5 job matcher din søgning 5 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Spil A/S
Studentermedhjælper med interesse for udvikling af apps og med sans for den gode kundeoplevelse

Danske Spil A/S, Brøndby

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Digitalt Salg.

Som studentermedhjælper i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor studerende har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingerne, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder. Vi har mere end 50 studentermedhjælpere på tværs af huset, og derfor får du rig mulighed at danne relationer med studerende fra andre studieretninger.

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Grundig og driftstung medarbejder til Sportsspil

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst for store brands som Oddset, Tips og Dantoto? Har du styr på sport og spil, og vil du være med til at sikre den bedste og mest ansvarlige kundeoplevelse for Danske Spils kunder? Så har vi en spændende stilling til dig som spildriftmedarbejder i vores spildriftsteam i Sportsspil.

”I spildrift sidder man i maskinrummet, og nærmest hver arbejdsopgave har direkte betydning for kundeoplevelsen. Samtidig er man en del af en fantastisk gruppe kollegaer med masser af viden og erfaring, så der findes aldrig en kedelig dag på kontoret” – Jannik, spildriftmedarbejder.

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Commercial App Manager

Danske Spil A/S, Brøndby

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor vi sælger drømme og gør rigtig mange danskere glade?

Du vil indgå i vores Number Games team med 8 kolleger, som styrer produkter og digitale kanaler for vores lotterier. Vi er klar på sparring og samarbejder alle om at udkomme med de bedste løsninger.

Vi implementerer nye produkter og sørger for drift og optimering af de nuværende. Derudover har vi ansvaret for vores abonnementsforretning og den flere gange prisbelønnede Lotto app, som du primært skal arbejde med.

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Udbudskonsulent i en spændende virksomhed

Danske Spil A/S, Brøndby

Har du en skarp pen og sans for at gennemføre effektive udbud og sourcingprocesser? Og værdsætter du gode arbejdsvilkår og det gode samarbejde med både interne og eksterne interessenter? Så har vi en spændende stilling til dig i vores team Strategisk Indkøb og Udbud.

Du bliver en del af team Strategisk indkøb og Udbud, som har ansvaret for at bistå koncernens afdelinger med offentlige udbud og andre større indkøb, herunder med udarbejdelse og forhandling af anvendelige og effektive kontrakter.

Som team giver vi hinanden plads og støtte til at nå vores fælles og individuelle mål og ambitioner. Vi har et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Hvis opgaverne tillader det, er der mulighed for at tilrettelægge arbejdet, så der kan arbejdes hjemme 1-2 dage om ugen.

Danske Spil A/S
Gem
Incident Manager
Et Incident Management team i et komplekst multisourcing set-up.
Danske Spil A/S, Brøndby
Danske Spil A/S
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV