4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
EWII
Projektleder til varmepumper til privatkunder

EWII, Kolding

Vil du være med til at gøre det let for danskerne at få grøn energi?

Som projektleder i EWII’s nye virksomhed FyrFyret A/S er du hver dag med til at give grøn varme til vores privatkunder i Danmark baseret på luft-til-vand-varmepumper. Du bliver en del af en kompetent virksomhed, der består af dygtige specialister med frihed under ansvar i et arbejdsmiljø præget af fokus på udvikling, udfordringer samt høj faglig kompetence.

EWII A/S

Din første opgave bliver at deltage i at integrere det nye selskab FyrFyret i EWII koncernen, så alt hænger sammen: Markedsføring, kundernes rejse fra deres første henvendelse til en færdig installation af løsningen ved vores kunder og efterfølgende service, herunder også den administrative proces fra tilbud til fakturering.

EWII
EWII
Applikationsspecialist til Microsoft D365

EWII, Kolding

Vil du arbejde med Microsofts nyeste teknologier i en spændende og fremsynet virksomhed? Vi søger en applikationsspecialist, der skal hjælpe os med at få det fulde udbytte af Dynamics 365.

EWII A/S

Vi arbejder efter en agil metode. Du bidrager med din viden til løsningerne, der øger forretningsværdien og medvirker til en effektiv omkostningsstruktur i vores systemportefølje. Samtidig har du mulighed for at sætte dit eget præg på en afdeling, der i forvejen har et godt sammenhold. Dine konkrete opgaver bliver at:

  • Konfigurere løsninger i Dynamics 365 (og gerne benytte alle tilgængelige Microsoft-produkter som PowerBI, Flow, Power Apps, Sharepoint etc.)
  • Designe og implementere løsninger, der udnytter platformen optimalt
  • Indsamle ønsker og krav i forretningen samt udarbejde user stories og løsningsdesign i samarbejde med IT, forretningen, leverandører og dine kolleger i Forretningssupport
EWII
EWII
Studentermedhjælper

EWII, Kolding

EWII A/S

Vil du have et studiejob i en fremsynet energikoncern – og har du interesse for energiproduktion og finansiel handel?

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af vores Portfolio Management-afdeling, der p.t. består af 4 medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Overvågning og håndtering af aktiveringer fra Energinet.dk i forbindelse med deltagelse i regulerkraftmarkedet med vores danske vindmølleportefølje.

Der er tale om et studiejob, der giver dig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer gennem opgaverne og sparring med dine fagligt stærke kolleger, samtidig med at du får relevant erhvervserfaring.

EWII
EWII
Erfaren Portfolio Manager med fokus på produktion

EWII, Kolding

EWII A/S

Tænder du på ord som vedvarende energi, nordisk el-marked og balancehåndtering? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling, hvor du indgår som et væsentligt led i værdikæden og bliver en del af et kompetent team i en ambitiøs energikoncern i vækst.

Din dagligdag vil være koncentreret omkring salgsaktiviteter rettet mod nye el-produktionskunder. Du bliver spydspidsen i jagten på nye produktionskunder indenfor bl.a. vind- og sol-segmentet og sørger for, at de finder sig godt tilrette hos os.

Du bliver kundernes øjne på de europæiske energimarkeder og vil, gennem udarbejdelse af markedsanalyser og personlig kontakt, være deres nærmeste sparringspartner ift. kontrakt- og markedsforhold.

EWII