3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EWII
Studiejob - Teknisk Supporter

EWII, Kolding

Elsker du at tale med kunder, og er du drevet af at løse tekniske udfordringer? Så kom og bliv en del af vores unge kunderådgiverteam i Kolding, hvor vi sørger for at vores kunder er totalt oppe og køre på vores hurtige bredbånd.

Vores kunder fortjener et superstærkt bredbånd og som kunderådgiver hos os leverer du kundeservice i verdensklasse til kunder via telefon og pr. mail. Vores kunder henvender sig med en masse spændende spørgsmål om udfordringer med wi-fi, ønsker om internet, hvornår får de fiberen installeret og meget mere.

EWII A/S

Et job hos os er ikke bare et job. Vi vil gerne udvikle vores medarbejdere og det gælder også de studerende, som arbejder hos os samtidig med de læser. Vi har et godt øje for medarbejdernes potentiale og ofte er et studiejob hos os bare starten på en karriere, hvor du efter din uddannelse kan fortsætte i et relevant job.

EWII
EWII
Energy Trader and teamplayer

EWII

Are you our new Energy Trader and teamplayer? Do you find trading on exchanges and the energy market interesting? Then EWII Trading is looking for a trader for our physical trading desk for day ahead and intraday trading – and if you possess a high level of energy and team spirit, it could be you.

We see a potential in trading with physical power in continental Europe and the British Isles and it will be your job to explore these opportunities in combination with trading on the Nordic market. Specifically, the position will encompass:

EWII A/S
  • Together with colleagues you will be responsible for EWII’s physical trading on the Nordic and European energy markets
  • Develop and execute trading strategies – either alone or in corporation with your colleagues
  • Share the responsibility for achieving the goals of the trading business
EWII
EWII
Kunderådgiver – sæt kulør på kundeoplevelserne

EWII, Kolding

EWII A/S

Elsker du at tale med alle typer af kunder? Og synes du, at det er spændende at sætte dig ind i komplekse regler?

Så bliv en del af et fantastisk rådgiverteam, hvor vi hjælper hinanden, sætter vores kunder først, undersøger kundernes spørgsmål til bunds og er med til at sætte grønne fodspor i vores samfund.

Som kunderådgiver i EWII hjælper du kunderne ved at besvare deres spørgsmål om strøm, vand, varme og fiberbredbånd. Kunderne ringer og skriver til os, og de har typisk spørgsmål til deres regning, priser, regler på energimarkedet, eller hvornår de får fibernet installeret.

EWII