3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Andel Holding A/S
Engageret projektingeniør til hovedstationer

Andel Holding A/S, Virum

Den grønne omstilling og den deraf afledte elektrificering af samfundet gør, at elnettet i de nærmeste år står overfor store anlægsinvesteringer. Har du lysten til at arbejde med højspændingsanlæg, og vil du være en del af den grønne udvikling og bidrage til vores spændende rejse, så er det måske dig, vi står og mangler?

Andel Holding A/S

Jobbet indebærer projektarbejde på anlæg fra kontroludstyr til krafttransformatorer, og stillingen kræver, at du spænder bredt fagligt. Vi forventer ikke, at du kan dække alle specialområder fra starten, men det er vigtigt, at du har den nødvendige vilje og evne til at sætte dig ind i teknikområdet.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
SEAS-NVE
Afdelingsleder for driftssystemer til el-distribution

SEAS-NVE, Virum

Brænder du for, at IT-systemer reelt skaber forretningsmæssig værdi og er anvendelige for driften, så har vi brug for dig som leder for afdelingen Driftssystemer. Afdelingen er en del af funktionsområdet El-systemer og sikrer i tæt samarbejde med bl.a. Koncern IT i Andel, at driftssystemerne funktionelt understøtter forretningen.

Dine arbejdsopgaver er at

  • løfte forretningsejerskabet og den fortsatte værdiskabelse af de væsentligste driftssystemer, herunder koordinering og prioritering af de forskellige ønsker om forbedringer
  • sikre procesforbedringsinitiativer omkring overførelse af data mellem vores vigtigste IT-driftssystemer som benyttes på tværs af vores organisation
SEAS-NVE
SEAS-NVE
Projektleder til 10/0,4 kV-elforsyningsprojekter i stor dansk energikoncern

SEAS-NVE, Virum

Vil du være med til at projektere, udbygge og lede kundetilslutnings- og moderniseringsprojekter på 10 kV- og 0,4 kV-niveau, så elkunder sikres et driftssikkert og fremtidssikret elnet?

Så har vi brug for dig som projektleder i vores afdeling for Distributionsprojekter, hvor du vil være ansvarlig for at lede og sikre udførelse af projekter, som fx kan være foranlediget af kunders anmodning om tilslutning til elnettet.

Vi tilbyder dig at blive en del af et dynamisk team, hvor vi lægger vægt på at støtte hinanden, arbejder aktivt med at netværke på tværs af organisationen og deler vores erfaringer med hinanden. Din projektportefølje vil bestå af op til flere projekter, der skal varetages samtidigt, og du vil skulle holde mange bolde i luften på samme tid.

SEAS-NVE