4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danske Spil A/S
Business Controller og Partner med stærke samarbejdsevner til økonomifunktion

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du erfaring med business controlling og partnering, og får hård konkurrence det bedste frem i dig? Så er du måske Danske Spils nye Business Controller og Partner.

Du får din reference til økonomichefen og kommer til at være med til at drive en funktion, der sikrer løbende optimerings- og effektivitetstiltag i en kompleks og dynamisk forretning. Med din stærke analytiske tilgang forstår du at skabe værdi samt sikre overblik og indsigt for topledelse og senior management.

Sidst men ikke mindst er det centralt, at du er på forkant med udviklingen og forstår at vurdere risici og muligheder, ligesom du formår at kommunikere komplekse finansielle problemstillinger på en overskuelig og overbevisende måde.

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Analytisk og datadreven Compensation & Benefits Specialist til HR-afdeling

Danske Spil A/S, Rødovre

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Lige nu søger vi en Compensation & Benefits Specialist – vil du med på holdet?

Du bliver en del af HR-teamet, hvor vi udover dig tæller syv fuldtidsansatte, en elev og en studentermedhjælper. Vi er et team med mange forskellige kompetencer, men for at vi bliver helt skarpe på com & ben, søger vi nu en kollega, der kan spille ind med disse kompetencer.

Du får en vigtig rolle i at drive og udvikle com & ben området i Danske Spil. Du bliver specialisten på området, og det er dig, der skal have fingeren på pulsen, i forhold til hvad der rør sig på markedet.

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Studentermedhjælper med stærke kommunikative evner

Danske Spil A/S, Brøndby

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i HR.

Som studentermedhjælper hos Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor studerende har en vigtig stemme. Vi har mere end 50 studentermedhjælpere på tværs af huset, og derfor får du rig mulighed at danne relationer med studerende fra andre studieretninger.

Du bliver en del af en afdeling, som foruden dig tæller syv fuldtidsansatte og en elev. Vores opgaver spænder vidt. Til daglig supporterer vi ledere og medarbejdere på tværs af koncernen med alle elementer fra HR-paletten. Derudover er vi ansvarlige for den interne kommunikation til ledere såvel som medarbejdere.

Danske Spil A/S
Systemadministrator med erfaring inden for administration af Windows og VMware
Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark?
Danske Spil A/S, Brøndby
Computerworld it-jobbank
Indrykket: