5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Billund Lufthavn A/S

Få din kontoruddannelse i Danmarks næststørste lufthavn

Billund

Nyder du at være virksomhedens ansigt udadtil? Har du et udpræget servicegen og smilende fremtoning? Vi har to kontorelevstillinger med speciale i administration pr. 1. september 2024.

Sammen udarbejder vi en personlig uddannelsesplan, som er en gensidig aftale om ansvar og arbejdsopgaver. Vi forventer, at du tager ansvar for egen læring og udvikling, - og så gør vi vores bedste for, at dit arbejde bliver udviklende, lærerigt og giver mening.”

Billund Lufthavn A/S

Alsidig og smilende tømrer til Billund Lufthavn

Vil du være en del af et team med høj faglighed og udfordrende opgaver?

Med mange spændende opgaver fordelt over 5 km² er der altid et sted, som kræver opmærksomhed – vil du hjælpe med det? Vi mangler en engageret og dygtig all round tømrer til de mange opgaver i lufthavnen.

Billund Lufthavn er at betragte som en lille by. Her er der lejemål, restauranter, butikker, automatiske anlæg og meget mere. I "denne by" vil du møde mennesker fra hele verden - alt fra smilende rejsende, glade stewardesser til travle forretningsfolk.

Billund Lufthavn A/S

Motiverende og forretningsorienteret Afdelingschef til Ground Handling

Billund

Motiveres du af at lede mennesker og skabe en forretningsorienteret kultur? Så er du muligvis vores nye Head of Business Development and Support i Ground Handling Billund Airport

Business Development and Support er en central del af Ground Handling Billund Airport (GHBA). Afdelingen fungerer som back up til GHBA og sikrer, at alle operationelle og administrative processer fungerer problemfrit, effektivt og i henhold til gældende lovgivning.

Du vil blive en del af ledergruppen i GHBA, som tæller yderligere tre afdelingschefkolleger, der alle har hver deres ansvar indenfor for handling af fly og passagerer på vegne af flyselskaberne. Du refererer til Director Ground Handling Billund Airport.

HumanTrust A/S søger for Billund Lufthavn A/S
Gem
HumanTrust A/S

Værkstedschef til Billund Lufthavn

Billund

Er du kendt for din nærværende og entusiastiske ledelsesstil? Og har du lyst til at blive en del af Danmarks andenstørste lufthavn?

Til Ground Service Equipment leder vi nu efter en proaktiv og positiv værkstedschef, som får direkte reference til driftsdirektøren. Du bliver en del af ledergruppen for Airport Operations og får personaleansvar for eget team på 13 medarbejdere.

HumanTrust A/S
Billund Lufthavn A/S

IT-supporterelev

Billund

I Billund Lufthavn søger vi en engageret IT-supporterelev, som skal hjælpe os med den daglige drift inden for IT-området. Du vil være en del af vores IT team, hvor der er et godt fællesskab og hvor fokus er på support og samarbejde. Vi tilbyder dig en spændende og alsidig elevstilling, hvor du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du skal installere, konfigurere, vedligeholde og fejlrette PC, servere, printere og netværk
  • Du skal vejlede, instruere og supportere brugere i brugen af hardware, software og forskellige sikkerhedsløsninger

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV