4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

3F 3F søger idérig kollega til events og digitalt indhold

3F, København

Brænder du for at omsætte kreative idéer og indhold til konkrete events, der bliver husket? Kan du sætte en dagsorden? Har du politisk tæft og trives du med at spille en aktiv rolle i udvikling, planlægning og afvikling af medlemsengagerende events og aktiviteter? Events og aktiviteter som lige så vel kan foregå digitalt som fysisk? Så er du måske vores nye kollega i 3F’s Kommunikationsafdeling.

Vi søger en kollega som kan idéudvikle og være tovholder på alt fra politiske konferencer til DM i Skills, Folkemødet på Bornholm, aktivering af Superligasponsoratet og andre loyalitetsskabende aktiviteter for 3F’s medlemmer.

Du får en aktiv koordinerende rolle i alt fra idéudvikling til planlægning, afvikling og evaluering af events og aktiviteter.

3F Erfaren AV-tekniker til vores driftsfunktion

3F, København

Brænder du for den gode service? Er du en dygtig tekniker med kompetence og forståelse inden for opsætning, håndtering og vedligehold af AV-udstyr? Er du initiativrig, kvalitetsbevidst og kan holde mange bolde i luften samtidig? Vægter du samarbejdet med dine kolleger højt? Så er jobbet her måske noget for dig.

Arbejdsopgaverne:

  • Arbejdet består bl.a. i opsætning, fejlfinding, servicering og programmering af eksisterende og fremtidige AV-installationer. Derudover har du:
  • ansvaret for AV-teknikken i forbindelse med møder og konferencer
  • forståelse for det gode samarbejde og kan bidrage til, at I som kolleger spiller hinanden gode

Aften- og weekendarbejde vil kunne forekomme.

3F Dynamisk og erfaren ledelsessekretær

3F, København

Vil du være med til at gøre Danmarks stærkeste fagforening endnu mere markant på bygge- og anlægsområdet? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Hylder du klassiske sekretærdyder som omhyggelighed, struktur, selvstændighed og ansvarlighed? Så er du måske vores nye ledelsessekretær!

Byggegruppen er en af de 6 faglige grupper i 3F, og er med sine ca. 60.000 medlemmer den næststørste medlemsgruppe i 3F.

Opgaverne er mangeartede og sker i tæt samarbejde med den politiske ledelse samt resten af gruppen. Det består bl.a. i:

  • ledelsessekretær for formand og næstformand i Byggegruppen
  • indgå i et lille, stærkt team med vores anden ledelsessekretær om opgaver som fx mødeforberedelse, referatskrivning og opfølgning
3F Randers søger ny medarbejder/kollega til A kassen
3F, SPECIALARBEJDERFORBUNDET I DANMARK, AFD. A, RANDERS, Randers SØ
Jobcenter
Indrykket: