2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Den Sociale Udviklingsfond
Socialfaglig aktivitetsmedarbejder Boas Mentor

Den Sociale Udviklingsfond, København

Socialfaglig aktivitetsmedarbejder søges til nyoprettet enkeltmandstilbud

Enkeltmandstilbuddet etableres under BOAS Mentor som et selvstændigt tilbud for en ung, der er diagnosticeret med autismespektrumforstyrrelse samt følgediagnoser. Der er tale om komplekse problemstillinger og behov for tæt og intensiv støtte/guidning 24/7.

Tilbuddet består af et team af syv topmotiverede kollegaer, som hver besidder relevante kompetencer ift. den unges livssituation.

Som socialfaglig aktivitetsmedarbejder skal du have både faglighed, ro og rummelighed til at navigere i et komplekst og meningsfyldt arbejdsfelt.

Der vil være forholdsvis planlagte vagter – herunder hver anden weekend og dag/aften.

Den Sociale Udviklingsfond
Den Sociale Udviklingsfond
Socialkonsulent Nordsjælland

Den Sociale Udviklingsfond

Brænder du for at gøre en forskel for unge der har det svært? Er du stærk i relationer og dokumentationsarbejde? Kan du kombinere selvledelse med at være en del af et stærkt team? Og har du en solid socialfaglig baggrund med en grunduddannelse på bachelor niveau som f.eks. pædagog, socialrådgiver, ergoterapeut eller psykiatrisk sygeplejerske?

SUF Nordsjællands tilbud henvender sig til unge mellem 16 og 35 år med særlige komplekse psykosociale problemstillinger og som gerne vil bo for sig selv men samtidig har behov for omfattende støtte. De unge tilbydes en af vores bostøttetilbudslejligheder i Hillerød hvor de tilknyttes en eller to faste socialkonsulenter, som de kan modtage støtte fra døgnet rundt.

Som socialkonsulent fungerer du som daglig vejleder for de unge og er koordinerende i den tværfaglige indsats, hvor vi arbejder tæt sammen med den unges netværk, sagsbehandler, behandlere, jobcenter m.m.

Den Sociale Udviklingsfond