5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Billund Lufthavn A/S

Compliance Manager/Kvalitetschef

Billund

Brænder du for luftfart? Har du lyst til at komme med på en interessant rejse, hvor du sikrer, at vi i Billund Lufthavn fortsat lever op til vores høje standarder vedrørende kvalitet og lovgivning?

Du vil få et afvekslende job med en blanding af fordybelse og en udadvendt rolle i organisationen. Det kræver derfor, at du kan arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt og har et drive, der sikrer, at dine opgaver til stadighed drives frem fra start til slut.

Gem
Billund Lufthavn A/S

Brandmand/First Responder

Billund

Din vigtigste opgave er at indgå i en hurtig og effektiv redningsindsats i forbindelse med havari eller andre ulykker på lufthavnen. Du bliver medansvarlig for sikkerheden på manøvreområdet, og under ledelse af Indsatsleder Fly støtter du bl.a. med overvågning af manøvreområdet for at nedbringe risikoen for kollision mellem luftfartøjer og fugle.

Du vil med garanti få en spændende og varieret hverdag i et motiveret team og med en stor berøringsflade i en spændende, international organisation.

Searcher søger for Billund Lufthavn A/S
Gem
Searcher

Toldklarerer

Billund

Tag hånd om komplekse toldprocedurer som ny toldklarerer til Customer Service, Cargo Handling hos Billund Lufthavn, hvor du ikke kun sikrer effektiv toldhåndtering, men også driver læring og udvikling blandt dine kolleger.

I denne nyoprettede rolle som toldklarerer, vil du arbejde tæt sammen med cirka 30 cargo-assistenter under ledelse af teamlederne. Dit ansvar er at sikre overholdelse af regler og procedurer samt korrekt dokumentation og håndtering af toldprocedurer for både import- og eksportvarer.

Gem
Billund Lufthavn A/S

AI – ML Studentermedhjælper

Billund

Er du IT-studerende med en passion for AI og Machine Learning? Kunne du tænke dig at arbejde i en dynamisk virksomhed og være en del af et team, der prioriterer medarbejdernes trivsel? Så er dette job hos Billund Lufthavn A/S måske noget for dig!

Vi søger en IT-studerende til vores Digitaliseringsafdeling. Du vil få mulighed for at arbejde med spændende AI- og Machine Learning-projekter, og du vil være med til at løse praktiske problemstillinger ved hjælp af disse teknologier. Erfaring med procesforbedringer, vil også være et stort plus!

Hansen Toft A/S søger for Billund Lufthavn A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Økonomichef

Billund

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i rivende udvikling og blive ansvarlig for at drive økonomi og regnskab samt løbende digitalisere og automatisere processer og forretningsgange?

Med reference til direktøren for Økonomi og IT får du ansvar for en bred vifte af opgaver fra økonomistyring, regnskab/bogholderi, controlling, finansiering til budgettering, likviditetsstyring og rapportering. Du bliver en del af Afdelingschefgruppen samt ledergruppen under Økonomi og IT-direktøren.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV