3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DanCenter
Vil du være med til at skabe fantastiske ferieminder for vores gæster?

DanCenter, Søndervig

Så er det dig, DanCenter/Danland i Søndervig søger. Vi leder efter dig, som kan give en ekstraordinær service og har et stærkt planlægningsgen. Dig, som sætter pris på en arbejdsplads med afvekslende opgaver og ikke mindst herlige kollegaer.

Du sørger for de daglige opgaver på kontoret herunder servicering af vores sommerhusgæster og sagsbehandling:

  • Servicering af vores internationale gæster ved skranken, i telefonen og pr. mail
  • Administrativt kontorarbejde – herunder indkøb, fakturering, kasserapportering, arkivering og behandling af reklamationssager
  • Koordinering af ind- og udflytninger herunder nøgleansvar
DanCenter
Er du 100-meter-mester i kundeservice?

DanCenter, Løkken

Så er det dig, DanCenter i Løkken søger. Vi leder efter dig, som kan give en ekstraordinær service og har et stærkt planlægningsgen. Dig, som sætter pris på en arbejdsplads med afvekslende opgaver og ikke mindst herlige kollegaer.

Vi er en dynamisk og til tider hektisk virksomhed, hvor branchens sæsonudsving giver varierende arbejdstider med meget arbejde i sommerhalvåret. Du bliver en del af et mindre lokalt team, der arbejder godt sammen, og hvor dagene byder på mange afvekslende opgaver.

Du er med til at sørge for de daglige opgaver på kontoret, herunder servicering af vores sommerhusgæster og sommerhusejere.

JKS
Dynamisk og salgsorienteret ejerrådgiver

JKS søger for DanCenter i Gilleleje

Er du målbevidst, og drives du af at skabe solide resultater? Har du erfaring med opsøgende salgsarbejde, og vil du være med til at udvikle et af de mest attraktive områder i Nordsjælland? Så er her jobbet til dig!

DanCenter tilbyder en stilling, hvor du målbevidst arbejder på at udvikle DanCenters position i Nordsjælland, øge DanCenters markedsandel samt skabe en sund og stærk forretning gennem kontakt til både nye og eksisterende sommerhusejere. Du indgår udlejningsaftaler med potentielle sommerhusejere og sørger for at de nuværende sommerhusejere vedbliver at udleje gennem DanCenter.

I Nordsjælland bliver du en del af en dynamisk virksomhed i vækst, og du vil indgå i et stærkt lokalt team samt et landsdækkende team med 24 gode kollegaer, der laver udlejningsaftaler med sommerhusejere i hele Danmark.

JKS