6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
EWII

Studentermedhjælper til Short Term Energy Trading

Kolding

Drømmer du om en karriere inden for Trading?

Se video om EWII som arbejdsplads

Du bliver ansat i vores Short Term Trading-team, hvor du får mulighed for selv at handle på børsen og få et unikt indblik i livet som Trader.

Vi tilbyder et job med en stejl læringskurve, hvor du får en god basisforståelse for energibranchen og dét at være trader. Du får dermed chancen for at finde ud af, om børsnoterede energihandler, komplekse energimarkeder og forbrugsfleksibilitet giver mening for dig og din fremtidige karriere.

EWII
Gem
EWII

Applikationsudvikler til Microsoft Dynamics 365

Kolding

Får du energi af at løse kringlede opgaver, og vil du arbejde med Microsofts nyeste teknologier i en virksomhed, der vil være Danmarks mest kundevendte og stærkeste forsyningssupermarked?

Se video om EWII som arbejdsplads

Vores platform er meget omfangsrig, da den spænder fra tilbuds- og ordrehåndtering af vores produkter til oprettelse, planlægning og udførelse af opgaver i vores infrastruktur i hele Trekantområdet og Bornholm. Vi lover, at der venter dig en masse læring og udvikling de næste mange år.

EWII
Gem
EWII

Koordinator til EWII Fibernet

Kolding

Er du god til at jonglere mange forskellige opgaver? Er du struktureret og serviceminded men samtidig hurtig til at finde løsninger på nyopståede problemstillinger?

Se video om EWII som arbejdsplads

Du kommer til at planlægge opgaver, som vil kræve, at du er i kontakt med flere forskellige interessenter. Opgaverne, som skal planlægges, består af et stabilt flow af installations- og fejlretninger samt akut opståede sager.

EWII
Gem
EWII

Junior Trader til Short Term Energy Trading

Kolding

Synes du, at Trading og Energibranchen lyder som et godt match for dig og din karriere? Og er du ambitiøs, ansvarsbevidst og klar på at tage én for holdet, når der skal løftes i flok?

Se video om EWII som arbejdsplads

Sammen med dine kolleger i afdelingen udvikler du nye handelsstrategier og er selv med til at handle på børsen.

Der vil rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Din retning og udvikling vil afhænge af dine kompetencer og ønsker, som du jævnligt har samtale med din leder om.

EWII
Gem
EWII

Informationsarkitekt

Kolding

Nyder du at skabe overblik og struktur i data på tværs af integrationslag, systemer og afdelinger?

Se video om EWII som arbejdsplads

Vil du arbejde med implementering af et omfattende datakatalog fra start til slut – herunder sætte retningen for at få optimal værdi ud af de tilgængelige data?

Så kan du være perfekt til denne stilling som Informationsarkitekt hos EWII, hvor du sammen med dine dygtige kollegaer skal kæmpe for den fælles vision om at gøre sort business til grøn business.

EWII
Gem
EWII

Lønkonsulent til energikoncern

Kolding

Får du energi af den månedlige lønkørsel, og sørger du for at have styr på alle detaljerne? Vil du være med til at styrke processerne i et stærkt team i en solid energikoncern?

Se video om EWII som arbejdsplads

Din primære opgave vil være at sikre korrekt løn til vores medarbejdere. Men på sigt vil der være mulighed for, at du, med udgangspunkt i dine kompetencer, kan involvere dig i et andet fagområde med sammenhæng til lønområdet.

Det kunne for eksempel være udvikling af vores værditilbud og personalegoder eller udvikling og digitalisering af systemer og processer.

EWII

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV