157 job matcher din søgning 157 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland Afdelingssygeplejerske til Holbæk Sygehus, Medicinsk Afdeling, gastromedicinsk afsnit

Region Sjælland

Vil du være med til at opbygge, udvikle og lede dit eget afsnit? Så søger vi nu en engageret afdelingssygeplejerske, som vil stå i spidsen for at drive og udvikle vores Gastromedicinske Afsnit.

Du får mulighed for at præge afdelingens udvikling fra begyndelsen, og er med til at bygge afsnittet op fra bunden i tæt samarbejde med chefsygeplejersken og cheflægen såvel som kollegerne i Kirurgisk Afdeling.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Du har mulighed for at sætte dit eget hold af sygeplejersker og andre faggrupper, som supplement til den lille, men engagerede kerne af nuværende medarbejdere.

Du får en afgørende rolle i at definere det faglige indhold, samarbejdet med patienterne og deres pårørende, snitfladerne til de øvrige specialer og samarbejdet med resten af sygehuset, og ikke mindst med kommunerne. Du er med til at drive forandringen og samtidig fortsætte det nuværende fokus på det gode patientforløb.

Region Sjælland HR-konsulent til Ledelse, Rekruttering og Fastholdelse

Region Sjælland, Sorø

Brænder du for at udvikle og igangsætte HR-initiativer inden for ledelsesudvikling, rekruttering og fastholdelse, så er du måske en af vores nye HR-konsulenter i Koncern HR Udvikling. Region Sjælland

Vores primære fokus er at udvikle, gennemføre og kvalitetssikre strategiske HR-aktiviteter, der understøtter ledelsesudvikling, rekruttering og fastholdelse på tværs af Region Sjælland. Vores mål er at bidrage til, at regionens ledere kan rekruttere, udvikle og fastholde de kompetencer, der skal til for at lykkes med regionens organisatoriske og politiske mål.

Du kommer til at arbejde med opgaver, der fagligt spænder vidt og udvikler dig personligt.

Region Sjælland Koncern IT søger applikationsspecialist til Patientnære- og praksissektor applikationer

Region Sjælland, Ringsted

Overvejer du et jobskifte? Så kom og bliv en del af vores voksende hold i Koncern IT i Region Sjælland – vi har brug for dig. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur.

Region Sjælland

Som vores nye applikationsspecialist arbejder du med at udvikle og vedligeholde applikationer indenfor området. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i Koncern IT, forretningen samt leverandører, og du deltager i udviklingsarbejde i forbindelse med nyanskaffelser samt vedligehold af systemerne, og det er en fordel, hvis du har forståelse for ITIL-processer.

I samarbejde med Application Manager forventes du at planlægge, styre, lede og sikre dialog med samarbejdspartnere i Koncern IT samt forretningen og leverandør.

Region Sjælland Pædagog, specialområdet, fuldtidsstilling i dagtilbud

Region Sjælland, Hvalsø

Pædagog med interesse for autismeområdet søges.

På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores faglige kompetencer. Sparring, feedback, kurser og efteruddannelse er en del af vores hverdag.

Region Sjælland

Vil du være en del af Himmelevs interne skole eller dagtilbud?

Lige nu søger vi en dygtig pædagog med specialpædagogiske kompetencer, der kan støtte elever i hhv. undervisningen inden for det regionale specialområde og i vores dagtilbud.

Du vil blive tilknyttet et af vores 3 skoleteams, som alle består af fagligt dygtige og imødekommende mennesker.

Region Sjælland Lærer, fuldtidsstilling

Region Sjælland, Hvalsø

Lærer med interesse for autismeområdet søges.

På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores faglige kompetencer. Sparring, feedback, kurser og efteruddannelse er en del af vores hverdag.

Region Sjælland

Lige nu søger vi en dygtig lærer med specialpædagogiske kompetencer, der kan undervise elever inden for det regionale specialområde.

Du vil blive tilknyttet et af vores 3 skoleteams, som alle består af fagligt dygtige og imødekommende mennesker.

Skolen er en integreret del af døgninstitutionen. Skolen følger folkeskoleloven. Vi opstiller tydelige og meget konkrete udviklings- og læringsmål i elevernes individuelle undervisnings- og behandlingsplaner.

Region Sjælland 1-årigt barselsvikariat som operationssygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Brænder du for operationssygeplejen, eller kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med den? Så kan det være dig, der skal være vores vikar? Vi søger en operationssygeplejerske til vores velfungerende afdeling, med yderst engagerede kollegaer, til et 1-årigt barselsvikariat.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi prioriterer, at du bliver introduceret og individuelt oplært ud fra din faglighed inden for operationssygeplejen, hvor hverdagen kan være travl og hektisk.

Hvad kan vi tilbyde dig:

 • Såfremt du ikke har erfaring fra operationssygeplejen, kan vi tilbyde dig oplæring i operationssygeplejen, som foregår sammen med vores oplæringskoordinator. Oplæringstiden vil være i dagvagter
 • Et dynamisk afsnit med mange afvekslende opgaver
 • Dagvagter fra kl. 07.30-15.30, samt vagtarbejde i tidsrummet fra kl. 15.30-23.00. Herefter rådighedsvagt fra vagtværelse fra kl. 23.00-07.30
Region Sjælland Operationssygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, SUH, Roskilde

Region Sjælland

Brænder du for operationssygeplejen, eller kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med den? Så kan det være dig, der skal være vores nye kollega? Vi søger operationssygeplejersker til vores velfungerende afdeling, med yderst engagerede kollegaer.

Region Sjælland

Vi prioriterer, at du bliver introduceret og individuelt oplært ud fra din faglighed inden for operationssygeplejen, hvor hverdagen kan være travl og hektisk. Vores ledere står altid klar til sparring, hvis der er behov for dette.

Anæstesi- og operationsafsnittet på SUH, Roskilde, er renoveret med oprettelse af højteknologiske operationsstuer, indførelse af robotassisteret kirurgi og 3D laparaskopi. Operationsafsnittet har ca. 9.000 indgreb foretaget af Urologisk, Gynækologisk-Obstetrisk, Karkirurgisk og Plastikkirurgisk specialer. Der er en høj andel af kirurgi for maligne lidelser inden for alle specialer.

Region Sjælland Teamleder til Coreservices, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vi søger en teamleder, der kan være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse. Er du en erfaren og dygtig personaleleder med flair for it? Så er dette en spændende mulighed for dig, som både kan og vil gøre en forskel.

Region Sjælland

Du kommer til at spille en aktiv rolle i et team på 15 specialister, der er fagligt og socialt velfungerende. Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af afdelinger. Du refererer til enhedens funktionschef og vil blive én af funktionens 2 teamledere med den direkte personaleledelse for et team med tekniske specialister, der dækker regionens klient management via SCCM og INTUNES, telefoni, Citrix, Microsoft infrastruktur herunder Active Directory, udvikling af regionens IDM system og overvågningsplatform.

Region Sjælland Vagtplansupporter til Psykiatriledelsens Stab, Psykiatrien

Region Sjælland, Slagelse

Vil du have et job som vagtplansupporter i Psykiatrien Region Sjælland, hvor du virkelig er eftertragtet?

Region Sjælland

Vi har, og det er ikke bare noget, vi siger, et fantastisk arbejdsmiljø, og er du så heldig at blive en del af Psykiatriledelsens Stab, så får du en række gode kolleger, som vil støtte dig, og som prioriterer et professionelt arbejdsmiljø med en uformel og humoristisk tone.

Det bedste ved jobbet er, at du får stor indflydelse på, hvordan Psykiatriens vagtplansupport skal se ud, da vagtplansupporten nu hjemtages til Psykiatrien. Derudover vil du være i daglig kontakt med en masse kolleger, som vil sætte stor pris på din rådgivning. Der vil være masser af udfordringer, da vi skal have vagtplansupporten bygget op.

Region Sjælland Kontorassistent til Teknisk afsnit, Næstved sygehus

Region Sjælland

Er du god til både tal og mennesker – og formår du at have mange bolde i luften?

Region Sjælland

Vi tilbyder en arbejdsplads fyldt med spændende tekniske løsninger, det er en alsidig og dynamisk arbejdsplads, hvor der bliver stillet krav til faglighed stolthed og vores primære formål er at sikre en stabil drift, for vores patienter, pårørende og personale.

Du kommer til at sidde på kontor med vores økonomiassistent, hvor der vil være mulighed for sparring. Du har et tæt samarbejde med afsnittets 2 ledere, vores tekniske designer og tekniske assistent omkring driften af huset, økonomien, personaleforhold og samarbejde med vores eksterne håndværkere og servicepartnere.

Region Sjælland Ledende chefjordemoder til innovativ Gynækologisk Obstetrisk afdeling på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Region Sjælland, Slagelse

Til Gynækologisk Obstetrisk Afdeling søger vi en ledende chefjordemoder, der i et ligeværdigt samarbejde med afdelingens cheflæge, kan stå i spidsen for udviklingen og driften af afdelingen, samt varetage det ledelsesmæssige og faglige ansvar for afdelingens medarbejdere.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi ønsker, at vores kommende chefjordemoder giver plads til ledelse af det hele menneske. Hvor medarbejderne, hver især, ses som individer med hjerne og hjerte, med individuelle kompetencer og værdier – og understøtter at samle dette i et fællesskab, hvor det bliver sjovt at gå på arbejde.

Vi kan tilbyde dig:

 • Ledelsesmæssig opbakning og mod til at du kan gøre en forskel
 • En afdeling bestående af dygtige engagerede medarbejdere på tværs af faggrupper
 • Er du på vej i din lederkarriere, tilbyder vi en formaliseret lederuddannelse, for eksempel en Master i Ledelse
Gem
Region Sjælland Vær med til at gøre en forskel i Region Sjælland, vi søger nye kliniske IT-konsulenter til helt nyt team

Region Sjælland

Koncern IT i Region Sjælland er ved at etablere et nyt team af kliniske IT-konsulenter. Hvis du kan højne brugen af Sundhedsplatformen og hjælpe med til at sikre en bedre udnyttelse, så har vi jobbet til dig.

Region Sjælland

Du vil indgå i et team, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Systemunderstøttelse af arbejdsgange i Sundhedsplatformen
 • Analyse, koordinering og løsning af komplekse sager
 • Deltage i modning, implementering og opfølgning af opdateringer, samt indsatser og udvikling i Sundhedsplatformen i samarbejde med Fokusområderne

Du får en spændende stilling med mange forskelligartede opgaver. Teamet forankres i Helpdesk, der er en del af Koncern IT i Region Sjælland. Dit arbejdssted vil i hovedparten af tiden være med fysisk tilstedeværelse på et eller flere af regionens sygehuse og med en ugentlig arbejdsdag i Koncern IT, der ligger på Ringsted Sygehus.

Region Sjælland Supporttekniker til Onsite IT Support på Slagelse Sygehus søges

Region Sjælland

Er du serviceorienteret og ønsker at arbejde med IT-support i Region Sjælland, Koncern IT?

Som supporttekniker vil du blive en del af Onsite IT Support, hvor vi er 48 medarbejdere fordelt på 8 lokationer. Vi varetager bl.a. opsætning, vedligeholdelse og udskiftning af pc’er, skærme, printere, mobiltelefoner, tablets, videokonferenceudstyr samt installation af software.

Region Sjælland

Du skal brænde for at hjælpe brugerne med at få det fulde udbytte af it-udstyret, og bidrage til, at vi i Onsite IT Support fremstår, som en faglig stærk og serviceorienteret samarbejdspartner.

Du vil, som udgangspunkt arbejde på Slagelse Sygehus, men vi forventer, at du er mobil og ser det, som en positiv udfordring at hjælpe kollegaerne på de andre sygehuse og i Regionshuset i Sorø.

Region Sjælland Kommunikations- og koordineringsmedarbejder søges til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Brænder du for kommunikation, koordinering og service, og har du erfaring med It-driftskommunikation? Vi har nu en ledig stilling, der kan blive din, hvis du kunne tænke dig en hverdag fyldt med mangeartede opgaver samt en snert af uforudsigelighed, hvor vi har brug for dit enorme koordineringsgen.

Region Sjælland

Jobbet giver dig en unik mulighed for at arbejde både med it, teknik, det administrative og det kliniske arbejde på sygehusene – og du vil bidrage til at gøre en mærkbar forskel for brugerne. En hverdag, hvor tingene til tider går hurtig, og der sjældent er to dage, der er ens.

Du vil indgå i et team, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Udsende kommunikation ved nedbrud og fejl både internt i Region Sjælland, men også i tæt samarbejde med Region Hovedstaden
 • Udarbejde og udsende interne nyhedsbreve/spørgeskemaer samt opsamling og koordinering af feedback
 • Vikariere for IT dispacher
Region Sjælland Backup driftstekniker til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Brænder du for data og backup? Er du selvkørende og motiveret for at bringe vores Hosting Services sikkert til næste niveau? Så er du måske den kollega, vi leder efter.

Stillingen er en spændende mulighed for at udfordre dig selv i en hverdag, hvor teknisk forståelse, bredt IT-kendskab og stærke faglige kompetencer er vigtige parametre for vores succes. Region Sjælland

Du bliver en del af Koncern IT’s driftsafdeling, hvor du vil blive placeret i Hosting Services og vil indgå i et samarbejde på tværs af vores teams og afdelinger.

Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde opgaver inden for:

 • Drift og backup
 • Datacenter, VMware og Storage
 • IT-sikkerhed
Region Sjælland IT-medarbejder til core-services - Telefoni i Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Har du erfaring inden for telefoniløsninger, og vil du være med til at yde professionel og serviceminded brugersupport? Så er du måske vores nye telefonitekniker.

Region Sjælland

Koncern IT søger en engageret og udadvendt kollega til den daglige drift og vedligeholdelse af vores UC-platform, som blandt andet indeholder Cisco IP-telefoni og DAS-installation på regionens sygehuse og mobilplatforme.

Dine primære opgaver bliver:

 • Koordineringsopgaver, hvor du sikrer overblik, fremdrift og prioritering af sager med interne såvel som eksterne interessenter
 • Behandling af incidents og requests på daglig basis
 • Sikring af fremdrift i løsningsarbejdet i samarbejde med vores leverandører
Region Sjælland Pædagoger til botilbud i Karlslunde

Region Sjælland

Kan du kombinere pædagogik og livskvalitet for børn og unge med særlige behov?

Vi søger pædagoger på 32 timer om ugen pr. 1. april 2022 eller snarest derefter.

Region Sjælland

Skelbakken er et regionalt bo- og aflastningstilbud for børn og unge med fysisk og psykisk udviklingshæmning.

Skelbakken rummer tre selvstændige bo-huse med plads til 6-7 børn/unge i hvert hus samt et aflastningshus, som modtager 6-8 børn i døgnaflastning.

Gem
Mercuri Urval
Teamleder til Jura & Kontrakter

Mercuri Urval søger for Region Sjælland

Vil du være med til at sikre, at Region Sjælland kan være omkostningseffektive og samtidig skaber reel værdi for brugere, borgere og patienter, og har du lyst til at lede et mindre team af dygtige jurister?

Så er jobbet som teamleder for Jura & Kontrakter hos Region Sjælland måske noget for dig.

Team Jura & Kontrakter understøtter hele region Sjælland i juridiske og kontraktlige forhold, når det gælder indkøb og udbud. Der er travlt, og mange trækker heldigvis på teamets eksperter. Samtidig forventer vi, at udbudsomfanget og opgaverne vil øges i de kommende år. Vores kommende teamleder til Jura & Kontrakter skal med lige dele lyst til drifts- og ledelsesopgaver påtage sig at være den spillende coach, som kan sætte retning, prioritere og skære til, men også sikre samarbejde og løsninger i tæt samspil med dine medarbejdere, lederkollegaer og samarbejdspartnere.

Mercuri Urval
Region Sjælland Start din karriere som kontorelev i Region Sjælland

Region Sjælland, Sorø

Som kontorelev hos os kan du se frem til et spændende og lærerigt uddannelsesforløb med selvstændige opgaver og optimale uddannelsesbetingelser. Vi tilbyder en alsidig uddannelse i en stor offentlig organisation med mange forskellige fagligheder og arbejdsopgaver.

Du vil gennem din elevtid møde kompetente og imødekommende kolleger og du vil få et stærkt netværk med regionens øvrige kontorelever.

Region Sjælland

I hver afdeling er der en elevoplærer, der er med til at sikre, at du opnår dine uddannelsesmål og som også fungerer som din daglige kontaktperson. Uddannelsen varer som udgangspunkt to år inkl. skoleperioder og studietur til Bruxelles. Praktikperioderne foregår på forskellige geografier i Region Sjælland.

Jordemødre og Sygeplejersker søges til faste stillinger i Barselsafsnittet, Sjællands Universitetshospital i Roskilde
Vi styrker obstetrikken i vores afdeling, og søger derfor snarest muligt engagerede jordemødre og sygeplejersker til barselsafsnittet på SUH.
Region Sjælland, Roskilde
Jobcenter
Indrykket: