2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HKScan Denmark A/SSelvstændig produktionsleder med erfaring indenfor fødevareproduktion

HKScan Denmark A/S, Brovst

HKScan tilbyder et spændende job på vores fabrik i Skovsgård ved Brovst, hvor du kan gøre en forskel sammen med dine 30 motiverede medarbejdere på vores aftenhold.

Du vil stå i spidsen for vores aftenhold, der arbejder på en helt ny stege- og kølelinje, der kører på to skift. Vores aftenhold arbejder 4 dags uger mandag til torsdag i tidsrummet kl.14.30-01.45.

Primære ansvarsområder i jobbet:

  • Arbejdsmiljø og sikkerhed er vores Must Win Battle nr. 1, og vores strategi ”Road to Zero Accident” vil være omdrejningspunkt for din ledelse og dine beslutninger.
  • Du har øje for løbende forbedringer, så vi bliver ”bedre end i går”, når det drejer sig om kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed.
HKScan Denmark A/SMarketingkoordinator til fødevarevirksomhed - barselsvikariat

HKScan Denmark A/S, Aarhus

HKScan er markedsleder i Danmark på kylling og da kylling ikke bare smager godt, men har klare forbrugerfordele med lavt klimaaftryk og bedre sundhed ift. andre kødtyper er kylling i vækst. Derfor står vores virksomhed i en spændende forandringstid med at bygge mere værdi i produkter, brand og kommunikation.

Vores marketingkoordinator går på barsel til sommer og vi har derfor brug for en person, som har de rette faglige og menneskelige kompetencer. Du trives i et hjertevarmt og direkte miljø.

Arbejdsområder:

  • Sikre private label produktflow
  • Understøtte kategorichefen i at supportere den danske og svenske salgsorganisation bl.a. med mødeplanlægning og opsætning af salgspræsentationer i vinduer
  • Få brand indhold til at leve/varetage dialog på Roses digitale kanaler med rådgivning/hjælp fra ekstern expert og sikre brandets digitale fremtoning