114 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

114 jobannoncer

Gem
Region Sjælland

Serviceminded økonomikonsulent/controller til Koncern Digitalisering

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVil du være en del af en spændende hverdag i Koncern Digitaliserings økonomifunktion, der står for at understøtte økonomistyring af ca. 1 mia. kr. årligt?

Selv efter mange år i jobbet, bliver jeg aldrig træt af det. Der er altid nye udfordringer, og jeg ved, at de opgaver jeg udfører, gør en forskel for Koncern Digitalisering, og dermed for borgerne i Region Sjælland. Jeg har stor indflydelse på arbejdet, og har mandat til selv at træffe beslutninger.

- Kitt Hedlund
Gem
Region Sjælland

Social- og sundhedsassistent med interesse for børn og unge med autisme

Hvalsø

Lige nu søger vi social- og sundhedsassistent, som har lyst til, at arbejde med børn/unge indenfor autismespekteret. Måske er det dig?

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsDin opgave bliver bla., at have dit sundhedsfaglige blik på det enkelte barns/unges sundhed og trivsel i en socialpædagogisk institution. Dine opgaver er centreret om både pædagogiske og sundhedsfaglige anliggender.

På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores kompetencer. Efteruddannelse, grunduddannelse, supervision, feedback og sparring er en del af vores hverdag.

Gem
Region Sjælland

Tandlæger der er frisk på faglige udfordringer søges til Næstved Sygehus

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Vores opgave er at fremme tandsundheden for den fysiske og psykiske udfordrede patientgruppe. Hos os arbejder du med alle facetter af tandlægefaget, mens du udvikler dit kendskab til medicinske, somatiske og udviklingsforstyrrede tilstande, hvilket kendetegner vores patientgruppe.

For den rette kandidat er der et yderst attraktivt lønniveau og gode muligheder for faglig udvikling.

Gem
Region Sjælland

Chef for Sygehusafregning i Regnskab og Finans

Sorø

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi har brug for en fagligt dygtig, løsningsorienteret leder, der både kan gå forrest, når det gælder om at styre, forstå og håndtere det specialiserede faglige område, og som selv kan bidrage til sagsløsning med faglig indsigt, sags- og procesforståelse.

Du vil indgå i et lederteam af 4 ledere i en enhed, hvor vi ledelsesmæssigt samarbejder om kerneopgaverne.

Gem
Region Sjælland

Strategisk HR-udviklingskonsulent til Koncern Digitalisering

Ringsted

Brænder du for arbejdsmiljø, organisatorisk læring og lederudvikling? Vil du være med til at tage ansvar for, at Koncern Digitalisering er en sammenhængende og attraktiv arbejdsplads, så vores dygtige kolleger kan skabe de bedste digitale løsninger for Region Sjællands borgere og medarbejdere?

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi tilbyder en spændende stilling og unik mulighed for at blive en tæt og retningsgivende sparringspartner for ledelsen. Du skal være med til fortsat at udvikle og implementere HR-strategier og -initiativer, der understøtter Koncern Digitaliserings overordnede mål og strategier.

Gem
Region Sjælland

KAP-S søger en udviklings- og ledelseskonsulent (praktiserende læge) til Kvalitetsenheden for Almen Praksis

Sorø

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVi søger en konsulent, som hovedsageligt vil få en udgående funktion i forhold til praksis, med henblik på blandt andet hjælp til og understøttelse af organisering, ledelse, trivsel og arbejdsglæde.

Stillingen er op til 19 t/måned – eller færre, hvis du ønsker det, og ønskes besat den 1. juli 2024.

Gem
Region Sjælland

Sundhedsfaglig chefkonsulent og faglig koordinator til Enheden for Kvalitet og Patientsikkerhed i Det Nære Sundhedsvæsen

Sorø

Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

EKP sikrer kvaliteten på tværs af de interne kliniske funktioner; Lægevagt, Nærklinikker, Sæsonvaccination, Special- og Regionstandplejen samt eHospitalet.

Der venter dig mange spændende opgaver

  • Tage leveranceansvar i teamet for fagligt og strategisk indhold og processen herfor, ex. sikre udarbejdelse af retningslinjer og instrukser for kvalitetsarbejdet relateret til de kliniske funktioner, der drives af Det Nære Sundhedsvæsen
  • Relatere teamets opgavevaretagelse til resten af DNS og give faglig sparring til ledelse, kollegaer og andre samarbejdspartnere
Gem
Region Sjælland

Direktør for Regional Udvikling

Sorø

Her kan du præge den grønne omstilling, relevante uddannelsestilbud, fremtidens kollektive trafik, internationalt samarbejde, klimatilpasning og stærke infrastrukturløsninger for en hel region – samtidig med at du arbejder for at sikre rent vand, ren jord og retten til råstofudvinding i et bredt og spændende interessentlandskab.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi tilbyder et direktørjob, hvor du får mulighed for at påvirke over en bred kam i en politisk kontekst. Som direktør for Regional Udvikling bidrager du også til at virkeliggøre Region Sjællands nyligt vedtagne udviklingsstrategi ”Udvikling tæt på dig”, hvor der er stort fokus på den grønne omstilling og arbejdet på klimaområdet.

Gem
Region Sjælland

Enhedschef til Digital Transformation – Stå i spidsen til at blive nordens førende i digitalisering i Sundhedsvæsenet

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Er du passioneret omkring digital transformation og strategisk ledelse? Har du erfaring med at drive store forandringer og skabe værdi gennem teknologi? Så er du måske vores kommende enhedschef!

Som enhedschef for Digital Transformation får du en central rolle i den digitale udvikling i Region Sjælland med 20.000 brugere og 850.000 borgere.

Du bliver en del af Koncern Digitalisering (KD), og du skal sammen med kolleger i KD sikre udvikling af vores forretning. Det kræver et stærkt engagement i vores kunder, der primært inkluderer regionens sygehuse.

Gem
Region Sjælland

Proaktiv og serviceminded konsulent til Sekretariatet

Sorø

Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi har en meget bred og utrolig spændende opgaveportefølje, og du vil være en vigtig medarbejder i den daglige drift.

Konkrete opgaver kan blandt andet være telefonbetjening, journalisere post og henvendelser, udføre diverse bestillinger, support på it-udstyr, opsætning af arbejdspladser, behandle ansættelser og fratrædelser, registrere ændringer i ansættelser, lave arbejdsprocedurer og skabeloner, lære fra dig og dele din viden og generel support samt drift i begge teams m.m.

Gem
Region Sjælland

Sjællands Universitetshospital søger en Økonomichef og en Chef for Strategi og Plan

Køge

Vil du være med til at udvikle Danmarks nyeste universitetshospital, som vil være bedst til det, de fleste fejler, og til at kæmpe for lighed i sundhedstilbud? Hospitalet er i en spændende tid med fusion, indflytning i nybyggeri og et sundhedsvæsen, der hele tiden skal udvikles.

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVi tilbyder to spændende chefstillinger på Sjællands Universitetshospital (SUH). Begge stillinger handler om god personaleledelse samt strategisk og tværorganisatorisk ledelse.

Gem
Region Sjælland

Arkitekturchef – vær med til at tegne next level af IT-arkitekturen i Region Sjælland

Ringsted

Er du en inspirerende og visionær leder, der har lyst til at stå i spidsen for at styrke vores arkitekturfunktion, der skal sikre, at vores IT-løsninger og IT-infrastruktur understøtter Region Sjællands behov for innovative, værdiskabende og robuste IT-løsninger? Så er det måske netop dig, vi mangler!

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsDu bliver chef for en spændende arkitekturfunktion, der har ansvaret for at sikre videreudviklingen af arkitektur-principper, -strategier og -metoder og sætte den teknologiske retning for regionens IT-løsninger.

Du bliver leder for knap 20 fagnørder. Som leder af arkitekturfunktionen spiller du derfor en nøglerolle i at være en god samarbejdspartner, når regionen vælger IT-løsninger.

Gem
Region Sjælland

Sekretær med flair for web og kommunikation

Sorø

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsBrænder du for at levere god service og betjening af høj kvalitet? Har du positiv energi og arbejder struktureret?

Eksempler på Fællessekretariatets opgaver:

  • Udvikle og opdatere Koncern HR’s hjemmesider, samt overordnet web-redaktion
  • Udarbejde og opsætte nyhedsbreve
  • Administrere sygefravær

Vi har en god kultur og en høj score i vores arbejdspladsvurdering og trivselsmåling, og vi lægger vægt på godt fagligt og socialt miljø kendetegnet ved en behagelig og uformel omgangstone.

Gem
Region Sjælland

Operationssygeplejerske - Er det din drøm?

Køge

Én patient ad gangen, høj kvalitet, spændende arbejdsopgaver og gode kolleger.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Som operationssygeplejerske kan DU blive en del af et topprofessionelt team på operationsgangen i Køge, Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital.

Vi er en afdeling i rivende udvikling, der søger en operationssygeplejerske til Ortopædkirurgisk speciale, 32-37 timer pr. uge.

Gem

Bioanalytiker eller anden medarbejder med laboratorie erfaring søges til Projekt gruppen på Klinisk biokemisk afdeling, SUH R

Roskilde

Vi søger en nye kollega, der holder af patientkontakt og kan lide at arbejde med den manuelle håndtering af prøverne.

Indrykket:
Hentet fra Sundhedsjobs.dk
Gem

Datamanager til Lolland-Falster Undersøgelsen, Center for Sundhedsforskning, Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F

Nykøbing F

Center for Sundhedsforskning søger en akademiker til arbejde med data fra Lolland-Falster Undersøgelsen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Er du klinisk neuropsykolog?

Slagelse

Vil du være med til at udvikle demensudredning og neurologisk afdeling og ambulatorium på Slagelse Sygehus er her en mulighed.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Er du oversygeplejerske? Vil du med på vores ”rejse”? Vil du åbne et spritnyt afsnit på Sikringen? Vil du arbejde med rekrutt...

Slagelse

Sidst i 2024 skal vi åbne et nybygget afsnit, og tage imod 5 patienter mere på Sikringen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Erfaren eller nyuddannet Sygeplejerske til Kardiologisk afdeling B71, SUH Roskilde

Roskilde

Har du lyst til at arbejde sammen med engagerede, fagligt dygtige kollegaer der værner om deres fælles arbejdsmiljø?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV