5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Securitas A/S
Søger du et studiejob? Securitas søger receptionistflyvere på deltid til hovedstadsområdet

Securitas A/S

Som receptionistflyver i Securitas, skaber du hver dag tryghed for vores kunder ude i de københavnske receptioner. Du får stor frihed til at jonglere studietimerne ved siden af jobbet, samtidig med, at du i sommerperioden kan få en masse timer.

Arbejdstiden er primært mandag til fredag i tidsrummet 07-18, og der vil også være mulighed for weekendarbejde samt aftenvagter.

Som receptionistflyver er du den første kunderne møder, det er dig, som skaber det gode indtryk og får gæsterne til at føle sig velkommen. Du står for kundekontakten, og har altid øje for det høje serviceniveau, der skaber tryghed for kunderne.

Securitas A/S
Securitas A/S
Securitas søger teamleder til reception & services i Storkøbenhavn

Securitas A/S

Er du på udkig efter dit næste lederjob? Et job, hvor du kan være noget for dine medarbejdere. For du er, hvor det sker, når de har brug for motivation, et grin eller udvikling. Så er du måske vores næste teamleder i receptionsafdelingen?

Som teamleder får du ansvaret for dine egne kunder og medarbejdergruppe, hvor du skal sikre medarbejdernes præsentation stemmer overens med kundens og Securitas’ forventninger. Det er nemlig dig, som er kundens nærmeste kontaktperson i det daglige. Dig og dit team sikrer et højt niveau af sikkerhed og service for kunden og deres kunder.

I Securitas mærker du et stærkt sammenhold med professionelle, søde og servicemindede kollegaer. Dit nære team er dedikeret og engageret og sammen giver i et venligt og professionelt førstehåndsindtryk.

Securitas A/S
Securitas A/S
Driftsleder søges til Danmarks mest tryghedsskabende virksomhed

Securitas A/S, Fredercia

Drømmer du om et job, hvor du bliver positivt udfordret, får ansvar, og hvor din tilstedeværelse er med til at gøre en forskel for andre? Så er du måske vores kommende fastvagt driftsleder for vores kunde i Fredericia.

Vi har brug for en driftsleder til at varetage det overordnede driftsansvar for vores kunde placeret i Fredericia Som driftsleder skal du have fokus på sikkerheden, kvalitetssikring, kundeservice og levering af resultater. Det indebærer at løse en række sikkerheds- og koordineringsopgaver for vores kunder samt tage del i diverse kundemøder.

Som driftsleder er dine to primære opgave at sikre høj kvalitet i leverancen hos kunden samt at yde nærværende ledelse for din medarbejdergruppe.

Securitas A/S
Servicemedarbejder søges til Securitas
Vi søger en servicemedarbejder til ansættelse hurtigst muligt.
SECURITAS A/S, Esbjerg
Jobcenter
Indrykket: 
Vi søger en supervisor til Bruuns Galleri i Aarhus
Kunne du tænke dig et job, hvor du bliver positivt udfordret, får medansvar, og hvor din tilstedeværelse er med til at gøre en forskel for andre?
SECURITAS A/S, Aarhus C
Jobcenter
Indrykket: