4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ProSelection Debitorbogholder

ProSelection søger for Scan Global Logistics i Hvidovre

Vi søger en debitorbogholder, som kan lide selv at tage initiativ og ansvar for egne opgaver, der trives i et miljø med fart på og hvor hverdagen hurtig kan forandres? Hvis du kan se dig selv i det, så er du lige den debitorbogholder vi søger.

Som debitorbogholder i SGL vil du blive en del af et stærkt team, der arbejder selvstændigt, men også kender vigtigheden af at være et team, der hjælpes ad. Du vil få ansvar for egne selskaber og hjælpe dine kollegaer i teamet. Arbejdsopgaver gælder alt inden for debitorbogholderi.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Håndtering af indbetalinger både ind- og udenlandske
  • Rykkerprocedure
  • Afsendelse af kontoudtog
Scan Global Logistics Speditørelever 2023

Scan Global Logistics

Vi søger lige nu 20 speditionselever til opstart på et af vores danske kontorer.

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i hele verden. Det kan være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses?

Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed med fokus på vores kunder behov og den gode service.

ProSelection Kreditorbogholder

ProSelection søger for Scan Global Logistics i Hvidovre

Har du erfaring som kreditorbogholder og kan du lide selv at tage initiativ for egne opgaver? Trives du i et fagligt stærkt team med godt sammenhold? Vil du udfordres fagligt og teknisk i en vækstvirksomhed, hvor hverdagen hurtigt forandres? Kan du nikke genkendende til dette, så er du lige den, som vi søger.

Som kreditorbogholder i Scan Global Logistics A/S vil du være en vigtig tilføjelse til kreditorafdelingen på 10 medarbejdere inklusiv dig selv og referere til en teamleder. I stillingen vil du både have ansvar for dine egne selskaber samt agere backup for dine kollegaer, da vi løfter i flok i teamet. Der er tale om en opnormering til teamet grundet øget aktivitet i Scan Global Logistics A/S. Der søges en stærk profil, som kender opgaverne i et kreditorbogholderi. Der vil være mulighed for fleksibilitet og planlægning af opgaver.

Scan Global Logistics Group Compliance Officer

Scan Global Logistics, Kastrup

In a newly established position as Group Compliance Officer, you will provide first-class compliance support to the SGL Group.

We offer an exciting and rewarding position where you will independently manage and drive all our group compliance requirements, group GDPR, and general governance process-related tasks.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV