2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PeopleLinkPlanner

PeopleLink søger for Plus Pack i Odense

Disponering, produktionsplanlægning og forecast

Produktionsplanlægning og lagerstyring for produktionen
Du bliver en del af planlægningsteamet i supply chain på 5 personer, heraf 4 i Odense og 1 i Belgien. Dine kolleger er erfarne fageksperter, og du vil få stor mulighed for at få faglig sparring og lære fra de bedste. Du får ansvaret for disponering af råvarer, produktionsplanlægningen og lagerstyringen for produktionen.

Dine primære ansvarsområder er produktionsplanlægningen, som indebærer udarbejdelse af forecast, produktionsplaner, tilpasninger og lagerstyring i forhold til ordrer og produktion i tæt samarbejde med kollegerne i Genk i Belgien. Desuden vil dine arbejdsopgaver bestå af:

  • Indkøb af rette mængder råvare ud fra rammeaftaler og igangsætning af produktion
  • Koordinering med produktionen omkring nuværende og fremtidige kapacitetsbehov
PeopleLinkIT Operations Manager

PeopleLink søger for Plus Pack i Odense

Bliv en del af en spændende og innovativ virksomhed i vækst

Du bliver en del af et mindre, men fagligt stærkt team, som i fællesskab sikrer et godt og stabilt IT-miljø og IT-services til brugere både nationalt og internationalt. Plus Pack har i de senere år gennemført en ambitiøs digital strategi, og den digitale agenda forsætter i de kommende år.

Det bliver dit ansvar at sikre en stabil driftsplatform – både selvstændigt og i samarbejde med leverandører. Du fordeler din tid mellem hands-on IT-operationsopgaver og projekter. Derudover får du særligt ansvar for at understøtte produktion og supply chain med support på applikationer, systemplatform og hardware.

Du bliver en del af en spændende, international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for fødevareemballage til hele det europæiske marked.