6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EnviDan A/S

Studentermedhjælper med interesse for kontraktsret, udbudsret og entrepriseret

Silkeborg eller Aarhus V

Drømmer du om et studiejob, hvor du får lov til at arbejde selvstændigt med juridiske opgaver? Arbejder ind i den grønne dagsorden? Og bliver en del af et stærkt fællesskab med gode sociale arrangementer?

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Som vores studentermedhjælper får du mulighed for at beskæftige dig med mange forskellige juridiske områder og samtidig lære en masse. Du kommer til at bruge din teori i praksis i forbindelse med løsningen af dine arbejdsopgaver.

EnviDan A/S
EnviDan A/S

Senior projektleder til grøn miljøvirksomhed

Kastrup, Aarhus V, Kgs. Lyngby eller Silkeborg

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Du kommer til at spille en afgørende rolle i at styre vores store og komplekse projekter indenfor renseanlægsområdet. Det giver dig mulighed for at sætte din erfaring i spil, når du tager ansvaret for din egen portefølje af store projekter.

Du vil opleve, at vi interesserer os for hinanden og har en uformel og tæt social kontakt. Vi har det sjovt, både når vi arbejder og når vi spiser frokost eller fredagsmorgenmad sammen.

EnviDan A/S
EnviDan A/S

Anlægsingeniør til de mest spændende og innovative projekter indenfor afløb og klimatilpasning

Kastrup

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Vil du være en del af Team-A? Du kommer ind i en blandet gruppe af 15 passionerede medarbejdere, hvor vores erfaring og kulturelle baggrund spænder bredt. Sammen med os, kommer du til at arbejde med anlægsprojekter indenfor området afløb og klimatilpasning.

Du kommer til i tæt samarbejde med dine kollegaer at bidrage med løsninger af fremtidens afløbs- og klimatilpasningsprojekter.

EnviDan A/S
EnviDan A/S

Projektchef til fjernvarme i miljøvirksomhed

Silkeborg

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Vil du være med til at præge din egen stilling og hverdag, imens du arbejder i en virksomhed, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel? Så har du muligheden her.

Du bliver i stillingen ansvarlig for større rådgivningsopgaver indenfor forretningsområderne energi, som dækker fjernvarme, P2X, biogas og sektorkobling til f.eks. renseanlæg. Ligesom du bliver kommerciel og teknisk ansvarlig for projekters gennemførelse i henhold til kontrakt (kvalitet, økonomi, tid m.v.).

EnviDan A/S
EnviDan A/S

Pumperådgiver til store anlægsprojekter

Kastrup, Aarhus V, Kgs. Lyngby, Silkeborg, Aalborg, Kolding eller Odense

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsDrømmer du om at beskæftige dig med pumpestationer og transportsystemer indenfor spildevandsområdet? Vil du i team med nogle af landets dygtigste pumpeeksperter?

Du kommer ind i et stærkt team af kompetente teknikere, som spænder over alle fagdiscipliner indenfor transport af spildevand, og som udgør nogle af landets dygtigste pumpeeksperter.

EnviDan A/S
EnviDan A/S

Dygtige projektledere til vores anlægs- og pumpestationsprojekter

Kastrup, Silkeborg, Aarhus V, Kgs. Lyngby eller Aalborg

Vil du have indflydelse på morgendagens klima? Og være en vigtig spiller indenfor vores afløbs- og klimatilpasningsprojekter?

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Som projektleder får du det overordnede økonomiske, tidsmæssige og kvalitetsmæssige ansvar for projekterne i direkte kontakt med kunden og projekternes øvrige samarbejdspartnere, hvorfor gode kommunikationsegenskaber er en særlig vigtig kompetence for at lykkes.

EnviDan A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV