13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
DSBTrafikplanlægger med ambition om at finde den rette løsning hver gang

DSB, Tåstrup

Kan du se dig selv arbejde med trafikplanlægning hos DSB? Og har du lyst til at være med på vores ambitiøse rejse?

For at få lagt nogle gode planer, der spiller både for kunderne og os selv, leder vi derfor lige nu efter en trafikplanlægger, som kan tænke ud af boksen.

Du bliver ansat i enheden Sporarbejdskoordinering, hvor vi har ansvaret for at koordinere sporarbejder med Banedanmark, så der opnås en så god køreplan for passagererne som muligt, planlagt i god tid i samarbejde med andre dele af DSB.

Som en del af afdelingen Køreplanlægning og Trafikudvikling er vi medansvarlige for årskøreplanen og den tilhørende materielplan. Endelig giver vi input til strategiske analyser af DSB’s fremtidige værksteder, opstillingsspor, forsyningsanlæg mv.

DSB
DSBMedarbejdere til Kaffe Expressen i DSB's tog (20-25 timer om ugen), København

DSB

Har du lyst til en hverdag med gang i, masser af kundekontakt og ikke mindst, godt kollegaskab? Så læs videre her!

Som medarbejder i Kaffe Expressen foregår det meste af din arbejdsdag på de danske skinner imellem København H og Århus. På udvalgte lyntogsafgange stiger en medarbejder fra Kaffe Expressen om bord på toget. Kaffe Expressen skal bidrage med salg af kaffe, the og snacks til de rejsende.

Arbejdstiden er fra 04:30-23:30 mandag til fredag og få afgange søndag. ”Jobbet kræver, at, man kan lide at arbejde alene. Og så skal man kunne holde til at gå en del.” Fortæller Emilie, medarbejder i Kaffe Expressen.

DSB
DSBErfaren IT-Udbudsprojektleder til DSB

DSB, Tåstrup

Vi ser ind i nye spændende projekter centreret om udbud, og vi etablerer derfor en specialiseret rolle som IT-udbudsprojektleder i DSB IT, som vil hjælpe DSB med at styre projektudbud sikkert videre på rejsen. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Vi leder efter dig, der har en del års erfaring i rollen med udbudsprojekter og kan agere som IT-projektleder samt kan nikke genkendende til at have:

 • gennemført flere succesfulde komplekse IT-projektudbud, i forskellige kontrakt- og udbudsformer.
 • etableret et værdiskabende samarbejde i en stor organisation med mange forskellige interne og eksterne interessenter.
 • en velanvendt projektværktøjskasse og styr på din kommunikation. Du har ingen problemer med at følge en projekt- og udbudsmodel og har en sikker hånd i rapporteringen.
DSB
DSBDynamics 365 og Office 365 IT Business Consultant

DSB, Tåstrup

Brænder du for rollen som business enabler, og har du lyst til at gøre forretningen DSB endnu bedre ved at udnytte Dynamics 365 og Office 365? Så læs mere her!

Vi søger en erfaren forretningskonsulent, som kan konfigurere og udvikle løsninger i Dynamics 365 og derudover har et godt kendskab til Office 365. Du skal sammen med dit team identificere forretningens behov, udvikle og levere løsninger i Dynamics 365 og Office 365 samt rådgive om, hvordan processer kan optimeres med disse programmer.

Du har erfaring med dataanalyse, funktionelt og teknisk løsningsdesign og er vant til at koordinere og følge op på opgaver.

DSB
DSBAfdelingsleder for Business Controlling Indtægter, Indkøb og Materiel

DSB, Tåstrup

Vil du være leder for et team af dygtige og specialiserede business controllere og sikre ensartet, transparent og effektiv business controlling på tværs af hele DSB?

Ansvarsområder

 • Lede ca. 12 fagligt stærke medarbejdere og understøtte deres motivation, udvikling og samarbejde
 • Sikre at afdelingen besidder de rigtige kompetencer
 • Deltage i ledergruppen for Business Controlling
DSB
DSBAfdelingsleder til BI & Analytics

DSB, Tåstrup

Har du mod og lyst til at stå i spidsen for DSB’s BI & Analytics-afdeling – samt være med til at implementere ét datadrevet DSB?

Som afdelingsleder for BI & Analytics vil du have følgende ansvarsområder

 • Ansvarlig for udvikling af BI-løsninger og -analyser samt rapportering af såvel finansielle som ikke-finansielle KPI’er på tværs af hele organisationen
 • Sikre at DSB opnår ét sæt af tal af en høj datakvalitet, så beslutningsgrundlag bliver retvisende, rettidigt og transparent
 • Understøtte udviklingen af DSB’s self-service BI-portalløsning
DSB
DSBFinance Business Partnere

DSB, Tåstrup

Vil du være Finance Business Partner og indgå i divisionens øverste lederteam?

Ansvarsområder

 • Finance Business Partner for forretningsdirektør samt dennes ledelsesgruppe – økonomisk og strategisk sparringspartner
 • Skal drive og sætte agendaen i forretningsenheden med stor indflydelse
 • Ansvarlig for design af KPIér (finansielle som non-finansielle) som sikrer optimal understøttelse af forretningsenheden
DSB
DSBKoordinator til Nye Værksteder

DSB, Tåstrup

Trives du i grænselandet mellem teknik og proces? Og har du lysten til at sikre, at de DSBs nye togværksteder bliver attraktive for de kommende brugere?

Konkret om opgaverne kan nævnes følgende

 • Sikre effektiv kommunikation og involvering af DSB’s tekniske organisation, eks. DSB Vedligehold og DSB Teknik i forbindelse med design af værkstedet til Lokomotiver og Vogne
 • Afklaring af spørgsmål fra projektdeltagere samt Totalrådgiver og Bygherrerådgiver i forhold til forståelse af funktionskrav til værkstedet i Næstved
 • Bistand til projekteringsledelsen vedrørende produktionsflow i værkstedet og deraf afledte krav til design
DSB
DSBTo ingeniører til indkøb af fremtidens tog

DSB, Tåstrup

Er du en engageret og resultatorienteret ingeniør, der brænder for at arbejde med tekniske systemer? Har du kendskab til og erfaring med tog eller lignende, vedligehold eller styring af tekniske krav? Motiveres du af at være en del af et stærkt teknisk team? Så er du måske vores nye kollega, som vi er på udkig efter.

DSB leder lige nu efter 2 teknisk dygtige ingeniører. Den ene en stærk teknisk profil med system- og brancheerfaring. Den anden er gerne en ingeniør med kortere erfaring. Begge kandidater vil indgå i vores tekniske projektteams.

I bliver en del af den store grønne omstilling, hvor vi på fjerntogstrafikken udskifter en eksisterende dieseldrevet flåde med en ny eldrevet flåde, og hvor vi på S-tog arbejder henimod en fremtidig førerløs drift.

DSB
DSBUnderdirektør for Regnskab og Processer

DSB, Tåstrup

Er du DSB’s nye underdirektør som med stor faglighed, energi og ledelsesengagement kan stå i spidsen for Regnskab og Processer og lede og udvikle afdelingen i tæt samarbejde med ledelsesgruppen?

Underdirektøren for Regnskab og Processers primære ansvarsområder er

 • Udvikling af de bedste standarder inden for eksternt regnskab, sikre en fortsat udvikling
 • Ledelse og udvikling af Regnskab og Processer med fokus på kvalitet og stærkt ”fagligt håndværk”
 • Styrkelse af samarbejde på tværs af funktioner
DSB
DSBFuldtid- og deltidsmedarbejdere til undervejs- og stationsrengøring på Københavns Hovedbanegård

DSB

Vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser i vores tog og på stationerne, og kan du se dig selv servicere dem på Københavns Hovedbanegård?

Hvis ja, så er du måske den, vi leder efter!

Som Servicemedarbejder i Stationsservice og Undervejsrengøring er du med til at sikre, at både vores stationer og tog altid fremstår indbydende for kunderne.

Dine primære opgaver vil bl.a. være at

 • Fjerne affald i tog
 • Rengøre toiletter
 • Rengøre synlige overflader på stationer
DSB
DSBSenior Integration Architect - Oracle Fusion Middleware

DSB, Tåstrup

Would you like to work with Service-Oriented Architecture in an environment where the integration platform is the key component of our infrastructure? Do you have great Oracle SOA Suite skills and hands-on integration experience? Are you also experienced in API Management tools?

As our new Senior Integration Architect, you will take the technical lead of the development of integration projects at DSB, you will act as a solution architect setting the direction for the entire team, and you will participate in the actual development.

You will also engage in the

 • design and development of new services
 • maintenance of services and the technical upgrade of our systems
 • optimisation of integration standards ensuring that our integration platform is being used to its best effect (Kong API Management + Oracle Fusion Middleware Enterprise Service Bus)
DSB