28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Køge Kommune

Vores skønne Natteam søger SHH/SSA

Køge

Er du uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, og har du lyst til at yde pleje og omsorg til borgere i eget hjem?

Køge kommune syge-hjemmepleje er i en rivende udvikling og er i fuld gang med at etablere tværfaglige lokalteams, med selvstyrende miniteams.

Natteamet består af 10 medarbejdere, og vi arbejder typisk 7/7- men vi vil være åbne for en anden måde at tilrettelægge eget arbejdsrul på. Så hvis du måske tænker 5-2 eller noget helt andet, kan vi i fællesskab se hvilke muligheder der er.

Køge Kommune

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Køge

Vi søger en SSH til en fast stilling i aftenvagt 28 timer ugentligt, du skal arbejde hver 2. weekend i ulige uger og i et 2-3 rul. Du bliver en del af det udekørende Lokal Team Hastrup som har base på Gymnasievej i Køge.

Vi søger dig, som i samarbejde med kollegaer vil arbejde for at imødekomme borgernes ønsker for et godt og indholdsrigt liv, også når der er behov for vores hjælp og pleje.

Vi arbejder hele tiden på, at trivslen på vores arbejdsplads, er så høj som muligt. Det er vigtigt, at vi er gode til at hjælpe hinanden og har et stort fokus på, at vi løfter opgaver i fællesskab.

Køge Kommune

Personalekonsulent til lønteam i HR-afdeling

Køge

Brænder du for løn- og personaleadministration og trives du i en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt medvirker til sikker drift og løfter en rådgivende og udadvendt funktion?

Vi prioriterer den uhøjtidelige omgangstone og det gode samarbejde højt, og du vil blive en del af en afdeling med engagerede kollegaer. Ledelse sker med stor grad af selvledelse, frihed under ansvar, lydhørhed og stor fleksibilitet.

Køge Kommune

RPA-udvikler

Køge

Vil du skabe RPA-løsninger og være med til at effektivisere kommunen? Vil du bidrage til professionaliseringen og udviklingen af RPA-løsninger i hele Køge Kommune? Og vil du have en finger med i hele processen – sammen med engagerede kolleger?

Størstedelen af din tid går med udvikling og drift af RPA, i den øvrige tid får du gode muligheder for at arbejde med servergruppen og serverdriften. På den måde er du en del af et stærkt fagligt miljø hvor der altid er mulighed for sparring med fagligt stærke kolleger, som står sammen om den samlede opgave.

Der er mulighed for at arbejde hjemme i et vist omfang, og vi har god fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Køge Kommune

Data og udviklingskoordinator til Teknik- og Miljøforvaltningen

Køge

Kan du gå forrest i udviklingsarbejde, som kræver overblik i mange forskellige kommunale data? Kan du være bindeled mellem organisation og ny teknologi, og vil du hjælpe Teknik- og Miljøforvaltningen med at strømline vores IT-fagprogrammer og datastruktur til gavn for en mere effektiv sagsbehandling?

Rollen og opgaverne som udviklings- og datakoordinator er meget bredt sammensat og du vil få rig mulighed for at sætte dit eget præg på både stillingen og opgaveløsningen.

Køge Kommune

Vi opnormerer i Familiecenter Køge

Køge

Vi søger nye Børne- og ungerådgivere til Børnegruppen, Ungegruppen og Den Tværgående Enhed (DTE).

På børne- og unge myndighedsområdet er vi i fuld gang med komme godt fra start med Barnets Lov, som har ændret på nogle af de arbejdsgange, sagsskridt og ikke mindst mindset, vi hidtil har kendt til. Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for at lykkes med vores nye praksis, og derfor har vi prioriteret at opnormere.

Vi tilbyder bl.a. flekstid og hjemmearbejdsdage, når der er brug for ro til større administrative opgaver.

Køge Kommune

Lokalteam Ølby søger aftenvagt

Køge

Vi er så heldige, at vi kan tilbyde en stilling som fast aftenvagt, på et fantastisk godt aftenvagthold, hvor trivsel og samarbejde er i højsædet.

Vi er et lille udekørende Team på 6 der søger en SSH Kollega, vi arbejder mandage og tirsdage og har weekendvagt i lige uger.

Vi har base i Lokalteam Ølby, tæt på Ølby station. Du bliver en del af et selvstyrende team, hvor du har medindflydelse på din rute.

Køge Kommune

Social- og sundhedshjælper til dagvagt

Køge

Vil du gerne arbebjde rehabiliterende i et tværfagligt team?

Vi søger en SSH til en fast stilling fortrinsvis i dagvagt, det ugentlige timetal kan efter dine ønsker være mellem 32 og 37 timer, dog skal du have weekendvagt hver 2. weekend. Du vil blive en del af det udekørende team- Team Syd Lerbæk Torv.

Vi arbejder hele tiden på, at trivslen på vores arbejdsplads, er så høj som muligt. Det er vigtigt, at vi er gode til at hjælpe hinanden og har et stort fokus på, at vi løfter opgaver i fællesskab.

Ambitiøs SSH søges til aftenvagt, 28 timer pr. uge

Køge

Fra 1. juni 2024 – 28 timer pr. uge. 5/2 rul.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Social- og sundhedsassistentelever med SSH-baggrund til Køge Kommune med start 5. august 2024

Køge

Vil du være med til at give Køges Kommunes borgere en god livskvalitet?

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

Vej, Park og Byrum søger en alsidig medarbejder til afvandingsområdet

Køge

Brænder du for at levere et fagligt flot stykke arbejde, yde en god service og opleve glade borgere?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pædagog til en fast stilling i Dagcenter afdelingen på ITC Køge

Køge

Pædagog til en fast stilling i Dagcenter afdelingen på ITC Køge.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Tilkaldevikar til Søndre SFO- Fritids- og Ungdomsklub

Køge

Hvis du godt kunne tænke dig at blive en del af et varierede Pædagogisk tilbud, et positive og engagerede personale samt et hus fuld af...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Genopslag - Pedersvænge søger en ekstra husvagt til 30-32 timer

Køge

Vi har fundet plads til en husvagt mere, så er du en ildsjæl, der brænder for at arbejde med mennesker i socialpsykiatrien?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pedersvænge søger en social rengøringsmedarbejder til 30 timer om ugen

Køge

Vi har allerede en dygtig rengøringsmedarbejder, men vi har brug for en mere.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Psykolog eller psykoterapeut med interesse og erfaring indenfor ungeområdet søges

Køge

Sporet er et kommunalt tilbud og en indsats med et teoretisk integrativt udgangspunkt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du erfaring med at arbejde med unge med psykiske lidelser? Og brænder du for faglig og personlig udvikling? Så kan det he...

Køge

I socialpsykiatrien oplever vi en stigning i de unges psykiske udfordringer, som for tiden er komplekse og rummer bl.a. selvskadende.

Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

Nyt bofællesskab på Gymnasievej i Køge søger 1 hjemmevejleder på 30 t. om ugen til at starte vores nye bofællesskab op fra d....

Køge

Nyt bofællesskab på Gymnasievej i Køge søger 1 hjemmevejleder på 30 t. om ugen til at starte vores nye bofællesskab op fra d. 1. juni 2024.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV