204 job matcher din søgning 204 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region SjællandApplikationsspecialist til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vi søger en applikationsspecialist med evnen og gåpåmodet til at gøre en forskel og sikre videreudvikling af applikationerne inden for området.

Region Sjælland

Du vil primært arbejde med at videreudvikle og vedligeholde vores eksisterende løsninger inden for Digital Post, samtidig med at du er med til at sikre forankring af MitID.

Det er vigtigt, at du kan navigere i et komplekst setup med mange forskellige aktører og komponenter.

Vi forventer, at du har en relevant IT-faglig baggrund enten via uddannelse eller erfaring. Du kan tilegne dig teknisk viden om de enkelte applikationer/software, og du er god til at bevare overblikket.

Region SjællandServiceleder til Serviceafdelingen på Holbæk Sygehus, fuld tid

Region Sjælland

Brænder du for service, kvalitet og udvikling? og kunne du tænke dig et spændende job med verdens bedste kollegaer? Så er et job som serviceleder måske noget for dig…

Er du allerede leder?
Eller har du erfaring fra servicebranchen og ambitioner om at blive leder?

Region Sjælland

Vi tilbyder en spændende – og til tider travl – hverdag med gode kollegaer og medarbejdere, hvor der er plads til ambitioner, gode ideer, humor, faglighed og udfordringer. Vi vægter fleksibilitet, samarbejde, et godt arbejdsmiljø, og at der er gode muligheder for selv at påvirke opgaver og arbejdsdag.

Region SjællandKoncern IT søger leder til vores dygtige PMO-team

Region Sjælland

Er du en kompetent og erfaren leder med stor erfaring indenfor PMO-området? Og vil du være med til at udvikle og optimere vores porteføljestyring og projektunderstøttelse i Region Sjælland?

Region Sjælland

Så kan du nu blive en del af Koncern IT’s projektledelsesenhed og få en unik chance for at sætte dit aftryk på regionens projektportefølje. Du refererer til enhedens funktionschef og vil blive en af afdelingens 3 teamledere med den direkte personaleledelse for et team på ca. 10 medarbejdere. Du vil have ansvaret for den daglige ledelse og udvikling af vores PMO.

Region SjællandBotilbud på Synscenter Refsnæs søger tilkaldevikarer

Region Sjælland, Kalundborg

Brænder du for at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov? Har du lyst til at blive en del af et specialiseret botilbud, hvor vi arbejder efter udvalgte pædagogiske tilgange og synsfaglighed?

Region Sjælland

Vores primære mål for det pædagogiske arbejde er, at støtte beboerne i deres hverdag, så de vedligeholder deres ressourcer og forudsætninger for indflydelse på eget liv mest muligt.

Vi støtter beboerne fuldt i håndtering af dagligdags gøremål, som fx personlig hygiejne, påklædning, rengøring og tøjvask m.v. Vi lægger vægt på, at de unge tilbydes forskellige aktiviteter, som fx svømmehal, cykelture, gåture, ridefysioterapi, festivalture, ferieture mv.

Region SjællandPædagogisk vikar

Region Sjælland, Lejre

Pædagogisk vikararbejde, sommerferie/nattevagter

Himmelevs kerneopgave er at tilpasse miljøer, der skaber udvikling, læring og trivsel for barnet og den unge; individuelt og i fællesskaber.

Region Sjælland

Vil du være en del af et højt specialiseret tilbud for børn og unge med autisme?

Vi søger tilkaldevikarer til vores døgnafdelinger. Som tilkaldevikar indgår du i den daglige kontakt og samvær med børnene og løser alle de forskelligartede opgaver, der er på afdelingen, såsom deltage i aktiviteter med børnene, følge den tilrettelagte behandlingsplan, hjælpe med personlig pleje, løse praktiske opgaver, såsom madlavning, rengøring, tøjvask mv. samt arbejde med skriftlig dokumentation i vores journalsystem.

Region SjællandIT-medarbejder til Core services - Telefoni i Koncern IT

Region Sjælland

Har du erfaring inden for telefoniløsninger, og vil du være med til at yde professionel og serviceminded brugersupport? Så er du måske vores nye telefonitekniker.

Region Sjælland

Koncern IT søger en engageret og udadvendt kollega til den daglige drift og vedligehold af vores UC-platform, som blandt andet indeholder Cisco IP telefoni og DAS-installation på regionens sygehuse og mobilplatforme.

Du bliver en del af Koncern IT’s Core Services team, som består af medarbejdere med bred teknisk baggrund. Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du bliver omdrejningspunktet i telefoniteamet og vores primære sparringspartner i forhold til telefoniløsninger. Du skal derfor trives i en udadvendt rolle og være god til at vejlede og håndtere brugerhenvendelser. Endvidere vil du blive involveret i changes i tæt samarbejde med vores leverandører.

Region SjællandPOLTICAL CONSULTANT FOR STRING

Region Sjælland, Sorø

Are you a quick-thinking, efficient political aficionado with a diplomatic flair for stakeholder relations?

Then you might be STRING’s new political consultant!

Region Sjælland

STRING is a political member organisation, representing 13 cities, regions and municipalities in Sweden, Denmark, Norway and Germany.

As our Deputy Managing Director is soon heading off on maternity leave, we need someone to temporarily fill her shoes. As her replacement, you will first and foremost lead our work on the infrastructure agenda and assure that our lobbying initiatives and infrastructure projects are successfully delivered and communicated. This will also include chairing our expert group on infrastructure and coordinate our infrastructure efforts with our 13 members as well as with representatives from the four national levels and the EU.

Region SjællandCOMMUNICATIONS OFFICER

Region Sjælland, Sorø

Are you a quick-thinking, efficient communications professional with a flair for political thinking?

Then you might be STRING’s new Communications Officer!

Region Sjælland

STRING is a political member organisation, representing 13 cities, regions and municipalities in Sweden, Denmark, Norway and Germany.

As our new communications officer, you will lead on successfully engaging with stakeholders and building trust in the work we do. You will need to understand how to communicate with and reach specific segments and levels of our audience in all four of our member countries and in Brussels.

You are exceptional at spotting opportunities to showcase and communicate the work we do, both to internal and external stakeholders, and can easily translate our initiatives, projects and decisions to news stories.

Region SjællandKvalitets- og proces manager til Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Vil du være med til sætte agendaen for kvalitetsstyring i Koncern IT i Region Sjælland? Og kan du stå i spidsen for at sikre implementering og forankring af Medical Device Regulation forordningen? Så er det måske dig vi leder efter.

Koncern IT i Region Sjælland søger en kvalitets- og proces manager til vores nyoprettede Quality Assurance funktion. Som vores nye kollega skal du kunne omsætte et komplekst område til konkrete processer, strukturer og retningslinjer og samtidig sikre forankring og implementering i Koncernen.

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der spænder bredt og giver masser af gode udfordringer. Du vil få ansvaret for:

Region Sjælland
  • Strategisk og operationel understøttelse af MDR (Medical Device Regulation) i relation til regionens it-løsninger
  • Løbende vedligeholdelse af regionens MDR-kvalitetsdokumentation
  • Opretholde ekspertise på fortolkning og implementering af MDR
Region SjællandKonsulent til data og analyse til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse (NSR)

Region Sjælland

Hvis du søger denne stilling vil du få en unik mulighed for at praktisere arbejdet med data og analyse i en organisation, hvor du er tæt på virkeligheden på et af Region Sjællands fire akutsygehuse.

Region Sjælland

Vi har store ambitioner for anvendelse af data og analyser, så vi kan blive klogere på, hvordan vi sammen er bedst til at drive vores organisation og behandle vores patienter. Vi er undervejs med at opbygge en ny måde at arbejde med ledelsesinformation på, og vi skal indenfor den nærmeste fremtid til at se nærmere på, hvordan aktivitet og produktion på vores sygehus er og udvikler sig.

Region SjællandNetværkstekniker søges til Koncern IT

Region Sjælland

Er du struktureret, god til at bevare overblikket, selvkørende og trives med mange opgaver i en hektisk arbejdsdag? Så er du måske vores nye netværkstekniker i Region Sjællands Netværksteam.

Region Sjælland

Nye projekter gør, at vi har rygende travlt med at samle enderne i regionens netværk. Vi har brug for en dygtig netværkstekniker med gåpåmod og kompetencer inden for drift og udvikling af enterprise netværk. Er ord som Wireless, surveys, samarbejde, ITIL, dokumentation, ansvarlighed og kommunikation, ikke fremmede for dig – så har vi stillingen til dig!

Region SjællandKlinisk sygeplejespecialist til Tværfagligt Smertecenter, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

I Smertecenteret behandler vi voksne patienter med kroniske non-maligne smerter.

Vi søger en klinisk sygeplejespecialist som har:

Region Sjælland
  • Lyst og evne til at være med i front for udvikling og forskning inden for området.
  • Relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau.
  • Gode formuleringsevner mundtligt såvel som skriftligt.
  • Mod på at påtage sig en væsentlig rolle i forhold til forsknings- og udviklingsopgaver, også når det gælder formidling og implementering.
Mercuri Urval
Dygtige radiologer

Mercuri Urval søger for Region Sjælland i Roskilde

Danmarks nyeste universitetshospital tilbyder et stærkt fagligt miljø og forskningsmuligheder

Vi tilbyder en masse – og meget mere, end du regner med. Vi er Danmarks nyeste universitetshospital – der er 4 andre – og vi er fuld i gang med at etablere os i nye faciliteter, investerer massivt i teknologien og du kan være med på rejsen. Hvis du vil være èn af vores kommende radiologer, så har vi en fantastisk pakke til dig:

Flad struktur med stort ansvar: Vi sætter en ære i at få enderne til at mødes og at få dem, der både kan og vil, helt frem i forreste række. Som afdeling er vi kendetegnet ved flad struktur og stor indflydelse på egen hverdag. Du vil derfor opleve, at der er brede rammer til at forfølge den gode idé og omsætte den til praksis. Du får mulighed for at være med til at sætte et fagligt og kulturelt præg på afdelingen og være en af universitetshospitalets faglige fyrtårne.

Mercuri Urval
Region SjællandUddannelseskonsulent til Helpdesk, Koncern IT

Region Sjælland, Ringsted

Har du it-teknisk baggrund, pædagogisk og klinisk indsigt og vil du samtidig være med til at skabe uddannelser og kompetenceopbyggende aktiviteter i Sundhedsplatformen i Region Sjælland? Kan du motivere dine kollegaer og samarbejdspartnere, arbejde selvstændigt og er du samtidig en stærk kommunikatør i både skrift og tale? Har du kendskab til udvikling af undervisningsmateriale? - Så er du måske den, vi søger til vores dygtige team af uddannelseskonsulenter.

Region Sjælland

Koncern IT Helpdesk, Uddannelse & Superbrugersupport, søger en uddannelseskonsulent med klinisk indsigt, gerne med uddannelse og interesse inden for IT, læringsprocesser, didaktiske metoder, formidling eller tilsvarende.

Uddannelseskonsulenternes kerneopgave er formidling af relevante system- og arbejdsgangsændringer til Sundhedsplatformen målrettet forskellige faggrupper og specialer i Region Sjælland.

Region SjællandSpecialuddannet intensivsygeplejerske, 37 timer om ugen til Intensivafsnit, SUH

Region Sjælland, Køge

Har du lyst til at være en del af et hastigt voksende intensivafsnit på Danmarks 5. og nyeste Universitetshospital. I afdelingen arbejder vi målrettet med faglig udvikling og vedligeholdelse af intensive kompetencer.

Region Sjælland

Vi arbejder med udgangspunkt i hospitalets vision: ”Patienten er alt”, hvilket betyder, at vores fokus er, at patienten altid får den bedst tænkelige pleje og behandling. Vi sikrer dette blandt andet gennem tværfaglige teams, fast undervisning og tværfaglige konferencer i hverdagen.

Vi har i øjeblikket 9 senge, men til efteråret åbner vi seng 10, og derfor har vi brug for flere specialuddannede sygeplejersker.

Region SjællandAnæstesisygeplejersker til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge

Region Sjælland

Vi er landets nyeste universitetshospital og udvider igen vores afsnit. Vores ambition er at være blandt de bedste, så vi søger anæstesisygeplejersker på 37 timer om ugen eller efter aftale.

Region Sjælland

Vores arbejdsplads er en afdeling i udvikling, hvor en engageret og opmærksom personalegruppe er med til at øge arbejdsglæden og de faglige kompetencer.

I dig søger vi en anæstesisygeplejerske, der har lyst til at indgå i vores fantastiske fællesskab og faglige udvikling. Du har muligvis erfaring inden for en del af vores specialer, hvis ikke kan vi lære dig det.

Mercuri Urval
Dygtig overlæge til lungemedicinsk afsnit

Mercuri Urval søger for Region Sjælland

Vi tilbyder en masse – og meget mere, end du regner med. Hvis du er vores kommende overlæge i lungemedicin, så har vi en fantastisk pakke til dig:

Vi sætter en ære i at få enderne til at mødes og at få dem, der både kan og vil, helt frem i forreste række. Som afdeling er vi kendetegnet ved flad struktur og stor indflydelse på egen hverdag. Du vil derfor opleve, at der frie rammer til at forfølge den gode idé og omsætte den til praksis. Du får mulighed for at være med til at sætte et fagligt præg på afdelingen og være en af sygehusets faglige fyrtårne.

Vi anser et godt arbejdsmiljø og en høj trivsel som en forudsætning for at skabe gode patientforløb. Vi fremmer udviklingen af et ”sygehus uden grænser” i forhold til samarbejdet både internt på tværs af specialer og afdelinger – og eksternt i forhold til andre sygehuse, praktiserende læger og kommuner.

Mercuri Urval
Reparatør med CTS-erfaring, Teknisk afsnit Køge
Kom på hospitalet og vær med til at sætte dit præg på Sjællands Universitetshospital i Køge.
Region Sjælland, Køge
Jobcenter
Indrykket: 
Engageret socialrådgiver til alment psykiatrisk afsnit Ø3, Psykiatrien Øst Roskilde
Ønsker du et job, hvor du vil få en central rolle som brobyggere mellem de to sektorer og ikke mindst til patientens liv?
Region Sjælland, Roskilde
Jobcenter
Indrykket: 
Reparatør med ventilationserfaring
Kom på hospitalet og vær med til at sætte dit præg på Sjællands Universitetshospital i Køge.
Region Sjælland, Køge
Jobcenter
Indrykket: