10 job matcher din søgning 10 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MT Højgaard A/S

Anlægsgartner til fjernvarmeprojekt i Gladsaxe

MT Højgaard Danmark er med til at sikre den grønne omstilling i Gladsaxe Kommune, og i den forbindelse har vi brug for en eller flere dygtige hænder, som skal være med til at sikre, at vi kommer godt i mål.

Vi lægger stor vægt på, at vi har en dagligdag i et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel, og hvor alle spiller en vigtig rolle ved arbejdets udførsel. Vi er et engageret team, og vi går op i, at vi har det sjovt, når vi er på arbejde

MT Højgaard A/S

Håndværkere til anlægsarbejde

Indenfor forretningsområdet ’Anlæg’ søger vi lige nu efter flere dygtige håndværkere, som kan være med til at få os i mål med vores projekter i Vestdanmark.

Vi tilbyder

  • En varierende dagligdag
  • Fastansættelse og løn efter kvalifikationer
  • Tiltrædelse snarest

Vi lægger stor vægt på, at vi har en dagligdag i et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel, og hvor alle spiller en vigtig rolle ved arbejdets udførsel. Vi er et engageret team, og vi går op i, at vi har det sjovt, når vi er på arbejde.

MT Højgaard A/S

Anlægsstruktørlærlinge til Jord og Ledninger

Vil du være med til at gøre klar til fremtidens store infrastruktur-projekter?

Hos MT Højgaard Danmark lærer du, at faglighed og fællesskab ligger i vores DNA. Samarbejde er vores kerneværdi nummer et, og det bliver derfor en vigtig del af din hverdag. Vi vil klæde dig på med grundig viden om kloakanlæg og du får mulighed for at forme den grønne omstilling.

MT Højgaard A/S

Tilbudsberegner - Vil du være med til at vinde de bedste tilbud på Sjælland for MT Højgaard Danmark?

Søborg

Du bliver del af vores tilbudsteam der, ligesom dig, drives af præcision, omhu og vindermentalitet.

Vi har masser af inspirerende og komplekse opgaver, som du bliver en del af, og dine kolleger er både ambitiøse og kompetente.

Derudover er der rig mulighed for at blive videreuddannet og udvikle dig fagligt med udgangspunkt i din egen personlige udviklingsplan.

MT Højgaard A/S

Sr HR Business Partner, der vil arbejde med Ledelse og Samarbejde ”i felten”

Søborg

Sammen med dine 2 partnerkolleger inden for Ledelse og Samarbejde, kommer du til at levere support ift. opgaver med ledelse, samarbejde og projektkultur i og omkring vores bygge- og anlægs projekter. Du får et bagland med 13 kolleger i HR.

Du vil blive tilkoblet en række bygge-/anlægsprojekter og de (fag)ledere, der sikrer personale til projekterne.

MT Højgaard A/S

Fjernvarmefolk til grøn omstilling i Gladsaxe

MT Højgaard Danmark skal være med til at sikre den grønne omstilling i Gladsaxe Kommune.

Vi søger følgende medarbejdere

  • Spunsfolk
  • Gravesjak
  • Arbejdsmænd

Vi lægger stor vægt på, at vi har en dagligdag i et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel, og hvor alle spiller en vigtig rolle ved arbejdets udførelse.

MT Højgaard A/S

Projektleder til Råhus og Beton i Risskov

Som projektleder i vores beton- og råhusafdeling kommer du til at stå i spidsen for nogle af vores spændende opgaver.

I øjeblikket søger vi specifikt en erfaren projektleder til vores projekt DSB’s nye værksteder i Brabrand. Her vil du stå i spidsen for vores egenproduktion beton både in-situ og elementmontage/-indkøb.

Du får ansvaret for at drive dit projekthold og sørge for, I kommer i mål med samarbejdet i fokus.

MT Højgaard A/S

Jack-up fører søges til vandbygningsarbejder

Til vores Vandbygningsafdeling søger vi en jack-up fører til en nyindkøbt jack-up, som forventes leveret inden for de næste måneder.

Du bliver en del af afdelingen Vandbygning, som er et engageret team, der arbejder i hele Danmark.

Vi lægger stor vægt på, at vi har en dagligdag i et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel, og hvor alle spiller en vigtig rolle ved arbejdets udførelse.

MT Højgaard A/S

Kontorelev til Projekt Nordhavnstunnelen i København

Har du mod på at få støv på dine sikkerhedssko? Og kan du se dig selv være en del af et team, hvor du får udviklet dine kompetencer indenfor administration, alt imens du er en vigtig bidragsyder til, at vi når i mål til tiden? Så kan det være dig, vi søger som kontorelev til vores byggeri af ”Nordhavnstunnellen”.

Vi har travlt på projektet, og du vil sammen med vores kontorassistenter få ansvar for, at alt administrativt omkring byggeriet kører optimalt. Med respekt for de kompetencer, du kommer med, vil du i løbet af din elevtid få bygget mere og mere på, og du vil inden for kort tid få ansvar for flere faste opgaver.

MT Højgaard A/S

Leder til Commissioning i København

Søborg

Kan du få mennesker og komplekse systemer til at spille sammen, når du bringer din tekniske viden på banen?

Som commissioningleder er du ansvarlig for at lede og koordinere alle commissioning aktiviteter i forbindelse med vores projekter på Sjælland.

Du arbejder tæt sammen med projektteams, kunder, underentreprenører og leverandører for at sikre en effektiv og vellykket gennemførelse af projekterne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV