7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
MT Højgaard A/S
Projekteringschef - Søborg

MT Højgaard A/S

Drives du af at sikre de rigtige løsninger og skabe grundlaget for solide økonomiske resultater? Er du god til at skabe sammenhænge og fremdrift i store tværfaglige teams, med det formål at få skabt det bedst mulige projekt for vores kunder?

Sammen med projektteamet får du ansvaret for det enkelte projekts udformning. Du anvender din brede byggetekniske, økonomiske og lovgivningsmæssige indsigt for at sikre, at projekteringen forløber inden for de aftalte økonomiske, tekniske og tidsmæssige rammer. Samtidig har du fokus på, at løsningerne er optimale i forhold til udførelsesmetode, tid, miljø og arbejdsmiljø.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • udarbejde projekteringstidsplaner og beslutningsplaner samt at sikre, at disse følges
 • udforme projekteringsstrategier og indgå rådgiveraftaler
 • styre en projekteringsproces, så leverancer sker i henhold til aftalte tidsplaner og inden for den aftalte økonomi
MT Højgaard A/S
Studentermedhjælper til Lønteam - Søborg

MT Højgaard A/S, Søborg

Vi søger en studentermedhjælper til at hjælpe os med forefaldende arbejde i lønteamet. Vi er p.t. i en brydningstid, hvor mange nye systemer implementeres og integreres, og vi har behov for at få skabt en høj datakvalitet, som dine kollegaer kan arbejde videre med.

Du bliver en del af MT Højgaards lønteam, som består af 6 kompetente kollegaer, der håndterer lønninger for alle ansatte i både MT Højgaard samt dattervirksomheden Ajos.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Dataanalyse af udtræk fra forskellige systemer
 • Opfølgning på tidsregistrering
 • Forefaldende kontorarbejde
MT Højgaard A/S
Rørlægger - Odense

MT Højgaard A/S

Til stort projekt i Odense søger vi lige nu en medarbejder med rørlægger certifikat.

Du skal være mødestabil og kunne arbejde selvstændigt. Du vil komme til at indgå i et jord- og kloakteam på pt. 10 mand.

Hvis ovenstående lyder interessant, er du velkommen til at kontakte Formand Tonni Andersen på mobil 2270 7068.

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi, og vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk.

MT Højgaard A/S
Senior Financial Controller - Søborg

MT Højgaard A/S, Søborg

Har du lyst til at være en del af et team, som varetager den samlede økonomifunktion for MT Højgaard Projektudvikling. Trives du i et dynamisk miljø med en uformel omgangstone, og har du et solidt regnskabsmæssigt fundament? Så er du måske vores nye Senior Financial Controller.

Du vil indgå i tæt samarbejde med resten af forretningen, og organisatorisk kommer du til at arbejde i MT Højgaard Projektudvikling med reference til økonomichefen. Arbejdsstedet bliver hovedkontoret i Søborg, København.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • at være vores ekspert på regnskabsmæssige, momsmæssige og skattemæssige problemstillinger.
 • at skabe struktur, drive, udvikle og udfordre processer i regnskabsfunktionen, samt udarbejde standarder mv.
 • periodelukning herunder udarbejdelse og kontrol af afstemninger samt rapportering.
MT Højgaard A/S
Ingeniør- og konstruktørpraktikanter - Nordatlanten

MT Højgaard A/S

Skal du i praktik til efterårs semestret 2020 – og har du lyst til at blive udsendt til enten Færøerne eller Grønland i 100 arbejdsdage, så læs mere her.

Som praktikant i vores Division Nordatlanten i MT Højgaard A/S vil du blive tilknyttet et af vores spændende projekter enten på Færøerne eller i Grønland. Du vil indgå i byggeteamet, og du vil have din daglige gang på byggepladsen. Du får et indblik i de mange forskellige varierede opgaver, der foregår på en byggeplads, og du vil få ansvar fra første dag.

Dine primære arbejdsopgaver som praktikant bliver:

 • Byggeledelse i forbindelse med vores egenproduktion
 • Planlægning og styring af tid og økonomi
 • Kvalitetsstyring og dokumenthåndtering
MT Højgaard A/S
Produktionschef - Risskov

MT Højgaard A/S

Vil du bidrage til at skabe Vestdanmarks mest spændende råhusprojekter? Har du evnerne og talentet til at gå forrest og motivere dit team til at skabe ekstraordinære resultater? Så er du muligvis vores nye produktionschef i Afdelingen Råhus og Beton.

Som produktionschef har du det overordnede ansvar for egne projekter og eget projektteam. Din faglighed skal styrke og udbygge bredden af de kompetencer, som allerede er i afdelingen, og du får muligheden for at deltage i alle projektfaser - lige fra idéstadie til tilbud og udførelse til og med aflevering.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • tage ansvar for hele råhusentreprisen, hvilket omfatter egenproduktionsopgaver, planlægning, styring og byggepladsledelse, enten selvstændige entrepriser eller i tæt samarbejde med øvrige enheder i MT Højgaard
 • løbende opfølgning på og ansvar for projektøkonomien
MT Højgaard A/S
Struktører og Betonarbejdere - Nuuk

MT Højgaard A/S

Vi opfører flere større projekter i Nuuk og søger i den forbindelse medarbejdere til udførelse af in-situ betonarbejde og elementmontage.

Har du lyst til at prøve kræfter med et projekt i udlandet og synes du, at det kunne være spændende at være i Grønland med dets mange muligheder, er det nu du skal slå til. Nuuk har, som Grønlands hovedstad, meget at byde på hvad angår fritidsaktiviteter, både i form af kultur, sports- og naturoplevelser.

Opgaverne varierer inden for følgende områder:

 • Jernbinding
 • Væg- og dækforskalling
 • Betonstøbning