4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Toyota Material Handling Danmark

Indkøber, Slangerup

Ønsker du en spændende stilling, hvor du udfordres og får en stor kontaktflade i en virksomhed med fokus på bæredygtighed og kvalitet?

Se video om Toyota Material Handling Danmark som arbejdsplads

Du træder ind i en virksomhed, hvor du vil møde passionerede kollegaer med mange forskellige fagligheder, og du får mulighed for at arbejde selvstændigt, udvikle dig og bringe din faglighed i spil. Vores kultur bygger på tillid og respekt for hinanden i en hverdag, hvor din trivsel og det gode arbejdsmiljø er højt på agendaen.

Toyota Material Handling Danmark
Toyota Material Handling Danmark

Udekørende servicetekniker

Se video om Toyota Material Handling Danmark som arbejdspladsVi søger nye kollegaer, som gerne bor i området Århus, Skanderborg, Silkeborg.

Som udekørende servicetekniker får du en veludrustet servicebil og starter typisk dagen hjemmefra. Og så kører du ellers ud til vores kunder og foretager service, reparation og vedligehold af gaffeltrucks i alle størrelser, lifte og transportmateriel.

... Vi er en af Danmarks bedste arbejdspladser, så vil du være en del af noget større og holde Danmark i gang, så skal du søge jobbet som servicetekniker hos os, du vil ikke fortryde det

Sådan beskriver vores Servicetekniker Lasse jobbet
Toyota Material Handling Danmark
Toyota Material Handling Danmark

Servicekoordinator, Slangerup

Se video om Toyota Material Handling Danmark som arbejdspladsKan du sikre både effektiv koordinering og support til dine kolleger og samtidig give kundeoplevelser af højeste kvalitet? Så har du her muligheden for at få en vigtig rolle i det team, som hver dag gør en forskel for vores kunder og 160 udekørende serviceteknikere.

Du vil få ansvaret for koordinering af en region med henvendelser fra kunder og serviceteknikere på telefon og mail.

Vores kultur bygger på tillid og respekt for hinanden i en hverdag, hvor din trivsel og det gode arbejdsmiljø er højt på agendaen.

Toyota Material Handling Danmark
Toyota Material Handling Danmark

Værkstedstekniker, Vestbjerg

Vil du arbejde professionelt med reparation og klargøring af trucks på vores nye værksted?

Er du klar til faglige udfordringer, og trives du i et godt arbejdsmiljø med et højt engagement? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega?

En god løn, pensionsordning, sundhedsforsikring og mange gode og hyggelige sociale arrangementer i løbet af året er en del af det, du også får hos os.

Toyota Material Handling Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV