26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSB Trafikinformationsmedarbejder

DSB, København

Vi søger en trafikinformationsmedarbejder, der kan bidrage til DSB’s udvikling

I Trafikinformationscentret arbejder vi med kommunikation og formidling af driftsinformation til nem og letforståelig kundeinformation. Vi er en afdeling på 19 informationsmedarbejdere, der favner mange opgaver i et operativt og dynamisk miljø.

Dine primære opgaver er at informere kunder og passagerer via højttaler på perronen og diverse skriftlige kanaler, samt have daglig kontakt til S-togsrevisorer og lokomotivførere. Klargøre trafikinformation til sporarbejder og gennemføre disse. Tage imod opkald og alarmopkald fra S-togsrevisorer.

DSB
DSB Salgsassistenter til Nørreport Station DSB 7-Eleven (timeantal efter aftale)

DSB

Kunne du tænke dig at være en del af vores mega fede team, hvor DU er med til at gøre en forskel overfor vores kunder, samtidig med at du er omgivet af søde og sjove kollegaer? Så er dette jobbet for dig!

Der er altid fuld fart på i vores butikker på Nørreport Station, så derfor søger vi lige nu nye kollegaer, som har lyst til at levere verdensklasse service og som værdsætter et godt kollegaskab. Vi søger kollegaer, som kan arbejde alt i mellem 8 - 30 timer pr. uge.

Så hvis du har en god energi, og har lyst at være en del af vores team, så tøv ikke med at søge uanset om du kun kan arbejde 8 timer, eller om du søger en 30 timers stilling, for timeantallet aftaler vi sammen.

DSB
DSB
.NET Developers for AI & ML

DSB, Taastrup

Do you have a solid background in working with .NET, ReactJS and Azure? Are you skilled in translating business needs into IT solutions? Do you value working in a team where aspirations are high? Then you should read on!

DSB is on an exciting journey and to support it, we have set progressive goals for our efficiency and reliability centered around our customers and respect for the environment. We consider artificial intelligence as an important tool for achieving these goals.

Therefore, to join our AI, ML & Advanced Analytics department, we are looking for software developers, who can assist in creating new applications or integrations on top of AI solutions and improve existing ones. You will also work on our Azure data platform and contribute to developing and maintaining it in collaboration with our data engineers.

DSB
DSB Håndværker DSB Vedligehold A/S, FLO

DSB, Høje Taastrup

Vi har brug for nogle dygtige smede/mekanikere/elektrikere eller tømrere, som søger nye udfordringer og som vil skabe løbende forbedringer. Så kunne du tænke dig at udvikle dig selv og brænder du for at arbejde med toge? Så læs med her!

Vi søger overstående håndværkere til ansættelse til bl.a. levetidsforlængelse / opgradering af IC3/IC4, havariopgaver, installering af div. opgraderinger.

Dine konkrete arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Montage
 • Demontage
 • Svejsning / lodning
 • El-fortrådning
DSB
DSB Håndværkere til eftersyn og reparation på lokomotiver og vogne

DSB, København

Kunne du tænke dig at sætte dit præg på fremtidens togdrift og være med til levere driftsklare tog i en god kvalitet, til vores kunder? Så vil vi gerne have dig med - for i DSB er der plads til alle på rejsen mod det bæredygtige!

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at udføre systematisk vedligehold og fejlsøgning af elektriske og mekaniske systemer på materiellet, lave forskellige typer af reparationer, samt opsamle data og registrere disse i vores system ”SAP”. Du vil gå sammen med rutinerede kollegaer der sikrer dig relevant oplæring i forskellige systemer på vognene. Der vil også kunne forekomme projekt arbejde.

DSB
DSB
Business Intelligence Team Lead

DSB, Taastrup

Har du data i blodet, vil du skabe faktabaseret forretningsværdi, og får du samarbejde mellem mennesker til at spille?

Som BI Team Lead har du ansvaret for et af vores udviklings -og leveranceteams, og du er med til at sikre et motiveret og effektivt team, hvor også høj faglighed, interpersonelle færdigheder og personlig udvikling vægtes højt.

Du vil bidrage til høj interaktion og værdiskabelse mellem forretning og teamet. Vi tilskynder til et tæt samarbejde på kryds og tværs i hele DSB for at nå i mål med vores leverancer. Vi tilpasser vores tilgang til opgaven og ikke omvendt.

Udover den daglige ledelse vil du byde ind til den overordnede koordinering mellem andre BI Team Leads, hvor du også vil finde et fagligt sparringsforum.

DSB
DSB Programplanlægger

DSB, Taastrup

Vil du være med til at sikre, at vi når i mål med vores massive investeringer i Fremtidens S-bane? Vil du bidrage til at vi når vores strategiske mål om en bæredygtig drift til gavn for både kunder og klima? Er du gennem din store erfaring inden for projekt- og programplanlægning i stand til at bidrage vores projekter med at blive endnu bedre til at planlægge.

Som programplanlægger på Fremtidens S-bane får du ansvaret for at etablere og vedligeholde program-tidsplanen med tilhørende governance processer. Det er en forudsætning at programplanerne er overskuelige, realistiske, sammenhængsskabende og kommunikerbare.

Med afsæt i det eksisterende arbejde omkring sammenhæng mellem program- og projektplaner, vil du være med til at vedligeholde og optimere både planen og processerne omkring, så den giver programledelsen og de enkelte projekter, det bedst mulige udgangspunkt for følge op på og tage beslutninger om programmet og dets fremdrift.

DSB
DSB
Alsidig SharePoint administrator

DSB, Taastrup

Kan du supportere både vores Information Manager, vores superusers og vores brugere i deres daglige arbejde med dokumenthåndtering i SharePoint? Er du en erfaren SharePoint administrator og får du energi af at dele din viden og kunnen med dine kollegaer?

Som SharePoint Administrator får du en bred opgaveportefølje med fokus på dels at assistere vores Information Manager i arbejdet med at udvikle og implementere vores Information Management politik, og dels at hjælpe vores superusers og brugere med dagligdags udfordringer som fx rettighedsstyring og adgangsproblemer, tilretning af sites og biblioteker samt administration af meta-data og content types m.v.

DSB
DSB Salgsassistenter til Ballerup Station DSB 7-Eleven (8 - 18 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden samtidig med at vi har det sjovt - så er dette jobbet for dig!

Vi søger nye kollegaer, som kan hjælpe os med dag-, aften- og weekendarbejde på mellem 8 og 18 timer om ugen. Der vil primært være tale om weekendarbejde fordelt i hele butikkens åbningstid, og det nøjagtige timeantal aftaler vi i fælleskab.

Din hverdag består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik. Du vil yde god service, når du betjener kunderne, og du udfører mange forskellige opgaver, såsom bagning, rengøring, trimning og tilberedning af mad m.m.

DSB
DSB Salgsassistenter til Vanløse Station DSB 7-Eleven (natarbejde 37 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden samtidig med at vi har det sjovt - så er dette jobbet for dig!

Vi søger nye kollegaer, som kan hjælpe os med natarbejde 37 timer om ugen. Arbejdstiden vil være fra kl. 22:00 til kl. 08:00. Du vil indgå i et 7 dags rul, hvor du arbejder i 7 dage, og så har du 7 dage fri.

Din hverdag består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik. Du vil yde god service, når du betjener kunderne, og du udfører mange forskellige opgaver, såsom bagning, rengøring, trimning og tilberedning af mad m.m.

DSB
DSB Medarbejdere til Kaffe Expressen i DSB's tog, København eller Århus (37 timer)

DSB

Har du lyst til en hverdag med gang i, masser af kundekontakt og ikke mindst, godt kollegaskab? Så læs videre her!

Kaffe Expressen søger nye kollegaer til dag, aften og weekendarbejde 37 timer pr. uge.

Som medarbejder i Kaffe Expressen foregår det meste af din arbejdsdag på de danske skinner imellem København H og Århus. Dog med det forbehold at på udvalgte togafgange stiger en medarbejder fra Kaffe Expressen om bord på toget. Kaffe Expressen skal bidrage med salg af kaffe, te og snacks til de rejsende.

DSB
DSB Quality Manager

DSB, Aarhus

Vi leder efter dig, en Quality Manager med erfaring indenfor ISO 9001, 14001, audits og opbygning af proceslandskab.

Du er med til at sikre vores kvalitetsledelsessystem er levende og at vi får en konsekvent og pragmatisk kvalitetskultur. Desuden driver du kvalitetsforbedringer gennem initiativer og projekter, specielt med fokus på vores værkstedsaktiviteter. Du rådgiver og uddanner forretningen med din kvalitetsviden og praktiske tilgang til opgaverne.

Dine konkrete arbejdsopgaver er bl.a. at være ansvarlig for at:

 • Udvikle og vedligeholde vores kvalitetsledelsessystem.
 • Opnå ISO og ECM certificering.
 • Udarbejdelse af og monitorering af KPI-mål for kvaliteten.
DSB
DSB
Stud.jur. eller Stud.merc.jur. til DSB HR Forhandling & Personalejura

DSB, Taastrup

Er du stud.jur. eller stud.merc.jur. og har du interesse for at arbejde med personalejura? Kan du lide at rådgive andre på en let forståelig måde og samarbejde på tværs af teams? Så kan du meget vel være vores kommende student.

Du bliver en del af DSB HR’s juridiske enhed, hvor du får mulighed for at kickstarte din karriere indenfor ansættelsesret. I stillingen som stud.jur./stud.merc.jur. vil du sammen med afdelingens jurister, være med til at rådgive DSB’s ledere om ansættelsesretlige problemstillinger.

Du vil beskæftige dig med en bred vifte af områder indenfor ansættelsesretten, da DSB-koncernen både har medarbejdere, som er underlagt det offentlige aftalesystem (tjenestemænd) og medarbejdere, der er underlagt det private aftalesystem (overenskomstansatte – kontraktansatte).

DSB
DSB
Finance Controller - med potentiale som Teamlead

DSB, Aarhus eller København

Er du vores nye økonomiske sparringspartner til vores CEO i DSB Vedligehold A/S – Forsyning, Logistik og Ombygning?

Økonomiafdelingen er under opbygning og i dag kun besat af 2 business controllere, hvorfor en stor del af din opgave vil være at opbygge og strukturere opgaverne indenfor finans- og businesscontrolling.

Du vil få ansvaret for at opbygge økonomifunktionen i selskabet i tæt samarbejde med CFO’en for selskabet. Dine opgaver vil herunder være at sikre:

 • Controllingansvar for selskabet
 • Rapportering og konsolidering af perioderegnskaber
 • Udarbejdelse af årsregnskaber, skatteopgørelser og revisionsdokumenter
DSB
DSB
Business Controller - med fokus på en sund forretning

DSB, Aarhus eller København

Er du business controller med sans for at tænke ud af boksen?

Økonomiafdelingen er under opbygning og i dag kun besat af 2 business controllere, hvorfor du vil få stor indflydelse på jobbets indhold og dermed din egen rolle og fremtid i virksomheden.

Du vil i din hverdag indgå som en del af økonomiafdelingen i Forsyning, Logistik og Ombygning. Din rolle vil være at sikre effektiv controlling af projekter, likviditetsanalyser, risikoanalyser, kontraktopfølgning og afvigelsesopfølgning, budgettering mv.

DSB
DSB
Projektleder til forretningskritiske projekter

DSB, Aarhus eller København

Motiveres du af projekter med kritiske deadlines, hvor du skal stå i spidsen for at budgettet overholdes? Har du en tung værktøjskasse og solid erfaring med store og komplekse projekter som oftest er kritiske for virksomhedens fremtid, så er det dig vi leder efter.

Projektporteføljen er alsidig, hvorfor du vil komme til at arbejde bredt med forskellige temaer, eks. implementering af en ny SAP-platform, udvikling af virksomhedens kultur, deltage aktivt i PMI teamet hvor ansvaret ligger for at integrere virksomheden med køber, herunder få nye processer implementeret, implementere strategiske forretningsudviklingsaktiviteter, mv. Det vil være projektledelsen som skal være dit fokusområde og din kerne kompetence.

DSB
DSB Elektronikingeniør (Genopslag)

DSB, København

Som ingeniør, får du en vigtig rolle i forhold til at rådgive og supportere hele vores organisation og kunder.

Hos DSB Vedligehold A/S – forsyning logistik og ombygning reviderer og reparerer vi reservedele til togsæt, samt ombygger og opgraderer ældre togsæt til nyeste standarder, så de er klar til en fremtid i den bæredygtige offentlige transport.

Du kommer til at arbejde med tekniske ændringer, kvalitet, vedligehold, dokumentation og rådgivning. Ændringerne kan være alt fra at kvalificere erstatningskomponenter i henhold til normer og erfaringer, til om- og indbygningsprojekter.

DSB
DSB El-Ingeniør til Teknik Afdeling

DSB, Aarhus

I DSB Togteknik mangler vi dig med erfaring og flair for vedligehold, procesoptimering samt projektgennemførelse. Dig som kan gennemføre mindre projekter systematisk og struktureret.

I stillingen vil der være særligt fokus på forsat optimering af togets vedligeholdelsesdokumentation som kræver en kvalificeret og kontinuerlig indsats for at skabe høj driftssikkerhed.

Viden og kendskab til de tekniske installationer på togsættene vil få en høj prioritet. Systemer som bl.a. HVAC, CAN-kommunikation, Bremsesystemer, Elektriske anlæg, Dieselmotorer, Batterisystemer 24VDC, 400V Generatorer AC-anlæg, Hydrauliksystemer m.m. vil blive en del af din hverdag, hvor dit tekniske knowhow skal kombineres med dine analytiske evner for at løse specifikke problemstillinger.

DSB
Gem
DSB Elektriker til indbygning af nyt signalsystem på IC3 i Langå

DSB

Har du ligesom os en forkærlighed for teknik og kunne du tænke dig at blive en del af et arbejdsmiljø med højt til loftet, tillid til hinanden samt en god værkstedshumor, med respekt for hinanden? Hvis svaret er ja, og du mener at din ”værktøjskasse” er parat til at blive en del af vores professionelle team, så er dette måske den helt rigtige mulighed for dig!

På værkstedet i Langå arbejder vi med indbygning af nyt signal system på IC3 togene.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

 • Forberedelse til indbygning af nyt signalsystem på IC3 togene
 • Adskille gammelt system og indbygge det nye system på IC3 togene
 • Afprøvning, tjek og evt. fejlfinding af det nye signalsystem
DSB
DSB Håndværkere til eftersyn og reparation på IC3 og IC4 (Natarbejde)

DSB, Aarhus

Har du ligesom os en forkærlighed for teknik, og kunne du tænke dig, at blive en del af et arbejdsmiljø med højt til loftet, tillid til hinanden samt en god værkstedshumor, med respekt for hinanden? Hvis svaret er ja, og du mener, at din ”værktøjskasse” er parat til at blive en del af vores professionelle team, så er dette måske den helt rigtige mulighed for dig!

På værkstedet i Sonnesgade arbejder vi med reparation og vedligehold af både IC3 og IC4 tog. Som medarbejder i DSB Vedligehold, vil du blive en del af et team, hvor du efter din oplæring, skal arbejde med eftersyn og reparation på flåden, som består af 172 togsæt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

 • Udføre planlagte eftersyn efter dokumentation
 • Fejlfinding og udføre reparationer
 • Udskifte diverse komponenter
DSB