23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
G4S Security Services A/S
Installationstekniker (Montør) til G4S Security Services A/S

G4S Security Services A/S, Aalborg/Århus

Er du uddannet elektriker og kunne du tænke dig at installere moderne sikkerhedsløsninger hos vores erhvervskunder? Så er du måske vores nye kollega i Aalborg/Århus-området

Du får en alsidig stilling, hvor du bliver en del af et velfungerende team af dygtige kolleger som alle sætter en ære i, at give vores kunder en god oplevelse. Du bliver ansvarlig for installation og udvidelse af AIA/ADK/TVO/ABA anlæg hos vores erhvervskunder og kan fra tid til anden komme i berøring med andre dele af G4S´produktpalette

Du kan lide at arbejde selvstændigt og du værdsætter, at du selv har indflydelse på planlægningen af din dag, hvor det falder dig helt naturligt, at få kunden til at føle sig i centrum.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
Selvstændig og serviceminded kundeservicemedarbejder til G4S

G4S Security Services A/S, Albertslund

Til vores kundeserviceafdeling, på hovedkontoret i Albertslund, søges en selvstændig og engageret kollega, der brænder for at levere gode kundeserviceoplevelser.

Vores kunders henvendelser spænder bredt fra rådgivning indenfor fakturaspørgsmål og kontraktlige forespørgsler til spørgsmål inden for sikkerhed og lettere tekniske spørgsmål.

Det er afgørende, at du har erfaring med kundebehandling over telefon og e-mail, samt at du trives med at have kundekontakt. Du skal kunne holde humøret højt i en tempofyldt hverdag, hvor den gode kundeoplevelse, men også sammenhold og godt samarbejde er i højsædet. Vores arbejdstid pt. er mandag til torsdag 8.00-16.00 og fredag 8.00-15.30.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S
Sikkerhedsmedarbejdere til G4S Security Services - Horsens

G4S Security Services A/S

Til kunde i Horsens, søger vi efter et antal nye kollegaer, til ansættelse i vores afdeling for Care & Justice.

Der er tale om stillinger på 120-timers deltid, hvoraf mindst halvdelen af vagterne er aftenvagter i tidsrummet 1300-2100 på et bo- og behandlingstilbud i Horsens. Øvrige vagter er baseret på tilkaldebasis, til opgaver indenfor det psykiatriske felt i Århus, Randers og Herning.

Det er af afgørende betydning at du arbejder deeskalerende, er rummelig og fordomsfri. Du besidder god situationsfornemmelse, udviser stor empati, samt optræder modent og venligt, og har gode samarbejdsevner. For at virke i jobbet som sikkerhedsmedarbejder, er det vigtigt at du er i god fysisk form.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S
G4S søger Sikkerhedsvagter til varierende opgaver, deltid

G4S Security Services A/S, Storkøbenhavn og øvrige Sjælland

Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job som Sikkerhedsvagt hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed

Opgaverne kan være mangeartede, meget varierede og vagterne kan være placeret på alle tider af døgnet, i Storkøbenhavn og øvrige Sjælland.. Der er tale om deltidsstillinger på 50 eller 120 timer pr. måned med mulighed for ekstra timer op til fuldtid

Arbejdsopgaver
Adgangskontrol, fastvagt, observationer, runderinger, sikkerhed på jobcentre, bosteder, offentlige bygninger, kontrol på byggepladser, sikkerhed ved events, svind forebyggelse og tilsvarende.

Du er fleksibel og har lyst til at påtage dig sikkerheds-opgaver af forskellig karakter og på forskellige lokationer. Du går til dine opgaver med godt humør og professionalisme og har lyst til at yde en høj service overfor vores kunder.
G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
Ambitiøs og dygtig mødebooker til erhvervsmarkedet hos G4S

G4S Security Services A/S, Albertslund

Er du en dygtig mødebooker , og vil du være en del af vækstrejsen hos en af Danmarks største virksomheder?

Som mødebooker på erhvervssegmentet, indgår du i vores stærke salgsteam på hovedkontoret i Albertslund. Du vil få ansvaret for mødebooking til 2-3 sikringskonsulenter, hvor du blandt andet koordinerer og medvirker til at kvalificere kundetyper med sikkerhedsbehov som vi kan løse.

Du har fremragende kommunikative evner, er veltalende og direkte og formår, at skabe relationer gennem telefonen. Derudover er du yderst målrettet med stort drive og en naturlig vindermentalitet.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S Security Services A/S
Sælger til Small Business Solutions hos G4S, SyddanmarkIntroduction text:

G4S Security Services A/S

Er du et konkurrencemenneske med stort drive, der drømmer om at lægge et ekstra lag på dine kompetencer?

Salg af sikkerhedsløsninger som bl.a. alarm & overvågning til små og mellemstore virksomheder på baggrund af kanvas, bookede møder og leadgenerering. Du får et tæt samarbejde med din mødebooker, og din opbygning samt pleje af netværk/relationer til erhvervslivet er vigtig.

Hvem er du?

 • Konkurrencemenneske med stor vindermentalitet.
 • Brænder for opsøgende salg og er i denne disciplin blandt de bedste på markedet.
 • Selvmotiverende med stort fokus på egne muligheder.
G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
G4S søger studentermedhjælp til Indkøbsafdelingen

G4S Security Services A/S, Albertslund

Drømmer du om et spændende studenterjob i en lille indkøbsafdeling og er du godt i gang med din uddannelse , gerne inden for det kommercielle, IT eller logistik, så er dette studiejob en dag om ugen, måske noget for dig?

Vi samarbejder med Corporate Procurement i London, anvender de nyeste værktøjer, og indgår strategiske leverandøraftaler. Hos os får du selvstændige opgaver og stor tillid og dine opgaver omfatter primært

 • Registrering af kontrakter og dokumentation i I-tops system.
 • Frembringe og analysere vores leverandør spend liste
 • Udarbejde rapporter vedr. besparelser vha. Provalido system.
G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
G4S søger skarp driftsplanlægger til vores serviceafdeling på hovedkontoret

G4S Security Services A/S, Albertslund

I tæt samarbejde med servicelederen og 25-30 montører, får du en alsidig stilling, hvor du selvstændigt strukturerer og planlægger såvel dine egne som montørernes arbejdsopgaver.

Der er i stillingen en meget bred kontaktflade såvel internt som eksternt, herunder kontakt til kunder, montører og interne medarbejdere, og det er derfor helt afgørende, at du er klar i din kommunikation og til enhver tid yder en er imødekommende og venlig service.

Den ideelle kandidat har et veludviklet ”koordineringsgen” og formår i kraft af stærke administrative kompetencer at skabe overblik og struktur i en travl hverdag.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
Kvikke hoveder med overblik søges til kontrolcentralen hos G4S i Århus

G4S Security Services A/S

Er du serviceminded, har teknisk flair og vil du være med til at skabe tryghed for vores kunder, så er du måske en af vores nye medarbejdere på landets mest moderne kontrolcentral.

Vores kontrolcentral i Århus overvåger mere end 125.000 kunders alarmanlæg og er bemandet 24/7. Udover overvågning af tyverianlæg, er G4S ligeledes engageret i person- og videoovervågning samt sporing af biler.

De får medansvaret for at disponere opgaver ud til vores vægtere og montører i et landsdækkende beredskab. Det er dig, der har dialogen med kunde, politi og sikkerhedsvagten i tilfælde af indbrud. Hvis der opstår fejl på kundens alarm, sørger du for at bestille en tekniker, ligesom du hjælper kunden med at afstille alarmen.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
Teamleder til patrulje, fast- og temp. vagt

G4S Security Services A/S

Til vores Afdeling for patrulje, fast- og temp. vagt søger vi en Teamleder til Syd og Sønderjylland samt Fyn.

Med udgangspunkt fra vores kontor i Kolding og på Fyn, vil du få det personalemæssige ledelsesansvar for en række medarbejdere med tilknytning til vores kunder i området.

Vi har brug for en loyal og ansvarsfuld kollega, med et udpræget talent for struktur og overblik. Du er smilende, positiv og kommunikerer ubesværet og direkte med alle typer mennesker.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S Security Services A/S
Professional Security Site Manager, G4S client in Foulum, Viborg

G4S Security Services A/S

On behalf of an US based client, you will manage the resources and work processes cost effectively and efficiently to ensure that the contractual obligations at the client are achieved and/or exceeded.

The Site Manager position is extremely interesting, independent and you will be the ambassador for establishing and maintaining a strong credibility and integration to the client. You will be the primary point of contact to the client´s global security organization and you will continuously contribute to the development, enhancement, safety, security and improvement of the client employees, buildings and G4S security staff.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S
G4S søger Sikkerhedsmedarbejder til Psykiatrien

G4S Security Services A/S

Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed - G4S Security Services.

Til vores kunder primært i Hovedstadsområdet og Region Sjælland (Slagelse, Roskilde og Vordingborg) søger vi flere nye kollegaer til at indgå i vores faste teams af sikkerhedsmedarbejdere. Der er tale om krævende stillinger med vagter på alle tider af døgnet.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med personalet på stedet og indtræder i en assisterende funktion, som understøtter dagligdagen for både patienter og personale, samt er medvirkende til at opretholde et sikkert og trygt miljø for både patienter og personalet.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
Elektriker til sjælden ledig stilling i Serviceafdelingen hos G4S, Albertslund

G4S Security Services A/S

Vi søger en servicetekniker til vores velfungerende team af dygtige servicemontører, hvor du vil blive en del af en harmonisk og stabil teknikergruppe.

Her er der plads til ALLE - både dig som er nyuddannet og dig med stor erfaring som blot søger nye udfordringer. - Vi tilretter oplæringsforløbet ud fra dit behov og kompetence.

I Serviceafdelingen er vi en gruppe tekniker og specielister på 65 mand. Vi mangler DIG som vores nye kollega, du vil blive en del af et teknikergruppe, hvor erfarings niveauet spænder fra 1 - 40 år.

I vores afdelingen er vi specialister inden for alt fra små erhvervsanlæg til helt store kompliceret anlæg hvor både AIA, ADK, TVO og smoke anlæg kan være integreret.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
G4S søger selvstændig regnskabsassistent

G4S Security Services A/S, Albertslund

Er du god til tal, kvalitetsbevidst og udpræget serviceminded? Så er du måske vores nye kollega i debitorafdeling på hovedkontoret i Albertslund.

Du får en alsidig stilling, i en stor og spændende virksomhed, hvor du sammen med dit team får mulighed for selv at planlægge og prioriterer dine arbejdsopgaver.

Du vil opleve, at der fra lederens side udvises stor grad af frihed og tillid til selvstændig løsning af jeres opgaver og det forventes, at du trives med en del udadvendt kontakt og en til tider hektisk hverdag.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S Security Services A/S
Elektrikerlærlinge til G4S Security Services A/S, Jylland /Fyn

G4S Security Services A/S

Til spændende uddannelse som elektriker, søger vi lige nu lærlinge til Jylland & Fyn.

Du får en spændende og specialiseret uddannelse som elektriker i landets største sikkerhedsvirksomhed. Vi lægger vægt på, at vores lærlinge får en god uddannelse med et højt fagligt niveau. Det er derfor afgørende, at du, som lærling i G4S, tager initiativ, er nysgerrig og til enhver tid optræder med høj troværdighed og serviceminded adfærd.

Uddannelsen som elektriker, med speciale i Sikringsanlæg og IT-netværk, varer i alt 4 år med en kombination af skole og praktik. I det praktiske forløb hos G4S vil du få berøring med et bredt udsnit af sikrings- og overvågningssystemer, ligesom du vil stifte bekendtskab med mange andre aspekter af tekniske installationer i bygninger.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S Security Services A/S
Elektrikerlærlinge til G4S Security Services A/S, København/Sjælland

G4S Security Services A/S

Til spændende uddannelse som elektriker, søger vi lige nu lærlinge til Københavnsområdet og Sjælland

Du får en spændende og specialiseret uddannelse som elektriker i landets største sikkerhedsvirksomhed. Vi lægger vægt på, at vores lærlinge får en god uddannelse med et højt fagligt niveau.

Uddannelsen som elektriker, med speciale i Sikringsanlæg og IT-netværk, varer i alt 4 år med en kombination af skole og praktik. I det praktiske forløb hos G4S vil du få berøring med et bredt udsnit af sikrings- og overvågningssystemer, ligesom du vil stifte bekendtskab med mange andre aspekter af tekniske installationer i bygninger.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S Security Services A/S
Receptionsvagt til G4S Security Services, København

G4S Security Services A/S

Er du serviceminded, udadvendt og god til teamarbejde? Så er du måske vores nye sikkerhedsvagt.

Til vores faste kunde, søger vi flere nye kollegaer til et fast team af sikkerhedsvagter, der sammen skal medvirke til at opretholde et højt service og sikkerhedsniveau for vores kunde i hjertet af København.

Vagtfunktionen har en stor præventiv effekt og det er derfor vigtigt, at du er yderst årvågen og er i god fysisk form.

Du skal kunne lide at arbejde som del af et team med det eksisterende vagthold. Du skal være glad og smilende og give husets gæster en god velkomst så servicegenet skal være veludviklet.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S
G4S søger Telesælger/Kunderådgiver til vores Kundefastholdelseteam – er det dig?

G4S Security Services A/S, Albertslund

Et stærkt teamsammenhold med plads til selvstændighed

Vores Kundefastholdelsesafdeling er i konstant udvikling og derfor får du hos os mulighed for at sætte dit præg på den retning vi går i. Vi arbejder ud fra sparring, fleksibilitet og godt humør.

Du får hos os:

 • Ansvaret for kunderne
 • Godt kollegialt sammenhold
 • God grundløn + provision
 • HK-forhandlet overenskomst og vilkår
 • Stabile arbejdstider med fleksibilitet
 • Pensionsordning
G4S Security Services A/S
Gem
G4S søger Sikkerhedsvagter til varierende opgaver, deltid
Opgaverne kan være mangeartede, meget varierede og vagterne kan være placeret på alle tider af døgnet, i Storkøbenhavn og øvrige Sjælland.
G4S, Storkøbenhavn
G4S
Indrykket:
Gem
Sikkerhedsmedarbejdere til G4S Security Services - Horsens
Til kunde i Horsens, søger vi efter et antal nye kollegaer, til ansættelse i vores afdeling for Care & Justice.
G4S, Horsens
G4S
Indrykket: