151 jobannoncer matcher din søgning 151 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Sjælland

Pædagog i fast stilling, Himmelev Behandlingstilbud i Hvalsø

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsLige nu søger vi pædagogisk personale, som har lyst til at arbejde med børn og unge indenfor autismespekteret. Din opgave bliver at støtte og udvikle det enkelte barn og ung til at kunne mestre det gode liv bedst muligt.

Jeg har været mange steder, men er aldrig blevet taget så godt imod, som da jeg startede på Himmelev. Der bliver i høj grad lyttet til min faglighed og der er stort fokus på, at vi skal udvikle os.

- Astrid, pædagogisk assistent
Region Sjælland

Operationssygeplejerske - Er det din drøm?

Køge

Én patient ad gangen, høj kvalitet, spændende arbejdsopgaver og gode kolleger.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Som operationssygeplejerske kan DU blive en del af et topprofessionelt team på operationsgangen i Køge, Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital.

Vi er en afdeling i rivende udvikling, der søger en operationssygeplejerske til Ortopædkirurgisk speciale, 32-37 timer pr. uge.

Region Sjælland

Servicemindede konsulenter med viden om Sundhedsplatformen til den kliniske Servicedesk

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsBrænder du for at yde god telefonisk support, og vil du være med til at supportere de 44.000 brugere af Sundhedsplatformen i Region Hovedstaden og Region Sjælland? Så har vi måske en stilling til dig.

Via guidende support hjælper vi vores brugere, heriblandt læger og sygeplejersker med deres udfordringer på bl.a. Sundhedsplatformen. Vores hverdag består af en kombination af telefonopkald, sagsløsning i ServiceNow og Knowledge udvikling.

Region Sjælland

Administrativ medarbejder til PsykInfo - 25-30 timer/ugl

Næstved

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsKunne du tænke dig at være en del af et administrativt team med ansvar for at understøtte PsykInfos daglige arbejde?

Vores kommende kollega vil udover ansvar for hovedtelefon, hovedpostkasse og reception også have opgaver, der kræver nogle specifikke kompetencer.

God humor, en uformel omgangstone og hjælpsomhed er en naturlig del af vores hverdag.

Region Sjælland

Lærer i fast stilling, intern skole på Himmelev Behandlingstilbud i Hvalsø

Hvalsø

På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores faglige kompetencer. Sparring, feedback, kurser og efteruddannelse er en del af vores hverdag.

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsLige nu søger vi en dygtig lærer med specialpædagogiske kompetencer, der kan undervise elever inden for det regionale specialområde. Skolen er en integreret del af døgninstitutionen. Skolen følger folkeskoleloven.

Du vil blive tilknyttet et af vores 3 skoleteams, som alle består af fagligt dygtige og imødekommende mennesker.

Region Sjælland

Er du god til at drive og udvikle? Vi søger en teamleder til Dialog & Portefølje, Koncern Digitalisering

Ringsted

Er du en erfaren personaleleder, har kendskab til porteføljestyring, og vil du arbejde i en afdeling, hvor du er tæt på regionens sygehuse og virksomhedsområder?

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Som teamleder for Dialog og Portefølje bliver du en del af arbejdet med regionens digitaliseringsstrategi, prioriteringer af udviklingsporteføljen samt governance for styringen af Koncern Digitaliserings udviklingsportefølje. Du vil referere til funktionschefen og få ansvaret for den direkte personaleledelse af 12 medarbejdere.

Region Sjælland

Rengøringsassistent til behandlingstilbud for børn og unge med autisme

Hvalsø

Har du gode kompetencer indenfor rengøring, lyst til at samarbejde med en stor gruppe medarbejdere og interesse for børn og unge, ja så er du måske, den nye medarbejder vi søger.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi har brug for en rengøringsassistent

  • Der kan sikre en høj standard og kvalitet i rengøringen.
  • Som kan samarbejde med ledelse og kolleger.
  • Som er fleksibel og er indforstået med, at tilrettelægge rengøringen, så den tilgodeser og afstemmes ift. børnenes behov og dagsform.
Region Sjælland

Business Analyst til Koncern digitalisering

Ringsted

Vil du bidrage til, at vores sygehuse får struktur og sikkert fundament i deres organisering og yderligere systemopbygning samt være med til at drifte dele af Sundhedsplatformen?

Vi tilbyder en stilling, hvor du vil blive udfordret med alsidige opgaver. Nogle af dine primære arbejdsopgaver vil inkludere:

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

  • Rådgivende brobygger mellem sygehusene og SP IT organisationen
  • Kortlægning og strukturering af samlet SP overblik ved organisationsændringer og sygehusbyggerier i samarbejde med kollegaer

Du vil opleve, at vi har en travl hverdag, men samtidig formår vi at skabe et godt og sundt arbejdsklima med høj medarbejdertilfredshed. Det er vigtigt for os.

Region Sjælland

Applikationskoordinatorer søges til løsninger i Sundhedsplatformen

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vil du være med til at drifte udvalgte områder i Sundhedsplatformen? Vi kan garantere dig en spændende hverdag med alsidige opgaver, der giver mening.

Vi tilbyder en stilling, hvor du vil blive udfordret med alsidige opgaver. Nogle af dine primære arbejdsopgaver vil inkludere:

  • At have tæt dialog med sygehuse og SP Driftsorganisation vedr. opgaveløsning, support mm.
  • Sikre relevante leverancer og at disse løses og konfigureres mest hensigtsmæssigt.
Region Sjælland

Supportchef – vær med til at transformere vores nye supportenhed hos Koncern Digitalisering

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi står overfor en spændende transformation, hvor vi vil automatisere og videreudvikle vores supportenhed hos Koncern Digitalisering. Du skal være med til at samle to tidligere adskilte funktioner til én samlet enhed.

I supportenheden er vi de første brugerne møder, når de har ønsker eller fejl ved deres IT. Det er derfor afgørende, at vi giver dem en venlig, kompetent og rettidig service. Dette gør vi via et stærkt samarbejde og med dedikerede, ansvarsfulde medarbejdere. Vi samarbejder i et godt arbejdsmiljø med en uformel tone.

- Anja, Teamleder
Region Sjælland

Social- og sundhedsassistent med interesse for børn og unge med autisme

Hvalsø

Lige nu søger vi social- og sundhedsassistent, som har lyst til, at arbejde med børn/unge indenfor autismespekteret. Måske er det dig?

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsDin opgave bliver bla., at have dit sundhedsfaglige blik på det enkelte barns/unges sundhed og trivsel i en socialpædagogisk institution. Dine opgaver er centreret om både pædagogiske og sundhedsfaglige anliggender.

På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores kompetencer. Efteruddannelse, grunduddannelse, supervision, feedback og sparring er en del af vores hverdag.

Region Sjælland

Tandlæger der er frisk på faglige udfordringer søges til Næstved Sygehus

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Vores opgave er at fremme tandsundheden for den fysiske og psykiske udfordrede patientgruppe. Hos os arbejder du med alle facetter af tandlægefaget, mens du udvikler dit kendskab til medicinske, somatiske og udviklingsforstyrrede tilstande, hvilket kendetegner vores patientgruppe.

For den rette kandidat er der et yderst attraktivt lønniveau og gode muligheder for faglig udvikling.

Region Sjælland

Platform Services Manager til Mobilitet (data, klient, MDM)

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vil du gøre en forskel indenfor et spændende og vigtigt område, som er i rivende udvikling?

Du vil bl.a. være ansvarlig for:

  • At håndtere forskellige service og vedligholdelsesaftaler, der indebærer licens-, leverandør-, økonomi- og kontraktstyring
  • At skabe metode og form, for en fremtidig og meget vigtig indsamling af data, som skal være byggestenene fremadrettet

Du bliver en del af et team, hvor sammenhold og god stemning præger hverdagen, naturligvis godt blandet med den høje faglighed.

Region Sjælland

Koncern Digitalisering søger en driftskonsulent til Mobilitet-Telefoni

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Hos telefoniteamet i Region Sjælland sikrer vi, at vores sygehuse og brugere har de bedste telefoniløsninger tilpasset deres behov. Vi brænder for teknik og telefoni og sætter en ære i, at sammensætte løsninger der hjælper og supporterer vores brugere.

Som en del af vores team på seks kolleger med forskellige tekniske færdigheder, vil du som vores nye kollega få en alsidig stilling, hvor du vil tackle en bred vifte af opgaver. Dine ansvarsområder inkluderer håndtering af sager i telefoniteamet samt, at være vores primære sparringspartner i dagligdagen.

Region Sjælland

Sygeplejerske til Nærklinikken i Kalundborg, Det Nære Sundhedsvæsen

Kalundborg

Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsNærklinik Kalundborg søger en konsultationssygeplejerske, der har lyst at arbejde i lægepraksis med fokus på at gøre en forskel for klinikkens patienter.

Vi søger en sygeplejerske, der kan indgå i følgende opgaver:

  • Varetage selvstændige sygeplejefaglige konsultationer
  • Varetage telefonisk kontakt med patienterne, receptfornyelser, visitation o.a
  • Tværfaglig samarbejde omkring klinikkens opgaver
Region Sjælland

Sygeplejerske til Nærklinikken i Nakskov, Det Nære Sundhedsvæsen

Nakskov

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Vi søger en sygeplejerske, der kan indgå i følgende opgaver:

  • Varetage selvstændige sygeplejefaglige konsultationer
  • Varetage telefonisk kontakt med patienterne, receptfornyelser, visitation o.a
  • Tovholder på patienter med kroniske lidelser i tæt tværfagligt samarbejde med lægen
Region Sjælland

Sygeplejerske til Nærklinikken i Nykøbing Sjælland, Det Nære Sundhedsvæsen

Nærklinik Nykøbing Sjælland søger en konsultationssygeplejerske, der har lyst til at arbejde i lægepraksis med fokus på at gøre en forskel for klinikkens patienter.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Nærklinikken i Nykøbing Sjælland ligger smukt med udsigt over vandet og har tilknyttet ca. 2200 patienter. Klinikkens daglige drift ledes af en praksismanager, og der er hver dag et antal læger i fremmøde hele dagen.

Vi søger en sygeplejerske, der kan indgå i følgende opgaver:

  • Varetage selvstændige sygeplejefaglige konsultationer
  • Varetage telefonisk kontakt med patienterne, receptfornyelser, visitation o.a
  • Tværfagligt samarbejde omkring klinikkens opgaver
Region Sjælland

Diabetessygeplejersker til Nærklinikkerne med base i Nakskov

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne?

Vi søger en diabetes sygeplejerske, der bl.a. kan indgå i følgende opgaver:

  • Varetage selvstændige sygeplejefaglige konsultationer
  • Varetage telefonisk kontakt med patienterne, receptfornyelser, visitation o.a
Region Sjælland

Beredskabschef – til styrkelse af et regionalt beredskab i et turbulent trusselsbillede

Ringsted

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsHvis du motiveres af at gøre en forskel ved at sikre et resilient regionalt beredskab for vores næsten 20.000 ansatte, så de kan fortsætte deres arbejde for vores 850.000 borgere, har du nu muligheden for at blive vores nye beredskabschef.

Jeg ser frem til at få en leder, der kan være med til at sætte en klar retning for vores spændende regionale beredskabsarbejde. For mig er det meget vigtigt, at den nye enhed arbejder både på strategisk og operationelt niveau, og at vi møder vores regionale kolleger i øjenhøjde og kommunikere den beredskabsfaglige opgave på en konstruktiv måde med fokus på at skabe udvikling.

Magnus, din kommende medarbejder
Region Sjælland

Socialrådgiver til den sikrede institution Bakkegården

Nykøbing Sj

Er du interesseret i at indgå i et samarbejde om at videreudvikle Bakkegården og har du lyst til at være med til at skabe grobund for kimen til forandring for de unge og har du viden og erfaring med unge med kriminel adfærd?

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVi søger en socialrådgiver, der vil hjælpe os med den daglige sagsbehandling, samarbejdet med kommunerne og kvalificering af vores dokumentation.

Du vil få ca.140 engagerede kolleger, der brænder for arbejdet med de unge og for at gøre en forskel.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV