3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Webhelp
Dansktalende Business Developer

Webhelp, Málaga

Hvis du gerne vil kickstarte din salgskarriere på et af vores projekt, så vil vi meget gerne høre fra dig!

Webhelp Nordic

Arbejdsopgaver:

  • Oprettelse af salgsmuligheder for salgsagenterne
  • Identifikation og kvalifikation af potentielle kunder og beslutningstagere i udvalgte virksomheder
  • Leadgenerering for salgsafdelingen (kvalifikation af potentielle kunder, mødebooking, tracking af møder, præsentation af produkt og løsninger)
Webhelp
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelps tekniske kunderservice bliver endnu større - Arbejd hjemmefra!

Webhelp

Webhelp giver dig rammerne for et udfordrende og sjovt job i teknisk support. Vi søger netop dig der brænder for fremragende kundeservice, som kan arbejde selvstændigt og målrettet.

Webhelp Nordic

Som kundeservicerådgiver hos Webhelp i København er du kundernes første kontakt hvis de har spørgsmål eller henvendelser angående deres mobiltelefon, tablet, eller computer, indenfor et af verdens mest innovantive og populære IT-mærker. Du vil dagligt håndtere både lette og mere komplekse sager med forskellige typer kunder, der har brug for netop din ekspertise.

Der er selvstændig og ansvarlig, med interesse for teknologi, som kan lide at arbejde efter fastsatte mål, og der altid stræber efter at yde den bedste kundeservice.

Webhelp