9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GML-HR A/S søger for EWII
Gem
GML-HR A/S

Informationsarkitekt

Kolding

Nyder du at skabe overblik og struktur i data på tværs af integrationslag, systemer og afdelinger? Vil du arbejde med implementering af et omfattende datakatalog fra start til slut – herunder sætte retningen for at få optimal værdi ud af de tilgængelige data?

Du vil indgå i Data Governance-teamet, som er en del af EWII’s IT-afdeling, der samlet består af 35 engagerede specialister inden for forskellige IT-discipliner.

Dit teams fokus er at udbrede og forankre data governance-principper, sikre høj datakvalitet samt skabe overblik over data og datamodeller på tværs af organisationen.

GML-HR A/S
Gem
EWII

Afdelingsleder til Facility Management

Kolding

Har du overblikket, og er du frisk på at være med til at forme din egen rolle som afdelingsleder i en afdeling i udvikling?

Se video om EWII som arbejdsplads

Så har du nu muligheden for at blive afdelingsleder i Facility Management. Din fornemmeste opgave vil være at sikre overblikket over afdelingens aktiviteter, ressourcer og de rigtige indsatser på de rigtige tidspunkter.

EWII
Gem
EWII

Kunderådgiver – sæt kulør på kundeoplevelserne

Kolding

Se video om EWII som arbejdsplads

Du hjælper kunderne ved at besvare deres spørgsmål om strøm, vand, varme og fiberbredbånd. Kunderne ringer og skriver til os, og de har typisk spørgsmål til deres regning, priser, regler på energimarkedet, eller hvornår de får fibernet installeret.

Du bliver en del af et fantastisk engageret, sjovt og hamrende skarpt team af dygtige kollegaer i en afdeling, som er kendetegnet ved en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på løbende at udvikle vores medarbejdere, alt efter hvad den enkelte har lyst til.

Afdelingsleder Jacob Peter Hansen
EWII
Gem
EWII

Senior Originatorer til fremtidens energimarked

Kolding

Trives du i spændingsfeltet mellem kunder, teknik og elmarkedet? Kan du se dig selv skabe strategiske samarbejder mellem VE-udbydere og større kunder, der søger en grøn el-aftale? Hvis du desuden også er drevet af langvarige kommercielle aktiviteter, har EWII jobbet til dig!

Se video om EWII som arbejdsplads

I øjeblikket udvider vi vores Portfolio Management team, og i den forbindelse leder vi efter to nye kollegaer til at varetage den videre udvikling af området inden for strategisk udnyttelse af den grønne strøm på elmarkedet.

EWII
Gem
EWII

Cloud Engineer

Kolding

Se video om EWII som arbejdsplads

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed i en sektor i rivende udvikling. Du bliver ligeledes en del af en moderne IT-afdeling, hvor dit ansvar kommer til at inkludere følgende:

  • Make it shine: Daglig drift og vedligeholdelse af Azure-platformen.
  • Make it better: Løbende optimering og videreudvikling af platformen.
  • Make new things: Projektarbejde med tæt sparring til bl.a. vores Solution Architects og Integrationsspecialister.
EWII
Gem
EWII

Data Scientist til udvikling af ML- og AI-modeller i Energi Trading

Kolding

Brænder du for at arbejde med datavidenskab, nye teknologier, og vil du bidrage til at gøre en forskel for den grønne omstilling, samtidig med at du har stor indflydelse på din egen hverdag?

Se video om EWII som arbejdsplads

Du vil få ansvaret for at udvikle ML- og AI-modeller, som skal anvendes til at optimere vores handelsstrategier på energimarkederne. Du vil få muligheden for at drive din egen projektportefølje og have mandatet til at træffe vigtige beslutninger, der vil have indflydelse på vores trading-forretning.

EWII
Gem
EWII

Afdelingsleder til Regnskab & Controlling

Kolding

Se video om EWII som arbejdsplads

Du vil blive en del af en virksomhed i rivende udvikling, hvor fællesskab fletter fingre med nysgerrighed.

Så hvis du brænder for ledelse, koncernregnskab, bogholderi og financial controlling og har mod på at udvikle og digitalisere regnskabsprocesser, så er dette muligheden for dig!

EWII
Gem
EWII

Elektriker til gadelys

Du bliver en del af et kompetent team bestående af dygtige elektrikere, og din dagligdag vil foregå i et arbejdsmiljø præget af selvstændighed, godt samarbejde og fokus på din personlige sikkerhed i arbejdet.

Se video om EWII som arbejdsplads

Dine opgaver vil være:

  • Ombygning og renovering af gadelys samt udelys for store kunder f.eks. kommuner
  • Daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver af gadelys, udelys, trafiksignaler
  • Fejlfinding og reparation af armatur, skabe og kabelfejl
EWII
Gem
EWII

Fleksibelt studiejob/deltidsjob som rådgiver til kundeservice

Kolding

Har du fuldstændig styr på, hvad det vil sige at levere kundeservice i særklasse, og elsker du at tale med alle typer af kunder?

Se video om EWII som arbejdsplads

Vi kan tilbyde et job med mange udviklingsmuligheder til dig, som fx er studerende og søger et job ved siden af dit studie.

Mange af vores dygtige kunderådgivere kommer videre til andre afdelinger internt i EWII. I løbet af de seneste 2,5 år har vi sendt 12 dygtige og søde kolleger fra Kundeservice videre til andre interne afdelinger.

EWII

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV