4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EWII
Applikationsspecialist til Microsoft Dynamics 365

EWII, Kolding

Vil du arbejde med Microsofts nyeste teknologier i en spændende og fremsynet virksomhed? Så er du helt sikkert vores nye applikationsspecialist, der skal hjælpe os med at få det fulde udbytte af Dynamics 365.

Du får en spændende rolle i at opbygge, udvikle og vedligeholde fremsynede løsninger og værktøjer inden for bl.a. Customer Engagement/CRM, Field Service og Finance samt kommende applikationer inden for Dynamics 365-platformen.

Det er med god grund, at vi har over 450 passionerede medarbejdere. Vi ligger top-in-class på arbejdsglæde, og vi er stolte af hver dag at være med til at gøre en forskel for vores kunder.

EWII
EWII
Direktionssekretær

EWII, Kolding

Vil du helt tæt på den grønne omstilling og digitaliseringen i en energikoncern, der er med til at sætte dagsordenen og hvor der er et stærkt fællesskab, et højt tempo og kort fra tanke til handling?

EWII A/S

Du bliver en del af et helt centralt knudepunkt i EWII – vores Direktionssekretariat. Du er et vigtigt bindeled mellem den administrerende direktør og vores eksterne samarbejdspartnere i erhvervslivet og i det politiske miljø.

Du er højre hånd til vores administrerende direktør og en vigtig sparringspartner, der jonglerer med mange bolde i luften og bidrager i et miljø fyldt med idéer og nye initiativer. Internt knytter du tråde mellem direktionen og EWII's organisation.

EWII
EWII
Kunderådgiver – energibranchen

EWII, Kolding

Kan du omsætte kompleksitet til enkel kommunikation? Kan du lide at fordybe dig i en sag og få den løst?

Kan du forstå mange detaljer og formidle dette tydeligt til vores kunder? Vil du gerne være en del af et team, hvor vi hjælper hinanden? Så søg denne ledige stilling i vores kundeservice, hvor vi sætter en ære i den gode rådgivning.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet at

EWII A/S
  • opøve specialistviden om vores produkter
  • betjene kunder på mail og telefon, hvor du naturligt tager ejerskab på deres henvendelse
  • løse tungere og komplekse kundehenvendelser
  • dokumentere og videndele med teamet.
EWII
EWII
IT Business Analyst til energibranchen

EWII, Kolding

Er du drevet af nysgerrighed, og vil du være med til at implementere EWII’s strategi lige der, hvor digitaliseringen i virkeligheden sker? Motiveres du samtidig af at bygge bro mellem forretningsmæssige udfordringer og digitale muligheder? Så er det helt sikkert dig, vi står og mangler.

EWII A/S

Vi søger derfor en stærk forretningsanalytiker, med både et kommercielt og et digitalt mindset, der kan tage styring og projektledelse af IT’s involvering i forretningsprojekter, når det er nødvendigt. Du skal derfor kunne kommunikere godt og arbejde tæt sammen med forretningen og omsætte deres behov til IT-løsninger.

EWII