11 job matcher din søgning 11 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
POWERCARE A/S
Financial controller til stor sundhedsfaglig virksomhed

POWERCARE A/S, Hellerup

Har du POWER til at sætte tingene i system og tage ansvar, når det er nødvendigt?

Vi står sammen. I POWERCARE går vi ind for ’alle mand på dæk’, hvilket betyder at alle bidrager til, at vi i POWERCARE bliver en succes og derved leverer det bedste til vores kunder og vikarer – hver gang.

Vi fokuserer på kvalitet og faglighed. I POWERCARE vil gerne være med til at påvirke sundhedssystemet i den positive retning, hvor kvalitet og faglighed er i centrum. Det gælder ligeledes for hele POWERCARE og den enkelte medarbejder.

POWERCARE A/S
POWERCARE A/S
Rekrutteringskonsulent til stor sundhedsfaglig virksomhed

POWERCARE A/S, Hellerup

I stillingen som rekrutteringskonsulent, bliver du en del af et kompetent og engageret team, som varetager alle ansøgninger fra kandidater, som ønsker at arbejde som vikar. Du vil opleve en hverdag, hvor din faglighed kommer i spil dagligt i arbejdet med at screene kandidater.

Ansvarsopgaver

  • Interviewe og screene ansøgere
  • Indhente og organisere relevante dokumenter fra vores mange kandidater
  • Klargøre dokumenter så vores personale- og bemandingskonsulenter

Vi kan tilbyde en spændende stilling i et engageret team i en afdeling med høj energi og høje ambitioner og et godt arbejdsmiljø og ordnede forhold.

POWERCARE A/S
POWERCARE A/S
Bemandingskonsulent til stor sundhedsfaglig virksomhed

POWERCARE A/S, Hellerup

Som bemandingskonsulent hos POWERCARE, bliver du en del af et team af kolleger, der alle har en sundhedsfaglig baggrund. Du vil derfor gennemgå et grundigt, internt undervisningsforløb, hvor du vil blive oplært i sundhedsfaglige termer, der er en forudsætning for, at du får succes i stillingen.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.

  • Booke sygeplejersker ind på vikariater i Danmark og Norden
  • At tage sikker hånd om vores vikarer, så de altid føler sig hørt og trygge på deres vikariater

Du får et attraktivt og kompetencegivende job i et åbent og uhøjtideligt miljø med engagerede kollegaer. Mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i en spændende afdeling, som er i konstant udvikling.

POWERCARE A/S
POWERCARE A/S
Driftschef med ledelseserfaring søges til stor sundhedsfaglig virksomhed

POWERCARE A/S, Hellerup

Er du klar til at være driftschef for en af sundhedssektorens største samarbejdspartnere i Danmark og resten af Norden?

Her skal du blandt andet være med til at lede et dedikeret team, der hver dag er med til at skabe en tæt relation til vores vikarer og kunder, så POWERCAREs høje serviceniveau sikres og udvikles i takt med forretningen.

POWERCARE tilbyder en karriere i en professionel og serviceminded organisation. Et uformelt arbejdsmiljø med en positiv og humoristisk omgangstone. Du vil indgå i chefgruppen med reference til COO.

POWERCARE A/S
POWERCARE A/S
Finance Business Partner til stor sundhedsfaglig virksomhed

POWERCARE A/S, Hellerup

Som Finance Business Partner tilbyder vi dig en hverdag og fremtid med rig mulighed for udvikling, spændende udfordringer og arbejdsopgaver, hvor dine talenter nødvendigvis skal være engagement, proaktivitet, kvalitetsbevidsthed, høj faglighed og service.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

  • Økonomisk sparring til de forskellige forretningsområder med henblik på at gøre den økonomiske indsigt handlingsbar for forretningen
  • Udarbejdelse af Business cases og finansiel modellering, herunder opbygning af simuleringsmodeller
POWERCARE A/S
Gem
POWERCARE A/S
SOSU'er til vikariater i primærsektoren på hele Sjælland

POWERCARE A/S

Netop nu kan POWERCARE tilbyde vikariater i hele København og resten af Sjælland til både Social- og sundhedsassistent og Social- og sundhedshjælpere.

Som en del af en stor ny aftale med Statens- og kommunernes indkøbsservice (SKI), skal POWERCARE de kommende år levere sundhed- og omsorgsvikarer til en lang række kommuner og flere regioner i Danmark.

Det betyder, at uanset om du er Social- og sundhedsassistent, – hjælper eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vikariater i København (+ omegnskommuner) og på resten af Sjælland.

Der er tale om både korte og længere vikariater i primærsektoren, så der er helt sikkert noget, der passer til dig!

POWERCARE A/S
POWERCARE A/S
Sekretær med færdigheder som projektkoordinator søges til stor sundhedsfaglig virksomhed

POWERCARE A/S, Hellerup

POWERCARE A/S er en af sundhedssektorens største samarbejdspartnere i Danmark og resten af Norden. Til vores kontor i Hellerup søger vi en sekretær med koordinatorfærdigheder, der kan hjælpe med en bred vifte af opgaver.

Er du klar til at arbejde som sekretær med projektkoordinerende opgaver for en af sundhedssektorens største samarbejdspartnere i Danmark og resten af Norden?

Som sekretær hos POWRERCARE kommer du til at have en stor berøringsflade både internt og eksternt i virksomheden. Det er derfor afgørende, at du har gode samarbejdsevner og trives bedst, når der er flere opgaver i gang på samme tid, der skal koordineres med kolleger fra virksomhedens andre afdelinger.

POWERCARE A/S
POWERCARE A/S
Specialsygeplejerske som bemandingskonsulent

POWERCARE A/S, Hellerup

Er du sygeplejerske og har du erfaring indenfor operation, anæstesi eller intensiv? Så er du måske vores nye bemandingskonsulent på vores kontor i Hellerup.

POWERCARE A/S har mere end 22 års erfaring inden for vikar- og rekrutteringsbranchen, og er i dag blandt sundhedssektorens største samarbejdspartnere på både kommunalt, regionalt og nordisk niveau.

Du får et attraktivt og kompetencegivende job i et åbent og uhøjtideligt miljø med engagerede kollegaer. Mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i en spændende afdeling, som er i konstant udvikling.

POWERCARE A/S
Gem
POWERCARE A/S
Vi søger sygeplejersker og jordemødre i både Danmark og Norge

POWERCARE A/S

Uanset om du er jordemoder eller sygeplejerske har vi spændende vagter over hele Danmark og i hele Norge. Grib chancen og tag på et arbejdseventyr, der styrker både faglighed og økonomi.

SDS

Som vikar i Norge tilbydes du branchens bedste løn og stor fleksibilitet – både som jordemoder og som sygeplejerske. Du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at være af sted og hvilken type vagter, du ønsker.

Hvis du er sygeplejerske har vi vikariater inden for alle specialer i både Danmark og Norge.Hvis du er jordemoder er det en fordel (men ikke et krav), hvis du har STAN-certificering.

POWERCARE TILBYDER:

  • Høj løn
  • Gratis rejse og bolig
  • Vi sørger for alt det praktiske
POWERCARE A/S
POWERCARE A/S
PA søges til vores CEO

POWERCARE A/S, Hellerup

PA (Personal Assistant) søges til et sundhedsfagligt dynamisk vikarbureau i rivende vækst og udvikling

Hos POWERCARE A/S er det vores passion at give den bedste oplevelse til vores sundhedsfaglige kunder og vikarer via høj kvalitet og faglighed i hele organisation.

Vi er stolte af, hvor vi er kommet til, men rejsen stopper ikke her.Vi er blandt Nordens dygtigste inden for vikar- og rekrutteringsbranchen og har eksisteret i mere end 23 år. I POWERCARE fokuserer vi på udvikling i forretningen og hos den enkelte medarbejder, fordi vi vil være de bedste i fremtiden.

POWERCARE A/S
POWERCARE A/S
Juridisk konsulent til stor sundhedsfaglig virksomhed

POWERCARE A/S, Hellerup

Er du klar til at arbejde med en bred vifte af juridiske opgaver for en af sundhedssektorens største samarbejdspartnere i Danmark og resten af Norden?

Som juridisk konsulent hos POWERCARE kommer du til at arbejde med alle aspekter inden for den juridiske del af udbudsprocesser i forbindelse med tilbudsafgivelse, hvor du efter udbuddet skal rådgive og vejlede i kontrakten internt. Derudover bliver du inddraget i intern rådgivning om forskellige juridiske opgaver inden for bl.a. arbejdsretlige spørgsmål og GDPR.

POWERCARE A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV