2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Billund Lufthavn A/S Mekaniker

Billund Lufthavn A/S

Vi søger en erfaren mekaniker, der brænder for at servicere og vedligeholde lufthavnens mangeartede former for materiel og udstyr

Dine primære arbejdsopgaver vil være reparation, service og vedligehold af lufthavnens materiel og udstyr, som inkluderer alt lige fra små el traktorer, specialudstyr, til brand- og snerydningsudstyr.

Vi lægger vægt på, at du har en god fysik, har ordenssans, samt lyst og evne til at samarbejde. Du behersker IT på brugerniveau og har et kendskab til engelsk, så du kan læse og forstå tekniske manualer.

Du skal efter en forventet oplæring på ca. 1 år indgå i en vagtordning, hvorfor bopæl inden for en radius af 30 minutters kørsel fra lufthavnen er en forudsætning.

HumanTrust A/S
Strategisk kommunikationschef og anerkendende leder

HumanTrust A/S søger for Billund Lufthavn A/S

Kan du lede på en inddragende og tillidsfuld facon? Og vil du stå i spidsen for strategiske kommunikationsindsatser i en udviklingsorienteret virksomhed med luft under vingerne? Så glæder vi os til, at din ansøgning lander hos os.

Billund Lufthavn leder netop nu efter en kommunikationschef, der kan styrke de samlede kommunikative indsatser og bidrage til et øget fokus på intern kommunikation i hele virksomheden. Som den kommende kommunikationschef skal du overse bl.a. B2C-markedsføring, SoMe, webudvikling, presse, intern kommunikation og public affairs.

HumanTrust A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV