11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 11 af 11 resultater.
HedeDanmark A/S
Anlægsgartnere, Midt-/Vestsjælland – til sæsonstart 2021

HedeDanmark A/S, Sorø

Kan du lide at arbejde i det fri, og er du god til at pleje grønne områder? Sætter du en ære i at forstå kundens reelle behov og yde enestående kundeservice? Så har vi et godt job her!

HedeDanmark A/S

Du bliver budt velkommen som en del af holdet i vores grøn pleje-afdeling i Sorø. I dag består afdelingen af 8 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på det gode faglige og sociale fællesskab. Med en plads på holdet kommer du til at arbejde i Danmarks største grønne virksomhed.

JOBBET INDEBÆRER BL.A., AT DU:

  • plejer udearealer hos institutioner og større virksomheder i Midt-/Vestsjælland
  • løser andre typer opgaver, som vil variere i forhold til kunder og sæson
HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Sourcing manager til indkøb og afsætning af biomasse til biogas

HedeDanmark A/S, Kolding eller Aarhus

Har du erfaring med indkøb, import, spedition, logistik og afsætning til biogasbranchen? Og er du så fagligt dygtig, at du kan bidrage til videreudvikling af flere og nye produkter i forretningen? Så kan du være den person, vi søger.

HedeDanmark A/S

Hos HedeDanmark oplever vi en vækst i håndtering af organiske restprodukter til biogas og søger derfor en sourcing manager til at understøtte udviklingen. Du skal indkøbe og importere produkter og affald til bæredygtig genanvendelse, forhandle aftaler, udarbejde dokumentation og sikre afsætning.

HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Græspiloter til klipning af boldbaner

HedeDanmark A/S, Odense

Det er snart forår, og græsset gror….I den forbindelse søger HedeDanmark græsklippere til at klippe boldbaner på entreprisen i Odense Kommune.

HedeDanmark A/S

Er du groundsman, entreprenør, landmand eller lignede, har vi jobbet til dig. HedeDanmark har entreprisen med pasning af boldbaner i Odense Kommune, og i den forbindelse søger vi dygtige græspiloter/maskinførere til græsklipningen. Vi har en ambition om at levere en seriøs kvalitetsbevidst ydelse i forhold til denne entreprise.

Du bliver budt velkommen i et lille team for boldbane-entreprisen, som er en del af vores grøn pleje-afdeling i Odense. I Odense udfører HedeDanmark grøn pleje, vintertjeneste og anlægsgartneropgaver for hele området.

HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Koordinator til flistransport

HedeDanmark A/S, Sorø

Har du en energisk og løsningsorienteret profil, og har du flair for at koordinere? Så har vi et spændende og varieret job inden for transport og logistik af biomasse i landets største virksomhed inden for skovbranchen.

HedeDanmark A/S

Du får ansvaret for den primære driftsudførelse af flistransport fra skov til varmeværk og den daglige kommunikation med vognmænd og flishugningsentreprenører i Østdanmark. Du vil i tæt samarbejde med nærmeste leder have løbende dialog med varmeværker og kunder om mængder og leveringsplaner.

"Vi er en stor organisation, hvor jeg har mange kolleger i mit netværk. Samtidig oplever jeg, at vores faste aftaler og projektløsninger inden for skovforvaltning bliver efterspurgt, fordi der er stor tillid til vores rådgivning og maskinløsninger. Den kombination giver mig daglig jobglæde," siger skovfoged Lars Bjerre Hansen.

HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Projektlederassistent – med ambition om mere

HedeDanmark A/S, Smørum

Har du naturforståelse, og kan du omsætte den til drift? Interesserer du dig også for, hvordan et projekt udføres i praksis, og hvilke maskiner der skal bruges? Så har vi et job til dig med ambitioner!

Hos HedeDanmark oplever vi en stigende interesse for infrastruktur inden for skov- og naturpleje. Derfor søger vi en assistent med ambitioner om at blive fagligt dygtig inden for praktisk projektledelse (vi er entreprenører!) og at udvikle ledelsesmæssige kompetencer inden for dette felt.

HedeDanmark A/S

JOBBET INDEBÆRER BL.A., AT DU:

  • indgår i et læringsforløb, hvor vi bygger oven på din eksisterende viden om naturprojekter
  • bliver indført i drift og bevoksningspleje og øvrige opgaver omkring infrastrukturer
HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Skovrejsningsassistent: Vær med til at fremtidssikre miljøet

HedeDanmark A/S, Rønnede

Brænder du for skovrejsning og landskabsplantning? Og vil du være med til at fremtidssikre miljøet? I dette job kan du bidrage til at sikre drikkevandet, biodiversiteten og mindske CO2-udledningen!

HedeDanmark A/S

Vi søger dig, der kan sætte værdien af skovrejsning og landskabsplantning på dagsordenen på Sjælland. Du trives i et varieret job i dialog med kunderne (stat, kommuner og landmænd) ifm. salg og rådgivning om beplantning, med administrativt arbejde – og i dine gummistøvler, når du planlægger og udfører beplantningerne.

Du bliver en del af afdelingen ”Landskab Øst” med reference til skovrejsningskonsulenten. Vi er 17 erfarne kolleger, som byder dig velkommen til et stærkt netværk i en ambitiøs virksomhed, hvor sparring og udvikling af faglige og personlige kompetencer er centralt.

HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Skovarbejder/arborist – jernbane (SR2 arbejdsleder)

HedeDanmark A/S, Smørum

Elsker du at arbejde i det fri? Er du dygtig med en sav og en kratrydder omkring kritisk infrastruktur? Og vil du indgå i et akut stormberedskab? Så har vi et godt job!

HedeDanmark A/S

Vi søger dig, som vil arbejde med drift, træfældning, topkapning og akut fejlretning omkring kritisk infrastruktur (jernbane) mv. på Sjælland og Lolland-Falster. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger. Vores kunder er jernbanen, private virksomheder, forsyninger, kommuner og staten.

DINE OPGAVER VIL VÆRE:

  • grøn pleje af infrastruktur og naturarealer
  • motormanuel træfældning (med mulighed for topkapning), herunder indtrækning og nedfiring
  • fældning fra lift/med kran
HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Medarbejdende formand – skovrejsning og landskabsbeplantning

HedeDanmark A/S, Rønnede, Sorø eller Ledøje

Er du et naturmenneske, som elsker at arbejde i det fri? Og har du erfaring med skovrejsning og landskabsbeplantning? Så har vi et godt job, som du bør overveje at søge!

HedeDanmark A/S

Vi søger en eller flere medarbejdende formænd til skovrejsning og landskabsbeplantning på Sjælland. Du vil arbejde tæt sammen med vores skovrejsningskonsulenter, skovarbejdere og underentreprenører. Vores kunder er bl.a. private lodsejere, virksomheder, forsyninger, fonde, kommuner og staten.

Du bliver en del af ”Landskab Øst” på et af vores driftscentre på Sjælland (Rønnede, Sorø eller Ledøje). Her bliver du budt velkommen til et stærkt netværk i en ambitiøs, landsdækkende virksomhed med kollegial sparring og udvikling af faglige og personlige kompetencer.

HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Medarbejdere til natur- og vandløbspleje

HedeDanmark A/S, Kolding

Er du et naturmenneske, som elsker at arbejde i det fri? Og har du erfaring med vedligeholdelse af vandløb og pleje af naturarealer? Så har vi et godt job, som du bør overveje at søge!HedeDanmark A/S

Vi søger medarbejdere, som vil arbejde med vedligeholdelse af vandløb, pleje af natur og træfældning mv. i Sydjylland. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger. Vores kunder er bl.a. private virksomheder, forsyninger, fonde, kommuner og staten.

Du bliver en del af Landskab Vest med tilknytning til Sydjylland, hvor vi er 2 projektledere og 4 medarbejdere.

HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Anlægsgartnere, København – til sæsonstart 2021

HedeDanmark A/S, Lyngby

Kan du lide at arbejde i det fri, og er du god til at pleje grønne områder? Sætter du en ære i at forstå kundens reelle behov og yde enestående kundeservice? Så har vi et godt job her!

HedeDanmark A/S

I HedeDanmark søger vi flere erfarne anlægsgartnere til vores grøn pleje-afdeling i København. Vi har brug for dig, som både kan tage fat, yde enestående kundeservice og sprede god stemning. Du planlægger selv din arbejdsdag i forhold til kundernes opgaver – og du vil få et tæt samarbejde med dine kolleger.

Du bliver budt velkommen som en del af holdet i vores grøn pleje-afdeling i København. I dag består afdelingen af 18 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på det gode faglige og sociale fællesskab. Med en plads på holdet kommer du til at arbejde i Danmarks største grønne virksomhed.

HedeDanmark A/S
HedeDanmark A/S
Anlægsgartnere, grøn pleje – til sæsonstart 2021

HedeDanmark A/S, Frederikssund

Tør du få jord under neglene? Og kan du lide at arbejde i det fri med pleje af grønne områder? Så har vi et godt job som anlægsgartner hos os i Frederikssund!

HedeDanmark A/S

Velkommen til et stærkt netværk i en ambitiøs, landsdækkende virksomhed, hvor kollegial sparring og udvikling af faglige og personlige kompetencer er centralt! Med en plads på holdet i vores grøn pleje-afdeling i Frederikssund kommer du til at arbejde i Danmarks største grønne virksomhed.

VI TILBYDER DIG:

  • et spændende, varierende og ansvarsfuldt job med gode kolleger
  • job i en professionel virksomhed med god holdånd og trivsel på dagsordenen
  • mulighed for at præge udviklingen i afdelingen, hvor vi løfter i flok
HedeDanmark A/S