40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Køge Kommune Chefsekretær til Velfærdsforvaltningen

Køge Kommune

Trives du i en afvekslende hverdag, hvor du ofte spiller en central rolle for at få tingene til at flaske sig, fordi du er god til at koordinere og holde styr på dagsordener, direktørens kalender og vigtige møder og begivenheder? Så har vi brug for lige netop dig til at udfylde stillingen som chefsekretær i Velfærdsforvaltningen.

Dine opgaver er mangeartede og kan ændre sig fra dag til dag – og nogle gange fra time til time.

Blandt kerneopgaverne er bl.a.:

  • Betjening af direktøren for forvaltningen, herunder kalenderstyring og hjælp til direktøren med at være på forkant med møder og selv tage initiativ til at tage kontakt og lave de fornødne aftaler
  • Forberede udvalgsmøder, herunder holde overblikket over de sager, der skal skrives til de tre politiske udvalg og hjælpe kollegerne med at få dem færdige til tiden
Køge Kommune Timelønnet VIKAR dag/aften og weekend

Køge Kommune

Brænder du for omsorg og pleje – så er det lige dig vi mangler

Brænder du for arbejdet med ældre borgere i deres eget hjem, trives du med en omskiftelig hverdag og vil du være en del af et nyt udekørende team, hvor der ikke er noget ”plejer”? Så er det måske dig, vi søger.

I Køge Kommune vil vi gerne give vores ældre borgere et godt og indholdsrigt liv. Det gør vi bl.a. ved at møde borgerne i deres eget hjem. I team Øst, er vi p.t. ca. 100 medarbejdere, og vi søger vikarer til vores team.

Vi søger dig, som er ufaglært eller studerende, som gerne vil arbejde inden for plejen. Du vil indgå i den daglige drift i vores udekørende team og vil sammen med dine kollegaer skulle sikre, at vores borgere får den omsorg og pleje, de har brug for.

Køge Kommune SSA til DAGVAGT i team øst

Køge Kommune

3 af vores assistenter skal på barsel – derfor søger vi 3 SSA'er til fastansættelse i dagvagt.

Brænder du for at arbejde med ældre borgere i deres eget hjem, trives du med en omskiftelig hverdag og vil du være en del af et velfungerende udekørende team, hvor der ikke er noget ”plejer”? Vi er inddelt i 3 grupper, for at fremme nærvær og genkendelighed.

Vi søger dig, som er uddannet SOSU-assistent, og som motiveres af at blive en del af en enhed, hvor vi bygger broen, mens vi går på den. Vi er i en rivende udvikling. Du vil indgå i den daglige drift i vores udekørende team og vil sammen med dine kollegaer skulle sikre, at vores borgere får den omsorg og pleje, de har brug for.

Køge Kommune SSA til AFTENVAGT – Køge hjemmepleje Team Øst

Køge Kommune

Brænder du for at arbejde med mennesker i eget hjem, trives du i en varieret hverdag og vil du være en del af et team, hvor der ikke er noget ”plejer”? – Så er det måske dig, vi søger.

Netop nu søger vi social- og sundhedsassistenter primært til aftenvagt og med weekendvagt hver anden weekend. Der er også mulighed for at blive ansat i blandede vagter dag/aften, hvilket vi kan se en masse fordele i.

Som medarbejder hos os vil du få en struktureret introduktion og en blanding af faste og akutte opgaver. Du vil få frihed til og ansvar for at udføre dine opgaver i samarbejde med dine nærmeste kollegaer.

Køge Kommune Passioneret, engageret og energisk lærer søges til fast stilling på Højelse Skole med hovedvægt af timer i skolens PLC/Play@heart og dansk

Køge Kommune, Lille Skensved

Ønsker du mulighed for at forme, uddanne og udvikle en masse dejlige elever, som er vant til moderne didaktik og indlevende lærere, har vi en interessant stilling ledig.

Vi drømmer om en engageret lærer til en stilling, som rummer 12-14 PLC lektioner samt dansk, og evt. idræt (indskoling og mellemtrin). Du vil blive del af et team med dygtige kolleger, som brænder for elevernes trivsel og læring, men får samtidigt også gode muligheder for at udfolde dine egne idéer og udtryksformer.

Vi ønsker en lærer med en stærk relationskompetence, høj faglighed og lyst til at præge, udfordre og udvikle undervisning omsat til en moderne didaktik med fokus på fremtidens kompetencer og gerne med erfaring fra PLC området.

Køge Kommune SSA i dagvagt til udekørende team Nord

Køge Kommune

Vil du være en del af et fantastisk team med fokus på det gode arbejdsmiljø?

Vi søger en SSA i dagvagt til vores udekørende gruppe. Vi har base i Køge Nord, tæt på Ølby station. Stillingen er på 35-37 timer.

Stillingen omfatter:

  • Uforudsigelighed er en stor del af vores hverdag, og du skal derfor være skarp til at ændre kurs, når der opstår uforudsete arbejdsopgaver
  • Vi kommer hos borgere, der er psykisk syge, kronisk syge, terminale og borgere der skal have hjælp til daglige gøremål. Det er derfor afgørende, at du kan varetage plejen hos borgere i eget hjem
  • En god introduktionsperiode uden weekendvagter, herefter vil det være hver 3. weekend med en ugentlig fridag
Køge Kommune Rådgiver til Familiecenter Køges Specialgruppe

Køge Kommune

Da en af vores gode kollegaer har søgt nye udfordringer, søger Familiecenter Køge en socialrådgiver/socialformidler til vores Specialgruppe (0-18 år). Vi søger derfor dig, som vil være med til at gøre en forskel for børn og unge med nedsat funktionsevne og samtidig blive en del af et velfungerende team.

Som rådgiver arbejder du indenfor Servicelovens kapitel 11. Dine arbejdsopgaver består primært i at træffe afgørelser om ydelser og foranstaltninger efter §§ 11, 41, 42, 44 og 52. Arbejdet omfatter også udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser og handleplaner samt opfølgning på ydelser og foranstaltninger. Derudover vil du have ansvar for at afholde netværksmøder samt bistå samarbejdspartnere med konsultation i sager, hvor det er relevant.

Børne ergo-/fysioterapeut til PPR i Køge Kommune
Vi arbejder med at fremme inklusion via konsultative og kompetencefremmende metoder, hvor der tages udgangspunkt i et...
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Skolepædagog
Dette er et job for den ambitiøse pædagog, der ligesom resten af personalegruppen brænder for at videreudvikle Højelse SFO med ca. 190 tilknyttede børn.
Køge Kommune, Lille Skensved
Jobcenter
Indrykket:
Skolesekretær 10. Klasse Campus Køge
De sidste fire trivselsmålinger fortæller, at vi er en af Køges bedste arbejdspladser.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Tale-hørelærer/logopæd til PPR i Køge Kommune
Vi tilbyder en fastansættelse som tale-hørelærer/logopæd fra 01.08.2022 eller hurtigst muligt.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Pædagogmedhjælper søges til tidsbegrænset stilling
Vi har brug for en frisk, modig, stabil, og fleksibel pædagogmedhjælper på 35 timer i et tidsbegrænset vikariat pr. 15/7 indtil 31/12 2022.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Afløsere søges til hjemmeplejen
Brænder du for arbejdet med borgere i eget hjem?
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Beredskabsinspektør/Teamleder til Brand og Redning Køge
Brand & Redning Køge er organisatorisk hjemmehørende i Køge Kommune, og betjener desuden et beredskabsmæssigt samarbejde med Solrød- og Stevns Kommuner.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
I udskrivningstemaet i Køge Kommune søger vi en ny kollega
Er du god til at tænke i helheder og har lyst til at arbejde med at sikre gode borgerforløb på tværs af sektorgrænsen så er du måske vores nye kollega?
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Køge ungdomsskole søger timelønnede undervisere
Ungdomsskolen tilbyder undervisning til Køge Kommunes unge i alderen 13-18 år.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Pædagog til Torpgårdens børnehus 37 t
Vi søger 1 Pædagog på 37 timer pr 1.7 eller snarest.
Køge Kommune, Herfølge
Jobcenter
Indrykket:
Studentermedhjælper
Samarbejde med konsulenter fra Skoleafdelingen, der har de faglige input/kladder og med kommunens kommunikationsafdeling.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket:
Gem
TMF Rengøring og Service, Køge Kommune, søger rengøringsmedarbejdere til ferieafløsning - Køge Kommune
Rengøring og Service søger 10 rengøringsassistenter på mellem 15 og 37 timer i gennemsnit pr. uge i tidsbegrænset stilling fra 15. maj til 1. september 2022.
Køge Kommune, Køge
Køge Kommune
Indrykket:
Administrativ leder til Køge Musikskole
Køge Musikskole er en kommunal institution, der i et kreativt og levende miljø tilbyder musikundervisning for børn og unge.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket: