5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Billund Lufthavn A/SSælger til Vin- og spiritus i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Lufthavnen er igen fyldt med glade rejsende, og vi har derfor brug for dig, der gerne vil bidrage med exceptionel service, og som vil være med til at gøre besøget til en oplevelse for de rejsende. Har du også kendskab til vin og spiritus, og er du en god sælger? Så har vi måske stillingen til dig i vores vin og spiritus afdeling i Taxfree.

Gennem dit indgående kendskab til vin og spiritus er din primære opgave at sælge vores produkter med stor entusiasme og med fokus på resultater. Du formår at demonstrere vine og spiritus i butikken med et smil på læben. Det er derfor afgørende, at du motiveres af at tage kontakten til de rejsende, der kommer i butikken. Dit fokus er at bidrage til, at vores gæster oplever en positiv og professionel kundebetjening fra dig, så den gode service gøres til en oplevelse for dem.

Billund Lufthavn A/SHR-konsulent

Billund Lufthavn A/S

HR i Billund Lufthavn har en ambitiøs strategi, som indebærer nye projekter og områder. Strategien har fokus på værdier og kultur samt fastholdelse og opkvalificering af faglige kompetencer i forretningen.

Du bliver en del af en velfungerende HR-afdeling. Teamet supporterer ledelsen med bl.a. rekruttering, GDPR og andre juridiske forhold, organisationsudvikling, uddannelse, intern kommunikation samt HR administration og du kommer til at arbejde med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for disse områder.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor HR, som gør dig til en kompetent og stærk HR generalist. På baggrund af din erfaring evner du at levere professionel HR sparring og support til organisationens ledelse. Du kommunikerer overbevisende både skriftligt og mundtligt, og har let ved at sætte dig ind i nye IT-værktøjer.

Billund Lufthavn A/SSælgere til Food & Beverage

Billund Lufthavn A/S

Lufthavnen er igen fyldt med glade rejsende. Vi har derfor brug for flere ambitiøse og udadvendte sælgere, der med exceptionel service vil være med til at gøre besøget til en oplevelse for de rejsende.

Der er tale om flere stillinger med ansættelse på henholdsvis 15, 20, 25 og 30 timer i gennemsnit pr. uge

Vores nye positive og smilende medarbejderes vigtigste opgaver bliver at sælge vores produkter og give gæsterne en professionel service og kundebetjening i vores salgsenheder: Lagkagehuset, Sunset, Gastro og Café Square.

Udover at have lysten til at sælge ser du det som en betydningsfuld opgave, at butikken altid fremstår indbydende og præsentabel. Derudover vil der være lettere køkkenopgaver samt øvrige forefaldende opgaver.

Gem
Cargoassistent
Falkeblik og sort bælte i samarbejde?
Billund Lufthavn A/S, Billund
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Rengøringsmedarbejder til Cleaning - Suppleringsansættelse
Modtager du SU eller er du på efterløn eller pension?
Billund Lufthavn A/S, Billund
Jobcenter
Indrykket: