43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Køge KommuneSystemadministrator søges til servergruppen

Køge Kommune

Køge Kommune søger en dygtig systemadministrator til en ny stilling, som har erfaring med drift af applikationer, servere og middleware. Vi bruger bl.a. produkter fra Microsoft og Cisco, ligesom vi bruger Office365 og forventer at outsource datacenteret (IAAS - til og med operativsystemet) i efteråret 2021.

Servergruppen er en del af driftsteamet med i alt 11 medarbejdere. Du kommer til at indgå i driften og administrationen af vores applikationer og servere, cloud og hostede services. Efter sourcing af datacenteret skal gruppens fokus i endnu højere grad rettes mod applikationslaget, systemintegrationer, implementeringer og IT-sikkerhed. Der bliver også et øget fokus og nye opgaver med leverandørsamarbejde og styring af serviceniveau og kapacitet. Det er derfor en fordel hvis du har erfaring med cloud, Office365 og et moderne it landskab.

Køge KommuneAdministrator til SCCM og Intune miljø

Køge Kommune

Brænder du for SCCM og Intune ?

Vi søger en kollega som brænder for at udvikle og holde vores udrulnigsmiljø godt kørende. Du vil indgå i vores deployment gruppe som står for al desktop management. Gruppen arbejder dels med styring af udrulningsplatformen SCCM og Software Central samt DNS, DHCP, Active Directory m.m., og dels med håndtering af hardware, pakketering og udrulning af Windows OS, programmer og styring af antivirus, opdateringer m.m. Gruppen administrerer omkring 8000 PC’ere og mere end 300 programmer på tværs af alle forvaltninger.

Din roller bliver primært drift, vedligehold og udvikling af SCCM og Intune, herudover kommer du også til at løse eller medvirke i en række andre opgaver og projekter. Vi forventer, at du bl.a. er skrap til SCCM, sql queries, rapportering, og du har indsigt i og styr på client hardware.

Køge KommuneVikariat som UU-vejleder/projektmedarbejder hos Ungdommens UddannelsesVejledning Køge

Køge Kommune

Er du optaget af at arbejde med unges vej til uddannelse og job? Kan du se dig selv i en tværfaglig organisation hvor vi er i rivende udvikling og hvor vi har gang i et spændende projekt med fokus på helhedsorientrets indsats for unge? Og kan du give unge en spændende og engageret uddannelsesvejledning - så er det måske dig vi er på udkig efter.

UUV Køge i Ungecentrum søger en barselsvikar pr. 1.9.2021 til 30.06.2022. Vikariatet er på 32 timer og består hovedsageligt af uddannelsesvejledning men også at projektarbejde og - koordinering. Både som UU-vejleder med egne unge, men også som vejleder i vores ’Åbne Vejledning’ i Ungecentrum. Ungecentrum hat et spændende projekt i gang om at styrke den helhedsorienteret indsats for unge på kanten af uddannelse og job i partnerskab med bl.a. Socialstyrelsen.

Køge KommuneEllebækskolen: Er du læreruddannet med linjefag i engelsk og dansk?

Køge Kommune

Har du lyst til at være en del af et professionelt fællesskab, hvor alle yder for at optimere elevernes læring og udvikling? Har du lyst til en hverdag, hvor eleven og fagligheden er i fokus?

Ellebækskolen er en specialiseret folkeskole i Køge Kommune. Skolen modtager elever, der har brug for et højt fagligt, specialiseret tilbud.

Vi søger en lærer, som er uddannet med linjefag i engelsk og dansk samt med specialviden og/eller PD i specialpædagogik til at varetage undervisningen af elever fra 0. – 9. årg.

Der tilbydes et dagligt arbejde ud over det sædvanlige. Et arbejde, hvor to dage ikke er ens, og hvor udviklingen hele tiden er forrest.

Køge KommuneErfaren projektleder med blik for yngre børns visuelle kultur

Køge Kommune

Kan du møde børn i øjenhøjde? Er du stærkt fagligt funderet og på forkant med tidens tendenser inden for kunst og børns kultur? Kan du sparre og motivere kolleger med din viden? Er du projektlederen, der kan videreudvikle en tværfaglig festival med mange interessenter? Og har du erfaring med finansiering af projekter via fonde og sponsorater?

Har du generelt en skarp formidler af kultur i dig, og forstår du at formidle til børn og alle deres voksne? Så er det måske dig, vi søger til KøgeBibliotekerne.

KøgeBibliotekerne har et stærkt strategisk fokus på at stimulere til kunst og kultur, hvor vi stræber efter at udvikle det kulturelle fundament for medborgerskab både hos børnene og deres voksne – med udgangspunkt i deres livsverden.

Køge KommuneErfaren økonomikonsulent til servicering af Børneudvalget og deres fagområde

Køge Kommune

Kan du lide at arbejde med økonomi og har du lyst til at sætte dit præg på en kommune i vækst, og med en spændende udviklingsdagsorden? Brænder du for at bringe din viden i spil på mange niveauer i organisationen? Så har vi et job med masser af muligheder.

Børne- og Uddannelsesforvaltningen søger en økonomikonsulent, der skal varetage opgaver vedrørende Børneudvalgets fagområde. Stillingen er placeret i forvaltningens Sekretariat, som består af 11 medarbejdere. Du vil møde en arbejdsplads, hvor vi vægter sparring på kryds og tværs højt, samt skabelse i samspil med hinanden, hvor vi kan drage fordel af hinandens kompetencer.

Børne- og Uddannelsesforvaltningen servicere Skoleudvalg og Børneudvalg. Du vil således have en tæt sparringspartner i konsulenten, som varetager lignende opgaver på Skoleudvalgets område.

Køge KommuneHeldagsskolen i Slimminge søger familieterapeut på fuld tid

Køge Kommune

Vi søger en familieterapeut, der med afsæt i en systemisk-narrativ referenceramme vil varetage opgaven som familieterapeut på Slimminge.

Familieterapeuten er i sparring og modtager supervision sammen med vores anden familieterapeut.

Som familieterapeut skal du indgå i et dynamisk behandlingsmiljø, og varetage indsatsen i familier, hvor der skrues op og ned, alt efter hvad der er brug for. Ved indskrivning kan der være hyppigere kontakt, ved længere tids forløb på Slimminge kan der i perioder være tale om mere kontaktvedligeholdende forløb. Familieterapeuten disponerer selvstændigt tiden til forberedelse, planlægning og afholdelse af samtaler og andre terapeutiske interventioner.

Køge KommuneSkovboskolen søger uddannet lærer – til naturfag i udskolingen

Køge Kommune

Veldrevet og højt præsterende skole med et tydeligt læringsdesign og elevmindset søger en naturfaglig lærer – pr. 1.8.21

Vi er en skole, der har et undervisningsdesign med metoder fra True North læringssystem. Vi bruger effektive indlæringsteknikker i et engagerende læringsmiljø – vi har differentieret undervisning og tydelig struktur og klasseledelse, hvor positive relationer er i højsædet.

Vi ønsker en lærer der:
Er visionær, udviklingsorienteret, faglig velfunderet - og kan du brænde for at arbejde med og udvikle skolens elever i forhold til vores positive mindset og udviklende design, resultater og kvalitet – så er det lige noget for dig.

Køge KommuneTimelønnet til Døgnrehabiliteringen

Køge Kommune

Er du uddannet eller ved at uddanne dig inden for det social- og sundhedsfaglige område og har du lyst til at få erfaring med komplekse og varierende plejeopgaver, så har du her muligheden, i alle vagtlag.

Vi er et stort hus, som rummer træning, sundhedsfremme og forebyggelse. Vi har plads til 15 borgere som er på midlertidigt ophold. Borgerne kan både være på aflastningsophold eller genoptræningsophold.

Og hos os får du en

  • En spændende og alsidig arbejdsplads
  • Fagligt dygtige kollegaer, du kan sparre med
  • Et godt læringsmiljø og mulighed for reflektion på daglig basis
  • Mulighed for samarbejde med mange forskellige faggrupper, Fys- og ergoterapeuter, sygeplejersker, sosuassistenter, diætist, visitator m.m.
Køge KommuneSygeplejersker til Døgnrehabiliteringen

Køge Kommune

Er du sygeplejerske og vil du være en del af en arbejdsplads med nogle fantastiske kolleger?

Trives du med et højt patientflow og borgerforløb, der kræver et hurtigt sygeplejefagligt overblik og reflekterede indsatser i samarbejde med personalet og koordineringen med samarbejdspartnere, så er denne stilling lige noget for dig.

Vi er en afdeling, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeut, ergoterapeut, køkkenassistent og forflytningsinstruktør.

I januar 2019 slog vi dørene op til 15 døgnpladser, i et nybygget hus, der blandt andre huser genoptræningsenheden, et daghjem og en sygeplejeklinik. Vi bor yderst centralt – lige overfor Køge station.

2 lærere til Herfølge Skole
Brænder du for projektbaseret læring og tværfagligt samarbejde, så har Herfølge Skole brug for dig!
Køge Kommune, Herfølge
Jobcenter
Indrykket: 
Faglig ambitiøs og reflekterende pædagog søges til 32-34 timer pr. 1. september
Rishøjens børnehus er en mindre integreret institution med plads til 12 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn, fordelt på 3 stuer.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket: 
Klasselærer til Borup Skole
Vi søger en dansk- klasselærer til 8. klasse.
Køge Kommune, Borup
Jobcenter
Indrykket: 
Lærer Borup Skole
Vi søger en naturfagslærer til udskolingen.
Køge Kommune, Borup
Jobcenter
Indrykket: 
Social- og sundhedsassistent med weekendvagt hver 3. uge
Plejeboligerne Boruphøj søger en ny kollega, 30 timer om ugen og weekendvagt hver 3 uge.
Køge Kommune, Borup
Jobcenter
Indrykket: 
Pædagogisk Assistent 30 timer til Solsikken - Køge Kommune
Pædagogassistent / medhjælper på 30 timer pr 1-8-2021.
Køge Kommune, Ejby
Køge Kommune
Indrykket: 
Aftenvagten i Team Ejby søger SOSU hjælper
Brænder du for arbejdet med ældre borgere i deres eget hjem, trives du med en omskiftelig hverdag og vil du være en del af et nyt udekørende teams, hvor der ikke er noget "plejer"?
Køge Kommune, Lille Skensved
Jobcenter
Indrykket: 
Centerboligerne Lerbæk Torv søger social- og sundhedshjælper til aftenvagt
Stillingen er på 24,5 time pr. uge med weekend i i ulige uger.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket: 
Nysgerrig PAU/pædagogmedhjælper søges til Holmebækkens Børnehus
Holmebækkens Børnehus søger pr 1.8 eller hurtigst muligt en PAU/medhjælper på 37 timer ugentligt til vores børnehave.
Køge Kommune, Herfølge
Jobcenter
Indrykket: 
social- og sundhedsassistentelev
Vil du være med til at give Køge Kommunes borgere en god livskvalitet?
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Indrykket: