5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HedeDanmark A/S
Servicemedarbejder/SR2-arbejdsleder til anlægsopgaver og grøn pleje

HedeDanmark A/S, Ledøje

Elsker du at arbejde i det fri? Vil du være med til at sikre togdriften på Sjælland i et tæt makkerskab? Så har vi et godt job til dig!

HedeDanmark har mange spændende opgaver ved jernbanen og søger:

HedeDanmark A/S

  • en SR2-arbejdsleder/servicemedarbejder til at varetage jernbanesikkerheden, deltage i mindre anlægs- og vedligeholdsopgaver inden for renhold og grøn pleje
  • og en servicemedarbejder til mindre anlægs- og vedligeholdsopgaver inden for renhold og grøn pleje, som skal være i tæt makkerskab med SR2-arbejdslederen.

Vi søger dig, som vil arbejde med drift, pleje og akut fejlretning omkring kritisk infrastruktur (jernbane) mv. på hele Sjælland.

HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Vi søger å-mænd (m/k) med å-vand i blodet

HedeDanmark A/S, Aalestrup

Elsker du at arbejde i naturen i al slags vejr? Har du erfaring med pleje af naturarealer og vedligehold af vandløb – og vil du være en del af vores stærke team?

I HedeDanmark har vi ordrebøgerne fyldt med opgaver i naturen. Derfor søger vi dig, som brænder for at skabe de bedste betingelser for et varieret dyre og planteliv – og naturen som helhed.

Hos os vil du komme til at arbejde med:

HedeDanmark A/S
  • vedligehold og restaurering af vandløb
  • grødeskæring og manuel træfældning (mulighed for topkapning)
  • fældning med motorsav og slåning med buskrydder
HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Specialarbejder til grøn pleje

HedeDanmark A/S, Kongens Lyngby

Elsker du at arbejde i det fri? Kribler det i fingrene for at komme ud at pleje grønne områder? Og vil du have dygtige kolleger, der hjælper hinanden?

HedeDanmark A/S

I HedeDanmark har vi ordrebøgerne fyldt godt op, og derfor har vi brug for dig, der er 100-meter-mester i grøn pleje og gerne vil skabe de bedste betingelser for dyr og planter i naturen.

Hos os kan du komme til at arbejde med:

  • Grøn pleje af udearealer; slå græs, klippe hæk, pleje buske, få has på ukrudt
  • Renhold af udearealer
  • Køre mindre maskiner
  • Facility service
HedeDanmark A/S
Gem
POULSEN Regionschef til Danmarks førende leverandør af Grøn Service

POULSEN søger for HedeDanmark A/S i Kongens Lyngby, Frederikssund, Sorø og Nykøbing F

Vil du være med til at udvikle og styrke vores bæredygtige pleje af udearealer på tværs af Danmark? Kan du optimere forretningen, driften og forholdet til kunderne hos Danmarks førende leverandør af Grøn Service? Så kan du være den regionschef vi søger til HedeDanmarks Grøn Service, Sjælland.

Som regionschef for Grøn Service, Sjælland hos HedeDanmark får du ansvaret for at sikre balancen mellem tilfredse kunder, sikker drift og maksimal indtjening.

Du bliver kommercielt ansvarlig for både sommer- og vinterdrift i regionen, der dækker Sjælland og øerne og bidrager samtidig til effektivisering og ensretning af HedeDanmarks Grøn Service på tværs af landet.

Stillingen indebærer det overordnede ledelsesansvar for funktionærer og timelønnede på virksomhedens fire lokationer i regionen: Kongens Lyngby, Frederikssund, Sorø og Nykøbing Falster.

HedeDanmark A/S
Brolæggere, struktører og anlægsgartnere

HedeDanmark A/S, Odense

Vi har fået mange spændende belægningsopgaver i ordrebogen. Derfor søger vi flere nye kolleger, der både er fagligt dygtige og trives med ansvar på byggepladsen!

Vi søger dig, der har særlig interesse og kompetencer inden for stendiger og naturstensbelægninger med pigsten, granit og kampesten, da mange af vores opgaver er unikke og kræver særlig ekspertise. Vores kunder er erhvervsvirksomheder, entreprenører, kommuner og offentlige institutioner samt få store private kunder.

HedeDanmark A/S

Du vil blive tilknyttet vores lokale anlægsafdeling i Odense, hvor vi er et ungt team med god energi og et stærkt sammenhold.

HedeDanmark A/S