27 jobannoncer matcher din søgning 27 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Køge Kommune

Pædagoger søges til Skovgruppen, Aktivitetscentret Blumesvej

Køge

Er du glad for udeliv og faglige udfordringer – så er det måske dig vi søger!

Hver dag kører 12 borgere og 6 medarbejdere uanset vejr og vind til en skov på Stevns, hvor de har to tipier og en skurvogn som fast base. Det udendørs arbejde året rundt kræver kreative kompetencer til at se de pædagogiske muligheder i de primitive rammer, samt vilje og lyst til friluftslivet.

Borgerne i skovgruppen er voksne med varige, svære og komplekse psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.

Vi tilbyder oplæring og vejledning efter behov for at indgå i Skovgruppens pædagogiske metoder.

Køge Kommune

Agerbækhuse søger en udviklingsorienteret afdelingsleder

Køge

Agerbækhuse søger en visionær afdelingsleder, som brænder for at skabe et meningsfuldt tilbud til vores borgere med fysisk og psykisk udviklingsnedsættelse og en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere.

Din væsentligste opgave er at sikre et solidt fagligt fundament, som både skaber tryghed og trivsel for borgerne, og som sikrer et inspirerende arbejdsmiljø for medarbejderne, med mulighed for faglig udvikling. Du skal kunne motivere medarbejderne til forandring og besidde en stærk evne til at lede og samarbejde på tværs af huse og forskellige faggrupper.

Køge Kommune

Sct. Nicolai Skole søger lærer til en fuldtidsstilling med ansættelse gerne pr. 1. april 2024 eller snarest mulig derefter

Køge

Du har enten linjefag i dansk og engelsk, eller linjefag i matematik og et eller flere naturfag.

Du bliver som udgangspunkt tilknyttet vores fase 2 (6. - 9. årg.), og du skal bl.a. have en del af dine undervisningstimer på 6. årgang.

Vi tilbyder en skole, som er kendetegnet ved et attraktivt arbejds- og undervisningsmiljø, der løbende udvikles, både hvad angår fagligt indhold, undervisningsformer og brug af digitale medier.

Køge Kommune

Teamleder med stærk faglighed og implementeringstæft søges til Syge- og hjemmeplejen, område syd - Tingstedet

Herfølge

Vil du med i forreste linje i det nære sundhedsvæsen, og brænder du for at lede syge- og hjemmeplejen?

Vi er ca. 60 engagerede medarbejdere, som har en høj faglighed og samtidig ønsker at videreudvikle os som team. Vi har brug for en teamleder, der kan sætte retning og som har lyst til at arbejde med den sociale kapital hos os. Vi søger derfor en der kan gå forrest, og som kan fortsætte den proces vi allerede er i gang med.

Du vil blive en del af en teamledergruppe, der vægter samarbejde, videndeling og faglig udvikling højt.

Køge Kommune

Demenskoordinator søges til Demensteamet

Køge

Har du en passion for demensområdet og erfaring med at arbejde med mennesker, der lever med demens? Har du en pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund på bachelorniveau? Besidder du stærke relationskompetencer og evner inden for samarbejde?

Demensteamet arbejder ud fra Køge Kommunes demensstrategi, der omfatter initiativer både i borgerens hjem og på kommunens boformer. Vores opgave er at rådgive, vejlede og koordinere indsatsen for borgere med demens og deres pårørende. Vi har en rolle i undervisning, rådgivning og formidling af den seneste viden inden for demensområdet til personale, der arbejder med mennesker med demens, samt andre samarbejdspartnere.

Køge Kommune

Rådgiver til Familiecenter Køges Specialgruppe

Køge

Da en af vores gode kollegaer har søgt nye udfordringer, mangler vi en socialrådgiver/socialformidler til vores specialgruppe (0-18 år). Vi søger derfor dig, som vil være med til at gøre en forskel for børn og unge med nedsat funktionsevne og som har mod på at kaste dig ud i arbejdet med den nye Barnets Lov.

Du kommer til at arbejde inden for både handicapbestemmelserne og de sociale bestemmelser i Barnets Lov samt inden for enkelte bestemmelser i serviceloven. Dine arbejdsopgaver består primært i at træffe afgørelser om ydelser og indsatser efter handicapbestemmelserne.

Køge Kommune

Vi har brug for en energisk aftensygeplejerske til vores hold

Køge

Har du lyst til at arbejde med hele paletten inden for sygepleje og kan du omsætte din faglighed til god omsorg og nærvær til borgere i deres eget hjem, så har vi en plads til dig som aftensygeplejerske i Køge kommune.

Vi søger en sygeplejerske som kan samarbejde med borgere, pårørende, samt tværfagligt, om alt fra lige kroniske sygdomme, medicinadministration, akut opståede situationer, samt palliation i den sidste tid.

Aftensygeplejen varetager akutfunktionen, det vil sige at aftensygeplejersken vil blive tilkaldt hvor der er opstået en akut situation.

Køge Kommune

Vi søger dygtige psykologer og familiebehandlere til børne- og familieområdet

Køge

Er du psykolog eller familiebehandler, har du erfaring med børne- og familieområdet og kan du tilrettelægge og gennemføre behandlingsforløb, så søger vi lige nu kolleger til vores interne behandlerteam i Familiecenter Køge.

Du kommer til at arbejde med børn og unge i alderen 6-18 år og deres forældre. Du vil møde problemstillinger, som oftest er knyttet til belastende eller traumatiske livsomstændigheder, og som hos børnene kan vise sig som følelsesmæssige, tilknytningsmæssige, sociale og adfærdsmæssige udfordringer.

Familiebehandler

Borup

Er du familiebehandler der finder mening i at arbejde med gravide og familier med små børn i alderen 0-6 år?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Nattevagt til Ølby ældrecenter Lynghøj

Køge

Plejeboligerne i Ølby ældrecenter Lynghøj består af 38 boliger fordelt på 3 etager.

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

SSA til hjemmeplejen

Køge

Brænder du for arbejdet med ældre borgere i deres eget hjem, trives du med en omskiftelig hverdag og vil du være en del af et udekørende tværfagligt team så skal du søge hos os.

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

Aktivitetsekspert og Skolepædagog til Sct. Nicolai Skoles SFO

Køge

Sct. Nicolai Skoles SFO – søger en pædagog til en 35 timers stilling ugentligt, med ansættelse gerne pr. 1. april 2024 eller snarest mulig derefter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Børnehuset Hop-la i Borup søger Pædagogisk assistent til vuggestuen 37 timer

Borup

Vi søger en kollega der brænder for arbejdet med nærvær og relationer, musik og bevægelse samt legen som udviklende læringsmiljø.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Fysioterapeut med lyst til at styrke den rehabiliterende og trænende indsats i borgerens eget hjem søges til Lokal Team Borup

Borup

Køge kommune styrker indsatsen omkring rehabilitering og træning lokalt og i borgerens eget hjem i tværfaglige og selvstyrende teams.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pædagog søges til børnehuset Valhallas vuggestueafdeling

Køge

Små børnefællesskaber med udgangspunkt i børnenes relationer til hinanden, at være tæt på børnene og at ville noget med børnene, ud...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

SYGEPLEJERSKE

Herfølge

Et fantastisk plejecenter med 63 borgere, som er beliggende i det centrale Herfølge kun 5 km fra Køge.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Socialområdet i Køge søger tværgående sygeplejerske med mod på at arbejde med forandringer og udvikling

Køge

Socialområdet søger en tværgående sygeplejerske, som har til opgave at samle trådende og videreudvikle arbejdet omkring den sundhedsfaglige indsats.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Kontorelever med speciale i offentlig administration

Køge

Det er Køge Kommunes vision at være på forkant med fremtiden!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Lærer søges til Borup Skole

Borup

Brænder du for udskolingens matematik og naturfag?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Væksthuset i Køge kommune søger pædagog til børnehaven

Bjæverskov

Væksthuset søger en pædagog til børnehaven 37 timer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV