5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
G4S Security Services A/S

G4S søger Trafikassistenter til afløsning på Betalingsanlægget ved Storebæltsbroen

Korsør

Dine opgaver bliver information og servicering af kunder samt medvirke til smidig trafikafvikling i betalingsanlægget. Vi sørger for en grundig oplæring, så du er klar til mødet med kunderne.

Betalingsanlægget ved Storebæltsbroen er døgnbemandet, men som afløser vil dine arbejdstider primært ligge mellem 05:30 - 20:00. Du skal være indstillet på at arbejde både på hverdage og i weekender samt helligdage.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S Security Services A/S

G4S søger Trafikcenter Manager til Vejdirektoratet, København

Hos os får du et lederjob, hvor din indsats bliver værdsat, hvor der arbejdes målrettet mod resultaterne, og hvor dine medarbejdere er top engagerede.

Vi søger en stærk lederprofil med erfaring i forandringsledelse. Du er skarp kommunikativt og du vil få en helt central rolle i forbindelse med udviklingen af Trafikcentret og vores supervisorfunktion. I det der er tale om en helt ny rolle, vil der være rig mulighed for selv at forme en del af indholdet.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S Security Services A/S

Selvstændig og serviceminded kundeservicemedarbejder til G4S

Albertslund

Vores kunders henvendelser spænder bredt fra rådgivning indenfor fakturaspørgsmål og kontraktlige forespørgsler til spørgsmål inden for sikkerhed og lettere tekniske spørgsmål.

Dit ansvarsområde vil være håndtering af kundehenvendelser af enhver karakter fra A-Z. Der vil være daglig vedligeholdelse og inddatering af data i vores kundestyringssystem ligesom ændring af kontrakter og kundedata er faste opgaver.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S Security Services A/S

Sikkerhedsvagter til G4S, Fast kunde og Patruljen, Odense.

Odense S

Er du serviceminded, udadvendt og god til teamarbejde?

Vi søger lige nu vagter til to forskellige afdelinger beliggende i Odense. Der er tale om deltidsstillinger på 120 timer pr. måned – dog med mulighed for flere timer.

Fastvagt opgaven indebærer rundering, reaktion på alarmer, kontakt med kunden og gæster. Her er det vigtigt, at du er utrolig serviceminded, da stillingen indebærer meget kundekontakt.

I patruljen er det din opgave at servicere vores kunder og sikre deres ejendom.

G4S Security Services A/S
Gem
G4S Security Services A/S

Partner Manager søges til privatmarkedet hos G4S

Albertslund

Som Partner Manager hos G4S spiller du en helt afgørende rolle i samarbejdet med vores strategiske partnere. Du bliver en del af vores kommercielle afdeling i Privatalarm og det bliver blandt andet dit ansvar at sikre fremtidig vækst via strategilægning og tæt opfølgning.

    Hos os får du en unik chance for at blive en del af Danmarks stærkeste hold inden for sikkerhedsløsninger i en stilling, du selv er med til at forme og udvikle. Hertil kommer en attraktiv lønpakke, der byder på fast grundløn, pension samt sundhedsordning

    G4S Security Services A/S

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

    Opret CV