Brobyggende social-sygeplejerske
Nyoprettet stilling som brobyggende socialsygeplejerske på Nykøbing F.
Region Sjælland, Nykøbing F
Jobcenter
Hospitalsserviceassistent til Driftsafdelingen, Serviceafsnit Køge, Sjællands Universitetshospital Køge
Serviceminded hospitalsserviceassistent søges til en 37 timers stilling.
Region Sjælland, Køge
Jobcenter