3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Køge KommuneFormidler til litteratur- og kulturaktiviteter ved KøgeBibliotekerne (deltid)

Køge Kommune

Vil du være med til at udvikle fremtidens litteratur- og kulturarrangementer? Kan du skabe formidling der udfordrer, skaber nysgerrighed og oplevelser? Er du et fagligt stærkt kultur- og litteraturmenneske, der gennem arrangementer kan gøre både den smalle og brede litteratur relevant og aktuel for mange og forskellige målgrupper? Så er det måske dig, vi søger til et vikariat på 1 år ved KøgeBibliotekerne.

KøgeBibliotekerne prioriterer drift og udvikling med værdi for brugerne. Det er derfor vigtigt, at du kan sætte borgerne i centrum og formidle i forhold til borgernes behov – og udfordre borgernes behov.

Stilling indebærer blandt andet

  • Udvikling og afvikling af kultur- og litteraturarrangementer alene og sammen med kolleger og samarbejdspartnere
  • Samarbejde med frivillige og andre aktører på området
Køge KommuneEntusiastisk, energisk og udviklingsorienteret lærer søges til 1. klasse på Højelse Skole

Køge Kommune, Lille Skensved

Ønsker du et tæt og passioneret team-samarbejde som dansklærer i en dejlig 1. klasse med fleksible rammer og moderne didaktik, vil denne stilling være interessant.

Vi drømmer om en engageret lærer til en fast stilling som dansk- og klasselærer i den ene af vores 1. klasser. Vores to 1. klasser er begge meget små, og bygger på et pædagogisk og didaktisk princip om to klasser, ét fællesskab. Således er alle fag parallellagt, og eleverne oplever sig som en del af ét fællesskab med lærerressourcer og lokaler svarende til to klasser. Der er et stærkt teamsamarbejde med passionerede og dygtige kollegaer, som brænder for børnenes trivsel og læring.

Køge KommuneLærer i grundskolens fag til hyggelig mindre skole

Køge Kommune, Tureby

Glade elever og søde og engagerede kolleger venter på dig - på vores hyggelige skole i et nært landsbymiljø med naturen lige uden for døren.

Alkestrupskolen er en mindre folkeskole i Køge Kommune med 100 elever fordelt på 0.-6. klasse med 11 lærere og 7 pædagoger til at løse opgaverne omkring eleverne i hverdagen.

Vi kan tilbyde en stilling på 0,89%, på en velfungerende skole i et trygt og nært miljø, med dygtige og hjælpsomme kollegaer, søde børn og engagerede forældre. En skole, som vægter høj faglighed og et stærkt fællesskab, og hvor der er plads til forskelligheder og udviklingsmuligheder for alle.

Vi tilbyder dig:

  • En hverdag med mangesidede opgaver med glade elever og kolleger
  • God energi i hverdagens arbejde
  • At du ikke kommer til at kede dig