18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MT Højgaard A/S
Omhyggelig projekteringsleder

MT Højgaard A/S, Søborg

Drives du af at sikre de rigtige løsninger og skabe grundlaget for solide økonomiske resultater? Er du god til at skabe sammenhæng og fremdrift i store tværfaglige teams med det formål at skabe det bedst mulige projekt for vores kunder? Så er du måske vores nye projekteringsleder i MT Højgaard Danmark.

Projekteringslederen er omdrejningspunktet for koordineringen af projekteringsprocessen og et afgørende bindeled mellem projektering og vores udførende enheder.

Din hverdag foregår i tæt samarbejde med projektchefen og projektlederne, og sammen med projektteamet får du ansvaret for at sikre den mest optimale løsning for det enkelte projekts udformning. Du kommer til at anvende din byggetekniske, økonomiske og lovgivningsmæssige indsigt, således at projektet gennemføres inden for de aftalte økonomiske, tekniske og tidsmæssige rammer.

MT Højgaard A/S
Regnskabschef til MTH Projektudvikling

MT Højgaard A/S, Søborg

Har du lyst til at være en del af et mindre team, som varetager den samlede økonomifunktion for MT Højgaard Projektudvikling A/S? Trives du i et dynamisk miljø med en uformel omgangstone, og har du et solidt regnskabsmæssigt fundament? Så er du måske vores nye regnskabschef.

Som regnskabschef er opgaverne mangeartede, og der vil være gode muligheder for at sætte sit eget præg på processer og løsningsmodeller.

Dine opgaver vil være regnskabsmæssige i både drift og udvikling, hvor du løbende vil blive involveret i ad hoc-opgaver, som kræver høj teknisk kompetence inden for regnskab samt opgaver af mere dagligdags karakter.

MT Højgaard A/S
Medarbejdere til diamantboring- og skæring - Brøndby

MT Højgaard A/S

MT Højgaard Danmark A/S søger medarbejdere til boring og skæring i beton på vores projekter, samt tværgående hjælp til alle vores faggrupper. Har du erfaring med diamantboring og -skæring og kan du tiltræde med kort varsel, så hører vi gerne fra dig.

Du får et job i et kompetent team i en spændende virksomhed, hvor vi har fokus på en god omgangstone, hvor vi spiller hinanden gode i det daglige arbejde. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og et godt og sikkert arbejdsmiljø. Bore-/skæreafdelingen hører under vores Byggeserviceafdeling. Vi arbejder blandt andet med ”Hilti” diamantboremaskiner og vægsave.

I Byggeservice er der højt til loftet og vi har en god omgangstone. Vi er 85 håndværkere – tømrere, murere, betonarbejdere og malere – der udfører små entrepriser, men også små serviceopgaver på hele Sjælland.

MT Højgaard A/S
Tilbudsleder til store anlægsprojekter – Risskov

MT Højgaard A/S

Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på dansk byggeri og infrastruktur? Så er jobbet som tilbudsleder i MT Højgaard Danmarks tilbudsafdeling i Vestdanmark lige noget for dig.

Vi søger en fagligt dygtig og udviklingsorienteret profil til en ny position som tilbudsleder med base i Risskov ved Aarhus. Du får en spændende dagligdag med stor indflydelse på afdelingens tilbudsarbejde og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Stillingen er en projektnær stilling, hvor du primært bruger din tid på eget kalkulations- og tilbudsarbejde samt på større projekter, hvor du skal koordinere og samle flere fagområders bidrag til en samlet tilbudsafgivelse. I den sammenhæng koordinerer du med øvrige sektioner og afdelinger i MT Højgaard Danmark, og du skaber overblik over deadlines og faglig kvalitet i tilbudsprocessen.

MT Højgaard A/S
Malere – Brøndby

MT Højgaard A/S

Vi har travlt i malerafdelingen og søger nu nye entreprisemalere og spartelfolk.

I Byggeservice er der højt til loftet, og vi har en god omgangstone. Vi er 86 håndværkere – tømrere, murere, betonarbejdere og malere – der udfører små serviceopgaver men også små entrepriser på hele Sjælland.

Vi mangler lige nu malere og spartelfolk til vores entrepriseopgaver, hvor du kommer til at gå på faste projekter gennem længere tid.

Projekter er både nybyg og renovering. Arbejdet kræver ikke kørekort.

MT Højgaard A/S
Projektassistent – Søborg

MT Højgaard A/S

Vil du være en del af en virksomhed, som i over 100 år har skabt signifikante bygningsværker i det danske landskab? Kan du organisere og holde overblik? Har du et særligt fokus på godt samarbejde, og vil du bidrage til, at vores projekter kommer godt i mål? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som projektassistent bliver du en central del af teamet på byggepladsen, og din fornemmeste opgave bliver, via din koordinerende rolle, at hjælpe projektteamet med at holde overblik og struktur.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at

 • assistere den projektansvarlige og byggeledelsen med forskellige administrative opgaver, herunder opfølgning på bilagshåndtering, opfølgning på fakturagodkendelser og månedlig fakturering
 • sikre et tæt samarbejde mellem bygherre, rådgiver, kunden, byggeledelsen og håndværkerne
 • kvalitetssikre og dokumentere
MT Højgaard A/S
Seniorprojektchef – Søborg

MT Højgaard A/S

Motiveres du af tværfagligt samarbejde? Har du lysten og evnerne til at gå forrest og motivere dit team til at skabe ekstraordinære resultater? Så er du måske vores nye kollega og seniorprojektchef.

Som seniorprojektchef i Sammenholdet får du det overordnede ansvar for en lokations projektportefølje. Dette indebærer en hverdag med varierende opgaver inden for ledelse af din projektorganisation, økonomi, tilbudssætning og beregning, planlægning, kvalitetsstyring og sikkerhed.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • være ansvarlig for alle projekter tilknyttet din lokation og ledelse af projektmedarbejderne
 • koordinere og samarbejde med øvrige projektmedarbejdere
 • deltage i tilbudsfasen og projekteringsfasen for at opnå optimal pris og rigtige løsninger
Gem
MT Højgaard A/S
Rørlægger – København

MT Højgaard A/S

Vi søger lige nu en rørlægger til flere store projekter i København. Kan du svare ja til nedenstående, så er det måske dig, som vi søger?

 • Du er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt som rørlægger
 • Du har kendskab til forskellige maskiner og har gyldigt kørekort
 • Du kan læse kloaktegninger og afsætte koter

Du bliver en del af et velfungerende anlægssjak med en god omgangstone, ordentlige arbejdsforhold og et sikkert og velfunderet arbejdsmiljø.

MT Højgaard A/S
Landmåler – Søborg

MT Højgaard A/S

Kan du lide at have vekselvirkning i din hverdag? F.eks. at være ude og rådgive blandt kolleger på projekter og så på andre tidspunkter at have tiden og roen til at sidde på kontoret og udarbejde materiale, der skal bruges til at bygge nogle af Danmarks p.t. mest spændende projekter?

I så fald søger vi netop nu en landmåler til vores Jord- og Ledningsafdeling. Du vil få landmåler-kolleger at sparre med og kompetente samarbejdspartnere fra den øvrige del af vores organisation, som du skal hjælpe med at få de rette tegninger på plads og projektet bygget.

Dine primære opgaver vil være:

 • Afsætnings- og indmålingsarbejde ude på byggepladserne
 • Håndtering af digitalt grundlag
 • Teknisk behandling af digitale tegninger og kvalitetssikring af indmålinger
Gem
MT Højgaard A/S
Entrepriseleder/Projektleder – Nuuk

MT Højgaard A/S

Har du lyst til at prøve kræfter med et projekt i udlandet, og synes du, at det kunne være spændende at arbejde i Grønland?

Vi søger nogle dygtige entrepriseledere/projektledere, der kan styre egenproduktion af tømrer, maler, murerarbejde mv. i Nuuk, Grønland. Du kan vælge at være hos os i kortere tid – eller blive en del af teamet og fortsætte med flere entrepriser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Sikre koordinering af byggepladslogistikken, leveranceplanen og udarbejdelse af detail-tidsplaner i tæt samarbejde med underentreprenører.
 • Styring og kontrol af kvalitet af eget og underentreprenørers arbejde.
 • Gå forrest for at sikre et godt samarbejde med kollegaer og underentreprenører.
MT Højgaard Holding
Controller til Koncernøkonomi med fokus på ESG og Bæredygtighed

MT Højgaard Holding, Søborg

Vil du være med til at opbygge MT Højgaard Holding-koncernens ESG- og EU-taksonomi-rapportering samt deltage i Koncernøkonomi’s øvrige opgaver?

Funktionen er nyoprettet, og du vil få en vigtig rolle med implementeringen af ESG- og EU-taksonomi setuppet for controlling-funktionen, som skal understøtte udviklingen af ESG-data og rapporteringssystemet. Du skal medvirke i defineringen og udviklingen af ESG KPI’er (inklusiv EU-taksonomi) for hele organisationen, og du vil komme til at arbejde med en bred vifte af interessenter, især med vores bæredygtighedsteams, HR-organisationer og økonomiafdelinger i hele MT Højgaard Holding-koncernen.

Derudover vil du også komme til at være en del af afdelingens øvrige opgaver, som f.eks. udarbejdelse af kvartals- og årsrapporter og diverse analyse- og controller-opgaver.

MT Højgaard A/S
Arbejdsmiljøkoordinator – Søborg

MT Højgaard A/S

Vores nuværende kollega, Annette, skal videre til andre opgaver i MT Højgaard Danmark, så har du ligesom Annette en ambition om at udvikle det gode og sikre arbejdsmiljø på danske byggepladser, så søger vi netop nu en arbejdsmiljøkoordinator, der skal arbejde i vores Jord- og Ledninger-afdeling.

Du vil komme til at have en del af din hverdag på vores byggepladser rundt om på Sjælland, Lolland og Falster. MT Højgaard Danmark er kendetegnet ved vores klare ambition om at være en sikker arbejdsplads, og du er en vigtig spiller ift. at få dette til fortsat at lykkes. Blandt dine primære opgaver er:

 • med til at sikre vores vision om nul arbejdsulykker
 • udarbejdelse af trafikplaner
 • indhentning af gravetilladelser
Gem
MT Højgaard A/S
Selvstændig og ambitiøs HR-konsulent – Nuuk

MT Højgaard A/S

Har du stærke kompetencer inden for HR, og trives du i et job, hvor opgaverne er forskelligartede, kontaktfladen bred og hvor to dage ikke er ens?

Har du kompetencer og forståelse inden for HR-jura og overenskomster? Har du erfaring med tilrettelæggelse af kompetenceudvikling og uddannelse, herunder også lærlinge? Er du stærk i rekruttering og search af særligt timelønnede og teknikere, så er du måske den nye HR-konsulent, vi søger til den fælles administration for Arssarnerit og MT Højgaard Grønland i Nuuk.

I dit nye job som HR-konsulent hos os bliver din hverdag aldrig kedelig. Det er en meget bred rolle med opgaver både af administrativ og strategisk karakter. Du formår at udvikle nye initiativer, samtidig med at du ved, at der er en hverdag, der skal køre med HR-relaterede opgaver af forskellig karakter.

MT Højgaard A/S
Projektleder Jord, Risskov

MT Højgaard A/S

Trives du med at være ”direktør” for eget skrivebord, og kan du levere projektledelse fra øverste hylde? Trives du med ansvaret for at styre projekter og lede stærke egenproduktionsteams, der leverer nogle af branchens bedste faglige løsninger? Så er det måske dig, der skal lede vores næste anlægsprojekt.

Vi har fortsat en stærk vækst-strategi om at løse flere anlægsprojekter i primært Jylland og Fyn, og vi er parat til at designe jobindhold, så det passer bedst muligt til de krav, du har til et godt arbejdsliv.

Det kan være i form af 100% fokus på projektledelse, men der er alternativt også mulighed for at kombinere det med kalkulationsopgaver.

MT Højgaard A/S
Projektledere - Søborg

MT Højgaard A/S

Motiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebranchen? Så er du måske vores nye kollega og projektleder.

Som projektleder i MT Højgaard Danmark på Sammenholdet får du et job med stort ansvar og mange varierende arbejdsopgaver inden for projekteringsledelse, projektledelse, økonomi, tilbudssætning, planlægning, kvalitetsstyring, sikkerhed og kontakt til kunden.

Dine primære opgaver bliver at:

 • projektlede og herunder at have et økonomisk, kvalitets- og tidsmæssigt ansvar for gennemførelsen af de enkelte entrepriser
 • identificere de væsentligste risici på projektet og iværksætte de nødvendige tiltag
MT Højgaard A/S
Kalkulatør til Jord - Jylland

MT Højgaard A/S

Torben er god til at regne den ud, men vi kan sagtens bruge endnu en god kalkulatør til vores Jordafdeling i MT Højgaard Danmark. Der er godt gang i spændende anlægsprojekter rundt om i Jylland/Fyn, og hvis du har lyst til og erfaring med at lave kalkulationer inden for Jordområdet, og derudover være med til at præge den retning vores afdeling skal udvikle sig i retning af, så vil vi gerne høre fra dig.

Vi ønsker at skabe et relevant job for dig som vores nye kalkulatør. Det betyder også, at du vil kunne få indflydelse på, hvordan jobindholdet kan sammensættes; herunder eventuelt en del projektleder-opgaver, hvis du ønsker en vekselvirkning i din hverdag. I forhold til kalkulationsdelen vil opgaverne primært bestå af:

 • Kalkulere jord/kloak- og belægnings opgaver
 • Indhente tilbud ved underentreprenører og leverandører
 • Mængdeudtag ud fra tegninger og besigtigelse af det område på byggepladsen man skal arbejde
MT Højgaard A/S
Formand til Jord, Risskov

MT Højgaard A/S

Er du god til at planlægge og eksekvere, og har du erfaring med at få kolleger til at arbejde sammen med dig om at lykkes? Vi er i fuld gang med at udvide vores Jord-afdeling yderligere i MT Højgaard Danmark, og søger endnu en formand, der kan hjælpe med at komme i mål med de mange projekter, vi har i gang rundt om i primært Jylland.

Du kommer til at stå for større og mindre anlægsprojekter, som vi ofte løser sammen med vores øvrige kolleger fra Anlægssektionen i MT Højgaard Danmark. Du vil få indflydelse på de projekter, vi byder på, og vil have ansvaret for daglig styring på byggepladsen, herunder:

 • Bestilling af materiale
 • Planlægge produktion i samarbejde med øvrig (projekt)ledelse
 • Håndtere daglig ledelse af danske timelønnede
MT Højgaard A/S
Indkøbsassistent elev til MT Højgaard International - Søborg

MT Højgaard A/S, Søborg

Har du lyst til at lære, hvordan man forhandler med leverandører og får den helt rigtige pris? Og er du nysgerrig og klar på at arbejde i en organisation, hvor ikke to dage er ens? Så er det måske dig vi søger, som vores nye indkøbsassistentelev.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Rådgivning af interne kunder/brugere ift. transport og logistik.
 • Sammenligning af indkommende tilbud samt identificering af billigste priser.
 • Koordinering og registrering af de daglige indkøb fra byggepladser/kontorer.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer, løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst. Derudover forventer vi, at du vil læse videre på merkonomfag/akademivalgfag som aftenundervisning uden for din normale arbejdstid hos os. Uddannelse samt bøger til forløbene bliver betalt af os.